Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε μη βιαζεστε! Θα ερθουν τα 40αρια και θα γκρινιαζετε! Εμενα μου αρεσει ετσι..:D

Τζες νομιζω το πετυχα! Ευχαριστω

Δεν βιάζομαι, μ' αρέσει η δροσιά! Θέλω να συνεχιστεί, για να μη σκάσει το μωρό κλεισμένο στο σπίτι την άλλη βδομάδα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκι!

Καλή ξεκούραση.

Α, εκτός των άλλων, μόλις μου ήρθε ΚΑΙ περίοδος!!! Δε με θέλει. :roll:

Και γω αδιαθετησα χτες και με εχει πιασει απιστευτος μαζοχισμος..αντι να καθομαι να ποναω με την ησυχια μου ΣΙΔΕΡΩΝΩ!:roll: Πρεπει να το κοιταξω μου φαινεται!!

Ο νομος του μερφι παιδι μου, εκει που δεν θελεις σου ρχονται ΟΛΑ!:evil:

yRf6p1.png

Και γω αδιαθετησα χτες και με εχει πιασει απιστευτος μαζοχισμος..αντι να καθομαι να ποναω με την ησυχια μου ΣΙΔΕΡΩΝΩ!:roll: Πρεπει να το κοιταξω μου φαινεται!!

Ο νομος του μερφι παιδι μου, εκει που δεν θελεις σου ρχονται ΟΛΑ!:evil:

Άσε, άσε!!! Να δω πως θα βγει το Σαβ/ριακο!!!

Ευτυχώς δεν θα πάμε και οι δυο δουλειά Δευτέρα (μάλλον και Τρίτη), οπότε θα τα μοιραστούμε με τον χάζμπαντ!

Αλλά μόνο εγώ θα περιοδεύω κιόλας. :mrgreen:

Άσε το σίδερο κάτω ΤΩΡΑ!!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Το αφησα..γιατι τα τελειωσα..της μικρης! Εχει ακομα και κατι δικα μας αλλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας..τι ειναι αυτο το σπιτι πια, ΤΟΝ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟ εχει;;

Ενα σφουγγαρισματακι το απογευμα και τελος για σημερα..Και ξεσκονισα και σκουπισα και σιδερωσα..Τι αλλο πια να κανω;;

yRf6p1.png

Άσε, άσε!!! Να δω πως θα βγει το Σαβ/ριακο!!!

Ευτυχώς δεν θα πάμε και οι δυο δουλειά Δευτέρα (μάλλον και Τρίτη), οπότε θα τα μοιραστούμε με τον χάζμπαντ!

Αλλά μόνο εγώ θα περιοδεύω κιόλας. :mrgreen:

Άσε το σίδερο κάτω ΤΩΡΑ!!!! :tongue:

Επισης επειδη εχεις ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ δουλειες, Buscopan Plus και καθαρισες! Ουτε θα θυμασαι οτι εχεις περιοδο:wink:

Ωραια θα κατσετε με το μπουμπουκο! Ποτε θα βγει;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Επισης επειδη εχεις ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ δουλειες, Buscopan Plus και καθαρισες! Ουτε θα θυμασαι οτι εχεις περιοδο:wink:

Ωραια θα κατσετε με το μπουμπουκο! Ποτε θα βγει;;

Μέχρι Δευτέρα θα 'χουμε βγει.

Δεν παίρνω χάπια στην περίοδο, σχεδόν ποτέ. Ευτυχώς τόσα χρόνια δεν πονούσα. Τα τελευταία χρόνια - μάλλον λόγω κούρασης - πονάω και "κόβομαι" περισσότερο.

Πιστεύω από την αγωνία και την ένταση που θα 'χω αύριο, ούτε που θα καταλάβω τίποτα. Απλά θα μου βγει μεγαλύτερη κούραση όταν θα 'χουμε τελειώσει, με το καλό.

Τέλειωσα και την αγγαρεία που είχα και την κάνω. :roll:

Καλό σαβ/ριακο κορίτσι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρια ,καλο κουραγιο για αυριο!!!ολα θα πανε καλα!

για τα ονοματα που λεγατε,ξερω ζευγαρι που τα παιδια λεγονται,Γιαννης και Ιωαννα,και η μαμα λεγεται Γιαννα!και για ολα αυτα ευθυνεται ο συζυγος,παραδοσιακος κρητικος μα.....κας,που δεν δεχοταν μυγα στο σπαθι του,μιας και οι γονεις του ειναι Γιαννης και Ιωαννα .Το οτι και η γυναικα του εχει το ιδιο ονομα ,δεν τον πτοησε καθολου οπως καταλαβατε...

προσπ,με το καλο να ξεκινησετε προσπαθειες τον Αυγουστο και ελπιζω να δεσει με τη μια το γλυκο!:wink:

τζες,ολα καλα με την Ιταλια ,αλλα αυτο με το φιδι με σοκαρε!!!!αμαν αμαν!!!

σημερα ,ειχα απροσμενη επισκεψη απο μια φιλη που προσπαθει 2 χρονια τωρα για μωρο και δεν....!της ειχε δωσει η κουνιαδα της μια κουτα με ρουχα παιδικα,οταν με το καλο τα χρειαστει....αλλα τα εφερε σε μενα!!!!το 1/3 ειναι αξιοποιησημα 100%,κατι φουστανακια με ενα ωμο ,πολυ γελιο εριξα,μου φαινεται πολυ παραξενο ,πως θα βαζω φουστακια ,τσιμπιδακια ,κοτσιδακια στη μικρη...εγω δεν ξερω απο αυτα,ελπιζω να μην την εχω σαν το λετσο:P

Καλο Σαββατοκυριακο και καλες βουτιες!Ελπιζω ο καιρος να βοηθησει!

ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!:wink:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

για τα ονοματα που λεγατε,ξερω ζευγαρι που τα παιδια λεγονται,Γιαννης και Ιωαννα,και η μαμα λεγεται Γιαννα!και για ολα αυτα ευθυνεται ο συζυγος,παραδοσιακος κρητικος μα.....κας,που δεν δεχοταν μυγα στο σπαθι του,μιας και οι γονεις του ειναι Γιαννης και Ιωαννα .Το οτι και η γυναικα του εχει το ιδιο ονομα ,δεν τον πτοησε καθολου οπως καταλαβατε...

εγω ξερω πολλους πατεραδες που βγαζουν τους γιους τους το ιδιο ονομα,και πολλους σταρ επισης που τα παιδια τους εχουν το ιδιο ονομα,δηλαδη γιαννης ο μπαμπας και γιαννακης τζουνιορ,ο γιος.οπως θελει ο καθενας βγαζει το παιδι του.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

και τέλος το σπίτι ... σόρρυ για το πρήξιμο αλλά λατρευω το μέρος

Uploaded with ImageShack.us

άντε να βάλω και μια απο το χωριο του πατέρα μου να μην το αδικησω

περσινή φωτό ο Θοδωρής.. να βλέπετε και την πρόοδο

Uploaded with ImageShack.us

τζες,τελειο το μερος που θα μεινουν τα παιδακια σου.σιγουρα θα περασουν τελεια.

Διαφημίσεις

εγω ξερω πολλους πατεραδες που βγαζουν τους γιους τους το ιδιο ονομα,και πολλους σταρ επισης που τα παιδια τους εχουν το ιδιο ονομα,δηλαδη γιαννης ο μπαμπας και γιαννακης τζουνιορ,ο γιος.οπως θελει ο καθενας βγαζει το παιδι του.

επετρεψε μου να το θεωρω ανοητο ...δεν πειραζει να διαφωνουμε !πειραζει?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

αχ ,μολις εφυγαν τα πεθερικα απο το σπιτι και ειμαι τουρμπο...!

1ον,με φουντωσε ο πεθερος (83 ετων),που λεγαμε για καποιον γνωστο που εχει 3 παιδια και κερατωνει τη γυναικα του...και τι μου απαντα????πες της ,καλα θα κανει ,να κανει τα στραβα ματια και να μεινει μαζι του ,για χαρη των παιδιων!του λεω ,εχουν αλλαξει οι εποχες πια,κι αν μια γυνακα ειναι δυστυχισμενη ,δεν μενει στο γαμο,και επανελαβε τα ιδια....το πιασαμε το υποννοουμενο παππου ,επρεπε να του πω!!!!!αχ νοοτροπιες!

2ον,η πεθερα λογω ασθενειων και ζαχαρου ,ειναι μονιμως εκτος εαυτου ,λεει ασυναρτησιες,θελει να μιλαει μονο αυτη και ολοι να υπακουμε στις εντολες της,γενικως ενα χαλι....τεσπα,ενω συνηθως δεν της απανταμε και προσπαθουμε ολοι να κανουμε τα στραβα ματια,σημερα την ξεχεσα για τα καλα....επι 10 λεπτα ,προσπαθουσε να ταισει τον μικρο (καμια αλλη στον κοσμο δεν ξερει να ταιζει ενα μωρο καλυτερα...),και αυτος παρακαλουσε να του δωσει το πηρουνι,γιατι ετσι τον εχω μαθει-να τρωει μονος του ,παιζοντας και λιγακι με το πηρουνι,κι εγω ειμαι διπλα και επιβλεπω να μην καρφωθει και φυσικα την ποσοτητα.ε,το παιδι ειχε παθει αμοκ ,ολοι της φωναζαμε δωσε του το πηρουνι ,αυτη με τιποτα!!!στο τελος ,της τα εχωσα κανονικα,πεταξα και το φαγητο μου στην αλλη ακρη του τραπεζιου και το βουλωσε ....κακο πραγμα να ειναι πολυ μεγαλοι οι παππουδες ....ουτε να βοηθησουν με τα μωρα μπορουν,και μονο προβληματα δημιουργουν....οταν ερχονται επισκεψη εχω να νταντευω 3 ατομα ,κι οχι ενα!!!

ΜΑΕΣΤΡΙΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

επετρεψε μου να το θεωρω ανοητο ...δεν πειραζει να διαφωνουμε !πειραζει?

οχι βεβαια,πιθανη μελλοντικη συμπεθερα!δεν εχω προβλημα να διαφωνουμε,αλλα ο χαρακτηρισμος των παραδοσιακων κρητικων συζυγων,λιγο με ενοχλησε,οφειλω να ομολογησω.

προσπαθησε να μην δινεις σημασια στα πεθερικα,μη γεννησεις πριν την ωρα σου.εδω,τα δικα μου πεθερικα που δεν ειναι ουτε 50 χρονων,ειναι ετσι,τι περιμενεις.πεισμωνουνε,και μονο αυτοι κανουν το σωστο,εννοειται!

οχι βεβαια,πιθανη μελλοντικη συμπεθερα!δεν εχω προβλημα να διαφωνουμε,αλλα ο χαρακτηρισμος των παραδοσιακων κρητικων συζυγων,λιγο με ενοχλησε,οφειλω να ομολογησω.

προσπαθησε να μην δινεις σημασια στα πεθερικα,μη γεννησεις πριν την ωρα σου.εδω,τα δικα μου πεθερικα που δεν ειναι ουτε 50 χρονων,ειναι ετσι,τι περιμενεις.πεισμωνουνε,και μονο αυτοι κανουν το σωστο,εννοειται!

αναφερομουν σε απαρχαιωμενες νοοτροπιες ...αν ζουσα στα τρικαλα,θα ελεγα για τα τρικαλα....τα ειπαμε και στο φεις!σορυ αν σε προσβαλλα,αλλα δεν ειχα τετοιο σκοπο!δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι,θα ηταν αδικο....και ο δικος μου συζυγος Κρητικος ειναι....και να σου πω την αληθεια ,υπαρχουν πολλοι εξαιρετοι ανθρωποι στην Κρητη.:wink:

προσπαθω να μην δινω σημασια ,αλλα ολα εχουν τα ορια τους...ε ,σημερα τον πηδηξα τον φραχτη,τι να κανουμε,δεν ηθελα και πολυ να σου πω την αληθεια,ειπαμε οι ορμονες τρελαινουν κοσμο!!!

απορω παντως που οι δικοι σου ειναι τοσο νεοι και παλι τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια....μαλλον οι παραξενιες ,δεν εχουν ηλικια τελικα..

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Τί κάνετε;

Μαεστρία ελπίζω όλα να πήγαν άψογα με την επέμβαση! Καλή ανάρρωση!!

Μόλις σηκώθηκα, ειχα ξαπλώσει λιγάκι με τον σύζυγο κ ετοιμάζομαι να παω σινεμα με μια φίλη μου.!! Λοίπον τα μπουμπουκια μου κ γυρίζω η μάνα.

Εχθές πήγαμε σε ένα πάρτυ κ περάσαμε σούπερ, το πρωί πήγα με τη ξαδέρφη περπατοβόλτα κ ήταν σούπερ.

Τα παιδάκια μου περνάνε καλά κ η μικρή όλο παει κοντά στην προγιαγιά της!!!

Cristin μην άγχεσαι όσο μπορείς... φαντάζομαι το σκηνικό με τον πιάτο κ την παράνοια της πεθεράς μου... λύσσα κακιά αλλά τί να κάνεις... πέρασε κ αυτό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...