Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άσε και ξέρουμε ότι οι συνάδελφοι στα 2 ΚΕΚ απο πάνω (έχουμε τα ίδια αφεντικά) πληρώνονται κάθε μήνα.

Εμείς είμαστε στη χειρότερη κατάσταση!

Αν δεν είχαμε το σταθερό (προς το παρόν) μισθό του Κώστα την είχαμε ... πατήσει. :twisted:

ναι ρε συ.. δεν ξερω τι να πω πια με ολα αυτα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις έφαγα και το φαγάκι απ' το τάπερ κι έχω πεθάνει απ' τη νύστα!!!

Ευτυχώς δεν φανήκανε - που να τολμήσουν/έχουν να πάνε και στα εξοχικά - τ' αφεντικά σήμερα, οπότε είμαι χυμαδιό πάνω στο γραφείο.

Να μην είχα κι εκείνη την αγγαρεία!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μόλις έφαγα και το φαγάκι απ' το τάπερ κι έχω πεθάνει απ' τη νύστα!!!

Ευτυχώς δεν φανήκανε - που να τολμήσουν/έχουν να πάνε και στα εξοχικά - τ' αφεντικά σήμερα, οπότε είμαι χυμαδιό πάνω στο γραφείο.

Να μην είχα κι εκείνη την αγγαρεία!!!!

απλωσα κορμι στον καναπε για να παψω να ποναω αλλα χτυπησε το κουδουνι και με σηκωσε............ πως τολμουν!!! :twisted::cool:

εγω θα παω εξοχικο (αυτη τη φορα θα το καταφερω) και θα γυρισω μαλλον Κυριακη..

παω να κωλοβαρεσω κανονικοτατααααααααααα....

δουλειες εκει θα κανω τελικα οταν γυρισουμε απο Πηλιο..(ελπιζω οχι απο το χιονοδρομικο.. θα καλοκαιριασει αραγε???)

Διαφημίσεις

και τέλος το σπίτι ... σόρρυ για το πρήξιμο αλλά λατρευω το μέρος

Uploaded with ImageShack.us

άντε να βάλω και μια απο το χωριο του πατέρα μου να μην το αδικησω

περσινή φωτό ο Θοδωρής.. να βλέπετε και την πρόοδο

Uploaded with ImageShack.us

α) το μικρο σπιτι στο λιβαδι.. κανονικα.. ποιος το συντηρει ολο το χρονο? μενει καποιος εκει μονιμα?

β) πρεπει να ειναι περιεργα υπεροχο συναισθημα να βλεπεις το παιδι σου να μεγαλωνει.. ο Θοδωρης ειναι οντως ενα μεγαλο παιδι.. που μπορει να σκεφτεται, να αποφασιζει, να επιλεγει, να εκφραζεται..

παντως σε ολες τις φωτο εκμπεμπει μια ευχαριστηση στο βλεμμα του..

α) το μικρο σπιτι στο λιβαδι.. κανονικα.. ποιος το συντηρει ολο το χρονο? μενει καποιος εκει μονιμα?

δεν μπορείς να μείνεις μονιμα, μενει αποκλεισμένο από τα χιόνια. Το φροντίζε χρόνια ο παππούς μου κ τώρα έχει αναλάβει ο θείος μου

β) πρεπει να ειναι περιεργα υπεροχο συναισθημα να βλεπεις το παιδι σου να μεγαλωνει.. ο Θοδωρης ειναι οντως ενα μεγαλο παιδι.. που μπορει να σκεφτεται, να αποφασιζει, να επιλεγει, να εκφραζεται..

παντως σε ολες τις φωτο εκμπεμπει μια ευχαριστηση στο βλεμμα του..

Περνά ο καιρός τοσο γρήγορα που θα ξεχνάτε πως ήταν μικρότερα απλά οι φωτό θα το θυμίζουν... από χρονο σε χρόνο η διαφορά είναι μεγάλη.

Περνά ο καιρός τοσο γρήγορα που θα ξεχνάτε πως ήταν μικρότερα απλά οι φωτό θα το θυμίζουν... από χρονο σε χρόνο η διαφορά είναι μεγάλη.

καλα..εγω ηδη το διαπιστωνω με τη μικρη..

δεν το καταλαβαινω καθολου.. ποσο πολυ αργοτερα...

με τον αδελφο μου λιγο το βιωσα αυτο.. και τωρα δηλαδη.. χω φωτο απο διαφορες ηλικιες που τον εζησα σαν ενηλικη (τσαζπινικο γλυκο αγορακι) και ξαφνικα ειναι ενα αγγουρι 2 μετρα, μεταλλας και τα μυαλα στα καγκελα..

τα σπιτια οπου και να ναι θελουν περιποιηση..

την κοπαναω και εγω σιγα σιγα...

καλο σκ σε ολες αν δεν τα πουμε..

maestria ολα κανα πανε.. και να χετε καλη αναρρωση.. η σκεψη ολων μας θα ειναι σε εσας αυριο..

φιλιααααα

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες μου..Τι κανετε;;

Μιαμαμα στη χωρα που ζουμε, τι περιμενεις;;; Εμενα η μαμα μιας φιλης μου ειχε κληση για δικαστηριο για χρεη στο ΤΕΒΕ απο την καφετερια της..Ποιο ειναι το προβλημα;; ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ (ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ!!!!!

καντε οτι θεωρειται καλυτερο για να τελειωνετε! να ειστε καλα και θα παρετε κι αλλο οικοπεδο. Το προβλημα ειναι οτι σε τετοιες εποχες ολοι κοιτανε να τα παρουν τσαμπα!

Τζες τα παιδακια σου ειναι πολυ τυχερα..Ειναι τελεια στην Ιταλια με εξαιρεση τα φιδια! Δεν θα τα αντεχα..

Μαεστρια ΟΛΑ θα πανε καλα..Θα περασει και αυτο και θα ειναι μια χαρα ο Γιαννακης..

Προσπ καλη ξεκουραση το ΣΚ ευχομαι..

ΥΓ Πως κανετε το multi-quote και εγω δεν μπορω;;

yRf6p1.png

Καλησπερα κοριτσαρες μου..Τι κανετε;;

Τζες τα παιδακια σου ειναι πολυ τυχερα..Ειναι τελεια στην Ιταλια με εξαιρεση τα φιδια! Δεν θα τα αντεχα..

ΥΓ Πως κανετε το multi-quote και εγω δεν μπορω;;

και εγώ δεν πολυαγαπώ τα φίδια... εχω όμως τον μπαμπά Indiana Jones και ειμαι ήσυχη.

Το multiquote μου το έμαθε η Ευα αν θυμηθώ κιόλας πως το κάνουν ......ααα θυμηθηκα

πατάς δίπλα από το quote το τετραγωνάκι σε όσες θες κ μετα κάνεις quote

δουλειες εκει θα κανω τελικα οταν γυρισουμε απο Πηλιο..(ελπιζω οχι απο το χιονοδρομικο.. θα καλοκαιριασει αραγε???)

Κι εγώ την ίδια απορία έχω για τον καιρό. Εδώ κοντεύουμε να ξαναβάλουμε ζακέτες!

Βρε μη βιαζεστε! Θα ερθουν τα 40αρια και θα γκρινιαζετε! Εμενα μου αρεσει ετσι..:D

Τζες νομιζω το πετυχα! Ευχαριστω

yRf6p1.png

την κοπαναω και εγω σιγα σιγα...

καλο σκ σε ολες αν δεν τα πουμε..

maestria ολα κανα πανε.. και να χετε καλη αναρρωση.. η σκεψη ολων μας θα ειναι σε εσας αυριο..

φιλιααααα

Ευχαριστώ κοριτσάκι!

Καλή ξεκούραση.

Α, εκτός των άλλων, μόλις μου ήρθε ΚΑΙ περίοδος!!! Δε με θέλει. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...