Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ σαν παιδάκι ... και τώρα δηλαδή... δεν ήθελα να πηγαίνω στο χωριό του μπαμπά μου αφού οι δρόμοι ήταν με χώμα κ δεν ήθελα με τίποτα να λερωνομαι η κοκέτα. Ηταν ο εχθρός μου... και αν εξαιρέσεις τα παιχνιδια με τα παιδια στους δρόμους προτιμούσα κατά πολύ την Ιταλία.

ααα σωπάτε έχω προπέρσινες φωτό... για να δείτε που ειναι τα μωρά μου...

εγω ισως επειδη ζουσα στην Αθηνα ειχα απωθημενο να χω ενα χωριο με την εννοια του χυμα..

και καθε που πηγαιναμε Τρικαλα (πριν 20-25 χρονια δεν ηταν οπως τωρα σαφως η πολη) εμπλεκα με τις κοτες, τα ζωα.. τρελλαινομουν να περπαταω στις γραμμες του τρενου, ειχαμε πηγαδια και ανεβαζα νερο και βοηθουσα σε οποια δουλεια μου ζητουσαν ακομη και στα χωραφια.. αλλα πηγαινα σαν διακοπες.. δεν εμενα μονιμα ωστε να ειναι καθημερινοτητα μου..

απο την αλλη στην Αθηνα σαν παιδι ημουν ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΥΜΑ... μεχρι και ξυπολητη στον πεζοδρομο επαιζα..

ανεβαινα σε μαντρες, εκλεβα φρουτα απο τις αυλες.. ετυχε να ζησω σε χρονια που ακομη δεν ειχαμε μεγαλη βια, μεταναστες και πυκνη δομηση.. επισης υπηρξα σουπερ τυχερη να ζησω σε τεραστια νεοκλασσικα σπιτια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τα ΜΙΣΗΣΑ τα χωράφια!

Έλεγε ο καημένος ο φάδερ "αν δε θέλετε να το κάνετε αυτό μια ζωή, διαβάστε και να σπουδάσετε, εγώ θα πληρώνω".

Σπουδάσαμε ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ!

Ναι αυτη ειναι η νοοτροπια των γονεων της επαρχιας.. και ολοι γινανε πανεπιστημονες.. και κανεις δεν ενδιαφερεται για την αγροτικη ζωη.. στον Θεσσαλικο καμπο ολο Αλβανοι εχουν ενοικιασει χωραφια και τα δουλευουν.

Προσωπικα ομως θεωρω οτι τα παιδια που μεγαλωνουν στην επαρχια και δουλευουν στα χωραφια και οπου αλλου αγροτικα ειναι ψημενα και ωριμα στη δουλεια..

Εγώ τα ΜΙΣΗΣΑ τα χωράφια!

Έλεγε ο καημένος ο φάδερ "αν δε θέλετε να το κάνετε αυτό μια ζωή, διαβάστε και να σπουδάσετε, εγώ θα πληρώνω".

Σπουδάσαμε ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ!

Βέβαια η ηλίθια μεσαία αδελφή μου (πολύτεκνη) πάλι αγρότη παντρεύτηκε, αλλά τον γνώρισε στη Θεσσαλονίκη!

εγω ειμαι παντρεμενη με ενα κατα φαντασιαν αγροτη.. το χωραφι του λειπει μονο..

Σταδιάλα και είμαι κι απλήρωτη τόσο καιρό!!! Πάλι δε θα πληρωθούμε. Να δούμε ΠΟΤΕ!

Συνεχίζω να σου κάνω παρέα.. απλήρωτη κι εγώ
Jes είναι βόρεια ή νότια Ιταλία;

Εμένα μ' αρέσει - ΦΥΣΙΚΑ - πολύ η Τοσκάνη και η Ρώμη (εννοείται).

Βόρεια Ιταλία εννοείταi!!!

Ενα σημείο από το ποτάμι που λέγαμε το πρωί

Uploaded with ImageShack.us

Διαφημίσεις

Προσωπικα ομως θεωρω οτι τα παιδια που μεγαλωνουν στην επαρχια και δουλευουν στα χωραφια και οπου αλλου αγροτικα ειναι ψημενα και ωριμα στη δουλεια..

Εγώ πάλι μας θεωρώ άτυχα.

Και - να σου πω την αλήθεια - σκασίλα μου αν δεν έχει εργάτες στον κάμπο! Η δουλειά είναι απαίσια και ΠΟΛΥ σκληρή! Δε θα σώσω εγώ την αγροτική παραγωγή της Ελλάδας. Άσε που πλέον δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ψωμί, καθώς θεωρείται ασύμφορη η παραγωγή εδώ (από ΕΕ) και στρέφονται κυρίως σε εισαγωγές. Φθήνει σιγά - σιγά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ πάλι μας θεωρώ άτυχα.

Και - να σου πω την αλήθεια - σκασίλα μου αν δεν έχει εργάτες στον κάμπο! Η δουλειά είναι απαίσια και ΠΟΛΥ σκληρή! Δε θα σώσω εγώ την αγροτική παραγωγή της Ελλάδας. Άσε που πλέον δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ψωμί, καθώς θεωρείται ασύμφορη η παραγωγή εδώ (από ΕΕ) και στρέφονται κυρίως σε εισαγωγές. Φθήνει σιγά - σιγά.

ε καλα ντε!! Μην πας χωραφι... αστο για αλλον..:tongue:

εχεις δικιο...

Συνεχίζω να σου κάνω παρέα.. απλήρωτη κι εγώ

Ωραία, να μην αισθανόμαστε μόνες εδώ στο γραφείο! :tongue:

Είπανε οι συνάδελφοι από βδομάδα, αν δεν τα πληρωθούμε ΟΛΑ, να πάμε και να τους ξηγηθούμε, να μας κάνουν μια ενημέρωση τουλάχιστον!!!

Όλο έτσι λένε, αλλά επειδή είναι κότες, τπτ δεν κάνουνε!

Τέσπα. Εγώ αναγκαστικά κάθομαι, καθότι ούτε ταμείο δε βγαίνω ακόμα αν φύγω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ε καλα ντε!! Μην πας χωραφι... αστο για αλλον..:tongue:

Θυμάμαι εκείνα τα καλοκαίρια και βγάζω φλύκταινες!!! Τόσο πολύ σου λέω! Νομίζω ότι ασυνείδητα γι' αυτό μισώ ακόμα τα καλοκαίρια (και για τη ζέστη :rolleyes:).

Κι εντάξει, δεν κατηγορώ τους γονείς, τι να κάνανε κι αυτοί; Εγώ ήμουν 17 όταν άρχισαν να έρχονται (παράνομα στην αρχή) οι Αλβανοί και σταματήσαμε να πηγαίνουμε εμείς.

Τους λατρεύω τους Αλβανούς!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ωραία, να μην αισθανόμαστε μόνες εδώ στο γραφείο! :tongue:

Είπανε οι συνάδελφοι από βδομάδα, αν δεν τα πληρωθούμε ΟΛΑ, να πάμε και να τους ξηγηθούμε, να μας κάνουν μια ενημέρωση τουλάχιστον!!!

Όλο έτσι λένε, αλλά επειδή είναι κότες, τπτ δεν κάνουνε!

Τέσπα. Εγώ αναγκαστικά κάθομαι, καθότι ούτε ταμείο δε βγαίνω ακόμα αν φύγω.

πω πωωωωω.. χαλια..

να μιλησετε .. ολοι μαζι.. τουλαχιστον να σας πουν κατι...απαραδεκτο.. τοσες οικογενειες απο πισω..

οι καθημερινοί μας επισκεπτες ( και ο γιόκας 2 χρόνια μικρότερος)

22080839.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Καλέεεεεεεεεεεε, τι γλυκός που ήταν!!!!

Τώρα ξεμωρούδιασε, άλλη ομορφιά, αντρική σχεδόν.

Φαντάζομαι ότι δεν είναι δηλητηριώδη, έτσι; :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πω πωωωωω.. χαλια..

να μιλησετε .. ολοι μαζι.. τουλαχιστον να σας πουν κατι...απαραδεκτο.. τοσες οικογενειες απο πισω..

Άσε και ξέρουμε ότι οι συνάδελφοι στα 2 ΚΕΚ απο πάνω (έχουμε τα ίδια αφεντικά) πληρώνονται κάθε μήνα.

Εμείς είμαστε στη χειρότερη κατάσταση!

Αν δεν είχαμε το σταθερό (προς το παρόν) μισθό του Κώστα την είχαμε ... πατήσει. :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...