Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχει λίγο το μάτι της τρελής αλλά οκ

Παιδάκι μου εκείνη την κούκλα που ζωντάνευε και τους ξεπάστρευε όλους μου θυμίζει ΣΕ λέω! :roll:

Ετσι θυμάμαι κι εγώ τις διακοπές μου .... κάθε χρονο πηγαινα 2,5 μήνες με τη μαμά μου... μακάρι να μπορουν να πηγαίνουν κάθε χρόνο

Εγώ κάθε καλοκαίρι ήμουνα στα χωράφια να τσαπίζω, να βοτανίζω και να μαζεύω αχλάδια και ροδάκινα! :tongue:

Αλλά τι να κάνουμε; Έτσι ήταν. :rolleyes:

απαισιες ειναι οι δηθεν Barbie Που παιζουν στο background

και για να συνδυασουν την φιγουρα του παππου εχουν βαλει εναν καραφλα με μουστακι..

ο πατερας μου οταν το δε μου τηλεφωνησε και μου λεει

" η δεν θα με ξαναπειτε παππου η πειτε μου πως δεν μοιαζω με τον καραφλα με το μουστακι.."

Ώπα, ακόμα έχει τις ωραιοπάθειές του ο φάδερ! Μπράβο του! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ώπα, ακόμα έχει τις ωραιοπάθειές του ο φάδερ! Μπράβο του! :mrgreen:

ο πατηρ ειναι 50 ετων αλλα δεν του φαινεται, ειναι και καστανοξανθος και καλη παστα.. εχει παχυνει σε σχεση με το παρελθον και εχει ελαφρως ασπρισει... η μητερα μου εχει κανει κακη ζωη και δειχνει οντως 50αρα.. αν ειχε προσεξει οσο της φωναζαμε πρωτα απο ολα θα ταν κορμαρα και ας ειχε κανει 3 παιδια..

Εγώ κάθε καλοκαίρι ήμουνα στα χωράφια να τσαπίζω, να βοτανίζω και να μαζεύω αχλάδια και ροδάκινα! :tongue:

Αλλά τι να κάνουμε; Έτσι ήταν. :rolleyes:

ακομη και εγω που ζω εν Αθηναις εχω βιωματα καλοκαιρινα σε αγρους, βοσκοτοπια, παραλιες και βουνα..

το θεμα ειναι να δινονται οι ευκαιριες στα παιδια να βγαινουν παραεξω απο το σπιτι τους..

στην Αθηνα ξερω παιδακια που δεν εχουν δει ποτε προβατο απο κοντα η κοτα.. πραγμα που για εμενα ειναι εξωπραγματικο..και ομως ετσι ειναι..

ο πατηρ ειναι 50 ετων αλλα δεν του φαινεται, ειναι και καστανοξανθος και καλη παστα.. εχει παχυνει σε σχεση με το παρελθον και εχει ελαφρως ασπρισει... η μητερα μου εχει κανει κακη ζωη και δειχνει οντως 50αρα.. αν ειχε προσεξει οσο της φωναζαμε πρωτα απο ολα θα ταν κορμαρα και ας ειχε κανει 3 παιδια..

Μόνο 50 είναι;;;;; :shock:

Εμένα ο πατέρας μου είναι 70! Αχ, τι καλά να 'χεις νέους γονείς (να μπορούν να βοηθάνε :mrgreen:). Η αδελφή μου ήταν τυχερή, που όταν ήταν μικρά τα δικά της, ήταν καλά η μανούλα - και μικρότερη - και με την πρώτη δυσκολία έπαιρνε το τρενάκι κι ερχόταν.

Βλακεία, έπρεπε κι εγώ να κάνω παιδιά απ' τα 20, να τελείωνα :mrgreen::mrgreen:! (με ΤΙΠΟΤΑ όμως)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ακομη και εγω που ζω εν Αθηναις εχω βιωματα καλοκαιρινα σε αγρους, βοσκοτοπια, παραλιες και βουνα..

το θεμα ειναι να δινονται οι ευκαιριες στα παιδια να βγαινουν παραεξω απο το σπιτι τους..

στην Αθηνα ξερω παιδακια που δεν εχουν δει ποτε προβατο απο κοντα η κοτα.. πραγμα που για εμενα ειναι εξωπραγματικο..και ομως ετσι ειναι..

Πλάκα μου κάνεις, έτσι;

ΣΚΑΣΙΛΑ μου καλέ για τη φύση και τα προβατάκια!!!

Εγώ παρακαλούσα να σπάσω χέρι ή πόδι όταν πλησίαζε το καλοκαίρι.

ΑΠΑΙΣΙΑ είναι να πηγαίνεις στα χωράφια, κάτω απ' τη ντάλα!

Τα άλλα παιδιά/έβηφοι ήταν στις παραλίες κι εγώ ήμουν στα χωράφια!

Τέλεια, τι να σου πω. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μόνο 50 είναι;;;;; :shock:

Εμένα ο πατέρας μου είναι 70! Αχ, τι καλά να 'χεις νέους γονείς (να μπορούν να βοηθάνε :mrgreen:). Η αδελφή μου ήταν τυχερή, που όταν ήταν μικρά τα δικά της, ήταν καλά η μανούλα - και μικρότερη - και με την πρώτη δυσκολία έπαιρνε το τρενάκι κι ερχόταν.

Βλακεία, έπρεπε κι εγώ να κάνω παιδιά απ' τα 20, να τελείωνα :mrgreen::mrgreen:! (με ΤΙΠΟΤΑ όμως)

δεν ειναι καθολου ετσι..

ακριβως επειδη με εκαναν στα 17 και παντρευτηκαν εξαναγκαστικα δεν εζησαν οπως αργοτερα καταλαβαν οτι ηθελαν και τωρα (την τελευταια 10ετια) τους εχει βγει ενα απωθημενο αλλο πραγμα.. ο καθενας στην καρακοσμαρα του..

για αυτο τους λεω βουρλα ωρες ωρες (πολλες).. στα γεραματα θυμηθηκαν να ξανανοιωσουν..και να ταλαιπωρησουν τα παιδια τους και οχι μονο..

κατα τ αλλα ειναι καλοι ανθρωποι με τα καλα και τα κακα τους.. η μανα μου πιο συμβατικη, πονοψυχη και μιλαει με τα παιδια

ο πατερας μου αγωνιστης, κατα βαθος ευαισθητος αλλα απιστευτα κυνικος..ανυποφορα.. (μαλλον τον ξεπερναω..)

Όταν μπαίνεις σε ευθύνες τόσο μικρός, είναι δύσκολο να συμβιβαστείς μετά με τη ζωή που δεν έζησες.

Γι' αυτό σου 'λεγα τις προάλλες να μην τους κρίνεις αυστηρά. Δεν ξέρουμε πως είναι.

Πω, πω, νυστάζω και κάνω - κλασσικά - μια αγγαροδουλειά, θέλω να την τελειώσω σήμερα, γιατί θα λείψω.

Σταδιάλα και είμαι κι απλήρωτη τόσο καιρό!!! Πάλι δε θα πληρωθούμε. Να δούμε ΠΟΤΕ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βοηθαει ο πατερας μου οταν μπορει (σε μεγαλες περιστασεις ομως, ποτε δεν του ζητησα χρηματα εγω η ιδια)

η μανα μοθ ξαφνικα απο το πουθενα αρχισε να δουλευει και η συνεισφορα της ειναι σχεδον μηδενικη σε οτι αφορα το παιδι..

βεβαια η μικρη την λατρευει..και περνουν καλα οταν βρισκονται..(γιατι της κανει τις χαρες αν και μασαει οταν της αγριευει η ..γιαγια)

ο πατερας μου εχει μεγαλη χαρα οταν την βλεπει μια ωρα για μια φορα το μηνα αλλα δεν ξερει να χειριζεται τα παιδια και δεν της μιλαει πολυ και δεν ειναι διαχυτικος.. ειμαι βεβαιη οτι ο πεθερος μου θα ταν ΤΕΛΕΙΩΣ αλλο πραγμα..η χαρα του παππου.. κριμα που δεν ζει..αλλα..ετσι ειναι..

Όταν μπαίνεις σε ευθύνες τόσο μικρός, είναι δύσκολο να συμβιβαστείς μετά με τη ζωή που δεν έζησες.

Γι' αυτό σου 'λεγα τις προάλλες να μην τους κρίνεις αυστηρά. Δεν ξέρουμε πως είναι.

Πω, πω, νυστάζω και κάνω - κλασσικά - μια αγγαροδουλειά, θέλω να την τελειώσω σήμερα, γιατί θα λείψω.

Σταδιάλα και είμαι κι απλήρωτη τόσο καιρό!!! Πάλι δε θα πληρωθούμε. Να δούμε ΠΟΤΕ!

δεν τους κρινω αυστηρα.. τους κοροιδευω γιατι περασαμε πολλα τα τελευταια χρονια και μυαλο δεν εβαλαν..

δεν ξερεις λεπτομερειες για αυτο και κατανοω το οτι με συμβουλευεις λαθος..

Διαφημίσεις

Να κατσεις να τελειωσεις..

εγω δεν εχω κατι επειγον.. τσιμπησαν και κατι μυριακια σημερα και ειναι ολοι πανευτυχεις..

σε καμια ωρα θα την κοπανησω... εχει τρελαθει η πλατη μου απο την ψυξη..

Πλάκα μου κάνεις, έτσι;

ΣΚΑΣΙΛΑ μου καλέ για τη φύση και τα προβατάκια!!!

Εγώ παρακαλούσα να σπάσω χέρι ή πόδι όταν πλησίαζε το καλοκαίρι.

ΑΠΑΙΣΙΑ είναι να πηγαίνεις στα χωράφια, κάτω απ' τη ντάλα!

Τα άλλα παιδιά/έβηφοι ήταν στις παραλίες κι εγώ ήμουν στα χωράφια!

Τέλεια, τι να σου πω. :tongue:

Εγώ σαν παιδάκι ... και τώρα δηλαδή... δεν ήθελα να πηγαίνω στο χωριό του μπαμπά μου αφού οι δρόμοι ήταν με χώμα κ δεν ήθελα με τίποτα να λερωνομαι η κοκέτα. Ηταν ο εχθρός μου... και αν εξαιρέσεις τα παιχνιδια με τα παιδια στους δρόμους προτιμούσα κατά πολύ την Ιταλία.

ααα σωπάτε έχω προπέρσινες φωτό... για να δείτε που ειναι τα μωρά μου...

Εγώ τα ΜΙΣΗΣΑ τα χωράφια!

Έλεγε ο καημένος ο φάδερ "αν δε θέλετε να το κάνετε αυτό μια ζωή, διαβάστε και να σπουδάσετε, εγώ θα πληρώνω".

Σπουδάσαμε ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ!

Βέβαια η ηλίθια μεσαία αδελφή μου (πολύτεκνη) πάλι αγρότη παντρεύτηκε, αλλά τον γνώρισε στη Θεσσαλονίκη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Jes είναι βόρεια ή νότια Ιταλία;

Εμένα μ' αρέσει - ΦΥΣΙΚΑ - πολύ η Τοσκάνη και η Ρώμη (εννοείται).

Έχω πάει και Σαρδηνία, με ανταλλαγή νέων 10 μέρες, και μέναμε σ' ένα ορεινό χωριό. Ήταν σα να ήμουν στην Κρήτη!!!! Ίδια φύση, ίδιοι άνθρωποι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...