Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εσύ πως είσαι κοριτσάκι; Ξεκουράζεσαι;; :tongue:

Εχθές για να ξεχαστούμε με το σύζυγο κ να συνηθίσουμε την μπακουροκατάσταση πήγαμε Ικεα στο αεροδρόμιο κ μετά LeroyMerlin γυρίσαμε στις 9 το βράδυ κ κοιμηθήκαμε 1 βλέποντας Dead Zone!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθές για να ξεχαστούμε με το σύζυγο κ να συνηθίσουμε την μπακουροκατάσταση πήγαμε Ικεα στο αεροδρόμιο κ μετά LeroyMerlin γυρίσαμε στις 9 το βράδυ κ κοιμηθήκαμε 1 βλέποντας Dead Zone!

Έτσι ρε, να το ρίξετε στις βόλτες!!! Ευκαιρία είναι. Να περνάτε καλά, να κάνετε παρέα και θα έρθουν και τα μικρά.

miamama πολύ στενοχωριέμαι κορίτσι! Αλλά - επαναλαμβάνω - να προσέχεις τον εαυτό σου! Τα λεφτά, λεφτά είναι, η υγεία είναι πάνω απ' όλα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και εμεις εν μεσω πολλων ειχαμε βαλει να πουλησουμε ενα οικοπεδο αλλα με αυτα και πολλα αλλα το χουμε παγωσει.. και παροτι ειμαστε και εμεις πνιγμενοι στα χρεη και το εισοδημα ειναι μικρο και δεν αρκει παρ αυτα χαιρομαι κατα βαθος που δεν το χουμε πουλησει ακομη.. απο τη γη δεν χανεις ιδιως αν αυτη ειναι σε αξιοποιησημο σημειο.. αλλα καποια στιγμη το συγκεκριμενο θα το δωσουμε..αν ειναι να μας κανει τη ζωη καλυτερη γιατι οχι..

Έτσι ρε, να το ρίξετε στις βόλτες!!! Ευκαιρία είναι. Να περνάτε καλά, να κάνετε παρέα και θα έρθουν και τα μικρά.

θα κάνω κ κάτι δουλίτσες που έχω σε εκκρεμοτητα τοσο καιρό..

miamama πολύ στενοχωριέμαι κορίτσι! Αλλά - επαναλαμβάνω - να προσέχεις τον εαυτό σου! Τα λεφτά, λεφτά είναι, η υγεία είναι πάνω απ' όλα!!!

συμφωνώ.. όλοι έχουμε αγγουρια.. όλα καλά θα πάνε miamamma

κι εμείς είμαστε της άποψης να μην πουλάμε.ένα και μοναδικό πραγματάκι έχει ο άντρας,αλλά έγιναν διάφορα που ακόμα και ο δικηγόρος μας έχει κουφαθεί,έχουν δεσμευτεί χρήμματα των γονιών μου για τα ενοίκια μαγαζιού χωρίς δικαστήριο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μίλησα με τη μητέρα μου. Η μπεμπέ Λιλύ δεν κοιμήθηκε καθόλου κατά την πτήση κ όργωσε το αεροπλάνο, έπαιζε με όποιον της έδινε λίγο θάρρος. Εδωσαν στη μητέρα μου ζώνη για να την έχει αγκαλιά κ μέχρι την προσγείωση την είχε εξαφανίσει κάπου μέσα στο αεροπλάνο.

Με το που έφτασαν έτρεξε στην αγκαλιά του θειού μου που δεν είχε δεί ποτέ!! Ο Θοδωρής είχε νευριασει αφου κατάφερε να τελειώσει την μπαταρία του PSP.

Μόλις πριν μια ώρα γύρισαν από τη βόλτα τους στο ποτάμι τα τυχερά μου

Μίλησα με τη μητέρα μου. Η μπεμπέ Λιλύ δεν κοιμήθηκε καθόλου κατά την πτήση κ όργωσε το αεροπλάνο, έπαιζε με όποιον της έδινε λίγο θάρρος. Εδωσαν στη μητέρα μου ζώνη για να την έχει αγκαλιά κ μέχρι την προσγείωση την είχε εξαφανίσει κάπου μέσα στο αεροπλάνο.

Με το που έφτασαν έτρεξε στην αγκαλιά του θειού μου που δεν είχε δεί ποτέ!! Ο Θοδωρής είχε νευριασει αφου κατάφερε να τελειώσει την μπαταρία του PSP.

Πω, πω!! Ο γιος σου θα 'χει να λέει στους φίλους του στο σχολείο! Τις πιο εξωτικές διακοπές θα 'χει πάει!

Μια χαρά θα περάσουνε παιδάκι μου. Περιπέτεια κανονική! :mrgreen:

miamama μου αν έχεις τύχη διάβαινε, ε; Καλά, χωρίς δικαστική απόφαση; Πως γίνεται αυτό; Έτσι αυθαίρετα; (τι ρωτάω βέβαια, σ' αυτή τη χώρα που ζούμε;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΤΕΛΕΙΑ... :D:D:D

κι εμείς είμαστε της άποψης να μην πουλάμε.ένα και μοναδικό πραγματάκι έχει ο άντρας,αλλά έγιναν διάφορα που ακόμα και ο δικηγόρος μας έχει κουφαθεί,έχουν δεσμευτεί χρήμματα των γονιών μου για τα ενοίκια μαγαζιού χωρίς δικαστήριο!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΣ ΤΣ ΤΣ :?:roll:

Διαφημίσεις

Με την ευκαιρία που την ανέφερες. Η (πραγματική) bebe Lilly με τρομάζει ρε κορίτσια εντελώς!!!!

Δεν είναι λίγο σάικο;;

Εγω εχω πει οτι τραγουδακι δεν μου πολυαρεσει..

ενταξει ειναι πιασαρικο αλλα δεν πεθαινω κιολας

οσο για το Animation ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου maestria

Πω, πω!! Ο γιος σου θα 'χει να λέει στους φίλους του στο σχολείο! Τις πιο εξωτικές διακοπές θα 'χει πάει!

Μια χαρά θα περάσουνε παιδάκι μου. Περιπέτεια κανονική! :mrgreen:

Ετσι θυμάμαι κι εγώ τις διακοπές μου .... κάθε χρονο πηγαινα 2,5 μήνες με τη μαμά μου... μακάρι να μπορουν να πηγαίνουν κάθε χρόνο

απαισιες ειναι οι δηθεν Barbie Που παιζουν στο background

και για να συνδυασουν την φιγουρα του παππου εχουν βαλει εναν καραφλα με μουστακι..

ο πατερας μου οταν το δε μου τηλεφωνησε και μου λεει

" η δεν θα με ξαναπειτε παππου η πειτε μου πως δεν μοιαζω με τον καραφλα με το μουστακι.."

jesgk ρωτησα για το αεροπλανι γιατι θελουμε να παμε Βουλγαρια αεροπορικως και δεν ξερω πως θα την παλεψει η μικρη..

αλλα και λογω κοινωνικου μπαμπα μαλλον για δημοσιες σχεσεις την κοβω να κανει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...