Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες... παρουσες και απουσες..

myprincess ετσι και εγω με τους μεγαλυτερους...εχω κολλημα με το θεμα πληθυντικου εκτος και αν εχω τετοια συμπαθεια. οικειοτητα και δεν ειναι επαγγελματικη η σχεση μας..

πχ τον κουμπαρο μας που ειναι 56 ετων τον αποκαλω με το ονομα του και ολο στον ενικο.. δεν ξερω γιατι αλλα με αυτον τον ανθρωπο ενοιωθα οικειοτητα απο τις πρωτες στιγμες και τον αγαπω σαν πατερα μου.

η αληθεια ειναι οτι τα παιδια μας τα εγκυμονησαμε σε καλη περιοδο διοτι 4 μηνων μας βρηκε καλοκαιρι και δεν ταλαιπωριομασταν και οντως ο χειμωνας εκτος απο τις ιωσεις ηταν πιο προσφορος για κλεισιμο στο σπιτι.. το καλοκαιρι απαιτει δραστηριοτητα.. ισως και για αυτο θα θελα να γεννησω μεχρι την ανοιξη.. αλλα αν ειναι να κατσει και αλλιως δεν θα σκασω κιολας..τοσα και τοσα καλοκαιρια εχασα και απο τις αποτυχιες του παρελθοντος..

maestria μπραβο που περασαν καλα τα παιδια.. θα μιλησω σε λιγο με τον μικρο και τη συναδελφο να μαθω εντυπωσεις..

Να μας πεις τι θα γινει και αυριο τελικα..

εμεις μαυρο βραδυ παλι περασαμε σε φαση υστεριας η μικρη μαλλον δοντια και απογνωση μηπως και την παρατησουμε.. 3 κοιμηθηκα και 6 ξυπνησα σιδερωσα, μαγειρεψα και ηρθα για δουλεια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες. Παρασκευή σήμερα.

Ευχαριστώ για τις χθεσινές ευχές. Πήγαμε στο αεροδρομιο φορτωμένοι βαλίτσες, έκαναν check in, ο υπάλληλος μπερδευτηκε με τις δύο Andreines κ είχαμε γέλια.

Δυο μεγάλες αγκαλίτσες κ έφυγαν, ευτυχώς είχαν πολύ καλό ταξίδι κ αν κ λόγω της απόστασης από το αεροδρομιο ως το σπιτι τα μικρά ήταν μες τη καλή χαρα.

Το βράδυ που γυρίσαμε σπιτι σηκώθηκα 2-3φορές αφού νομιζα οτι ξυπνουσε η μικρή... παραισθήσεις λέμε.....

Πονάνε όλα μου τα κόκκαλα σήμερα, ο καιρός φταίει μάλλον.

Καλημέρα σε όλες. Παρασκευή σήμερα.

Ευχαριστώ για τις χθεσινές ευχές. Πήγαμε στο αεροδρομιο φορτωμένοι βαλίτσες, έκαναν check in, ο υπάλληλος μπερδευτηκε με τις δύο Andreines κ είχαμε γέλια.

Δυο μεγάλες αγκαλίτσες κ έφυγαν, ευτυχώς είχαν πολύ καλό ταξίδι κ αν κ λόγω της απόστασης από το αεροδρομιο ως το σπιτι τα μικρά ήταν μες τη καλή χαρα.

Το βράδυ που γυρίσαμε σπιτι σηκώθηκα 2-3φορές αφού νομιζα οτι ξυπνουσε η μικρή... παραισθήσεις λέμε.....

Πονάνε όλα μου τα κόκκαλα σήμερα, ο καιρός φταίει μάλλον.

καλα να περασουν τα μικρα (στανταρακι)

καλη προσαρμογη σε εσας

γιατι 2 andreines?

καλα να περασουν τα μικρα (στανταρακι)

καλη προσαρμογη σε εσας

γιατι 2 andreines?

Την μητέρα μου κ τη μικρή... ειδε ταυτοτητα (της μαμάς μου) κ διαβατήριο (της μικρης) κ έπεσε το μάτι του μονο στο ονομα... έτσι έψαχνε τα έγγραφα της μικρής..

Την μητέρα μου κ τη μικρή... ειδε ταυτοτητα (της μαμάς μου) κ διαβατήριο (της μικρης) κ έπεσε το μάτι του μονο στο ονομα... έτσι έψαχνε τα έγγραφα της μικρής..

ααααα... μαλιστα..

τελικα δεν θυμομουν οτι λενε και τη μητερα σου Ανδρεινα.. αρχη Αλτσχαιμερ (μην πω μεση):rolleyes:

Διαφημίσεις

ειδατε τι θα εφαρμοσουν στην α δημοτικου?? να μαθαινουν και την ξενη γλωσσα απο τοτε..

θα μου πειτε πλεον τα παιδια απο πριν εχουν καλυτερο επιπεδο γνωσεων και αντιληψης αλλα και παλι εγω νομιζω οτι η συστηματικη μαθηση δυο γλωσσων ταυτοχρονα (σε σχολικο επιπεδο) ισως να επρεπε να χουν ενα - δυο χρονια αποσταση.. ισως και οχι απο την αλλη

ειδατε τι θα εφαρμοσουν στην α δημοτικου?? να μαθαινουν και την ξενη γλωσσα απο τοτε..

θα μου πειτε πλεον τα παιδια απο πριν εχουν καλυτερο επιπεδο γνωσεων και αντιληψης αλλα και παλι εγω νομιζω οτι η συστηματικη μαθηση δυο γλωσσων ταυτοχρονα (σε σχολικο επιπεδο) ισως να επρεπε να χουν ενα - δυο χρονια αποσταση.. ισως και οχι απο την αλλη

Επίσης δε θα μαθαίνουν και συντακτικό και γραμματική. Περισσότερο σε φάση παιχνίδι, λεξούλες, γράμματα, κλπ.

Καλημέρα κορίτσια!

Κοιμήθηκα στις 3 (ξέρω, δεν παλεύομαι) και σέρνομαι σήμερα. Αλλά το καλό είναι ότι θα 'μαι κουρασμένη για να κοιμηθώ νωρίς σήμερα, γιατί αύριο πάλι εγερτήριο απ' τις 6. Στις 7 πρέπει να 'μαστε εκεί, για να τον πάρουν στις 8.

ΟΥΦ! :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Επίσης δε θα μαθαίνουν και συντακτικό και γραμματική. Περισσότερο σε φάση παιχνίδι, λεξούλες, γράμματα, κλπ.

Καλημέρα κορίτσια!

Κοιμήθηκα στις 3 (ξέρω, δεν παλεύομαι) και σέρνομαι σήμερα. Αλλά το καλό είναι ότι θα 'μαι κουρασμένη για να κοιμηθώ νωρίς σήμερα, γιατί αύριο πάλι εγερτήριο απ' τις 6. Στις 7 πρέπει να 'μαστε εκεί, για να τον πάρουν στις 8.

ΟΥΦ! :?

αντε με το καλο να γινει η επεμβαση, να εχετε μια καλη αναρρωση και να τελειωνετε με αυτο το αγχος..

να μας κρατας ενημερους..οταν θα χεις κεφια..:roll:

βεβαια jesgk να υποθεσω οτι ο Θωδορης θα ταν πολυ χαλαρος στο οτι θα πηγαινει ταξιδι με τη γιαγια και το παππου, παρομοια και η μικρη που νοιωθει ασφαλεια που παει καπου με ατομα που ζει μαζι τους συνεχως..απλα δεν καταλαβαινει που παει..

ειδα τις φωτο στο fcb.. ταξιδιαρικη διαθεση.. η δε πιπιλα ασορτι με το μπλουζακι!!

Α ναι.. πως αντιμετωπισε το αεροπλανο η μικρη? απογειωση - προσγειωση? καθοταν αγκαλια ε?

Διαφημίσεις

Ε, ναι, δε νομίζω να 'χουνε wireless στο Διαβαλκανικό. Τόσο προχωρημένο πια; (μωρέ λες; )

Απ' το σπίτι πια θα μπω, όταν βρω το κουράγιο. Ουφ, ουφ, breath in, breath out!

Mε το καλό η επέμβαση του Γιαννάκη!! ηρέμησε κ εσύ λιγάκι

Mε το καλό η επέμβαση του Γιαννάκη!! ηρέμησε κ εσύ λιγάκι

To 'χω ρίξει στην τρελίτσα!!!

Μίλησα και με την αναισθησιολόγο, μου είπε ότι αφού είναι καλά κι έκανε η ίωση τον κύκλο της, να τον πάμε κανονικά αύριο!

Εσύ πως είσαι κοριτσάκι; Ξεκουράζεσαι;; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσάκια,κι εγώ χάλια σήμερα,οι εξελίξεις μας βρίσκουν πρωί πρωί...

μάλλον ένα οικοπεδάκι που έχει ο άντρας θα το κλαίμε,θα πάει για πούλημα...εκεί φτάσαμε!!!

καλά θα περάσουν jesgk τα μπουμπουκάκια σου!!

με το καλό μαεστρία,θα περιμένουμε νέα σας...θα μείνετε πολλές μέρες?

πως μπορεις να διατηρησεις ενα νηπιο 18 μηνων ηρεμο σε μια πτηση 1 η 2 ωρων?

μου χει τυχει να ταξιδεψω και να χω σε αλλες θεσεις μικρα παιδια ειτε γινοταν πανζουρλισμος ειτε ητν σε ηλικια που ακουγαν μερικες κουβεντες και επαιζαν στη θεση τους..

εγω παντως θα τα βγαζα στην αυλη να παιξουν μεχρι να φθασουμε.. :mrgreen::tongue::twisted:

γεια σας κοριτσάκια,κι εγώ χάλια σήμερα,οι εξελίξεις μας βρίσκουν πρωί πρωί...

μάλλον ένα οικοπεδάκι που έχει ο άντρας θα το κλαίμε,θα πάει για πούλημα...εκεί φτάσαμε!!!

καλά θα περάσουν jesgk τα μπουμπουκάκια σου!!

με το καλό μαεστρία,θα περιμένουμε νέα σας...θα μείνετε πολλές μέρες?

τοσο πολυ εεε?? απο την μια κακως που φθανετε ως εκει απο την αλλη παλι καλα που υπαρχει και μια "εναλλακτικη" λυση απο το να δανειστειτε κατι που ποτε δεν θα ξεπληρωσετε..

ειστε αρκετα ωριμοι και μπασμενοι στα πραγματα για να αποφασισετε μια τετοια πραξη..

προσπαθησε να μη στενοχωριεσαι.. :roll: :roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...