Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πως γίνεται αυτό;;; :roll:

Την κουνιάδα σου πως τη λένε αλήθεια;

εχει το ιδιο ονομα και η μανα του πατερα μου και λυσσαξαν να παρω το δικο της οπου εχει συμπτωματικα το ιδιο και η μανα μου..

κουνιαδα.. αρκει.. :cool: 8-) :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η γάτα μας τελικά γεννούσε πόσες ώρες..έκανε 6,το τελευταίο γεννήθηκε νεκρό...τα υπόλοιπα είναι μια χαρά...

όλα διαφορετικό χρώμα!!

πότε θα τακτοποιηθούν?δεν φτιάχνουν,όλο χειροτευρέυουν...

από παντού μας χτυπάνε!!

εχει το ιδιο ονομα και η μανα του πατερα μου και λυσσαξαν να παρω το δικο της οπου εχει συμπτωματικα το ιδιο και η μανα μου..

Aπαπαπα! Εμένα ευτυχώς - σε μια κουβέντα που κάναμε μια φορά - το έχει δεχτεί ότι ΔΕΝ πρόκειται να βάλω το παιδί μου ίδιο όνομα μ' εμένα!

κουνιαδα.. αρκει.. :cool: 8-) :tongue:

501295x4kzhv5xfg.gif

Έλεος καλέ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η γάτα μας τελικά γεννούσε πόσες ώρες..έκανε 6,το τελευταίο γεννήθηκε νεκρό...τα υπόλοιπα είναι μια χαρά...

όλα διαφορετικό χρώμα!!

από παντού μας χτυπάνε!!

:?:(:(:roll:.. για ολα....

από παντού μας χτυπάνε!!

Κοριτσάκι βαθιές ανάσες!!!!

Δεν κάνει ν' αγχώνεσαι τόσο πολύ, μόνο κακά θα φέρει!!! Να προσέχεις τον εαυτό σου και τη μικρή! (και τον άντρα, εντάξ :mrgreen:)

Κύκλους κάνει ρε συ! Εγώ πέρασα μια φάση που είχα χωρίσει από μεγάλο έρωτα (με είχε χωρίσει), 2 δουλειές και απλήρωτη ΚΑΙ απ' τις δυο για πάνω από 3-5 μήνες ΚΑΙ διαγνώστηκε κι ένα πρόβλημα σοβαρό στη μέση!

Σου μιλάω έκανα 1 χρόνο να συνέλθω!!!

Θα γυρίσει η γμημένη η ρόδα!! ΥΠΟΜΟΝΗ και μη στενοχωριέσαι (όσο μπορείς!).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

501295x4kzhv5xfg.gif

Έλεος καλέ!

μη γελας.. στην αρχη μου ελεγαν "η κουνιαδα σου" κι δεν την παλευα.. δεν μπορουσα να αναφερομαι με τετοιες λεξεις.. πεθερα, κουνιαδα κλπ.. με τα χρονια, με τα νευρα κλπ μου γιναν συνηθειο (με την κακη την εννοια καλη μου)

μη γελας.. στην αρχη μου ελεγαν "η κουνιαδα σου" κι δεν την παλευα.. δεν μπορουσα να αναφερομαι με τετοιες λεξεις.. πεθερα, κουνιαδα κλπ.. με τα χρονια, με τα νευρα κλπ μου γιναν συνηθειο (με την κακη την εννοια καλη μου)

Ναι, είναι χαζές λέξεις, ΟΛΕΣ αντιστεκόμαστε στην αρχή, αλλά αφού ΑΥΤΟ είναι, τι να κάνεις;

Μα θα μου πεις πως τη λένε τη γυναίκα; Θα με σκάσεις!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ξέχασα να πω στην ελεναδίτσα συλλυπητήρια...

βαρέθηκα να χρωστάμε παντού....σε τράπεζες,νοίκια,τέβε...και σε αυτό όπως στρώσαμε να κοιμηθούμε...με το μαγαζί όλα ξεκίνησαν...αλλά εμπλέκονται οι γονείς μου ως εγγυητές...

και γίνεται χαμός,δεν καταλαβαίνουν,δεν έχουν και να βοηθήσουν...αν και συνέχεια όλο και κάτι μας δίνουν...

οι γονείς του άντρα μου στον κόσμο τους,σήμερα τους ζήτησε λεφτά,γιατί έχουμε πρόβλημα μεγάλο...

ξέχασα να πω στην ελεναδίτσα συλλυπητήρια...

βαρέθηκα να χρωστάμε παντού....σε τράπεζες,νοίκια,τέβε...και σε αυτό όπως στρώσαμε να κοιμηθούμε...με το μαγαζί όλα ξεκίνησαν...αλλά εμπλέκονται οι γονείς μου ως εγγυητές...

και γίνεται χαμός,δεν καταλαβαίνουν,δεν έχουν και να βοηθήσουν...αν και συνέχεια όλο και κάτι μας δίνουν...

οι γονείς του άντρα μου στον κόσμο τους,σήμερα τους ζήτησε λεφτά,γιατί έχουμε πρόβλημα μεγάλο...

Μακάρι να μου περίσσευαν να σε βοηθούσα, ειλικρινά.

Αλλά όλοι στα ίδια χάλια είμαστε. Κι εγώ 2 μήνες απλήρωτη.

Εύχομαι να τα βολέψετε και να σας κάνουν μια διευκόλυνση οι γονείς!

Είναι ρίσκο το ελεύθερο επάγγελμα γμτ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αυτο το παιδι μου εχει γεννηθει με ρολοι μεσα του..

οταν δεν εχει αλλο λογο να την ανησυχει ξυπνει ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΘΕ 2ΩΡΟ..

Απιστευτο.. τωρα παλι κλαιει επειδη καταλαβεοτι ειναι στην κουνια..

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!

Διαφημίσεις

Άσχετο, για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα, ο χάζμπαντ απ' τις 4 το απόγευμα ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!

Μα, τι γαϊδούρι!

Αλλά τον χαίρομαι μωρέ, το αξίζει! Τράβηξε ΤΡΕΛΗ κούραση τα τελευταία 3 χρόνια. Έπαιρνε το βραδινό την Κυριακή από 'δω, κορίτσια, και πήγαινε απευθείας Δευτέρα πρωί στη δουλειά!

2,5 χρόνια αυτή η δουλειά. Εγώ κατέβαινα λιγότερο, γιατί έφερνε ρούχα για πλύσιμο, είχαμε δουλειές εδώ, ε, και μετά έμεινα έγγυος, το μωρό, το σπίτι να φτιάξουμε, τη γαμοβάφτιση!

Γενικώς, τελευταία ηρεμήσαμε και τώρα έχουμε την εγχείρηση! Μετά θέλω βαρεμάρα για κάνα χρόνο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, για να ηρεμήσω! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αυτά τα νέα από μένα...

ευχαριστώ κορίτσια που με "ακούσατε"

πάω να φάω λίγα κορνφλέικς γιατί σήμερα είμαι μεμια σαλάτα όλη μέρα...

θα τα πούμε αύριο...

προσπ όλα ρολόι έχουν καταπιεί,η δική μου κοιμάται τις τελευταίες μέρες για μεσημέρι 1 ώρα μόνο.

καληνύχτα.

τι τραβήξατε κι εσείς βρε μαεστριάκι!!

Άστα να πάνε!!!

Για τον σταθερό μισθό κοριτσάκι, αυτός μας ταίζει τώρα!!!

Μη στενοχωριέσαι πουλάκι μου!!! Να τρως, να προσέχεις τον εαυτό σου, εντάξει;

Πάω κι εγώ για αραλίκι στον καναπέ!

Υ.Γ. Μόλις με πήρε ο χάζμπαντ! Τελειώσανε, έβρεχε την πρώτη ώρα που παίζανε οι Metallica, ήταν σούπερ κι άξιζε όλη την ταλαιπώρια. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ μωρε Μιαμαμα μου σε αυτη τη χωρα ΔΕΝ υπαρχει τιποτα σωστο! ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνατε..κι εγω ωρες ωρες απελπιζομαι και το μονο που με νοιαζει ειναι οτι πια ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ να κοιταξω! Ελπιζω να σας βοηθησουν οι γονεις..

Κι εγω στα πεθερικα μιλαω και Θα συνεχισω..Σε ατομα μεγαλυτερα απο μενα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να μιλαω στον ενικο. Εχω κολλημα..Στην προηγουμενη δουλεια μου ο προισταμενος ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ να του μιλαω στον ενικο αλλα με τιποτα..Μονο που δεν με εβριζε ο ανθρωπος..

Εγω παντως ΛΑΤΡΕΥΩ 2 μηνες, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ και ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ..Οποτε αν κανω ποτε αλλο παιδακι θελω παλι εναν απο αυτους τους 2..Βεβαια αν εχουν γενεθλια κοντα κοντα θα ειναι λιγο βλακεια αλλα βλεπουμε μεχρι τοτε! οταν ειναι χειμωνας και εισαι μεσα δεν σε νοιαζει, αλλα καλοκαιρι και κλεισμενη ΔΕΝ παλευεται! Επισης δεν θα αντεχα προχωρημενη εγκυμοσυνη καλοκαιρι! Με τιποτα..

Κριστιν μου οταν βγαινει ο αντρας μου βγαινει με τους φιλους του και ουτε μπορω, ουτε θελω να ακολουθησω..ασε που η μαμα μου η καημενη κουραζεται παρα πολυ γενικα και δεν θελω να την φορτωνω για να βγαινουμε εξω.. Δεν με πειραζει τοσο οτι βγαινει, οσο το οτι ΠΟΤΕ δεν κανονιζει να βγουμε μαζι..Ασε μωρε γενικα εχω παψει να ασχολουμαι γιατι ακρη δεν βγαινει..Κοιταω να απολαμβανω το παιδακι μου και αυτος ας κανει οτι θελει..

ΠΑντως χαιρομαι πραγματικα για την παρεα που εχουμε φτιαξει..μπορει να μην εχουμε ειδωθει καν με τις περισσοτερες αλλα νιωθω οτι η επικοινωνια μας ειναι ειλικρινης και περα για περα ανθρωπινη..

Ονειρα γλυκα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...