Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω πιστευω EYA οτι μαλλον ακουσε αυτα που ειχες να του πεις, τα ζυγισε και προσπαθει για κατι καλυτερο που προφανως αποδιδει..

απο την αλλη αν πιστεψουμε το απιστευτο σεναριο να σε κατασκοπευσε στο foroum ε τοτε αποδεικνυει οτι ειναι δημοκρατικος και ανοιχτομυαλος ανθρωπος και παλι τα εξελαβε θετικα τα πραγματα..το προβλημα θα ταν να τα χε παρει στραβα..

χαιρομαι για εσας και ετσι να περνατε παντα καλα..αλλωστε μην ξεχνατε οτι τα παιδια μας μπορει να ειναι μικρα αλλα καταλαβαινουν ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ..μη το ξεχνατε ομως...

..και εγω περναω καλα..και δεν κοκκινιζω..οεο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι εννοείται περνατε καλα;;; εεε μήπως πρέπει κι εγω να κοκκινισω;;; πως περνατε καλα;;;;

Θυμασαι πως γινονται τα παιδια??????Ε ΕΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ:tongue::tongue::tongue:

Viki η συνταγη ηταν τα τελεσιδικα μηνυματακια που του αφηνα καθε φορα που συζητουσαμε!!!Μπορει να ακουγομαι κακια αλλα κοριτσια δεν υπηρχε αλλος τροπος!!!Βεβαια οπως σας εχω ξαναπει αγαπαμε πολυ ο ενας τον αλλο και αυτο βοηθησε!!!Αλλωστε ειμαι απο τις γυναικες που δεν πλητεις και ευκολα μαζι τους....Ισως επαιξε και αυτο ρολο!!!!!χαχαχαχαχα:-P:-P:tongue::tongue:

Μην τη χάσεις τη συνταγή.Αλλά πρόσεχε με παραπάνω αλάτι γίνεται αλμυρό, με πιπέρι καθτερό και ούτω καθεξής...

Κοριτσάρες σχολάω.Αν με αφήσει το τερατάκι μου θα μπω απο το σπίτι.Φιλάκια!

Οταν μπαίνω εγώ όλες εχετε σχολάσει:-( Αλλα δεν πειράζει διαβάζω τα νέα σας.

Ευα μου μπράβο ετσι να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Διαφημίσεις

Οταν μπαίνω εγώ όλες εχετε σχολάσει:-( Αλλα δεν πειράζει διαβάζω τα νέα σας.

Ευα μου μπράβο ετσι να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Σε ευχαριστω!!!!Κοριτσια ολα θα αλλαξουν!!Ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος.Τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω!!!!

Viki μου ευτυχως χρησιμοποιω λιγο αλατι και πιπερι!!;);)

Μολις γυρισαμε απο τον γιατρο και η αληθεια ειναι οτι ειμαι καπως προβληματισμενη....

7950Kg και 75cm υψος.Ειμαστε πολυ αδυνατες...ΓΙΑΤΙ?????Ηθελε να της κανω εξετασεις αλλα εγω το τρεναρα λιγο ακομα.Ρε κοριτσια τρωει αλλα δεν κοιματε το βραδυ και γενικως ειναι πολυ δραστηρια.Δεν καθεται με τιποτα στον κωλο της!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΙΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ!!!!!!!!ΑΚΟΥΤΕ????????????

Να της κανει εξετάσεις για πιο λόγο ακριβώς?

Μου ειπε οτι ετσι κι αλλιως οταν γινει 2 χρονων θα κανει ενα τσεκ απ.Αυτο λει αμα θελω να το κανω τωρα για να νιωθει κι αυτος πιο ησυχος για τη μικρη.Τι να σου πω δεν τον ρωτησα κιολας τι εξετασεις ειναι.Του το ξεκοψα αμεσως!!Κι εγω στην ηλικια της ετσι αδυνατη ημουν!!!!

Διαφημίσεις

Nαι είναι λίγο σκοτωμα αλλα δεν εχω και αλλη επιλογή λόγω του παιδιού, η μαμά μου που τον κρατάει δουλεύει πρωί και ετσι ερχεται εκείνη και φευγω εγώ. Μόνο τα ΣΚ δουλεύω πρωί.Συνήθεια είναι όλα. Ασε που με βολεύει τώρα με την υγεία του μωρού που πρέπει να πηγαίνουμε πρωί στο νοσοκομείο.

Καλά αν περιμένεις απο τον παππα να σου απαντήσει ξημέρωσε!!!! Να τον ξαναπάρεις εσύ.

Σχολάω τώρα θα τα πουμε πιο μετά.:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...