Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι ρε συ, τι πράγμα είναι αυτό;;;

Τον έστειλα πεθερικά σήμερα (δεν μπορούσε η γυναίκα) και τους είπα να προσέχουν πολύ και να μην τον βγάλουνε, γιατί - και καλά - θα πάμε εκδρομή σαβ/ριακο και να μην αρρωστήσει πάλι!!!

Δε θέλουμε να τους πούμε και για την εγχείρηση γμτ! :roll:

Κι εγώ με φανελάκι ολόσωμο και μακριά πιτζάμα από κάτω Βίκη. ΚΑΙ καλτσάκια!

Να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο, γιατί στριφογυρνάει συνέχεια.

Και εγώ έτσι. φανελάκι ολόσωμο , μακρυμάνικα και καλτσάκια. Κάνει κρύο, όχι αστεία. Δεν έχετε σκοπό να το πείτε γενικά ή τώρα για να μην στεναχωριούνται?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρε συ, τι πράγμα είναι αυτό;;;

Τον έστειλα πεθερικά σήμερα (δεν μπορούσε η γυναίκα) και τους είπα να προσέχουν πολύ και να μην τον βγάλουνε, γιατί - και καλά - θα πάμε εκδρομή σαβ/ριακο και να μην αρρωστήσει πάλι!!!

Δε θέλουμε να τους πούμε και για την εγχείρηση γμτ! :roll:

Κι εγώ με φανελάκι ολόσωμο και μακριά πιτζάμα από κάτω Βίκη. ΚΑΙ καλτσάκια!

Να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο, γιατί στριφογυρνάει συνέχεια.

Τα πεθερικά πώς τα αποκαλείς εσύ? Είχαμε αυτή την κουβέντα πριν έρθεις στην παρέα μας.

Βασικά εγώ όπως ξαναείπα χαπακώνομαι γιατί ακολουθώ μια θεραπεία και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μείνω έγκυος μέχρι να πάρω και το τελευταίο χάπι και αφού περάσει και κανα δίμηνο ασαφαλείας γιατί έχουν κάποια υπολειματική διάρκεια στον οργανισμό.

σωστα..

και εγω απο θεραπεια και επεμβαση βγαινω αλλα παροτι θηλαζω δεν θα κανω πισω..

δεν ξεχναω τι μου χεις πει cristin αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις και τους λογους που δεν θελω αλλες αναβολες..

θα στρωσω και ετσι θα κοιμηθω..

εβρεξε τρελλα maestria τελικα εεεε??? κριμα αλλα αν γουσταρουν δεν θα χαμπαριασουν..

εχεις δικιο... και εγω τα παιξα τελειως φετος με τις γιορτες..

Σεπτεμβρη γενεθλια δικα μου

Οκτωβρη γιορτη μου

Νοεμβρη γιορτη κουνιαδας

Δεκεμβρη προετοιμασια για τις γιορτες,

Γιορτη της μικρης

Πρωτοχρονια Γενεθλια της μικρης

Φλεβαρης αποκριες (αν και φετος δεν μας εκατσε παρ αυτα ειχα στολισει το σπιτι)

Μαρτιος γιορτη συζυγου και μικρης

Απριλιος Πασχα..

Μαιος γενεθλια συζυγου

μεσα σε ολα στρωσιμο, ξεστρωσιμο χαλιων και καμποσες γενικες..

ε! ας εχουμε γενεθλια του δευτερου παιδιου ανοιξη η καλοκαιρι δεν με πειραζει..

Τα πεθερικά πώς τα αποκαλείς εσύ? Είχαμε αυτή την κουβέντα πριν έρθεις στην παρέα μας.

K. Γιάννη και κ. Μαρία. :mrgreen:

Αρχικά τους μιλούσα και στον πληθυντικό, αλλά μετά η μεγαλύτερη αδελφή μου πρότεινε να το γυρίσω στον ενικό, γιατί τους κρατούσα σε απόσταση.

Μλκία που την άκουσα. Θα προτιμούσα απόσταση.

Δεν τους αντιπαθώ, απλά έχουν πολύ έντονο αυτό το καθώς πρέπει και ποτέ δεν ξέρεις αν αυτό που λένε το εννοούνε (γιατί είναι ΠΑΝΤΑ ευγενικοί). Υπήρξαν όμως κάποια ξεσπάσματα κι έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου.

Αλλά δύσκολο να το ξαναγυρίσω στον πληθυντικό, θα τους πρόσβαλε μάλλον πολύ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και εγώ έτσι. φανελάκι ολόσωμο , μακρυμάνικα και καλτσάκια. Κάνει κρύο, όχι αστεία. Δεν έχετε σκοπό να το πείτε γενικά ή τώρα για να μην στεναχωριούνται?

Σίγουρα όχι πριν κι αν μπορούμε να το αποφύγουμε ούτε μετά!

Αν γίνει και πάνε όλα καλά, ποιος ο λόγος;

Ειδικά η μάνα μου, που λόγω διαβήτη έχει και τρελές αυξομειώσεις στη διάθεση και κρίσεις άγχους, δεν μπορεί να το χειριστεί με τίποτα!

Αλλά θεωρώ ούτε τα πεθερικά, απλώς αυτοί είναι κοντά και ίσως το μάθουνε αφού γίνει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμενα παντως δεν ζουν αλλα αν ζουσαν κυριε ταδε και κυρια ταδε θα ελεγα..

ποτε μητερα η πατερα..

μονο τους δικους μου γονεις αποκαλω ετσι.. (μαμα και μπαμπα..δηλαδη)

εχω ξαδελφες δυο χρονια μεγαλυτερες μου που μιλουν στον πληθυντικο στους γονεις τους!! απιστευτα απαραδεκτο και σε αυτο ευθυνονται οι γονεις βεβαιως που το επεβαλλαν..

σωστα..

και εγω απο θεραπεια και επεμβαση βγαινω αλλα παροτι θηλαζω δεν θα κανω πισω..

δεν ξεχναω τι μου χεις πει cristin αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις και τους λογους που δεν θελω αλλες αναβολες..

θα στρωσω και ετσι θα κοιμηθω..

εβρεξε τρελλα maestria τελικα εεεε??? κριμα αλλα αν γουσταρουν δεν θα χαμπαριασουν..

εχεις δικιο... και εγω τα παιξα τελειως φετος με τις γιορτες..

Σεπτεμβρη γενεθλια δικα μου

Οκτωβρη γιορτη μου

Νοεμβρη γιορτη κουνιαδας

Δεκεμβρη προετοιμασια για τις γιορτες,

Γιορτη της μικρης

Πρωτοχρονια Γενεθλια της μικρης

Φλεβαρης αποκριες (αν και φετος δεν μας εκατσε παρ αυτα ειχα στολισει το σπιτι)

Μαρτιος γιορτη συζυγου και μικρης

Απριλιος Πασχα..

Μαιος γενεθλια συζυγου

μεσα σε ολα στρωσιμο, ξεστρωσιμο χαλιων και καμποσες γενικες..

ε! ας εχουμε γενεθλια του δευτερου παιδιου ανοιξη η καλοκαιρι δεν με πειραζει..

Καλέ κουράστηκα. Μου βγήκε η γλώσσα μόνο που τα διάβασα. εμάνα 15Αυγουστο που γιορτάζει ο άντρας μου, γιορτάζει και η κουνιάδα και ο ανηψιός και έτσι αναλμβάνει για όλους η πεθερά και γλιτώνω απο εκεί:wink:

εχω ξαδελφες δυο χρονια μεγαλυτερες μου που μιλουν στον πληθυντικο στους γονεις τους!! απιστευτα απαραδεκτο και σε αυτο ευθυνονται οι γονεις βεβαιως που το επεβαλλαν..

Αχ, ένα συμμαθητή είχα με τέτοια οικογένεια!!!

Έλεος, λες και είμαστε στη δεκαετία του '50, που θεωρούνταν σωστό τα παιδιά να φοβούνται τους γονείς!

Λες κι ο σεβασμός είναι ο φόβος! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

K. Γιάννη και κ. Μαρία. :mrgreen:

Αρχικά τους μιλούσα και στον πληθυντικό, αλλά μετά η μεγαλύτερη αδελφή μου πρότεινε να το γυρίσω στον ενικό, γιατί τους κρατούσα σε απόσταση.

Μλκία που την άκουσα. Θα προτιμούσα απόσταση.

Δεν τους αντιπαθώ, απλά έχουν πολύ έντονο αυτό το καθώς πρέπει και ποτέ δεν ξέρεις αν αυτό που λένε το εννοούνε (γιατί είναι ΠΑΝΤΑ ευγενικοί). Υπήρξαν όμως κάποια ξεσπάσματα κι έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου.

Αλλά δύσκολο να το ξαναγυρίσω στον πληθυντικό, θα τους πρόσβαλε μάλλον πολύ.

ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ποια μου θυμιζεις τωραααααα??????!!!!!!

Και εγω στην κουνιαδα απευθυνομαι ΜΟΝΟ στον πληθυντικο..

και ξερει καλα το γιατι..της το εχω εξηγησει παρα τις προσπαθειες της να το γυρισω στον ενικο..

ομοια και στο αφεντικο μου...

και αυτος ξερει το γιατι... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Διαφημίσεις

ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ποια μου θυμιζεις τωραααααα??????!!!!!!

Και εγω στην κουνιαδα απευθυνομαι ΜΟΝΟ στον πληθυντικο..

και ξερει καλα το γιατι..της το εχω εξηγησει παρα τις προσπαθειες της να το γυρισω στον ενικο..

ομοια και στο αφεντικο μου...

και αυτος ξερει το γιατι... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εσείς μένετε και στο ίδιο σπίτι ρε συ! Δεν είναι δύσκολο να ΜΗΝ της μιλήσεις στον ενικό;

Θα σου ξεφύγει κάτι κάποια στιγμή, δεν μπορεί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:confused::confused::confused::confused:

Χριστούγεννα γιορτάζει;

Ήθελα να σε ρωτήσω, τι περίεργο όνομα, πρώτη φορά το ακούω. Είναι οικογενειακό;

Χριστουλα ελεγαν την πεθερα μου και επειδη δεν ζει και δεν προλαβε να δει εγγονια ηταν απωθημενο του τζιτζιγου να την βγαλει και να την αποκαλουμε ετσι..ειχα συμφωνησει στο παρελθον πανω σε ευαισθητη φαση και δεν μπορουσα να το μαζεψω.. δεν με πολυ ενοιαξε και ποτε αλλα οχι οτι θα χα και προβλημα να ηταν διαφορετικο το ονομα..

το δε Ευαγγελια ηταν ταμα και της το δωσαμε..μιας και περασαμε δυσκολιες..

οταν μεγαλωσει ας διαλεξει οποιο ονομα θελει η ας φτιαξει δικο της υποκοριστικο..

Χριστουλα ελεγαν την πεθερα μου και επειδη δεν ζει και δεν προλαβε να δει εγγονια ηταν απωθημενο του τζιτζιγου να την βγαλει και να την αποκαλουμε ετσι..ειχα συμφωνησει στο παρελθον πανω σε ευαισθητη φαση και δεν μπορουσα να το μαζεψω.. δεν με πολυ ενοιαξε και ποτε αλλα οχι οτι θα χα και προβλημα να ηταν διαφορετικο το ονομα..

το δε Ευαγγελια ηταν ταμα και της το δωσαμε..μιας και περασαμε δυσκολιες..

οταν μεγαλωσει ας διαλεξει οποιο ονομα θελει η ας φτιαξει δικο της υποκοριστικο..

Αχ, αυτά τα συναισθηματικά.

Καλό είναι, απλά ασυνήθιστο. Έτσι τη φωνάζεις ή Χριστίνα, πχ;

Μια φίλη που - αναγκάστηκε - έβγαλε τη δικιά της Ευαγγελία τη φωνάζει Εβελίνα. Ωραίο είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, αυτά τα συναισθηματικά.

Καλό είναι, απλά ασυνήθιστο. Έτσι τη φωνάζεις ή Χριστίνα, πχ;

Μια φίλη που - αναγκάστηκε - έβγαλε τη δικιά της Ευαγγελία τη φωνάζει Εβελίνα. Ωραίο είναι.

Εγώ που περίμενα αγόρι και τον πεθερό τον λένε Χαράλαμπο?:rolleyes::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...