Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aχ, η Δανία χάνει απ'την Ιαπωνία 2-0! Θα τρελαθώ μ' αυτό το μουντιάλ!

Εντωμεταξύ (ανεχτείτε με λίγο), οι Ιταλοί (νυν παγκόσμιοι πρωταθλητές) αποκλειστήκανε, χωρίς ούτε μία νίκη!!!!

Οπότε η εθνικούλα μας μια χαρά τα πήγε, τουλάχιστον πήρε και μία νίκη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

viki κατσε να συγχρονιστουμε για να γραφουμε ολες μαζι στο επομενο καφε!! εκτος αν μετονομαστει και αυτο σε Ιανουαριο 2009 - ταδε του 2011..!!

μάλλον με τη μαεστρία βολεύει καλύτερα να συντονιστείτε. Βασικά εγώ θέλω να γεννήσω πάλι χειμώνα. Νομίζω καλοκαιριάτικα λεχώνα θα πάθω σίγορα κατάθληψη!

Aχ, η Δανία χάνει απ'την Ιαπωνία 2-0! Θα τρελαθώ μ' αυτό το μουντιάλ!

Εντωμεταξύ (ανεχτείτε με λίγο), οι Ιταλοί (νυν παγκόσμιοι πρωταθλητές) αποκλειστήκανε, χωρίς ούτε μία νίκη!!!!

Οπότε η εθνικούλα μας μια χαρά τα πήγε, τουλάχιστον πήρε και μία νίκη!

Τζιζους Κραιστ.. ας ειναι λοιπον!!! :cool:

Διαφημίσεις

μάλλον με τη μαεστρία βολεύει καλύτερα να συντονιστείτε. Βασικά εγώ θέλω να γεννήσω πάλι χειμώνα. Νομίζω καλοκαιριάτικα λεχώνα θα πάθω σίγορα κατάθληψη!

Εγώ αν ξαναγεννήσω χειμώνα θα πάω κατάθλιψη!!! Δεν μπορώ να είμαι κλεισμένη λόγω κρύου πάλι!

Το ιδανικό θα ήταν τέλη άνοιξης ή αρχές καλοκαιριού. Κατά Μάιο δηλαδή. Τόσο το υπολογίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ααααα.... το μονο που μου επιτρεπω στην παρουσα φαση ειναι να σκεφθω ποτε να βαλω μπρος.. αν ομως (που το κανα και ειδα οτι με παει πολυυυ μακρυα) κατσω και λαβω υποψη μου το ποτε θα γεννησω τοτε θα πρεπει να το αναβαλλω..

και ηδη το ανεβαλλα μια φορα λογω υγειας..δεν το ξανακανω γιατι αν μου ξανακατσει καμια στραβη (2 χρονια παιδευτικα) θα χανω και αλλο χρονο ετσι.. δεν θελω να παει και 50 ο ανδρας μου για να χει αλλο ενα παιδακι.. και πρωτα απο ολα δνε θελω να χουν μεγαλη διαφορα τα μικρα..

Εγώ αν ξαναγεννήσω χειμώνα θα πάω κατάθλιψη!!! Δεν μπορώ να είμαι κλεισμένη λόγω κρύου πάλι!

Το ιδανικό θα ήταν τέλη άνοιξης ή αρχές καλοκαιριού. Κατά Μάιο δηλαδή. Τόσο το υπολογίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. :mrgreen:

Αυγουστος = Μαιος λογικα Ταυρακι..

αρα καλοκαιρι μπανακι πιθανοτατα και να μπορουμε..θα μαστε χαλια μαυρα βεβαια αλλα το αλλοθι θα ναι σουπερ!!

Δεν ειναι κακος βεβαια και ο Ιουλιος για συλληψη ωστε να γεννησουμε Απριλιο αλλα θα πεσουμε στο Πασχα (φανταζεστε να γεννουσα ανημερα Πασχα? Θα εκλεινα τις δυο μεγαλες εορτες του ετους!!) εγω ομως εχω να κανω εμβολιο ιλαρας στη μικρη και ψαρεμα με τη βρακα και βουτιες φετος.. δεν μπορω.. μεσαΑυγουστου μια χαρα ειναι..

ΕΙΠΑΜΕ! ΠΟΤΕ ΔΕΚΕΜΒΡΗ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ :mrgreen:

Διαφημίσεις

Mια κοπέλα στους ροκάδες μου είπε ότι έχουν φάει ΠΟΛΥ βροχή στη Μαλακάσα προσπ. Είναι κι ο δικός της άντρας εκεί (είναι πολύ οι τρελαμένοι) και λέει ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΕΙΠΑΜΕ! ΠΟΤΕ ΔΕΚΕΜΒΡΗ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ :mrgreen:

Εγώ στον Γιάννη Ιανουάριο ξεκίνησα (ακριβώς στα γενέθλιά μου 26) αλλά δεν μας έκατσε με τη μία, βλεπόμασταν και πολύ αραιά (Αθήνα-Θεσ/νίκη) και μας έκατσε αρχές Απριλίου.

Έχουμε κι όλοι κοντά - κοντά γενέθλια! Έχει κι ο Γιάννης γιορτή κοντά. Φέτος ψόφησα με τις προετοιμασίες.

Άσε, ας τ' απλώσω λιγάκι χρονικά. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοιμήθηκε και η σκατούλα μου. Μου την έφερε πρινλίγο η κουνιάδα γιατί έλεγε μαμά. Εν τω μεταξύ με μακρυμάνικα την κοιμίζω. Κάνει κρύο το βράδυ και είναι μονίμως ξεσκέπαστη. Εχθές έβγαλε και έναν τρελό αέρα λες και είναι καταχείμωνο.

Εγώ στον Γιάννη Ιανουάριο ξεκίνησα (ακριβώς στα γενέθλιά μου 26) αλλά δεν μας έκατσε με τη μία, βλεπόμασταν και πολύ αραιά (Αθήνα-Θεσ/νίκη) και μας έκατσε αρχές Απριλίου.

Έχουμε κι όλοι κοντά - κοντά γενέθλια! Έχει κι ο Γιάννης γιορτή κοντά. Φέτος ψόφησα με τις προετοιμασίες.

Άσε, ας τ' απλώσω λιγάκι χρονικά. :mrgreen:

Βασικά εγώ όπως ξαναείπα χαπακώνομαι γιατί ακολουθώ μια θεραπεία και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μείνω έγκυος μέχρι να πάρω και το τελευταίο χάπι και αφού περάσει και κανα δίμηνο ασαφαλείας γιατί έχουν κάποια υπολειματική διάρκεια στον οργανισμό.

κοιμήθηκε και η σκατούλα μου. Μου την έφερε πρινλίγο η κουνιάδα γιατί έλεγε μαμά. Εν τω μεταξύ με μακρυμάνικα την κοιμίζω. Κάνει κρύο το βράδυ και είναι μονίμως ξεσκέπαστη. Εχθές έβγαλε και έναν τρελό αέρα λες και είναι καταχείμωνο.

Ναι ρε συ, τι πράγμα είναι αυτό;;;

Τον έστειλα πεθερικά σήμερα (δεν μπορούσε η γυναίκα) και τους είπα να προσέχουν πολύ και να μην τον βγάλουνε, γιατί - και καλά - θα πάμε εκδρομή σαβ/ριακο και να μην αρρωστήσει πάλι!!!

Δε θέλουμε να τους πούμε και για την εγχείρηση γμτ! :roll:

Κι εγώ με φανελάκι ολόσωμο και μακριά πιτζάμα από κάτω Βίκη. ΚΑΙ καλτσάκια!

Να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο, γιατί στριφογυρνάει συνέχεια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...