Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα

μολις κοιμησα τη μικρη..προς το παρον ειναι στην κουνια της και μεχρι να τελειωσω το σιδερωμα θα την αφησω εκει...μετα τα κλασσικα.. πηγαινε ελα και στο τελος στο κρεβατι μου..

εμεις δεν ειχαμε επιχειρησει να της δινουμε να πινει με καλαμακι γιατι πολυ απλα στις προσπαθειες μας το εβγαζε απο το ποτηρι και πιτσικαγε τα παντα.. ομως τον τελευταιο μηνα εχει μαθει να πινει και απο εκει και εχει οντως πολυ γελιο.. μαλιστα προχθες την βγαλαμε και φωτο που κατεβαζει εναν χυμο με τον πατερα της..

maestria ολα θα πανε καλα..

τι εγινε με τη συναυλια? κανενα νεο? ειναι και ο τρελαρας ο αδελφος μου εκει απο το μεσημερι.. να δω σε τι κατασταση θα επιστρεψει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Γεωργίτσα κοιμάται στην κούνια της και λέω να την αφήσω εκεί μέχρι να καταλειφθεί απο το αδερφάκι της.

Θέλεις να μας πεις κάτι; Θα καταληφθεί άμεσα δηλαδή; :mrgreen:

Χριστινάκι ευχαριστώ για τις θετικές σκέψεις κορίτσι!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γειά σου Χριστινάκι! Η Γεωργίτσα είναι κάτω στης κουνιάδας και πάιζει με τον ξάδερφό της. Σε λίγο θα πάω να τη μαζέψω. Μου έλεγε Μπάιε (Μάριε), Τία (θεία), πούκιου πούκιου που σημαίνει μπάλα γιατί όποτε πηγαίνει παίζουν με ένα επιτραπέζιο μπιλιάρδο που πήραμε δώρο του ανηψιού.

Μαεστρία είναι κάτι που δεν το γλιτώνεις δυστυχώς! Αν ήμουνα στη θέση σου θα έλεγα μακάρι να γινόταν και χθες! Ο γιαννάκης δεν πρόκειται να πάθει τίποτα αλλά όπως λένε όλα τα κορίτσια απόλυτα δικαιολογημένη η αγωνία σου. Όσο να'ναι θα ταλαιπωρηθεί το παιδί αλλά αυτό θα είναι όλο συγκριτικά με βάσανα άλλων γονιών....

τι εγινε με τη συναυλια? κανενα νεο? ειναι και ο τρελαρας ο αδελφος μου εκει απο το μεσημερι.. να δω σε τι κατασταση θα επιστρεψει..

Με πήρε ο Κώστας όταν έφτασε, κατά τις 4. Είπε ότι γινόταν ο τρελός χαμός από κόσμο.

Για να μην ξαναπήρε, καλά θα περνάνε, θα γίνονται οι συναυλίες κανονικά και - ευτυχώς - δεν θα τους έβρεξε!!

Ακουγόταν ΤΟΣΟ ενθουσιασμένος!!! Χαλάλι την κούρασή μου σήμερα! :D

Ο δικός μου ξεράθηκα απ' τις 9 και κάτι και τώρα χαλαρώνω. Ωραία είναι να 'μαι μόνη (σχεδόν) στο σπίτι! Πάντα μ' άρεζε και μου λείπει τώρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όσο να'ναι θα ταλαιπωρηθεί το παιδί αλλά αυτό θα είναι όλο συγκριτικά με βάσανα άλλων γονιών....

Ναι μωρέ δεν είμαι αχάριστη!

Απλά κουράστηκα μ' όλες τις διαδικασίες και - κυρίως - την αναμονή! Γκαντεμιά ν' αρρωστήσει, τώρα θα είχαμε συνέλθει κιόλας!

Ελπίζω να γίνει μεθαύριο, τον φυλάω τρελά αυτές τις μέρες που είναι χάλια ο καιρός!

Ας γίνει, να πάει καλά, να προχωρήσουμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Με πήρε ο Κώστας όταν έφτασε, κατά τις 4. Είπε ότι γινόταν ο τρελός χαμός από κόσμο.

Για να μην ξαναπήρε, καλά θα περνάνε, θα γίνονται οι συναυλίες κανονικά και - ευτυχώς - δεν θα τους έβρεξε!!

Ακουγόταν ΤΟΣΟ ενθουσιασμένος!!! Χαλάλι την κούρασή μου σήμερα! :D

Ο δικός μου ξεράθηκα απ' τις 9 και κάτι και τώρα χαλαρώνω. Ωραία είναι να 'μαι μόνη (σχεδόν) στο σπίτι! Πάντα μ' άρεζε και μου λείπει τώρα.

η μια συναδελφος μου η οποια πηγε ΚΑΙ αυτη στη Μαλακασα με το που σχολασαμε εχει φιλο στην πορτα και θα εμπαινε τσαμπα και πρωτου σχολασουμε την ακουσα που του μιλησε και μου πε μετα οτι γινοταν πανζουρλισμος μεχρι που δεν θα βρισκε να παρκαρει κοντα..της ελεγε να παει πιο νωρις..

και οντως δεν εβρεξε λεει εκει..

τζαμι θα ναι..ο μικρος θα γυρισει πορωμενος

η μια συναδελφος μου η οποια πηγε ΚΑΙ αυτη στη Μαλακασα με το που σχολασαμε εχει φιλο στην πορτα και θα εμπαινε τσαμπα και πρωτου σχολασουμε την ακουσα που του μιλησε και μου πε μετα οτι γινοταν πανζουρλισμος μεχρι που δεν θα βρισκε να παρκαρει κοντα..της ελεγε να παει πιο νωρις..

και οντως δεν εβρεξε λεει εκει..

τζαμι θα ναι..ο μικρος θα γυρισει πορωμενος

Ναι!!!

Είχε τόσο άγχος μη βρέξει!! Κρίμα δεν θα ήταν; 2-3 μήνες το 'χει το εισιτήριο!

Θα γυρίσει πολύ χαρούμενος (αν και πτώμα) ο χάζμπαντ κι ευτυχώς πήγε με λεωφορείο, που θα τους "μαζέψει" μετά και θα τους φέρει στο κέντρο της πόλης.

Ξημερώματα φαντάζομαι θ' αριβάρει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

viki κατσε να συγχρονιστουμε για να γραφουμε ολες μαζι στο επομενο καφε!! εκτος αν μετονομαστει και αυτο σε Ιανουαριο 2009 - ταδε του 2011..!!

Τέλη Αυγούστου ξεκινάμε προσπάθειες!

Συντονιστείτε κι όποτε μας κάτσει, μας έκατσε. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θέλεις να μας πεις κάτι; Θα καταληφθεί άμεσα δηλαδή; :mrgreen:

Χριστινάκι ευχαριστώ για τις θετικές σκέψεις κορίτσι!!

το πιασαμε το υποννοουμενο!!!:wink:

623353v49j2qtgk8.gifΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣ?????

Μετά τα γεννέθλιά της και αυτό αφού πάρω πρώτα μια βαθυά ανάσα!

Τέλη Αυγούστου ξεκινάμε προσπάθειες!

Συντονιστείτε κι όποτε μας κάτσει, μας έκατσε. :tongue:

α ναι?? εγω για μεσα ελεγα που θα χω παρει και την αδειουλα μου..ξερεις τωρα.. χαλαρο σεξ κλπ κλπ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...