Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πρωτα απο ολα να εκφρασω τα συλλητηρια μου για την απωλεια σας..

θα ναι δυσκολο για τον ανδρα σου..

εγω ειμαι ακομη με δεκατα ( :confused: ) και εχω και το αυχενικο μου αλλα τι να κανουμε γεραματα βλεπεις!! .. σε ευχαριστω που ρωτας!

να'σαι καλα.

τι γεραματα λες,ετσι ειναι τα γεραματα?εγω ηθελα να'ξερα,αν θα φτασουμε στα 80 που ηταν η γιαγιακα.αλλα και παλι θα ηθελα εναν γρηγορο θανατο,κι ας μην φτασω στα 80.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να'σαι καλα.

τι γεραματα λες,ετσι ειναι τα γεραματα?εγω ηθελα να'ξερα,αν θα φτασουμε στα 80 που ηταν η γιαγιακα.αλλα και παλι θα ηθελα εναν γρηγορο θανατο,κι ας μην φτασω στα 80.

ναι σημασια εχει αν φθασεις σε προχωρημενη ηλικια να κανεις και μια καλη ζωη και βεβαια ενα τελος χωρις ταλαιπωρια για κανεναν..

λοιπον γελασα πολυ με τις ταβλες.. :tongue:

εγω προς το παρον θα αγορασω ενα καινουργιο θερμοσιφωνο για το εξοχικο και προς το Σεπτεμβρη που θα κατοικοεδρευουμε Αθηνα μονιμα παλι θα αγορασω ενα νεο στρωμα για τη μικρη μιας και μονο κρεβατι εχω του αδελφου μου που ναι σε καλη κατασταση.

Τωρα στο εξοχικο εχω μονο κρεβατι με ενα παμπαλαιο στρωμα, θα το τιναξω, θα βαλω κανα δυο υποστρωματα και θα τη βολεψει εκει η μικρη για λιγο καιρο (πρωτο βημα της μεταβασης) και θα κοιταξω να αργησω μερικα βραδυα να ρθω απο Αθηνα για να μαθει να την κοιμιζει η θεια και η γιαγια της (μιλαμε για πανουργο σχεδιο.. ασε δε που θα την μαθει οοοοολο το νησι απο την γκρινια)

ναι σημασια εχει αν φθασεις σε προχωρημενη ηλικια να κανεις και μια καλη ζωη και βεβαια ενα τελος χωρις ταλαιπωρια για κανεναν..

λοιπον γελασα πολυ με τις ταβλες.. :tongue:

εγω προς το παρον θα αγορασω ενα καινουργιο θερμοσιφωνο για το εξοχικο και προς το Σεπτεμβρη που θα κατοικοεδρευουμε Αθηνα μονιμα παλι θα αγορασω ενα νεο στρωμα για τη μικρη μιας και μονο κρεβατι εχω του αδελφου μου που ναι σε καλη κατασταση.

Τωρα στο εξοχικο εχω μονο κρεβατι με ενα παμπαλαιο στρωμα, θα το τιναξω, θα βαλω κανα δυο υποστρωματα και θα τη βολεψει εκει η μικρη για λιγο καιρο (πρωτο βημα της μεταβασης) και θα κοιταξω να αργησω μερικα βραδυα να ρθω απο Αθηνα για να μαθει να την κοιμιζει η θεια και η γιαγια της (μιλαμε για πανουργο σχεδιο.. ασε δε που θα την μαθει οοοοολο το νησι απο την γκρινια)

παντα εσυ την κοιμιζεις?εμενα κι ο αντρας μου την κοιμιζει,κι η πεθερα κανενα μεσημερι.και τωρα τελευταια,του την αφηνω κοιμισμενη και παω σε φιλες μου για να δω dvd,αλλα παλι ξυπναει,και φωναζει μαμα,μαμα.

εχθες που την κοιμισα,στις 11,δεν ειχα υπνο,και κοιμοταν μονη της στο διπλο.παλι εκλαιγε,αλλα δεν πηγαινα.ειχα πεισμωσει,κι ελεγα απο μεσα μου,να μαθει να ησυχαζει μονη της.μονο εχει μαθει,μολις κανει αα,τρεχω!

αλλα καμμια φορα ηρεμει,αλλες φορες οχι.

Διαφημίσεις

παντα εσυ την κοιμιζεις?εμενα κι ο αντρας μου την κοιμιζει,κι η πεθερα κανενα μεσημερι.και τωρα τελευταια,του την αφηνω κοιμισμενη και παω σε φιλες μου για να δω dvd,αλλα παλι ξυπναει,και φωναζει μαμα,μαμα.

εχθες που την κοιμισα,στις 11,δεν ειχα υπνο,και κοιμοταν μονη της στο διπλο.παλι εκλαιγε,αλλα δεν πηγαινα.ειχα πεισμωσει,κι ελεγα απο μεσα μου,να μαθει να ησυχαζει μονη της.μονο εχει μαθει,μολις κανει αα,τρεχω!

αλλα καμμια φορα ηρεμει,αλλες φορες οχι.

εμενα εχει συνδυασει τον βραδυνο υπνο με τον θηλασμο.. θελω οταν θα παρω αδεια και θα μαι στο εξοχικο να δουλεψω λιγο πανω σε αυτο γιατι απο τον Απριλιο ειμαι τοσο κουρασμενη και κατακοπη που δεν εχω κουραγιο για εξηγησεις και νεες εφαρμογες.. ετσι λοιπον θελει ΜΟΝΟ εμενα για να κοιμηθει θηλαζοντας και οταν ξυπναει θελει ΜΟΝΟ εμενα για να την ξανακοιμησω και ΠΑΝΤΑ με στηθος..

απο την αλλη συμβαινει ακριβως το ιδιο με εμενα.. λογω της κουρασης εχω ψιλοπεισμωσει και τελευταια δεν τρεχω με την μια οπως εκανα για μεγαλο διαστημα.. αλλες φορες ησυχαζει αλλα τις περισσοτερες φωναζει μονιμα μαμα και λεει και γαλα και κλαιει μεχρι να θηλασει..

σου λεω τελευταια κλεινω διακοπτη καποιες φορες αλλα επηρεαζεται ο ανδρας μου που στεοχωριεται να την βλεπει να κλαιει και υποχωρω.

εμενα εχει συνδυασει τον βραδυνο υπνο με τον θηλασμο.. θελω οταν θα παρω αδεια και θα μαι στο εξοχικο να δουλεψω λιγο πανω σε αυτο γιατι απο τον Απριλιο ειμαι τοσο κουρασμενη και κατακοπη που δεν εχω κουραγιο για εξηγησεις και νεες εφαρμογες.. ετσι λοιπον θελει ΜΟΝΟ εμενα για να κοιμηθει θηλαζοντας και οταν ξυπναει θελει ΜΟΝΟ εμενα για να την ξανακοιμησω και ΠΑΝΤΑ με στηθος..

απο την αλλη συμβαινει ακριβως το ιδιο με εμενα.. λογω της κουρασης εχω ψιλοπεισμωσει και τελευταια δεν τρεχω με την μια οπως εκανα για μεγαλο διαστημα.. αλλες φορες ησυχαζει αλλα τις περισσοτερες φωναζει μονιμα μαμα και λεει και γαλα και κλαιει μεχρι να θηλασει..

σου λεω τελευταια κλεινω διακοπτη καποιες φορες αλλα επηρεαζεται ο ανδρας μου που στεοχωριεται να την βλεπει να κλαιει και υποχωρω.

καταλαβα.οπως εχει εμενα το μπιμπερο,εχει εσενα το στηθος.

πρεπει κατι να κανουμε ομως.εγω μολις ειναι ετοιμο το μονο,θα βαλω τα δυνατα μου,να μαθει να κοιμαται εκει.και το θεμα ειναι να μαθει να κοιμαται μονη της,αλλα και να μην ξυπναει καθε λιγο και λιγακι,θελοντας γαλα.αμην και ποτε!

παω τωρα.φιλια!

καταλαβα.οπως εχει εμενα το μπιμπερο,εχει εσενα το στηθος.

πρεπει κατι να κανουμε ομως.εγω μολις ειναι ετοιμο το μονο,θα βαλω τα δυνατα μου,να μαθει να κοιμαται εκει.και το θεμα ειναι να μαθει να κοιμαται μονη της,αλλα και να μην ξυπναει καθε λιγο και λιγακι,θελοντας γαλα.αμην και ποτε!

παω τωρα.φιλια!

νομιζω οτι το μονο προβλημα της μικρης σου ειναι να μαθει να ξανακοιμαται μονη της.. ακομη δεν ξερει μαλλον και ζηταει γαλα η την παρεα σου..

καλο απογευμα..

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια..

Τι μου κανετε;;

Κριστιν μια χαρα ειναι τα Καρκινακια..Ευαισθητουλια και παραπονιαρικα!Να εισαι ησυχη..Μονο που ειναι τελευταια μερα του Λεοντα και παιρνει και απο εκει στοιχεια..

Εμενα το ΑΡΝΑΚΙ μου, χτες βγηκε εξω και γυρισε στις 3! Χωρις τηλ, μηνυμα τιποτα..Επειδη ανησυχησα τον επαιρνα τηλ και ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ! Τα νευρα μου, τοσο ανευθυνος;;; Δηλαδη αν ειχαμε παθει κατι,τι θα γινοτανε;;; Που θα τον εβρισκα;

Τζες φανταζομαι οτι εισαι χαλια..Κουραγιο κοριτσακι! Θα περασει ο καιρος και δεν θα το καταλαβεις..

Ελεναδα συλληπητηρια!!! Εμενα η δικια μου ηταν 12 χρονια κατακοιτη!! Ειναι καλυτερα, οσο και να μην το θελουμε!

Ερωτηση: Απο καλαμακι πινουν τα μικρα σας;;;; Εμεις ηπιαμε σημερα πρωτη φορα!! Ειχε πολυ πλακα..Πηγαμε και στις κουνιες..Ωραια ηταν..Ο καιρος ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!! Οπως μου αρεσει, συννεφια και δροσουλα!!!! ΑΧ και γω θελω νανι..Λετε να παω;;;

yRf6p1.png

α,οσο για τις ταβλες,δεν πηραμε γτ μου ειχε πει η πεθερα μου οτι εχουν απο πανω,αλλα τελικα δεν εχουν!

Η Γεωργίτσα κοιμάται στην κούνια της και λέω να την αφήσω εκεί μέχρι να καταλειφθεί απο το αδερφάκι της.

Ερωτηση: Απο καλαμακι πινουν τα μικρα σας;;;; Εμεις ηπιαμε σημερα πρωτη φορα!! Ειχε πολυ πλακα..

Ναι! Έχει τρις βδομάδες που την πήρε ο άντρας μου ένα πρωινό να πλύνουν το αυτοκίνητο και μέχρι να πλυθεί κάθησαν να φάνε μπουγάτσα και της πήρε και έναν χυμό και με παίρνει τηλέφωνο να μου ανακοινώσει το κατόρθωμα της Γεωργίτσας! Όντως έχει πολύ πλάκα. Μου έρχεται να της φάω το στοματάκι της!

Καλησπέρα.

Σήμερα είμαι μόνη, ο χάζμπαντ Μαλακάσα για τη συναυλία των Metallica, κλπ.

Άρχισα να ψιλοαγχώνομαι για Σάββατο, αλλά προσπαθώ να μη σκέφτομαι τπτ (θα γίνει, δε θα γίνει, ΠΩΣ θα γίνει, κλπ).

Κι εμένα πίνει από καλαμάκι εδώ και καιρό, του το μάθαμε εμείς, γιατί μας έβλεπε με τον φραπέ και ζήλευε!

Είναι σούπερ και ευκολία. Μια φορά που ξεχάσαμε το ποτήρι του, απλώς πήραμε ένα μπουκάλι νερό και ένα καλαμάκι από περίπτερο και ήπιε νεράκι!

Καλό βράδυ κοριτσάκια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κανεις εδω??

λοιπον, ο μικρος μετα απο πολυ καιρο μου εκανε την τιμη και κοιμηθηκε στις 20.50 ακριβως!!!!τι ωραια ,τι καλα

myprincess,μακαρι να μου βγει ησυχη!τωρα το ευαισθητουλι και παραπονιαρικο,δεν μου ακουγεται και τοοοσο καλο!αν ειναι να κλαιει με το παραμικρο και να παραπονιεται τις ωρες που δεν κλαιει,να πω του γιατρου να το καθυστερησουμε καμια μερα ,να βγει λιονταρινα με τα ολα της!

ολα καλα με το συζυγο που βγαινει συνεχεια μονος ,γιατι δεν πας κι εσυ μαζι του βρε παιδακι μου....?δεν υπαρχει καποιος να σου κρατησει το μωρο ,να βγεις και συ λιγο εξω να ξεδωσεις???δεν μπορω να καταλαβω τι παιζεται ..ετσι ησαστε παντοτε ?ή απλα τωρα που ηρθε το μωρο αλλαξαν τα δεδομενα ....δεν μου πεφτει λογος,αλλα δεν μου αρεσει που λες πως μενεις μοναχουλα στο σπιτι τα βραδυα:(.Αν δεν σε πειραζε ,ολα καλα,αλλα καταλαβαινω πως σε πειραζει πολυ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :wink:

προσπερινα,παντα ειχα την απορια,αυτο το προσπερους πως σου ηρθε???σημαινει πλουσιος ή αυταρκης αν δεν κανω λαθος.......παραξενο νικνειμ:rolleyes:

ακριβως επειδη περασαμε παρομοιες καταστασεις στην εγκυμοσυνη και πριν,ξερω πολυ καλα ποσο τυχερη ειμαι που το εμαθα τοσο αργα!γλιτωσα πραγματι το 1/3 της αγωνιας ,αλλα η αληθεια ειναι πως αυτη τη φορα ,δεν ειχα την ιδια ανησυχια.Λιγο η πληρης απασχοληση με τον Μανο,λιγο το οτι δεν εκανα περιδεση(ειπα μεσα μου ,αφου δεν εχω τα λεφτα ,ο,τι ειναι να γινει ας γινει!,και ο γιατρος δεν ηθελε να ξανακανω-επηρεαστηκα κ απο αυτον-).Τεσπα,ολα αυτα συντελλεσαν στο να περασει πιο γρηγορα ο χρονος,αν και παλι μετραω τις μερες σαν φανταρος...:roll:;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλησπέρα.

Σήμερα είμαι μόνη, ο χάζμπαντ Μαλακάσα για τη συναυλία των Metallica, κλπ.

Άρχισα να ψιλοαγχώνομαι για Σάββατο, αλλά προσπαθώ να μη σκέφτομαι τπτ (θα γίνει, δε θα γίνει, ΠΩΣ θα γίνει, κλπ).

Κι εμένα πίνει από καλαμάκι εδώ και καιρό, του το μάθαμε εμείς, γιατί μας έβλεπε με τον φραπέ και ζήλευε!

Είναι σούπερ και ευκολία. Μια φορά που ξεχάσαμε το ποτήρι του, απλώς πήραμε ένα μπουκάλι νερό και ένα καλαμάκι από περίπτερο και ήπιε νεράκι!

Καλό βράδυ κοριτσάκια.

Οντως ,εχουν πολυ πλακα με το καλαμακι,εμενα το εμαθε πριν κανα τριμηνο ,αν θυμαμαι σωστα.

Μαεστρια,να σου πω να μην αγχωνεσαι θα ειναι μεγαλη βλακεια!Αν ημουν στη θεση σου κι εγω θα ειχα αγχος σιγουρα,αλλα νομιζω πως θα προσπαθουσα να εστιαζω στη θετικη εξελιξη των πραγματων και πουθενα αλλου.Αλοιμονο αν δεν νιωθουμε αγωνια για τα μικρα μας.Πιστευω ομως πως ολα θα πανε υπεροχα και πολυ συντομα θα το ριξετε στα μπανακια και στις παραλιες ...

Τζες ,που εισαι ξαφανισμενη ???εμεις εδω ειμαστε!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...