Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να'μαι κι εγω...

καλα ,οχι οτι περιμενα να βρω παρεα τετοια ωρα,αλλα μιας και ξυπνησα ,εκατσα και διαβασα ολαααααα τα προηγουμενα να ενημερωθω!

προσπ,οχι μονο κοιμαται αποκλειστικα στην κουνια του ,αλλα ο λογος που τετοια ωρα κανω βολτες πανω κατω και ειμαι ετοιμη να καπνισω,ειναι επειδη σημερα αποκοιμηθηκε στο κρεβατι μου.και λεω ,δεν βαριεσαι ,αστο το παιδι και μια φορα να κοιμηθει εδω....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΕΛΙΚΑ

ολη την ωρα στριφογυρνουσε ,δεν βολευοταν,εκανε και μια ντουκ στον τοιχο και φυσικα μεχρι 1 δεν ειχα καταφερει να κλεισω ματι!!!!

τελικα ,με τα πολλα τον πηρα αγκαλια και εριξε το κλαμα της ζωης του μες στην νυχτα ,μεχρι που αποκοιμηθηκε στην κουνια του και ησυχασε το παιδι....

τζαμπα ταλαιπωρια και για τους δυο!κουνια και παλι κουνια ,απο εδω και μπρος!

κατα τα αλλα,ποναω παντου ..ποδια,φτερνες κυριως,μεση ,εχω μουδιασματα στα χερια και δυσκολευομαι παρα πολυ οταν τον παιρνω αγκαλια,αλλα τι να κανω αφου τον πιανει λυσσα..υπομονη ,και σε 24 μερες θα αρχισει το ξεφουσκωμα επιτελους ...καλοκαιριατικα και να εισαι σαν πρησμενη μελιτζανα ,δεν ειναι και το καλυτερο....

δεσποινα ,οντως πολυ λιγα μου φανηκαν αυτα που τρως....κι εγω θα ειχα λυσσαξει της πεινας!αλλα ειναι θεμα υγειας ,οποτε εχεις καλο κινητρο!

βικυ ,θα ειναι ησυχη λες η μπεμπα??μακαρι να ειναι,σκεφτομαι απο τωρα να δωσω και ξενο γαλα απο την αρχη,μπας και γλιτωσω τα ξενυχτια,δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα θηλασω αποκλειστικα ,βλεποντας και κανοντας

21 Ιουλιου θα ειναι καρκινος,δεν εχω ιδεα απο ζωδια γενικως,αλλα παντα ειχα συμπαθεια σε αυτο το ζωδιο....ο αντρας σου ειναι αρνακι δηαλδη?????

τζες ,ξερω πως θα στενοχωρηθεις πολυ σημερα ,γιάυτο σου στελνω μια γλυκια καλημερα και ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ,καλυτερα με την γιαγια ,παρα με καμια ασχετη ...θα περασουν καλα τα μωρακια σου!να ξαναθυμηθεις και λιγο πως εισασταν ,πριν τα παιδια....

ελεναδα,τελικα ηρθε συγκαμμενη και σαν γουρουνακι

ή ηλιοκαμμενη και σαν γκομενακι???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Καλημερα ξενυχτισσα γκαστρουλα!!!

την πατησα και εγω με το κρεβατι ρε μαμωτο...ενω κοιμαται απο τοτε που χρονισε στην κουνια της, τον προηγουμενο μηνα που εβγαλε 4 δοντια μαζεμενα ξυπνουσε συνεχεια και δεν την παλευα να πηγαινοερχομαι και την επαιρνα στο κρεβατι..και τωρα εχει κατασκηνωσει και δεν λεει να ξεκολλησει:confused::confused::confused: ειδικα τωρα στις διακοπες που ειμαστε σε ξενο σπιτι δεν εχει κοιμηθει πανω απο 3 ωρες στο παρκοκρεβατο που εχει εδω:evil::evil::evil: οποτε την νυχτα παντα αγκαλια καταληγουμε...τουλαχιστον εδω δεν με χαλαει αφου το στεφανι μου ειναι αθηνα και σιχαινομαι να κοιμαμαι μονη μου...βεβαια πως τα καταφερνει και τα ποδια της ολο μες στη μουρη μου ειναι :mrgreen::mrgreen:

οσο για το θηλασμο στη μπεμπιτσα περιμενε να δεις πως θα παει..αν βγει σαν το μελινακι δεν θα εχεις προβλημα με τον αποκλειστικο..καθε 3 ωρες θηλασμος, το βραδυ νανι ολη νυχτα και πανευκολος αποθηλασμος στο εφταμηνο ηταν μια χαρα...και τωρα οτι γαλα και να της δωσω το πινει ανετα....

εννοειται βεβαια πως αν ο μπεμπης δεν βγει ετσι και εγω δεν την παλευω για αποκλειστικο θηλασμο τωρα...οποτε βλεποντας και κανοντας...το frisomel (frisolac?? ξερω γω πως το λενε??) θα υπαρχει παντως σπιτι οταν γεννηθει το μπεμπακι και αχρειαστο να ναι... (αν και βαριεμαι τρελαααα την αποστειρωση!!! εδω πιπιλες αποστειρωνα μονο στη μελινα και βαριομουνα:confused::confused:)

σε φιλω γλυκα και σε ζηλευω τρελα που σου εμεινε λιγοτερο απο μηνας...δεν μπορω αλλο μωρεεεε...νοιωθω οτι ειμαι εγκυος 3 χρονια!!:confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βγήκε και το 2ο...

ενα μαυριδερό!!!

δεν έχω μεγαλώσει με ζώα και δεν ξέρω τίποτα...

σιγα.. και εγω που μεγαλωσα με ζωα τιποτε δε ξερω...

desp καλημερα..

υπομονηηηη..

εγω ζηλευω την cristin που εμαθε την εγκυμοσυνη μειον ενα τριμηνο.. μπορω και εγωωωωωω???? μεγαλο πραγμα!!!

την πατησα και εγω με το κρεβατι ρε μαμωτο...ενω κοιμαται απο τοτε που χρονισε στην κουνια της, τον προηγουμενο μηνα που εβγαλε 4 δοντια μαζεμενα ξυπνουσε συνεχεια και δεν την παλευα να πηγαινοερχομαι και την επαιρνα στο κρεβατι..και τωρα εχει κατασκηνωσει και δεν λεει να ξεκολλησει:confused::confused::confused: ειδικα τωρα στις διακοπες που ειμαστε σε ξενο σπιτι δεν εχει κοιμηθει πανω απο 3 ωρες στο παρκοκρεβατο που εχει εδω:evil::evil::evil: οποτε την νυχτα παντα αγκαλια καταληγουμε...τουλαχιστον εδω δεν με χαλαει αφου το στεφανι μου ειναι αθηνα και σιχαινομαι να κοιμαμαι μονη μου...βεβαια πως τα καταφερνει και τα ποδια της ολο μες στη μουρη μου ειναι :mrgreen::mrgreen:

οσο για το θηλασμο στη μπεμπιτσα περιμενε να δεις πως θα παει..αν βγει σαν το μελινακι δεν θα εχεις προβλημα με τον αποκλειστικο..καθε 3 ωρες θηλασμος, το βραδυ νανι ολη νυχτα και πανευκολος αποθηλασμος στο εφταμηνο ηταν μια χαρα...και τωρα οτι γαλα και να της δωσω το πινει ανετα....

εννοειται βεβαια πως αν ο μπεμπης δεν βγει ετσι και εγω δεν την παλευω για αποκλειστικο θηλασμο τωρα...οποτε βλεποντας και κανοντας...το frisomel (frisolac?? ξερω γω πως το λενε??) θα υπαρχει παντως σπιτι οταν γεννηθει το μπεμπακι και αχρειαστο να ναι... (αν και βαριεμαι τρελαααα την αποστειρωση!!! εδω πιπιλες αποστειρωνα μονο στη μελινα και βαριομουνα:confused::confused:)

σε φιλω γλυκα και σε ζηλευω τρελα που σου εμεινε λιγοτερο απο μηνας...δεν μπορω αλλο μωρεεεε...νοιωθω οτι ειμαι εγκυος 3 χρονια!!:confused::confused:

α) για το αν θα θηλασετε η οχι και ποσο θα διαρκεσει και υπο ποιες συνθηκες καλυτερα να μην το σκεφτεστε απο τωρα.. διοτι τωρα σας φαινεται καπως με τα σημερινα δεδομενα.. αυριο θα σας φαινεται αλλιως με τα νεα δεδομενα..

οτι ειναι να γινει θα γινει και οπως ειναι να παει θα παει.. η προσπαθεια μετραει..

συμφωνω και για την αποστειρωση.. εγω το γλιτωσα σε μεγααλο βαθμο καθως δεν ειχαμε καν πιπιλα..

β) για το cosleeping.. ΠΡΟΦΑΝΩΣ για αυτο η μικρη μου αρνειται απο 7 μηνων να κοιμαται χωρια μας και ειμαστε ενα μονιμο περα δωθε απο το Πασχα και μετα που την πηγα στο δωματιο της.. βεβαια ΠΑΝΤΑ στο κρεβατι μας καταληγει αλλα τωρα με τα δοντια δεν σημαινει οτι κοιμαται ηρεμα και εκει.. που να την βλεπατε εχθες..

οι διακοπες και οι μετακινησεις οταν δεν υπαρχει ευχερεια στον χωρο ειναι αφορμη να κανουμε υποχωρησεις τυπου cosleeping. Μετα τις διακοπες στο Πηλιο θα φροντισω στο εξοχικο να κοιμαται πλεον σε δικο της μονο κρεβατι.. μπας και δικαιωθω οτι η κουνια δεν της ειναι τοσο συμπαθης..:roll:

ολα μωρε θα γινουν, και ολα θα μπουν στους ρυθμους τους.. υπομονηηηη.

Διαφημίσεις

ελα να σφουγγαρισεις και το δικο μου να γεννησεις νωριτερα..!! :tongue: :tongue: :tongue:

τελειωσα!!ασε μην λες τετοια ,γιατι εχω συσπασεις καθημερινα και παιρνω τα γιουτοπαρ..εσυ τα επαιρνες με την μπεμπα ,ετσι δεν ειναι??θα γεννησω ακριβως 38 εβδομαδων+1 μερα,ετσι συνηθιζεται στις καισαρικες,λεει ο ντοκ.

τωρα ,για τα του υπνου που λεγατε,εσυ προσπερινα ,οσο θα θηλαζεις δεν εχεις καμια απολυτως ελπιδα να ''ξεφορτωθεις''τη Χριστουλα ,γιατι πολυ απλα εχει πια μεγαλωσει αρκετα και δεν ειναι ευκολο να αλλαξει συνηθειες.Οταν αποθηλασεις ,σιγα σιγα και με υπομονη ,θα αρχισει να κοιμαται στην κουνια της.τουλαχιστον ετσι λεω εγω,απο την μικρη μου εμπειρια με τον μανωλιο....:rolleyes:

τωρα η Δεσπω ,ειναι αλλη ιστορια...

αφου τα καταφερατε να την κοιμιζετε στην κουνια της ,ειναι κριμα να ξαναμαθει αγκαλιτσα,διοτι οταν θα ξυπναει ο μαντραχαλακος σου καθε 3 ωρες στην αρχη,τι θα κανεις?θα νταντευεις και τα δυο μωρα ταυτοχρονα στις 4 το πρωι????μακαρι να ειναι σαν τη μικρη σου ,και να κοιμαται σερι ολο το βραδυ ,αλλα αν δεν ειναι???

Χριστινακι ,με το καλο να γεννησει η γατουλα σου,αντε να δουμε ποσα θα κανει....εχω δει κι εγω την γατα μου να γενναει καποτε,και ειναι συγκλονιστικη και ακρως συγκινητικη εμπειρια...βεβαια ,ειναι και λιγο αηδιαστικο που τρωει ολα τα υπολειμματα της γεννας,αλλα εχει απιστευτες θρεπτικες ουσιες και θα της δωσει δυναμη να ανταπεξελθει!!!!τι να πει κανεις ,η φυση ετσι το εκανε...ελπιζω να μην τρωει καμια σας:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::-D

παω για ξαπλα!καλο μεσημερι!

υγ,οντως ημουν απιστευτα τυχερη που εμαθα για την εγκυμοσυνη τοσο καθυστερημενα,αν και οποιος το ακουει με θεωρει καθυστερημενη:mad::twisted::-D:-D

γλιτωσα 3,5 μηνες αγωνιας,δεν ειναι και λιγο!!

παντως ,αν το υπολογισεις χρονικα,περιπου τον καιρο που εμεινα εγκυος,αρχισα να παραπονιεμαι και για κουραση σε σχεση με το θηλασμο...οποτε ,τιποτα δεν ειναι τυχαιο...αν δεν ειχα μεινει εγκυος,μπορει και να θηλαζα ακομα,κανεις δεν ξερει...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

επειδη ξερεις πολυυυ καλα πως ηταν και η δικη μου εγκυμοσυνη αρα καταλαβαινεις γιατι σε θεωρω τυχερη που το καταλαβες προχωρημενα.. ηταν οντως λιγο αστειο αλλα οχι σε βαθμο να σε χαρακτηρισει καποιος καθυστερημενο!! αλλωστε με τον θηλασμο ειναι συνηθες φαινομενο τετοια γεγονοτα να μην ειναι αναμενομενα..

το βλεπω το ονειρο.. η μικρη στο κρεβατι μας και το μωρο διπλα στο λικνο και μολις παει 6 μηνων και τα δυο μαζι με εμενα στο παιδικο δωματιο.. και σαν τα βασιλικα ζευγη θα επισκεπτομαι τον συζυγο στο δωματιο μας..

και πιστευω οτι για να αποθηλασει η μικρη στη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου θα πρεπει αυτο να χει συμβει νωριτερα.. οπως ειπες εχει μεγαλωσει τοσο για να ναι δυσκολες οι αλλαγες.. οχι ομως ακατορθωτες μιας και η επικοινωνια εξελισσεται και οι διαπραγματευσεις ισως σιγα σιγα αποβουν καλυτερες..

παντως πλακα πλακα μου χει τυχει η μικρη να ειναι απο τις δυσκολες περιπτωσεις θηλαζοντων.. εχω διαβασει για αρκετα παρομοια αλλα και για πολλα πιο ευκολα μωρα..

εχουμε δροοοοοομο μπροστα...μετα θα με διαβαζετε να σας λεω ποσο στενοχωριεμαι που δεν θηλαζω πια!! Αν και με κοβω να το κανω για αλλα 2 χρονια αν κανω και αλλο παιδακι..

αργοτερα που θα χουν μεγαλωσει μετα θα μου κακοφαινεται..μαζοχισμος.. οντως..

γεια σας!εχθες λειπαμε ολη μερα βολτα και σε παιδοτοπο με την μικρη,και σημερα στην θαλασσα,αλλα φυσουσε.και μετα που γυρισα εμαθα δυσαρεστα νεα.μας αφησε κι η γιαγια του αντρα μου,το πρωι.αυριο στις 11 ειναι η κηδεια.μαζεμενα βρε κοριτσια,αμαν.αυτη η γιαγια μεγαλωσε τον αντρουλη μου,κι ηταν κατακοιτη ενα χρονο τωρα.παλι λες απ'την μια,ξεκουραστηκε,απ'την αλλη ομως....:(

η έλλη λέει συνέχεια..."ναι" για όλα όμως...τι καλό παιδί έχω...

μετά θα λέει όχι συνέχεια...

εμενα λεει ολο οσι!

εμενα τελευταια εχει αρχισει να λεει το ναι..

γενικα ομως ειναι τεμπελιτσα.. ολο τις πρωτες συλλαβες λεει σε ολες τι λεξεις..

εμενα το αντιθετο,λεει τις τελευταιες συλλαβες,ή τις δυο τελευταιες.

ρε κορίτσια εσείς που δε δουλεύετε πώς τα βγάζετε πέρα όλη μέρα στο σπίτι με τα μωρά?

εγω δεν τα βγαζω περα.για να μεινει τακτοποιημενο το σπιτι,πρεπει να το μαζεψω οταν θα λειπει,και μετα να την παρω να παμε βολτα!

να'μαι κι εγω...

21 Ιουλιου θα ειναι καρκινος,δεν εχω ιδεα απο ζωδια γενικως,αλλα παντα ειχα συμπαθεια σε αυτο το ζωδιο....ο αντρας σου ειναι αρνακι δηαλδη?????

ελεναδα,τελικα ηρθε συγκαμμενη και σαν γουρουνακι

ή ηλιοκαμμενη και σαν γκομενακι???

υπομονη χριστινακι,λιγο ακομα εμεινε.ο καρκινος εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο ζωδιο.

η μικρη μου ηρθε μια χαρα ευτυχως.αλλα και παλι,θα το σκεφτω να την ξαναφησω.

Καλημερα σε ολες..

cristin Και εγω στις 4 ημουν ξυπνια.. επεσα για υπνο στις 9 (θηλαζα και αποκοιμηθηκα ειχα και δεκατα και ηταν ολα ιδανικα) ξυπνησα στις 12 εφαγα, ξαναπεσα για υπνο και 4 ειχα το ματι γαριδα..

elenada την εβαλες τελικα σε μονο κρεβατι μονη της?

τελος παντων ετσι ειναι τα πραγματα

καλυτερα εισαι προσπ?

εγω ακομα δεν την εβαλα στο μονο,γτ πηραμε στρωμα,αλλα δεν πηραμε ταβλες.:rolleyes:

βγήκε και το 2ο...

ενα μαυριδερό!!!

δεν έχω μεγαλώσει με ζώα και δεν ξέρω τίποτα...

να σας ζησουν τα ψιψινιααααα!!!τελεια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Η Γεωργίτσα κοιμήθηκε και είπα να σφουγγαρίσω λίγο, αφού τώρα χωρίς τα χαλιά θέλει κάθε μέρα και ανελειπώς. Πήρα το ΑΖΑΧ άνθη πασχαλιάς. Μοσχοβόλησε όλο το σπίτι μιλάμε!

τζεσικα,σημερα φευγουν τα παιδακια σου?τι ωρα?

δεν πιστευω να μη μας ξαναγραψεις οταν φυγουνε με το καλο.

σε καταλαβαινω παντως,θα σου ειναι πολυ δυσκολο,θα αδειασει το σπιτι,αλλα θα περασουν τελεια

και θα ανανεωθειτε με τον αντρα σου.κι αφου δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα,εκμεταλλευσου το οσο μπορεις.

δωστους πολλα φιλια κι αγκαλιτσες απο μενα!

[/url]167547ayzfhafjx2.gif

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

πρωτα απο ολα να εκφρασω τα συλλητηρια μου για την απωλεια σας..

θα ναι δυσκολο για τον ανδρα σου..

εγω ειμαι ακομη με δεκατα ( :confused: ) και εχω και το αυχενικο μου αλλα τι να κανουμε γεραματα βλεπεις!! .. σε ευχαριστω που ρωτας!

τζεσικα,σημερα φευγουν τα παιδακια σου?τι ωρα?

δεν πιστευω να μη μας ξαναγραψεις οταν φυγουνε με το καλο.

σε καταλαβαινω παντως,θα σου ειναι πολυ δυσκολο,θα αδειασει το σπιτι,αλλα θα περασουν τελεια

και θα ανανεωθειτε με τον αντρα σου.κι αφου δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα,εκμεταλλευσου το οσο μπορεις.

δωστους πολλα φιλια κι αγκαλιτσες απο μενα!

αφου ειπαμε πως θα της κραταμε παρεα μεχρι να γυρισουν..

καλο ταξιδι να εχουν..

Η Γεωργίτσα κοιμήθηκε και είπα να σφουγγαρίσω λίγο, αφού τώρα χωρίς τα χαλιά θέλει κάθε μέρα και ανελειπώς. Πήρα το ΑΖΑΧ άνθη πασχαλιάς. Μοσχοβόλησε όλο το σπίτι μιλάμε!

Οχι οχι.. ακομη και εγω που μενω στην καρδια του νεφους και της σκονης σκουπιζω μερα παρα μερα το σπιτι, καθε μερα κουζινα και μπανιο και σφουγγαριζω μια φορα την εβδομαδα ισως και δυο λογω κουζινας..

καθε μερα δεν θα μπορουσα..πολλα m², λιγος χρονος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...