Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να'μαι κι εγω...

καλα ,οχι οτι περιμενα να βρω παρεα τετοια ωρα,αλλα μιας και ξυπνησα ,εκατσα και διαβασα ολαααααα τα προηγουμενα να ενημερωθω!

προσπ,οχι μονο κοιμαται αποκλειστικα στην κουνια του ,αλλα ο λογος που τετοια ωρα κανω βολτες πανω κατω και ειμαι ετοιμη να καπνισω,ειναι επειδη σημερα αποκοιμηθηκε στο κρεβατι μου.και λεω ,δεν βαριεσαι ,αστο το παιδι και μια φορα να κοιμηθει εδω....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΕΛΙΚΑ

ολη την ωρα στριφογυρνουσε ,δεν βολευοταν,εκανε και μια ντουκ στον τοιχο και φυσικα μεχρι 1 δεν ειχα καταφερει να κλεισω ματι!!!!

τελικα ,με τα πολλα τον πηρα αγκαλια και εριξε το κλαμα της ζωης του μες στην νυχτα ,μεχρι που αποκοιμηθηκε στην κουνια του και ησυχασε το παιδι....

τζαμπα ταλαιπωρια και για τους δυο!κουνια και παλι κουνια ,απο εδω και μπρος!

κατα τα αλλα,ποναω παντου ..ποδια,φτερνες κυριως,μεση ,εχω μουδιασματα στα χερια και δυσκολευομαι παρα πολυ οταν τον παιρνω αγκαλια,αλλα τι να κανω αφου τον πιανει λυσσα..υπομονη ,και σε 24 μερες θα αρχισει το ξεφουσκωμα επιτελους ...καλοκαιριατικα και να εισαι σαν πρησμενη μελιτζανα ,δεν ειναι και το καλυτερο....

δεσποινα ,οντως πολυ λιγα μου φανηκαν αυτα που τρως....κι εγω θα ειχα λυσσαξει της πεινας!αλλα ειναι θεμα υγειας ,οποτε εχεις καλο κινητρο!

βικυ ,θα ειναι ησυχη λες η μπεμπα??μακαρι να ειναι,σκεφτομαι απο τωρα να δωσω και ξενο γαλα απο την αρχη,μπας και γλιτωσω τα ξενυχτια,δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα θηλασω αποκλειστικα ,βλεποντας και κανοντας

21 Ιουλιου θα ειναι καρκινος,δεν εχω ιδεα απο ζωδια γενικως,αλλα παντα ειχα συμπαθεια σε αυτο το ζωδιο....ο αντρας σου ειναι αρνακι δηαλδη?????

τζες ,ξερω πως θα στενοχωρηθεις πολυ σημερα ,γιάυτο σου στελνω μια γλυκια καλημερα και ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ,καλυτερα με την γιαγια ,παρα με καμια ασχετη ...θα περασουν καλα τα μωρακια σου!να ξαναθυμηθεις και λιγο πως εισασταν ,πριν τα παιδια....

ελεναδα,τελικα ηρθε συγκαμμενη και σαν γουρουνακι

ή ηλιοκαμμενη και σαν γκομενακι???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες..

cristin Και εγω στις 4 ημουν ξυπνια.. επεσα για υπνο στις 9 (θηλαζα και αποκοιμηθηκα ειχα και δεκατα και ηταν ολα ιδανικα) ξυπνησα στις 12 εφαγα, ξαναπεσα για υπνο και 4 ειχα το ματι γαριδα..

εμεις ΓΕΝΙΚΑ δεν κανουμε καμια προοδο στο θεμα αποθηλασμου και στο θεμα κρεβατιου και υπνου..αντιθετα οσο περναει ο καιρος τοσο πιο μεγαλη.. εξαρτηση δειχνει και για τα δυο.. :(

ΜΑ ΚΑΜΙΑ προοδος...

Ελπιζω στο επομενο διμηνο πολυ διοτι θα κανω ριζοσπαστικα πραγματα.. αλλα αν δεν δω προοδο θα απογοητευτω πολυ με τον εαυτο μου κυριως..

απο την αλλη δεν ειμαι και τοσο δυνατη ωστε να της επιβαλλω τις αλλαγες.. μαλλον περιμενω συμμετοχη και απο το κοινο μου..

elenada την εβαλες τελικα σε μονο κρεβατι μονη της?

τελος παντων ετσι ειναι τα πραγματα

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

το νυχτοπούλι έχεις γίνει βρε cristin???

σε λίγο θα έχεις κι άλλο νινί!!!να δεις τι θα κάνει ο μικρός...παιχνίδι θα το βλέπει.

γι'αυτό εγώ δεν την έχω βάλει ποτέ στο κρεβάτι μου την έλλη...για να μην γλυκαθεί!!!

λοιπόν γεννάει η γάτα μας....στο μπαλκόνι μας...

είδα το πρώτο να βγαίνει...

έχουμε γεννητούρια...τι να σας κεράσω??

566674e5fss693vh.jpg

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

το νυχτοπούλι έχεις γίνει βρε cristin???

σε λίγο θα έχεις κι άλλο νινί!!!να δεις τι θα κάνει ο μικρός...παιχνίδι θα το βλέπει.

γι'αυτό εγώ δεν την έχω βάλει ποτέ στο κρεβάτι μου την έλλη...για να μην γλυκαθεί!!!

λοιπόν γεννάει η γάτα μας....στο μπαλκόνι μας...

είδα το πρώτο να βγαίνει...

έχουμε γεννητούρια...τι να σας κεράσω??

απαπααααααααααα.. με το καλο.. εγω θα χα κατακομπλαρει.. μπορει και να συγκινουμουν..

κι εγώ νιώθω κάπως,ένα άγχος το έχω,είναι και η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο.

ο άντρας μου συγκινήθηκε κιόλας.έχει κάνει εδώ και πόση ώρα μόνο ένα...

μου ελεγε ο ανδρας μου οτι καποτε γεννησε η γατα του στο συρταρι του γραφειου του και ενα γατακι της ειχε κολλησει και την βοηθησε και την ξεγεννησε...

εχε το νου σου..μηπως χρειαστει..:wink:

Διαφημίσεις

όχι και να ξεγεννήσω...α παπα..έφυγε κι άντρας μου για δουλειά!!!

προσέχαμε να μην μας μπεί στο σπίτι...

ελα βρε την καημενη..

υποφερει τωρα..

εχε τη στο νου σου μηπως ζοριστει πουθενα.. :rolleyes:

άσε με...με έχεις ανατριχιάσει...

έλα εσύ να βοηθήσεις...χεχε

Πεταγομαι..χαχα!! ειλικρινα και εγω στη θεση σου δεν θα ξερα τι να κανω αν την εβλεπα να δυσκολευεται (αλλωστε η φυση τις καθοδηγει αλλα ατυχηματα συμβαινουν).. ο ανδρας μου ειναι πιο θαραλλεος σε κατι τετοια.. στο Αττικο Παρκο θα πρεπε να δουλευει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...