Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια...

πως πάνε τα κέφια σήμερα?

σήμερα θα κατέβω για βόλτα κι ας ρίξει και καρεκλοπόδαρα...

τόσες μέρες κλεισμένη...σήμερα θα φάμε κάτι απλό με τον άντρα...βαριέμαι να μαγειρέψω...του παιδιού έχω από χθες.

μάλλον έχει βαρεθεί και η έλλη γιατί έχει γκρίνια...προσπαθώ να κάνω 1-2 δουλειές αλλά σέρνομαι...βαριέμαι...

δουλειές κάνω με την μικρή,αλλά πρέπει να παρακολουθώ τι κάνει...κι εννοείται αργώ...

όταν είμαι κουζίνα θέλει να ανοίγει τα ντουλάπια,και είμαστε συνέχεια στο όχι...

όταν είμαστε πάνω και σιδερώνω περιφέρεται στα δωμάτια και ανακατεύει το σπίτι...

οπότε μετά έχω και τον χαμό της να τακτοποιήσω...

πρινσέσσα τώρα δεν δουλεύεις έ?τελείωσες για καλοκαίρι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

πρινσέσσα τώρα δεν δουλεύεις έ?τελείωσες για καλοκαίρι?

αυτο μου αρεσει με τους καθηγητες.. εχουν μεγαλες διακοπες.. απο την αλλη μικρους μισθους.. τι να πω..

εναν καπουτσινο θα τον επινα τωρα να πω την αληθεια..στειλτον maestria..

μιαμαμα άσε, μια απ' τα ίδια. Όταν τον έχω μαζί στην κουζίνα και μαγειρεύω, τα κάνει όλα λίμπα.

Αλλά τουλάχιστον είμαστε παρεούλα.

Ο δικός μου έμαθε ν' ανοίγει και τα μάτια της κουζίνας τώρα. Έχω απ' αυτά που τα πατάς και "πετάγονται" προς τα έξω και μετά ανοίγεις το μάτι. Ε, έμαθε να τα πετάει προς τα έξω. Με πήρε χθες απ' το χέρι, με πάει στην κουζίνα, μου λέει "πάτα" και μου δείχνει το κατόρθωμά του!

Σήμερα έκλεισα - φυσικά - τον γενικό της κουζίνας κι άστον να πατάει.

Να βγεις ρε συ!!! Να βγεις να ξεσκάσεις! Σε καταλαβαίνω κι εγώ όταν καθόμουν με το εξάμηνο, καθημερινές ήμουν ολομόναχη με το μωρό (ο χάζμπαντ Αθήνα) κι έβγαινα κάθε μέρα βόλτα. Δεν παλευότανε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αυτο μου αρεσει με τους καθηγητες.. εχουν μεγαλες διακοπες.. απο την αλλη μικρους μισθους.. τι να πω..

Ναι, ενώ εμείς οι υπόλοιποι έχουμε τεράστιους μισθούς!

Κι εγώ σκέφτομαι να το γυρίσω στο καθηγητηλίκι! Αν μου κάτσει.

Παίρνω που παίρνω φραγκοδίφραγκα, τουλάχιστον να κάθομαι τα καλοκαίρια! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μιαμαμα άσε, μια απ' τα ίδια. Όταν τον έχω μαζί στην κουζίνα και μαγειρεύω, τα κάνει όλα λίμπα.

Αλλά τουλάχιστον είμαστε παρεούλα.

Ο δικός μου έμαθε ν' ανοίγει και τα μάτια της κουζίνας τώρα. Έχω απ' αυτά που τα πατάς και "πετάγονται" προς τα έξω και μετά ανοίγεις το μάτι. Ε, έμαθε να τα πετάει προς τα έξω. Με πήρε χθες απ' το χέρι, με πάει στην κουζίνα, μου λέει "πάτα" και μου δείχνει το κατόρθωμά του!

Σήμερα έκλεισα - φυσικά - τον γενικό της κουζίνας κι άστον να πατάει.

Να βγεις ρε συ!!! Να βγεις να ξεσκάσεις! Σε καταλαβαίνω κι εγώ όταν καθόμουν με το εξάμηνο, καθημερινές ήμουν ολομόναχη με το μωρό (ο χάζμπαντ Αθήνα) κι έβγαινα κάθε μέρα βόλτα. Δεν παλευότανε!

στη δικια μου εχει κολλησει το "κοιτα".. ολο κατι κοιταμε !!

εγω εχω στριφογυριστους κοκκαλινους διακοπτες..δυσκολο να τους γυρισει.. δεν ξερει ακομη αλλωστε.. και προς το παρον ασχολειται μονο με τα κρεμυδια και τις πατατες στο καλαθι..που και που παει να ανοιξει κανα ντουλαπι αλλα την απομακρυνουμε..

εχουν πολυ πλακα ρε συ.. καμια φορα την αφηνω επιτηδες να ψαχουλευει και να τα κανει λιμπα γιατι ξερω οτι το καταευχαριστιεται.. γιατι να της το στερησω.. και ας καθαριζω..

Διαφημίσεις

Πολύ ησυχία κορίτσια!!!

Δουλειά, βαρεμάρα ή απεργία;

Καφεδάκι για να ξυπνήσουμε καμία;;

1841082nzp8qq1vsr.gif

Καλημέρααααααααααααααααα!

μπορω να χω τον μεσαιο??? παρακαλω????? ετσι καταπεριποιημενο?

κάτσε να δούμε τον καιρό και θα πάμε για κεφαδάκι και κούνιες οικογενειακώς...

έχουμε να πάμε θάλασσα από παρασκευή...ο καιρός έχει κρυώσει...

το μεσημέρι θα πάει κι ο άντρας μου να βοηθήσει την κουνιάδα στη μετακόμιση...αφήνει το σπίτι για το καλοκαίρι και θα το πάρει ξανά τον σεπτέμβρη...και μετά έρχεται και η άλλη κουνιάδα για μερικές μέρες...θα έχω και επισκέψεις και βόλτες...

αυτή είναι δουλειά...νηπιαγωγός...εργάζεται 4 ώρες την ημέρα, γιορτές και καλοκαίρι κάθεται ή κρατάει ένα κοριτσάκι...(1000Ε τον μήνα από εκεί)

μισθό παίρνει 1200Ε περίπου. μπορεί και παραπάνω...

μια χαρά είναι...ας είχαμε κι εμείς τα ίδια!!!!

επισης επειδη μαζευονται κοτσιφια στην αυλη μας και τους εχουμε νερακι για να πλαστουριζουν και τα αφηνουμε να μαζευουν σκουληκακια εχει μαθει και φωναζει ΚΟ ΚΟ καθε φορα που τα βλεπει.. το θεμα ειναι οτι νομιζει πως ολα τα πουλια ετσι λεγονται και προχθες στην Βραυβωνα ειδε ενα σπουργιτι και με ενθουσιασμο (ωστε να ενθουσιαστω και εγω..) με τραβαγε και ελεγε ΚΟ.. ΚΟ.. (το -τσιφας σε κανα χρονο ελπιζω)

η έλλη λέει συνέχεια..."ναι" για όλα όμως...τι καλό παιδί έχω...

μετά θα λέει όχι συνέχεια...

εμενα τελευταια εχει αρχισει να λεει το ναι..

γενικα ομως ειναι τεμπελιτσα.. ολο τις πρωτες συλλαβες λεει σε ολες τι λεξεις..

λεει και καποιες σχεδον με ολες τις συλλαβες αλλα οχι μεγαλες λεξεις..

πχ το μπατσατσα της desp ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η δικια μου..

τααατα λεει τη θαλασσα...ξεκινησε απο το τα και εφτασε στο ταατα..

ελα μωρε.. ολα θα γινουν.. και μετα θα λεμε οτι μας ζαλιζουν..χαχα!

Διαφημίσεις

η έλλη λέει συνέχεια..."ναι" για όλα όμως...τι καλό παιδί έχω...

μετά θα λέει όχι συνέχεια...

Η δικιά σου φαίνεται πολύ θετικό μωρό!

Κι ο δικός μου είναι γενικώς, χθες ήταν μέσα στη γκρίνια και την τσιρίδα! Ρεζίλι μ'έκανε που τον έβγαλα βόλτα στη γειτονιά! :roll:

Του λέω πως κάνει το σκυλάκι; Απαντάει "γα, γα". Ξέρει και η κότα πως κάνει, η γάτα, το πουλάκι.

Με το που φτάνουμε στο πατρικό μου, που έχουν κοτέτσι οι γονείς, φωνάζει "κο κο" και θέλει να πάει να δει τις κότες!!

Όλα τ' ανήψια μου σ' αυτή την ηλικία στις κότες τρέχανε. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

έχεις πιει το αμίλητο νερό επειδή φεύγουν τα παιδάκια σου ε? :(

είσαι στεναχωρημένο κορίτσι!!!

Τζες να σου στείλω τον Γιάννη για καμιά βδομάδα;;

Να 'χεις ν' ασχολείσαι; :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...