Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοείται!!!

σε 2 καφέ!!!!

όχι μόνο εγώ..και οι άλλες!!!!

χεχε

(τις κάρφωσα)

Αχα βρεθηκε ο ρουφιανος!!!!Μου εχει μπαστακωθει για τα καλα και θα ειναι μπαστακωμενος μεχρι την αλλη Πεμπτη γκαμωτο........:(:(:(

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες μου!!

Τι κανετε;;;

Χαθηκα αλλα ειμαι πολυ στα κατω μου:-(

Ετοιμαζεστε για τις γιορτες;;;

Για τα γενεθλια κανατε τιποτα;;;

γαιτί είσαι στα κάτω σου κοριτσάκι;;; γιορτές έρχονται, έβαλες το ονομα σου στη λίστα με τα γενέθλια;;;;

γαιτί είσαι στα κάτω σου κοριτσάκι;;; γιορτές έρχονται, έβαλες το ονομα σου στη λίστα με τα γενέθλια;;;;

Τζεσκ η κουνιάδα της προσπ φταίει!;)

Ή μήπως η πεθερά μου?:rolleyes:

Διαφημίσεις

παντως κοριτσια θυμαστε που πριν λιγες ημερες συζητούσαμε το θεμα με τις κρισεις μεσα στις σχεσεις μας με τους συζυγους μας?? επηρεασμενη απο αυτο ειχα κανει παρομοια συζητηση με τον ενα εκ των αφεντικων μου ο οποιος εχει δυο παιδια (ο αλλος εχει 3!!!) και μου λεγε το ιδιο πραγμα οτι εχει βιωσει, παλι καλα με θετικα αποτελεσματα, και συγκεκριμενα οτι "ειναι ψευτης οποιος λεει οτι στον 1ο χρονο με παιδι δεν εχει περασει καποια κριση η συγχυση μεσα στην προσωπικη του σχεση με τη η τον συζυγο..ειναι η νεα προσαρμογη και ειναι δυσκολη κυριως για τους ανδρες (λογω οικονομικου) αλλα και για τις γυναικες που εχουν ξαφνικα να αναλαβουν χιλιους δυο ρολους εντος και εκτος σπιτιου.."

περαστικα μας λοιπον..

Ευάκι πρόσεχε μην ελέγχει και το boss το ιστορικό . Αυτός δεν θα αλλάξει όπως και ο σύζυγος.Μπορεί να αλλάξει εσένα...:wink:

Τωρα που βρηκα το κολπο εμαθα και τα σβηνω....χαχαχαχα:tongue::tongue:

Να σαι καλα που μου ανοιξες τα ματια!!!!Α και οσο αναφορα για τα μελομακαρονα δεν θελω τη συνταγη ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ!!!

παντως κοριτσια θυμαστε που πριν λιγες ημερες συζητούσαμε το θεμα με τις κρισεις μεσα στις σχεσεις μας με τους συζυγους μας?? επηρεασμενη απο αυτο ειχα κανει παρομοια συζητηση με τον ενα εκ των αφεντικων μου ο οποιος εχει δυο παιδια (ο αλλος εχει 3!!!) και μου λεγε το ιδιο πραγμα οτι εχει βιωσει, παλι καλα με θετικα αποτελεσματα, και συγκεκριμενα οτι "ειναι ψευτης οποιος λεει οτι στον 1ο χρονο με παιδι δεν εχει περασει καποια κριση η συγχυση μεσα στην προσωπικη του σχεση με τη η τον συζυγο..ειναι η νεα προσαρμογη και ειναι δυσκολη κυριως για τους ανδρες (λογω οικονομικου) αλλα και για τις γυναικες που εχουν ξαφνικα να αναλαβουν χιλιους δυο ρολους εντος και εκτος σπιτιου.."

περαστικα μας λοιπον..

Εμενα κοριτσια τελικα αλλαξε και ειμαστε παρα πολυ καλα πια!!!!Μες τα μελια...Ουτε νιοπαντροι τετοιο πραγμα!!!!:lol::lol::lol:

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΙΑ:oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...