Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α,τελεια!για ποτε λετε?
ήρθα κι εγώ..τελείωσε η σειρά μου...ο άντρας μου βλέπει λίγο το ποδόσφαιρο...

δεν τον άφησα πριν...

για πες βικάκι...τι βρήκες?για πότε λέτε?πες τι ξενοδοχεία έχεις βρει...??

Αρκετά είδαμε. Ένα που μας άρεσε ήταν πέραμα. Για φώτισε μας. Ποιά περιοχή λέει που να έχει παραθαλάσσια ξενοδοχεία?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο πέραμα έχει ξενοδοχεία με καλές τιμές...είναι κοντά στη πόλη...αλλά οι παραλίες δεν ενδείκνυται για μπάνιο...

μην νομίζεις ότι ξέρω τα ξενοδοχεία εδώ...ότι βρίσκεις θα σου λέω για τις περιοχές εγώ...

prosp τουρισμό πολύ δεν έχουμε πια...είναι πιο χαλαρά τώρα...

και παίζει ρόλο και που θα πας...

στη πόλη δεν έχουμε παραλίες....πρέπει να βγεις λίγο έξω...

στο πέραμα έχει ξενοδοχεία με καλές τιμές...είναι κοντά στη πόλη...αλλά οι παραλίες δεν ενδείκνυται για μπάνιο...

μην νομίζεις ότι ξέρω τα ξενοδοχεία εδώ...ότι βρίσκεις θα σου λέω για τις περιοχές εγώ...

prosp τουρισμό πολύ δεν έχουμε πια...είναι πιο χαλαρά τώρα...

και παίζει ρόλο και που θα πας...

στη πόλη δεν έχουμε παραλίες....πρέπει να βγεις λίγο έξω...

τουρισμο δεν ειχ καθολου ουτε το 2007 που χα ερθει ολοι οι ντοπιοι που τα λεγαμε παραπονιοντουσαν

οι παραλιες δυτικα ηταν πολυ αμμωδης

βορεια φυσουσε πολυ

ανατολικα και νοτια πολυ στασιμα δεν το ψαξαμε τρελλα...ειχαμε χασει και το παιδι και ειχα μικροαιμορραγιες και ναι μεν ψαχναμε για τον ανδρα μου αλλα δεν επιμειναμε κιολας..

Η Παλαιοκαστριτσα πανοραμικα ηταν η ομορφοτερη εικονα που χω στο μυαλο μου..

Διαφημίσεις

η Κερκυρα ειναι ενα μερος που πρεπει να πας εστω μια φορα Βικυ.. ειναι ομορφη αν και προσωπικα δεν ευχαριστηθηκα την θαλασσα.. και απιστευτα τουριστικο μερος..

Να πατε και στον Αγιο με το καλο..

Έχω πάει Κέρκυρα προ δεκαετίας

γλυφάδα,κοντογυαλό,παλαιοκαστρίτσα,αχαράβη,σιδάρι,ρόδα,μπαρμπάτι,κουλούρα,καλάμι, αη γιάννη περιστερών, ίσσος, άγιος γεώργιος αργυράδων.

κάποια μέρη είναι μακρυά από την πόλη όμως.κοίταξε πρώτα για ξενοδοχείο και μετά σου λέω αποστάσεις.

Διαφημίσεις

γλυφάδα,κοντογυαλό,παλαιοκαστρίτσα,αχαράβη,σιδάρι,ρόδα,μπαρμπάτι,κουλούρα,καλάμι, αη γιάννη περιστερών, ίσσος, άγιος γεώργιος αργυράδων.

κάποια μέρη είναι μακρυά από την πόλη όμως.κοίταξε πρώτα για ξενοδοχείο και μετά σου λέω αποστάσεις.

εγω εντωμεταξυ αν ερχομουν (το ιδιο εκανα και τοτε αλλα τα κουμπαρια μου βλακειες ηξεραν) θα σε ρωτουσα μονο που εχει καλο φαγητο..

δνε με νοιαζει που θα κοιμηθω... το φαι με καιει..

καλά οι κερκυραίοι μαι ζωή παραπανιούντε!!!

κοίτα είναι τι θέλει ο καθένας...θέλεις παραλία με άμμο και ρηχά νερά? εξωτερική πλευρά της κέρκυρας,

θέλεις βότσαλο μεγάλο και να βαθαίνει απότομα? πάς στην εσωτερική πλευρά αλλά προς βορρά...

θέλεις χαλικάκι?πάς στην εσωτερική πλευρά προς νότια!!!

και πάντα κοιτάμε τον καιρό,προς τα που φυσάει...

έτσι κάνουμε εμείς!!!

πάς στην εσωτερική πλευρά αλλά προς βορρά...

και πάντα κοιτάμε τον καιρό,προς τα που φυσάει...

έτσι κάνουμε εμείς!!!

εκει δεν πηγαμε μονο.. δεν προλαβαμε..

και εμεις στη Σαλαμυκονο ετσι παμε με τον αερα!!

α κι εγώ θέλω να ξέρω για το καλό φαγητό...

σήμερα έδωσα οδηγίες και σε κάποιον που μου έστειλε πμ στο πάρεντς...

ευτηχώς μέχρι σήμερα όπου πάμε διακοπές πάντα πετυχαίνουμε καλά μαγαζιά,στην τύχη εννοείται...

κι αυτά τα κουμπάρια σου βρε προσπ γιατί μένουν μαντούκι?εκεί βρήκαν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...