Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν το βλέπω; Σκοτώνεσαι :tongue:.

Καλέ θα βρέξει πάλι και δεν θα μπορέσω να πάω για καφέεεεεεεεεεε!!!

Αχ, οι κατάρες του χάζμπαντ είναι που τον κλείνω μέσα με το μωρό. :tongue:

απλα μπορω να κανω πολλα πραγματα τα ταυτοχρονα.. πειραζει????? :tongue: :tongue:

εκει... να μεινεις μεσα χαχα!!

και εδω ο καιρος ειναι κουκουρουκου..

μας τον εστειλες..:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλα μπορω να κανω πολλα πραγματα τα ταυτοχρονα.. πειραζει????? :tongue: :tongue:

εκει... να μεινεις μεσα χαχα!!

και εδω ο καιρος ειναι κουκουρουκου..

μας τον εστειλες..:mrgreen:

Α, οχι, δεν φταίω και για τον καιρό τώρα!

Αχ, εμείς τον καημένο φοβόμαστε να τον βγάλουμε πάρκο μ' αυτό τον άστατο καιρό, μην ξαναρπάξει τπτ και μετά πότε θα κάνουμε εγχείρηση;

Ουφ, μια να την κάναμε και να περνούσε κι αυτός ο μήνας!

Το έφαγε η κλεισούρα το μωρό μου. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, οχι, δεν φταίω και για τον καιρό τώρα!

Αχ, εμείς τον καημένο φοβόμαστε να τον βγάλουμε πάρκο μ' αυτό τον άστατο καιρό, μην ξαναρπάξει τπτ και μετά πότε θα κάνουμε εγχείρηση;

Ουφ, μια να την κάναμε και να περνούσε κι αυτός ο μήνας!

Το έφαγε η κλεισούρα το μωρό μου. :evil:

ναι ρε συ.. καταλαβαινω τι λες.. και εγω θα θελα να χα ξεμπερδεψει στη θεση σου..η αναμονη ειναι βασανο..

ολα θα γινουν.. υπομονη κοριτσακι..

τα λεμε ξανα...

καλο απογευμα

καλά το ψιλλιάστικα...ήθελα να στο πω από τη προηγούμενη φορά μαεστρία!!!

και είδα ότι θέλει να πάτε να δείτε το sex and the city!!!!

ξέρω από αυτά...

είχα συγκάτοικο γκέι!!!έχει απίστευτο γέλιο,περνάγαμε τέλεια,τώρα βρισκόμαστε μια φορά τον χρόνο και αν...στα μέρη σου μένει!!!

αλλά κραααααααα!!!(αν καταλαβαίνεις)

να τα προσέχετε τα δόντια σας,εγώ για την ώρα δεν έχω πρόβλημα,αλλά θα ήθελα να κάνω λεύκανση,τρελαίνομαι για λευκά δόντια!!

καλώς όρισε η αγγιολίνα!!!

Διαφημίσεις

πού είστε τσούπρες?Βλέπετε τον αγώνα? Η Γεωργίτσα φόρεσε το γάντι της κουζίνας και έρχεται κουνάει το χεράκι της και λέει γειά! Κερκυραία λέμε για διακοπές στα μέρη σου. Θα χρειαστώ τη βοήθεια σου...

πού είστε τσούπρες?Βλέπετε τον αγώνα? Η Γεωργίτσα φόρεσε το γάντι της κουζίνας και έρχεται κουνάει το χεράκι της και λέει γειά! Κερκυραία λέμε για διακοπές στα μέρη σου. Θα χρειαστώ τη βοήθεια σου...

γεια σου βικη!θα πας κερκυρα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Κορίτσια ξυνός μου βγήκε ο καφές.

Ήρθα, ο μικρός μέσα στα νεύρα, ο Κώστας ερείπιο. Τον έβγαλα μια βόλτα με τα πόδια (είναι και χαλασμένο ασανσέρ, που να κατεβάζω καρότσι) και μου έβγαλε το λαδι!!!

Ήθελα να μπει σ' όλα τα μαγαζιά κι αν δεν τον άφηνα, έπεφτε κάτω, χτυπιότανε και τσίριζε!

Έπαιξε λίγο σε μια μικρή πλατεία και μετά πάλι τα ίδια μέχρι να 'ρθουμε σπίτι.

Σχεδόν αμέσως μπανάκι και ξεράθηκε!!!

Κι εμείς κομμάτια!

Έφτιαξα αράβικες πίτες - πιτσάκια, φάγαμε και βλέπουμε αγώνα. Τώρα έχει ημίχρονο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ..τελείωσε η σειρά μου...ο άντρας μου βλέπει λίγο το ποδόσφαιρο...

δεν τον άφησα πριν...

για πες βικάκι...τι βρήκες?για πότε λέτε?πες τι ξενοδοχεία έχεις βρει...??

Ήρθα, ο μικρός μέσα στα νεύρα, ο Κώστας ερείπιο. Τον έβγαλα μια βόλτα με τα πόδια (είναι και χαλασμένο ασανσέρ, που να κατεβάζω καρότσι) και μου έβγαλε το λαδι!!!

Ήθελα να μπει σ' όλα τα μαγαζιά κι αν δεν τον άφηνα, έπεφτε κάτω, χτυπιότανε και τσίριζε!

Κι εμείς κομμάτια!

Έφτιαξα αράβικες πίτες - πιτσάκια, φάγαμε και βλέπουμε αγώνα. Τώρα έχει ημίχρονο.

ωραία πέρασες δλδ...θα βαρέθηκε μες στο σπίτι το παιδί,εμείς είμαστε μέσα από το σάββατο...σήμερα έβρεχε που ήθελα να κατέβω βόλτα!!!

Κι εμείς κομμάτια!

α καλα.. και εμενα γκρινια μολις ηρθα καθως μολις ειχε ξυπνησει και χτυπιοταν να τη θηλασω πραγμα που εχω κοψει τα απογευματα.. δεν φανταζεστε τι εκανε προκειμενου να την βαλω στο στηθος και δεν ξεκολλαγε.. οπου εγω και αυτη..

εντωμεταξυ εχω δεκατα ολη μερα και τωρα εχω βαρεσει ενα 39αρι ξεγυρισμενο και ποναω παντου..

δεν ξερω αν ειναι συμπτωματικο η το προκαλεσε η ταλαιπωρια του καθαρισμου..

να δω πως θα παω ση δουλεια αυριο και εχω να φτιαξω καταστασεις ΙΚΑ και πληρωμες..

η Κερκυρα ειναι ενα μερος που πρεπει να πας εστω μια φορα Βικυ.. ειναι ομορφη αν και προσωπικα δεν ευχαριστηθηκα την θαλασσα.. και απιστευτα τουριστικο μερος..

Να πατε και στον Αγιο με το καλο..

ήρθα κι εγώ..τελείωσε η σειρά μου...ο άντρας μου βλέπει λίγο το ποδόσφαιρο...

δεν τον άφησα πριν...

για πες βικάκι...τι βρήκες?για πότε λέτε?πες τι ξενοδοχεία έχεις βρει...??

τι εβλεπες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...