Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το κτήριο αυτό είναι εκκλησία,αλλά δεν χρησιμοποιείται πλέον,είναι κάτι σαν μουσείο τώρα.

θ με σκάσει το κορίτσι σήμερα,ανεβαίνει συνέχεια και κάθεται όρθια!!!

όλο με τον κουμπάρο είσαι μαεστρία....χμμμμμ!!!!

Θα ναι και ο αδελφος μου Μαλακασα..

πιο μακρυα δεν γινοταν το rockwave?? πανε τα παλια καλα χρονια που γινοταν στην Φρεατιδα...τωρα ειναι ολοκληρο ταξιδι..

αλλα και ο δικος σου ορεξη απο Θεσ/νικη Αθηνα για τη συναυλια...

μπραβο στο παιδι..

Προσπ, είναι όνειρο ζωής να δει τους metallika, γιατί γουστάρει το μέταλ από έφηβος!!!

Δεν το 'χανε με τπτ και δεν τον άφηνα να το χάσει δηλαδή! :mrgreen:

όλο με τον κουμπάρο είσαι μαεστρία....χμμμμμ!!!!

Δεν έχω φόβο με τον κουμπάρο, γιατί έχουμε παρόμοια γούστα (στους άντρες :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Προσπ, είναι όνειρο ζωής να δει τους metallika, γιατί γουστάρει το μέταλ από έφηβος!!!

Δεν το 'χανε με τπτ και δεν τον άφηνα να το χάσει δηλαδή! :mrgreen:

Δεν έχω φόβο με τον κουμπάρο, γιατί έχουμε παρόμοια γούστα (στους άντρες :tongue:)

ωραια.. καλα να περασει.. εμενα με εχει καβατζωσει να του βρω τροπο να παει.. ειμαι και ταξιδιωτικος πρακτωρ..

καλο αυτο για τον κουμπαρο..:mrgreen:

Διαφημίσεις

ωραια.. καλα να περασει.. εμενα με εχει καβατζωσει να του βρω τροπο να παει.. ειμαι και ταξιδιωτικος πρακτωρ..

καλο αυτο για τον κουμπαρο..:mrgreen:

Ο δικός μου θα πάει με λεωφορείο που βάζει η εταιρία που πουλάει και τα εισιτήρια.

Τους αφήνουν στο χώρο της συναυλίας και μετά τους παραλαμβάνουν και τους ξαναφέρνουν Θεσ/νίκη.

Είναι σούπερ και τρελά εξυπηρετικό. (και μόνο 30?, ενώ με οποιοδήποτε άλλο μέσο θα 'βγαινε τουλάχιστον διπλάσια)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο κουμπάρος είναι κολλητός μου φίλος εδώ και 10 χρόνια!

Τον λατρεύω.

Μη φανταστείς καμιά ξεφωνημένη κομμώτρια. Όχι ότι με χαλάνε, απλά δεν θα είχα τπτ κοινό.

Δικηγόρος είναι και πολύ καλός μάλιστα.

Και είναι στον κόσμο του!!!

Ειδικά τα τελευταία χρόνια (που εγώ νοικοκυρεύτηκα), με την παρέα του ξεφεύγω κι εγώ λίγο και δεν αισθάνομαι πολύ "κλεισμένη".

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο κουμπάρος είναι κολλητός μου φίλος εδώ και 10 χρόνια!

Τον λατρεύω.

Μη φανταστείς καμιά ξεφωνημένη κομμώτρια. Όχι ότι με χαλάνε, απλά δεν θα είχα τπτ κοινό.

Δικηγόρος είναι και πολύ καλός μάλιστα.

Και είναι στον κόσμο του!!!

Ειδικά τα τελευταία χρόνια (που εγώ νοικοκυρεύτηκα), με την παρέα του ξεφεύγω κι εγώ λίγο και δεν αισθάνομαι πολύ "κλεισμένη".

κανουν σουπερ παρεα.. οταν ειναι ξεφωνημενες δεν δενουν και οι ιδιοι με κανεναν..

καλυτεροι και απο γυναικοπαρεα..στανταρακι

Ε, είναι αιώνιοι εργένηδες οι περισσότεροι, γιατί - ως άντρες - δεν αντέχουν τη μονογαμία. Οπότε πάντα γυρνάνε, γνωρίζουν, κλπ, κι έχει ο κουμπάρος να σου πει τα απίστευτα.

Βέβαια ο κολλητός του είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που έχει ΠΑΝΤΑ σχέσεις και μάλιστα πολλών χρόνων!

Ένας άλλος φίλος τους δουλεύει υπεύθυνος σε κομμωτήριο!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Οπότε έχουμε και την κομμώτρια στην παρέα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, είναι αιώνιοι εργένηδες οι περισσότεροι, γιατί - ως άντρες - δεν αντέχουν τη μονογαμία. Οπότε πάντα γυρνάνε, γνωρίζουν, κλπ, κι έχει ο κουμπάρος να σου πει τα απίστευτα.

Βέβαια ο κολλητός του είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που έχει ΠΑΝΤΑ σχέσεις και μάλιστα πολλών χρόνων!

Ένας άλλος φίλος τους δουλεύει υπεύθυνος σε κομμωτήριο!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Οπότε έχουμε και την κομμώτρια στην παρέα.

εχουμε και εμεις φιλους σε αυτη τη φαση και μας λενε τα απιστευτα.. βεβαια ειναι δυσκολες οι σοβαρες σχεσεις..

και αυτο που σκεφτονται μεγαλωνοντας ειναι τα μοναχικα γεραματα..

καλος ο χαβαλες αλλα...

Διαφημίσεις

εχουμε και εμεις φιλους σε αυτη τη φαση και μας λενε τα απιστευτα.. βεβαια ειναι δυσκολες οι σοβαρες σχεσεις..

και αυτο που σκεφτονται μεγαλωνοντας ειναι τα μοναχικα γεραματα..

καλος ο χαβαλες αλλα...

Κοίταξε, μπορεί να είναι γκέι, αλλά δεν παύουν να 'ναι άντρες. Και οι άντρες, χωρίς τη βοήθεια γυναικών, δύσκολα κρατάνε σχέση!

Ενώ οι γκέι γυναίκες έχουν σχεδόν πάντα μόνιμη σχέση.

Εντάξει, εγώ του είπα "μαζί θα γεράσουμε". Τον έκανα και κουμπάρο για να συγγενέψουμε. :tongue:

Είναι δύσκολα, του λέω να κάνει μια σχέση (στα 31 και δεν έχει κάνει ποτέ μεγάλη σχέση), αλλά έχει ένα κακό - σαν Παρθένος :tongue: - δε δίνει με τίποτα δεύτερη ευκαιρία στον αλλο.

Αν δεν του αρέσει με τη μία, τον ξεχνάει.

Και η έταιρη κουμπάρα/κολλητή, επίσης Παρθένος, το ίδιο θέμα έχει. :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοίταξε, μπορεί να είναι γκέι, αλλά δεν παύουν να 'ναι άντρες. Και οι άντρες, χωρίς τη βοήθεια γυναικών, δύσκολα κρατάνε σχέση!

Ενώ οι γκέι γυναίκες έχουν σχεδόν πάντα μόνιμη σχέση.

Εντάξει, εγώ του είπα "μαζί θα γεράσουμε". Τον έκανα και κουμπάρο για να συγγενέψουμε. :tongue:

Είναι δύσκολα, του λέω να κάνει μια σχέση (στα 31 και δεν έχει κάνει ποτέ μεγάλη σχέση), αλλά έχει ένα κακό - σαν Παρθένος :tongue: - δε δίνει με τίποτα δεύτερη ευκαιρία στον αλλο.

Αν δεν του αρέσει με τη μία, τον ξεχνάει.

Και η έταιρη κουμπάρα/κολλητή, επίσης Παρθένος, το ίδιο θέμα έχει. :twisted:

οχι οχι... εγω δεν εχω τετοιο θεμα.. μακαρι να το χα αλλα δεν..

λες να το ριξω στο λεσβιακοοοο??? :tongue:

ηρθε η μαμουνα(μουνα μου)!:D:D:D

μου την φερανε πριν λιγο,παιξαμε,και τωρα κοιμηθηκε!

ολα καλα!

προσπ,δεν σου ειπα,περαστικα για το δοντια σου!

εμενα θελουν ολα σφραγισματα,κι εχω και πετρα και ουλιτιδα,αλλα αποφαση δεν το παιρνω να παω,ασε τα λεφτα που θα θελουνε.

τις νοικοκυρες τις ειδα εγω μεχρι το τελευταιο επεισοδιο.αναμενουμε τωρα τον σεπτεμβρη την συνεχεια,με αγωνια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

οχι οχι... εγω δεν εχω τετοιο θεμα.. μακαρι να το χα αλλα δεν..

λες να το ριξω στο λεσβιακοοοο??? :tongue:

Άντε καλέ, που να μπλέκεις με τις τρελόγκες τις υστερικές τις γυναίκες;;; :mrgreen:

Καλά είσαι εκεί που κάθεσαι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...