Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πω πωωωω.. σοβαρα?? τοσο μακρυα?? παλι καλα θα λειπουμε την τελευταια εβδομαδα.. (ελπιζω)

Μόλις τελειώσει η φάση των ομίλων, δεν θα 'χει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ παιχνίδια την ημέρα, θα 'ναι λιγότερα, μην ανησυχείς.

Τώρα είναι το καλόοοοοοοοοοοοοοοοο!!! 2156871sm3p2z4954.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενάντα εγώ δεν σε βρίσκω υπερβολική. Και εγώ έτσι είμαι. Μεγάλο μου άγχος εκτός του να την αποχωριστώ να την αφήσω να την πάει στη θάλασσα άλλος! Δεν καταλαβαίνει τίποτα το σκατό. Εκεί που κάθεται στην άμμο και πάιζει με τα κουβαδάκια σηκώνεται και πάει μέσα και κάθεται και όλας. Μισό λεπτό να κοιτάξεις αλλού μπορεί να γίνει στραβή. Και δεύτερο άγχος μου να είναι σε αυτοκίνητο που οδηγεί άλλος. Αν γίνει τίποτα και έστω και να μην φταίει γίνεται να μην τον κατηγορήσω τον οδηγό????

αμ μπραβο.κι αυτα σκεφτομουνα εχθες,κι αν εχει λεει γιατρο εκει κοντα,και πως θα γυρισουνε,που εχει κατι στροφες με γκρεμους εκει,αστα να πανε.

ασε,να μην τα σκεφτομαι γτ θα σκασω.

εχθες ειδα κι ενα εργο με κατι φιλεναδες μου,την αρπαγη,το εχετε δει?

πως αφηνουν βρε παιδια αυτοι οι ξενοι τα παιδια τους 16 χρονων να πανε διακοπες μονα τους?ελεος!εγω δεν θα την αφηνα.ουτε κι ο μπαμπας της στο εργο ηθελε να παει,και τελικα την αφησε,και τις πιασανε αμεσως στο παρισι για να τις διακινισουν για πορνεια.πω,πω αγχος,αυτη η ταινια,αλλα τελεια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Μόλις τελειώσει η φάση των ομίλων, δεν θα 'χει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ παιχνίδια την ημέρα, θα 'ναι λιγότερα, μην ανησυχείς.

Τώρα είναι το καλόοοοοοοοοοοοοοοοο!!! 2156871sm3p2z4954.gif

ωχ.. παιζει η εθνικη την ωρα που χει τη σειρα μου.. αποστολη σε αλλο δωματιο ο τζιτζιγος..

πηρα την παιδικη αντιηλιακη του Κορρε.. την εχει δοκιμασει κανεις??? λεει η τσαμπα τα δωσα τα 15 ευρω?

Εγώ πήρα για μένα Κορρέ και καλή μου φαίνεται.

Ποια είναι η "σειρά σου";

Μη μου πείς ότι βλέπεις ΚΙ ΕΣΥ το τούρκικο;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αμ μπραβο.κι αυτα σκεφτομουνα εχθες,κι αν εχει λεει γιατρο εκει κοντα,και πως θα γυρισουνε,που εχει κατι στροφες με γκρεμους εκει,αστα να πανε.

πως αφηνουν βρε παιδια αυτοι οι ξενοι τα παιδια τους 16 χρονων να πανε διακοπες μονα τους?ελεος!εγω δεν θα την αφηνα.ουτε κι ο μπαμπας της στο εργο ηθελε να παει,και τελικα την αφησε,και τις πιασανε αμεσως στο παρισι για να τις διακινισουν για πορνεια.πω,πω αγχος,αυτη η ταινια,αλλα τελεια!

ειδες και την ταινια και φρικαρες!!!

στανταρακι οτι η μικρη θα επιστρεψει καταχαρουμενη, ζωηρη και ασφαλης..

να σου πω την αληθεια εχθες ημουν με τη μανα μου σε ενα καφε και συζητουσαμε για τις διακοπες και ξαφνικα εμπεδωσα οτι τα πρωινα θα πηγαινει η μικρη για μπανιο χωρις εμενα και στην αρχη φρικαρα.. αφου με κατσαδιασε μετα του συζυγου μαλλον βαλθηκα να το ξεπερασω..

ξερεις.. φρικαρα στο οτι αν ειναι κατι κακο να συμβει τουλαχιστον να μαι εκει εγω ως υπευθυνη αλλα δεν θα μπορω να ειμαι..

Διαφημίσεις

πας καλουα???

Τι να πω;;; Για κανέναν δεν είμαι σίγουρη πια :tongue:!

(Αχ, θα με δείρει η κερκυραία :mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Κοίτα, σε καλή τιμή τα πήρες! Εγώ δεν πήρα ακόμα για τον Γιάννη, έχω την περσινή.

Βασικά δεν τον πολυβγάλαμε και δεν τον πήγαμε θάλασσα, οπότε θα πάρω αργότερα.

Αχ, πως βαριέμαι να δουλέψω!

Ήρθε και το βιβλίο που παρήγγειλα από αμαζον και θέλω να το τσακίσωωωωωωωωω!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να σου πω την αληθεια εχθες ημουν με τη μανα μου σε ενα καφε και συζητουσαμε για τις διακοπες και ξαφνικα εμπεδωσα οτι τα πρωινα θα πηγαινει η μικρη για μπανιο χωρις εμενα και στην αρχη φρικαρα.. αφου με κατσαδιασε μετα του συζυγου μαλλον βαλθηκα να το ξεπερασω..

ξερεις.. φρικαρα στο οτι αν ειναι κατι κακο να συμβει τουλαχιστον να μαι εκει εγω ως υπευθυνη αλλα δεν θα μπορω να ειμαι..

Εντάξει κι εγώ την πρώτη φορά που τον έβγαλαν τα πεθερικά και η θεία του Κώστα βόλτα φρίκαρα. Αλλά έχουν κι άλλοι δικαίωμα να κάνουν δραστηριότητες με το παιδί και είναι καλό!!!

Δεν είμαστε μόνο εμείς υπεύθυνοι ρε συ!

Αλλά είναι δύσκολο να παραχωρήσεις τον έλεγχο νομίζω. Εμένα αυτό με ζορίζει γιατί, φυσικά, ξέρω ότι είναι υπεύθυνοι άνθρωποι, 2 παιδιά μεγαλώσανε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να πω;;; Για κανέναν δεν είμαι σίγουρη πια :tongue:!

(Αχ, θα με δείρει η κερκυραία :mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Κοίτα, σε καλή τιμή τα πήρες! Εγώ δεν πήρα ακόμα για τον Γιάννη, έχω την περσινή.

Βασικά δεν τον πολυβγάλαμε και δεν τον πήγαμε θάλασσα, οπότε θα πάρω αργότερα.

Αχ, πως βαριέμαι να δουλέψω!

Ήρθε και το βιβλίο που παρήγγειλα από αμαζον και θέλω να το τσακίσωωωωωωωωω!!! :D

Γουστα ειναι αυτα... μπορει και εγω του χρονου να ρθω να σου πω οτι ξαναβλεπω..ΑΤΙΘΑΣΑ ΝΙΑΤΑ!!! (η αρχαιοτερη σαπουνοπερα μακραν)

εγω δεν καταλαβαινω το εξης..

τα σωληναρια των αλοιφων η στα μπουκαλια λενε πχ 12Μ οτι ειναι η ζωη τους.. ερωτημα.. απο ποτε?? απο την ημερομηνια κατασκευης? απο την στιγμη που ανοιγει?

πιο πριν απο μενα μπορει στο καταστημα να το χει ανοιξει ο καθενας για να μυρισει πχ το προιον (καποια δεν ειναι καθολου σφραγισμενα).. που μπορω να ξερω ποτε εχει περασει αυτο το διαστημα..

μαλλον καταναλωτικο τρικ μου φαινεται..

Εντάξει κι εγώ την πρώτη φορά που τον έβγαλαν τα πεθερικά και η θεία του Κώστα βόλτα φρίκαρα. Αλλά έχουν κι άλλοι δικαίωμα να κάνουν δραστηριότητες με το παιδί και είναι καλό!!!

Δεν είμαστε μόνο εμείς υπεύθυνοι ρε συ!

Αλλά είναι δύσκολο να παραχωρήσεις τον έλεγχο νομίζω. Εμένα αυτό με ζορίζει γιατί, φυσικά, ξέρω ότι είναι υπεύθυνοι άνθρωποι, 2 παιδιά μεγαλώσανε.

με τη μανα μου εμπιστευομαι τη μικρη και εχουν περασει ωρες μαζι εξω.. την κουνιαδα μου δεν εμπιστευομαι λογω αντανακλαστικων..

αλλα πρεπει να αρχισω να της δινω το ελευθερο για τις μετακινησεις..απλα προτιμω τις ωρες που ειμαι κοντα τους και οχι στη δουλεια..

τι βιβλιο πηρες? Τον Ιερο πόλεμο??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...