Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΠΩΠΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ????ΕΓΩ ΖΗΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΧΟΣ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ......

Μπορώ αφού δεν έχω άλλη επιλογή! Η μητέρα μου πρέπει να πάει στη μαμά της στην Ιταλία κ αφού η μητέρα μου τα προσέχει δεν γίνεται παρα μονο να τα πάρει μαζίτης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί χωρίς τα παιδιά δεν σας κάνω;;; Θα μου απαγορεύσετε την είσοδο;;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!

και το σπιτι μου ειναι ανοικτο και για καφε εξω οποτε θες παμε οπου πατε..(σχεδον :tongue:)

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ Η Ο ΕΝΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ειναι αποθέωση!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ Π.Μ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ.

Σε θελουμε!! Εγώ που θα ειμαι μπακουρόσαυρος όλο το καλοκαίρι θα κάνω τουρ στην Αθήνα να πίνω καφέ στα ξένα σπίτια να περνά η ώρα

Μπορώ αφού δεν έχω άλλη επιλογή! Η μητέρα μου πρέπει να πάει στη μαμά της στην Ιταλία κ αφού η μητέρα μου τα προσέχει δεν γίνεται παρα μονο να τα πάρει μαζίτης

ΔΥΣΚΟΛΟ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ....ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.

l9Iop2.png

Κι εγώ δικιά σου είμαι .... δεν ανοίγω σαμπάνιες που φεύγουν

εσυ εισαι σαν τη μαμα μου.. ολοιδιες!!!:tongue:

δεν με πιστευεις οτι σε σκεφτομαι αυτες τι ημερες που προκειται να φυγουν τα μικρα σου ε?.. απο την αλλη θα περασουν μια χαρα και ισως να σας κανει καλο η απομονωση ως ζευγος..

ΔΥΣΚΟΛΟ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ....ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.

Θα μπορέσω να βάψω τα δωμάτια που θέλω .. κάτι εινια και αυτό

Διαφημίσεις

tas nat να παμε ενα απογευμα η ενα σκ που θα μπορειτε στο Φλοισβο που χει και ωραια παιδικη χαρα-παιδοτοπο..

αρκει να μας πεις εσυ το ποτε και εμεις θα το κανονισουμε...

περιμενουμε απο εσενα λοιπον..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...