Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστίνα πίνε γιατί σήμερα τουλάχιστον σε βλέπω να αρκείσαι με αυτό το sex.:tongue: On the sofa και alone.:tongue::P

Αχαχαχαχαχα!

Γιατί ρε; Μπορεί να γίνει σεξ μετά από καβγά!! Για να ξανανιώσουνε. :tongue:

Εμένα μου πρότεινε και τον έστειλα πάντως! Δεν το αντέχω το σεξ το καλοκαίρι! Λίγο να ζεσταθώ θέλω να σταματήσω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λέω να ανέβω πάνω να ξαπλώσω...

αυτός κάθεται έξω και καπνίζει...

συνήθως ανεβαίνουμε μαζί...

έτσι για να του τη σπάσω...

νευριάζω γιατί είμαι όλη μέρα σπίτι και δεν θέλω να πάω κάπου μόνη...

αύριο θα κατέβω με την μικρή κι αν δεν θέλει...χε$%&

λέω να ανέβω πάνω να ξαπλώσω...

αυτός κάθεται έξω και καπνίζει...

συνήθως ανεβαίνουμε μαζί...

έτσι για να του τη σπάσω...

νευριάζω γιατί είμαι όλη μέρα σπίτι και δεν θέλω να πάω κάπου μόνη...

αύριο θα κατέβω με την μικρή κι αν δεν θέλει...χε$%&

Έτσι, έτσι, δε θέλει πολλά κολλητηλίκια! :mrgreen:

Άντε, πήγαινε να ξεκουραστείς. Την πέφτω κι εγώ, να δω καμιά σειρά.

Αύριο θα κεράσω φρέσκα κοκτέηλ!!! (τώρα που τα βρήκα!)

Καληνύχτα τσούπρες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχαχαχαχαχα!

Γιατί ρε; Μπορεί να γίνει σεξ μετά από καβγά!! Για να ξανανιώσουνε. :tongue:

Εμένα μου πρότεινε και τον έστειλα πάντως! Δεν το αντέχω το σεξ το καλοκαίρι! Λίγο να ζεσταθώ θέλω να σταματήσω.

όταν παίζουν μούτρα συνήθως δεν συμφιλιώνεις αμέσως νομίζω

Διαφημίσεις

όταν παίζουν μούτρα συνήθως δεν συμφιλιώνεις αμέσως νομίζω

Εγώ πάλι έχω κάνει σεξ μαλωμένη!!!

Του λέω "άστα αυτά, έχω κέφια" και κάναμε ενώ δεν τα είχαμε βρει!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Τέτοια κουλά μόνο εγώ τα κάνω. :mrgreen:

Καληνύχτα κοριτσάκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα σε ολες...

εχθες πηγα στον οδοντιατρο και λεει τα βρισκει προχωρημενα τα πραγματα μιας και εχω παθει τρελλη ουλιτιδα (εμ δυο χρονια μονο πρωι βραδυ βουρτσιζα τα δοντια μου και τιποτε αλλο.. και επειδη εχω θεοστραβα δοντια αφησα την πετρα να με καταστρεψει) και επειδη θηλαζω δεν μπορω να χρησιμοποιησω φαρμακευτικα διαλυματα και ετσι θα προσπαθησω να βολευτω με φυτικα σκευασματα που τα βρισκω εντελως συμβατικα..:roll: και κοστιζουν..

επισης θα πρεπει να κανω 2 σφραγισματα.. :( ποια εγω που 30 χρονια δεν ειχα κανενα αλλο θεμα...:evil: αλλα ξερω ποια με εφαγε με τη γρουσουζια της αλλα δεν ειναι η κουνιαδα μου αυτη τη φορααααα... λυσσα κακια μιλαμε..

το θεμα ειναι οτι ο καθαρισμος εμεινε στην μεση λογω της εντονης αιμοραγιας και απο χθες ειμαι σαν κουρουμπελο αφου με πονανε τα ουλα μου απιστευτα και ο πονος με βαραει στο ιγμοριο.. δυσκολευομαι και να μασησω..θα ξαναπαω την αλλη εβδομαδα..

δεν ειχα κουραγιο να κανω τιποτε μολις κοιμησα τη μικρη και με τα ζορια την πηγα μεχρι την παιδικη χαρα..και κατα τις 22.00 επεσα ξερη.. πηγα και για αιμα σημερα το πρωι και την εχω ακουσει κανονικα..

ναι λοιπον.. αντεξα γεννα χωρις επισκληριδιο αλλα δεν την παλευω στον οδοντιατρο..

εμεις βαπτισαμε τη μικρη 9 μηνων σχεδον και εκλαψε απο την κολυμπηθρα και μετα ανεκτα και καθαρα απο εκνευρισμο δηλαδηεκει που εκλαιγε σταματουσε χαζευε γυρω της και μετα ξαναρχιζε..οποτε το θυμοταν.. και η νονα της ειχε αγχωθει πολυ επειδη εκλαιγε αλλα προχθες βαπτισε ενα αλλο κοριτσακι και μου τηλεφωνησε και μου πε οτι οσο εκλαψε το συγκεκριμενο κοριτσακι η δικια μου δεν εκλαψε ουτε για δειγμα.. :cool:

τεσπα.. ας κανουμε καμια δουλεια σημερα..

α ναι.. maestria εισαι δεν εισαι τσακωμενος αν τους κουνηθεις λιγακι παντα καθονται οι ανδρες στο σεξ.. ασε κιολας που αν ολοι μεινουν ευχαριστημενοι μετα ξεχνιουνται και τα νευρα....:wink:

Καλημερα σε ολες...

επισης θα πρεπει να κανω 2 σφραγισματα.. :( ποια εγω που 30 χρονια δεν ειχα κανενα αλλο θεμα...:evil: αλλα ξερω ποια με εφαγε με τη γρουσουζια της αλλα δεν ειναι η κουνιαδα μου αυτη τη φορααααα... λυσσα κακια μιλαμε..

Καλημέρα, ποια σε έφαγε παιδάκι μου;; Περαστικά πάντως!!! Εγώ έχω κάνει μονη μου διάγνωση... χαχα έχω σίγουρα 3 σφραγίσματα, καθαρισμό και.... δεν ξέρω τί άλλο και τρέμω μονο στη σκέψη

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Νυστάζω πολύ! Εχθές είδαμε 3 επεισόδια dead zone και κοιμηθήκαμε στις 2:30

Σήμερα θα έρθει η nona' της μικρής, την προηγούμενη εβδομάδα της είπα ότι δεν θέλω επισκέψεις την Τετάρτη αφού τα παιδιά φεύγουν την Πέμπτη κ θέλω την ησυχία μου... σαν να της είπα έλα..

Με κάλεσε εχθές λέγοντας μου ότι θέλει να δει τη μικρή κ της είπα να έρθει σήμερα, μου είπε αν προλάβω αλλιώς Τετάρτη κ τα πήρα κρανίο! Και της είπα ότι Τετάρτη δεν μπορω, μα δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ρε γαμώτο;;; Και δεν ειναι οτι θα έρθει και θα μπορώ να κάνω δουλειές αλλά θα πρέπει να ειμαι εκεί κολλημένη

και εμας θα ρθει η νονα της μετα απο εναμιση μηνα αλλα να μαι ειλικρινης και παροτι ειναι καλη μου φιλη και αγαπημενο προσωπο δεν εχω διαθεση για επισκεψεις.. θελω μονο να παρω ενα παυσιπονο και να παω να κοιμηθω.. αντε κανα σιδερωμα..

αλλα δεν μπορω να αρνηθω..ελπιζω μονο να μην κατσουν ως αργα γιατι με δυσκολευει να θελω να βαλω τη μικρη για υπνο και να χω στο νου μου και τις επισκεψεις..

τεσπα.. πολυ δυσκοιλια εχω γινει βρε παιδι μου.. αντε να ισιωσω γιατι δεν παω καθολου καλα..

Καλημέρα, ποια σε έφαγε παιδάκι μου;; Περαστικά πάντως!!! Εγώ έχω κάνει μονη μου διάγνωση... χαχα έχω σίγουρα 3 σφραγίσματα, καθαρισμό και.... δεν ξέρω τί άλλο και τρέμω μονο στη σκέψη

ενα καλο κοριτσι..:cool:

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΑΣΕΝΣΕΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΟΒΑΜΕ ΛΙΓΟ.ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...