Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εισαι πολυ καλη,τζεσικα μου!μ'εκανες και γελασα,και ηρεμησα λιγο.

μηπως ειμαι υπερβολικη και κοιταω πολυ τις λεπτομερειες?

Oχι απλά αυτά που σε ενοχλούν "φουσκώνουν" περισσότερο... το κάνω κι εγώ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεσποινα κοπελα μου ΥΠΟΜΟΝΗ σε νιωθω..Κανω κι εγω διαιτα και μου εχουν τσακισει τα ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ! αλλα θελει προσοχη το θεμα.

ουάουυυυυυ!!!! δλδ θα βγώ για καφέ με μια Θεά;;;;

ναι καλέ γιατί?

ούτε γκρινιάζουν,ούτε τίποτα...εγώ την βάφτισα 6 μηνών, και ήταν τέλεια,δεν έκλαψε καθόλου...εκείνες τις μέρες είχαμε και κόσμο,κάθε βράδυ γυρνούσαμε σπίτι 03.00!!

κι αυτή κοιμόταν στο καρότσι...

Κι εγώ συμφωνώ να βαφτίζονται μικρά τα μωρά. Είναι ήσυχα, δεν καταλαβαίνουν πολλά και κυρίως δεν αναγνωρίζουν πρόσωπα, οπότε δεν τρομάζουν.

Εγώ τον βάφτισα 8 μηνών και ήταν οριακά. Αλλά γενικώς δεν έκλαψε ιδιαίτερα.

Κορίτσια πονάνε λίγο τα λαιμά μου (αμέσως που δρόσισε εκεί εγώ, να πονάω) και φοβάμαι μην αρρωστήσω και δεν μπορώ ΠΑΛΙ!

Συνέχεια με κολλάει ο Γιάννης. Αυτό το περνάει light, εγώ κομμάτια!

Και δεν με παίρνει τώρα, γιατί έχω δουλειά στο γραφείο (απλήρωτη :evil:) και την εγχείρηση!!!

Ουφ, θα χαπακωθώ πριν την πέσω, μπας και τη γλυτώσω.

Μιλάμε έχει πέσει η θερμοκρασία!! Στον μικρό φόρεσα μακριά πιτζάμα από κάτω για τον ύπνο!

Κάθομαι με λίγο ανοιχτή μπαλκονόπορτα, σορτσάκι πιτζάμας, κοντομάνικη μπλούζα και ΚΡΥΩΝΩ!!!

Ελπίζω να μαζευτεί καμιά σας αργότερα. Προς το παρόν ... έχει μπάλα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μια ώρα σας διαβάζω πάλι καλέ. Δεν ξέρω σε τί να πρωτοαπαντήσω. Εγώ πάντως 4 μηνών τη βάφτισα. Δεν ακούστηκε η φωνούλα της. Ακριβώς, δεν γνωρίζει πρόσωπα και δεν τρομάζει. Τώρα όποτε πάω να την κοινωνήσω κλαίει τρομαγμένα. Φαντάζομαι πωςω αν τη βάφτιζα σε αυτή την ηλικία θα έκανε όπως κάνει στο γιατρό. Θα άπλωνε τα χέρια της και θα ούρλιαζε μαμά και θα κοβόταν η φωνή της απο το κλάμα.

Μιαμαμά μην αγχώνεσαι για την Έλλη.Την έχω ακούσει πολλές φορές την περίπτωση και οι γιατροί λένε αφού καταλαβαίνει δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα τα πει όλα μαζί.

Ελενάντα εγώ δεν σε βρίσκω υπερβολική. Και εγώ έτσι είμαι. Μεγάλο μου άγχος εκτός του να την αποχωριστώ να την αφήσω να την πάει στη θάλασσα άλλος! Δεν καταλαβαίνει τίποτα το σκατό. Εκεί που κάθεται στην άμμο και πάιζει με τα κουβαδάκια σηκώνεται και πάει μέσα και κάθεται και όλας. Μισό λεπτό να κοιτάξεις αλλού μπορεί να γίνει στραβή. Και δεύτερο άγχος μου να είναι σε αυτοκίνητο που οδηγεί άλλος. Αν γίνει τίποτα και έστω και να μην φταίει γίνεται να μην τον κατηγορήσω τον οδηγό????

Τώρα που ήρθα εγώ εξαφανιστήκατε?:evil: Ψόφισα και σήμερα αφού φύγαμε χωριό και οι δουλειές του σκ μείναν πίσω. Η Γεωργίτσα κοιμάται απο τις 7:shock:Της έδωσα πριν λίγο το γάλα της και την άλλαξα κοιμισμένη. Μάλλον αναπληρώνει ύπνο γιατί στο χωριό ξεσάλωσε και δεν κοιμόταν . Έτσι έκανα με την ησυχία μου έναν μουσακά και μόλις δοκίμασα ένα κομματάκι. Βέβαια δεν πρόλαβε να τραβήξει και ψιλοσκόρπισε στο πιάτο αλλά ήταν νόστιμος:mrgreen:

Διαφημίσεις

Βίκη κι εγώ σήμερα έβαλα σκούπα.

Δηλαδή ο χάζμπαντ έβαλε, εγώ ξεσκόνιζα. Και κρατούσα τον μικρό για να μην κουτρουβαλήσει στο καλώδιο της σκούπας!

Έφτιαξα και φακές για αύριο!

Το κέηκ μου έκανε θραύση! Αχ, θα γίνω γκουρμέ (με τίποτα).

Κι εμείς Σάββατο για μπάνιο, Κυριακή χωριό, κώλο δε βάλαμε κάτω.

Πάντως πολύ μπελαλίδικο φαγητό ο μουσακάς, ε;

Μιαμαμα να του πεις να πάει να δει μπαλίτσα και να σου αφήσει το λαπτοπ! Ο δικός μου έπεσε για ύπνο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

A, εντάξει, Δεσποινα, συμπληρώθηκαν τα φαγητά!!!

Πατρίδα εγώ εδώ είμαι!!

Αθλητική ενημέρωση δεν έχει? Λοιπόν Ισπανία- Χονδούρα 2-0;)

εδώ είμαι κι εγώ αλλά έχει κατοχυρώσει το λαπτοπ ο άντρας!!!

Σαν πολύ θάρρος να πήρε! Για να μην πώ θράσσος! Να του το κόψεις:tongue:

Βίκη κι εγώ σήμερα έβαλα σκούπα.

Δηλαδή ο χάζμπαντ έβαλε, εγώ ξεσκόνιζα. Και κρατούσα τον μικρό για να μην κουτρουβαλήσει στο καλώδιο της σκούπας!

Έφτιαξα και φακές για αύριο!

Κι εμείς Σάββατο για μπάνιο, Κυριακή χωριό, κώλο δε βάλαμε κάτω.

Πάντως πολύ μπελαλίδικο φαγητό ο μουσακάς, ε;

Μιαμαμα να του πεις να πάει να δει μπαλίτσα και να σου αφήσει το λαπτοπ! Ο δικός μου έπεσε για ύπνο!

Εγώ σήμερα έφαγα φακές! Ναι μωρε, φασαρία αλλά είχα κολοκύθια και μελιτζάνες αρκετό καιρό και ήθελα να τα ξεκάνω. Δεν έβαλα πατάτα. Έκοψα μια στρώση ενισχυμένη κολοκύθι στον πάτο για να μη γίνει νιανια στο ψήσιμο και πάνω απο τον κυμά μελιτζάνα και μπεσαμέλ. Νόστιμο έγινε!

Διαφημίσεις

Μπράβο ! Δηλαδή η μαεστρία σου το κέικ είναι?

Εγώ όποτε κάνω μόνη μου το τρώω στη δουλειά για πρωινό. Ο άντρας μου δεν πολυτρώει τέτοια και η Γεωργίτσα πόσο να φάει? Την προηγούμενη βδομάδα έκανα λουκουμάδες και κάναν θραύση!

Μπράβο ! Δηλαδή η μαεστρία σου το κέικ είναι?

Εγώ όποτε κάνω μόνη μου το τρώω στη δουλειά για πρωινό. Ο άντρας μου δεν πολυτρώει τέτοια και η Γεωργίτσα πόσο να φάει? Την προηγούμενη βδομάδα έκανα λουκουμάδες και κάναν θραύση!

Βίκη δεν έχω σπεσιαλιτέ.

ΔΕΝ μ' αρέσει να μαγειρεύω και να κάνω γλυκά, αλλά αφού ο χάζμπαντ δεν μαγειρεύει και πρέπει να φάμε κάτι υγιεινό, αναγκαστικά μαγειρεύω.

Από γλυκά έχω κάνει κέηκ και τσιζ κέηκ (αποτυχημένο!!!). Το κέηκ μου πετυχαίνει. :D

δεν βλέπει ποδόσφαιρο...

άστε θράσος!!!!

εγώ σήμερα έφτιαξα κολοκυθοκεφτέδες,σκορδαλιά και φασολάκια βραστά!!παραγγελιά του άντρα!!!

Αχ, ούτε ο δικός μου βλέπει! Τι θα κάνω; :tongue:

Καλά εσύ είσαι πολύ προκομμένη!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...