Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικουλια!!! Πηρατε λαχταρα ε;;; Τωρα ειναι στη χειροτερη φαση, αντε να τα μαζεψεις!!!

Καλη η βαφτιση;; Να τους ζησει!!!

Καλα εσυ τι θελεις να ΚΑΤΣΕΙ να μαθει βρε απο τωρα;;; Μπραβο για το υψος και τα κιλακια σας !! Εμενα δεν τρωει σχεδον τιποτα..Με τα χιλια ζορια..Το βραδι πινουμε απο 50 - 150 ml και με αρκετη επιμονη..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jessicaki αυτό που είπε η μαμά δεν ήταν και πολύ σωστό...

η δική μου είπε μια φορά στην αδερφή μου...ότι η Έλλη είναι πολύ ξινό παιδί,δεν θέλει κανέναν!!!!!!!!!!

σε εμένα δεν το έχει πει φυσικά,βέβαια την τακτοποίησε η αδερφή μου!!!

ελεναδίτσα καλά θα περάσει η κόρη!!!

εγώ στους γονείς μου ή του άντρα μου δεν θα την άφηνα.

είναι όλοι τους ανεύθυνοι...εδώ η κουνιάδα ήρθε το πρωί κι άφησε την έλλη να ανέβει πάνω στον καναπέ όρθια κι αυτή ήρθε κουζίνα που ήμουν εγώ...και μετά έτρεχα σαν την τρελή...να την προλάβω να μην ανοίξει κάνα κεφάλι αυτή τη φορά....

τρομάξαμε με τον άντρα μου...συνέχεια πέφτει...

της λέμε που είναι το σκυλάκι στο παραμύθι κι ενώ ξέρει που είναι δεν το δείχνει...καμμιά φορά μόνο...

της λέμε που είναι η μύτη,το στόμα...

πότε τα δείχνει,πότε όχι,πάμε να της διαβάσουμε παραμύθι και δεν κάθεται πάνω από 2 λεπτά...

αισίως τώρα έιμαστε 13.740 κιλά!!!!

250 γρ γάλα πίνει πρωί βράδυ!!

Να ξερεις τα Υδροχοακια ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ πολυ γρηγορα..Δεν εχουν υπομονη! Εγω ακομα παλευω να το βελτιωσω αυτο..Κι εμενα καποια πραγματα ΕΝΩ τα ξερει και τα εχει πει 1.000 φορες αν δεν θελει δεν θα τα πει..Ετσι ειναι..Μην ανησυχεις βρε κουτο!!

Εγω χτες τα ειδα ολα..Ειχαμε παει σε μια βαφτιση και μας εδωσαν κατι μπομπονιερες γυαλινες..Η Ναταλια τις ειχε και επαιζε μια χαρα, ωσπου συνειδητοποιω οτι ειχε κατι στο στομα της! ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ..ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ μεχρι να βεβαιωθω οτι δεν ειχε καταπιει τιποτα..Τι της θελουνε ΓΥΑΛΙΝΕΣ μπομπονιερες μου λες;;; Και τοσο ευαισθητες πια;;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια,τώρα μπορώ να γράψω κι εγώ!!!

καταρχάς φιλιά στις εγκυούλες μας!!!

δέσποινα διακοπάρεις βλέπω!!!

μετά την παρασκευή που πήγαμε θάλασσα δεν ξαναπήγαμε,το σάββατο είχαμε την βάφιτση της yioupi!!!!

χθες το απόγευμα η μικρή είχε γκρίνια,μάλλον ξύπνησε στραβά...

με αποτέλεσμα να πέσει στην καρέκλα στη γωνία και να σκίσει το φρύδι της,κλασικά το αίμα ποτάμι έτρεχε...πολύ ατσούμπαλο παιδί,αλλού κοιτάζει, και περπατάει...

πρήστηκε κιόλας...2η φορά,άντε να δούμε,ελπίζω να μην πάμε για ράμματα την επόμενη φορά!!!

τώρα πρησμένο και μελανό,η γιατρός είπε ότι αύριο ίσως είναι χειρότερα...

σήμερα είχαμε και παιδίατρό...

πήρε μόνο 300γρ βάρος,πάλι καλά και αγγίξαμε την τελευταία καμπύλη.

της κάναμε και το mmr!!!

ύψος φτάσαμε στους 83 πόντους!!

μιλήσαμε με την γιατρό και για την ομιλία της,για ότι δεν κάθεται να μάθει πράγματα...

να μην ανυσηχούμε ακόμα μας είπε...

ασχολήθηκε λίγο μαζί της για να την τσεκάρει...

το πρωί μες την ώρα που ετοιμαζόμουν να σας γράψω ήρθε η κουνιάδα,μετά είχα μαγείρεμα...

αυτά τα νέα μου...

περαστικα σας μωρε.το κακομοιρο,θα τρομαξε πολυ,ε?

ψηλη ειναι η ελλη,μια χαρα!

ωραια περασατε στην βαφτιση?να ζησει η μικρη Λυδια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ναι πρωί βράδυ...πίνει τόσο.

το ίδιο ακριβώς με γυάλινη μπομπονιέρα έδω η πεθερά μου στην μικρή και την έσπασε,ευτηχώς την προλάβαμε...

κι εκείνες τις μέρες που είμασταν εύβοια πήγαμε επίσκεψη σε ένα σπίτι και η έλλη έσπασε ένα γυάλινο διακοσμητικό(πρώτη φορά η καημένη)

κι έγινε θρύψαλα,η έλλη τρόμαξε κι έκατσε πάνω στα γυαλιά...έκοψε το μπούτι της...

έτσι είναι τα υδροχοάκια??

τέλεια!!!

τρομάξαμε με τον άντρα μου...συνέχεια πέφτει...

της λέμε που είναι το σκυλάκι στο παραμύθι κι ενώ ξέρει που είναι δεν το δείχνει...καμμιά φορά μόνο...

της λέμε που είναι η μύτη,το στόμα...

πότε τα δείχνει,πότε όχι,πάμε να της διαβάσουμε παραμύθι και δεν κάθεται πάνω από 2 λεπτά...

αισίως τώρα έιμαστε 13.740 κιλά!!!!

250 γρ γάλα πίνει πρωί βράδυ!!

για παραμυθι κι εμενα δεν καθεται με τιποτα.μονο ενα που εχει φωτο με ζωακια,και της τα δειχνω,και την ρωταω ποιο ειναι το καθενα και πως φωναζει,καθεται.α!και της αρεσει να της ζωγραφιζω λουδα(πεταλουδα)

λουδι(λουλουδι)!

κι ενω τα ξερει ολα,αν ειναι καποιος μπροστα δεν τα λεει,τα λεει οποτε θελει εκεινη.λογικο ειναι.αφου ολο τα πριζουμε.πες αυτο,κανε αυτο.σου λενε κι αυτα,δεν μας παρατατε?:tongue:

να σας πω πως την λεει την μαμουνα?μούνα!:-D:-D:-D:-D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Ας πω ΑΚΟΜΑ μια φορα ΠΟΣΟ μου αρεσει ΤΟ Λ Υ Δ Ι Α!!!!!

Τελειο! ΑΛΛΑ του ανωμαλου του αντρα μου ΔΕΝ του αρεσε!!

Υπαρχει ανθρωπος ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;;; Για να ξερω;;;

ποσο ειναι η μικρη Λυδια;;; δεν θυμαμαι!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

ναι πρωί βράδυ...πίνει τόσο.

το ίδιο ακριβώς με γυάλινη μπομπονιέρα έδω η πεθερά μου στην μικρή και την έσπασε,ευτηχώς την προλάβαμε...

κι εκείνες τις μέρες που είμασταν εύβοια πήγαμε επίσκεψη σε ένα σπίτι και η έλλη έσπασε ένα γυάλινο διακοσμητικό(πρώτη φορά η καημένη)

κι έγινε θρύψαλα,η έλλη τρόμαξε κι έκατσε πάνω στα γυαλιά...έκοψε το μπούτι της...

έτσι είναι τα υδροχοάκια??

τέλεια!!!

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΚΑτσε να πατε σχολειο και ΕΚΕΙ θα δεις ΤΕΛΕΙΑ που θα περασεις!!:tongue: Ομως ειναι τα καλυτερα παιδια, οποτε τους συγχωρουνται ΟΛΑ!

yRf6p1.png

για παραμυθι κι εμενα δεν καθεται με τιποτα.μονο ενα που εχει φωτο με ζωακια,και της τα δειχνω,και την ρωταω ποιο ειναι το καθενα και πως φωναζει,καθεται.α!και της αρεσει να της ζωγραφιζω λουδα(πεταλουδα)

λουδι(λουλουδι)!

κι ενω τα ξερει ολα,αν ειναι καποιος μπροστα δεν τα λεει,τα λεει οποτε θελει εκεινη.λογικο ειναι.αφου ολο τα πριζουμε.πες αυτο,κανε αυτο.σου λενε κι αυτα,δεν μας παρατατε?:tongue:

να σας πω πως την λεει την μαμουνα?μούνα!:-D:-D:-D:-D

ΧΑΧΑΧΧΑ:P

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...