Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω της πηρα μπρατσακια και τα γουσταρει τρελα!!!μπατσατσα μπατσατσα τα λεει!!:D:D βεβαια την κραταω ακομα αλλα εμαθε και κουναει ποδια πανω κατω και χερια σαν6 χελωνιτσα..εχει πολυ γελιο!!:D:D:D ααα...εχω να δη΄λωσω πως η κορη ειδε σακη στην τηλεοραση και αρχισε να φωναζει ΤΑΚΗΗΗ ΤΑΚΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!! ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕΕ!!!:D:D:D:D:D

βρε την ρουβιτσα που κανει και μπανακι με μπρατσατσα!

ε και εκει θα υπαρχουν κακως κειμενα.. ολα σχετικα ειναι..

απλα οι γονεις δεν αλλαζουν μυαλα.. τον παιδικο τον αλλαζεις αν μαθεις κατι στραβο

εγω μαλλον προτιμω το παιδικο απο την πεθερα μου.σου λεω ειναι απιστευτη!οπως λες εσυ για την κουνιαδα σου,ετσι μπορω να λεω εγω για την πεθερα μου περιστατικα,ολη μερα!αλλα εσενα η κουνιαδα σου με την μικρη νομιζω φερεται καλυτερα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρωτα καλυτερα τι πρεπει να τρωω!!!!!

πρωι γιαουρτι με 2 φρυγανιες

μεσημερι ψητα βραστα με σαλατες ή λαδερο ή οσπριο με σαλατα με 1 φετα ψωνι ολικης και λιιιιγο τυρι

δεκατιανο και απογευματιν6ο φρουτα

βραδυ μισο φαι μεσημεριου ή σαλατα με 1 αυγο ή σαλατα με τονο

προ υπνου παλι ενα γιαουρτι

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΤ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!

δεσποινακι,υπομονη.αλλα το τοστακι κανει κακο?

τα παγωτακια σιγουρα ειπαμε!:tongue:

εμενα με την ζεστη, μου φτανει η σαλατα,αλλα συνεχεια δεν λεει.

κι εχεις κοψει και την ζαχαρη στον καφε?

εγω μαλλον προτιμω το παιδικο απο την πεθερα μου.σου λεω ειναι απιστευτη!οπως λες εσυ για την κουνιαδα σου,ετσι μπορω να λεω εγω για την πεθερα μου περιστατικα,ολη μερα!αλλα εσενα η κουνιαδα σου με την μικρη νομιζω φερεται καλυτερα.

η κουνιαδα μου με τη μικρη εχουν ΑΡΙΣΤΗ σχεση (ειναι φιλεναδιτσες και παιζουν τα παντα), η μονη ατασθαλλεια ειναι οτι κανα δυο φορες δια μεσου της μικρης εχει κανει σχολια που αφορουσαν εμενα και τον ανδρα μου και τις δυο φορες (σιγουρα θα χει γινει και περισσοτερες) που τα πηρε το μεγαλο μου αυτι δεν παρελειψα να τη βαλω στη θεση της.

Κατα τ'αλλα δεν βριζει καθολου, δεν μαλωνει καθολου (αυτο το θεωρω μειονεκτημα) και ειναι η ιδανικη μπειμπι σιττερ..γινεται ενα (λογικο φαινεται πλεον) με τη μικρη..

κατα τ'αλλα στους υπολοιπους ξερει να τα πρηζει κανονικα..

αντε μην αρχισω να λεω τα του σκ (επαναλαμβανομαι αλλα τι να κανω χεχε) :tongue:

δεσποινακι,υπομονη.αλλα το τοστακι κανει κακο?

τα παγωτακια σιγουρα ειπαμε!:tongue:

εμενα με την ζεστη, μου φτανει η σαλατα,αλλα συνεχεια δεν λεει.

κι εχεις κοψει και την ζαχαρη στον καφε?

ε οχι πια!!!! δεν φτανει που ειναι ντικαφ να ειναι και σκετος;;; ΜΠΛΙΑΑΑΞΞΞ!!!!

Ευχαριστω ρε μαεστρο και προσπ για τα παπουτσακια και το παστιτσιο!!!κανας μουσακας δεν παιζει σημερα να με αποτελειωσετε;;:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Ευχαριστω ρε μαεστρο και προσπ για τα παπουτσακια και το παστιτσιο!!!κανας μουσακας δεν παιζει σημερα να με αποτελειωσετε;;:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εχεις δικιο... δεν το καναμε ομως επιτηδες.. και by the way.. βαρυστομαχιασα.. ειχα φαει και ενα σαντουιτς πιο πριν.. χαλια μαυρα, εχω και οδοντιατρο μετα..αυριο θα ξαναφαω..

η κουνιαδα μου με τη μικρη εχουν ΑΡΙΣΤΗ σχεση (ειναι φιλεναδιτσες και παιζουν τα παντα), η μονη ατασθαλλεια ειναι οτι κανα δυο φορες δια μεσου της μικρης εχει κανει σχολια που αφορουσαν εμενα και τον ανδρα μου και τις δυο φορες (σιγουρα θα χει γινει και περισσοτερες) που τα πηρε το μεγαλο μου αυτι δεν παρελειψα να τη βαλω στη θεση της.

Κατα τ'αλλα δεν βριζει καθολου, δεν μαλωνει καθολου (αυτο το θεωρω μειονεκτημα) και ειναι η ιδανικη μπειμπι σιττερ..γινεται ενα (λογικο φαινεται πλεον) με τη μικρη..

κατα τ'αλλα στους υπολοιπους ξερει να τα πρηζει κανονικα..

αντε μην αρχισω να λεω τα του σκ (επαναλαμβανομαι αλλα τι να κανω χεχε) :tongue:

καλα,κι εμενα της εχει πολυ αδυναμια,κι ειναι πολυ σωστη με την μικρη με την συμπεριφορα της,και πολυ υπομονετικη κι ηρεμη.αλλα της εχει λεει τοση επιστοσυνη της μικρης,λες κι ειναι 5 χρονων.καταλαβες τι εννοω?

δηλαδη την αφηνει να τα κανει ολα μονη της.αμα μπορουσε θα την αφηνε και πανα ν'αλλαξει μονη της,και μπανιο να κανει.:evil:

δεν θα την κανει μπανιο,δεν θα της βαλει αντιηλιακο,δεν θα της αλλαξει ρουχα ποτε,και θα της αλλαξει πανα μονο αμα τα κανει.θα πιει και θα φαει τα παντα!

Μπα δε φτιάχνει η μανούλα μουσακά :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

Υπομονή πουλί μου. Έκανα 8 μήνες αυστηρή διατροφή, για να χάσω κιλά, και σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Κορίτσια τώρα που έφαγα νυστάζω - κλασσικά - και έχω δουλειά. :roll:

Επίσης, έχει αρχίσει να φυσσάει διαολεμένα, λες και χειμώνιασε. Πάλι καταιγίδα έρχεται και ελπίζω να τελειώσει πριν φύγω για σπίτι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλα,κι εμενα της εχει πολυ αδυναμια,κι ειναι πολυ σωστη με την μικρη με την συμπεριφορα της,και πολυ υπομονετικη κι ηρεμη.αλλα της εχει λεει τοση επιστοσυνη της μικρης,λες κι ειναι 5 χρονων.καταλαβες τι εννοω?

δηλαδη την αφηνει να τα κανει ολα μονη της.αμα μπορουσε θα την αφηνε και πανα ν'αλλαξει μονη της,και μπανιο να κανει.:evil:

δεν θα την κανει μπανιο,δεν θα της βαλει αντιηλιακο,δεν θα της αλλαξει ρουχα ποτε,και θα της αλλαξει πανα μονο αμα τα κανει.θα πιει και θα φαει τα παντα!

οχι οχι αντιθετα με αυτα τα πραγματα ειναι τελειως σχολαστικη.. εκνευριστικα δηλαδη..

απο την αλλη πιστευει οτι η μικρη μπορει να αποφασιζει και μονη της.. οινως την κανει ΟΤΙ θελει..

οχι οχι αντιθετα με αυτα τα πραγματα ειναι τελειως σχολαστικη.. εκνευριστικα δηλαδη..

απο την αλλη πιστευει οτι η μικρη μπορει να αποφασιζει και μονη της.. οινως την κανει ΟΤΙ θελει..

ε,καλα,ολους μας κανουν οτι θελουν.

αγχωθηκα παλι.θα μου την φερουν μαυρισμενη,συγκαμενη και γουρουνακι.

δυο μερες ειναι να περασουν,και δεν την ξαναφηνω!παω να κανω καμμια δουλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...