Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοίτα εννοείται ότι το άγχος υπάρχει.. αν σκεφτείς ότι τσακώθηκα με τη μητέρα μου την παρασκευή επειδή τον είπε ηλίθιο 3-4 φορές και εκνευρίστηκα αφάνταστα γιατί θεωρώ ότι αυτό δεν επιτρέπεται... φαντάσου τί ωραία θα περάσω... και μου κρατάει και μούτρα κιόλας.

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά....

ααα,καταλαβα.μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.αλλα οχι και ηλιθιο το παιδι.

κι εμεις για μπανακι ειμασταν..κατσαμε περιπου 1,5 ωρα και ηταν αρκετη για να την πεσει ξερος ....μπηκαμε και μαζι στη θαλασσα ,αγκαλιτσα,αλλα επειδη κανει σαν τρελος,εφαγα και 2-3 κλωτσιες στην κοιλια ,ευτυχως ηταν ξωφαλτσες!!!:wink:

και ο δικος μου εχει βγει πολυ κοινωνικος μεχρι τωρα προσπ,οπου βλεπει κοσμο ,παει μονος του και τους κοιταζει μες στα ματια...μοιραια ,ολοι του πιανουν την κουβεντα και μετα ,αντε να τον ξεκολλησω..φορατε μπρατσακια στα μωρα ?γιατι εμενα ολο εκει που σκαει το κυμα καθεται και που και που ορμαει και μεσα !:D:D:Dεγω δεν εχω παρει γιατι νομιζω πως δεν θα τα δεχτει .

ελεναδα,την καλυτερη δουλεια εκανες και την αφησες στην πεθερα σου!!!σιγα σιγα πρεπει να μαθαινουν και με αλλους ανθρωπους ....ειναι καλο και για τη μικρη ,να εισαι σιγουρη...για μας τις μαμαδες ειναι λιγο δυσκολο ,αλλα νομιζω πως πρεπει να γινει κι αυτο....ειναι προετοιμασια για το οταν θα ξεκινησουμε να δουλευουμε....εσυ τελικα θα ξεκινησεις?

ωραιος ο μανολος.κι εγω τα σκεφτομαι τα μπρατσακια,γτ το σωσιβιο δεν το θελει,θελει να ειναι ελευθερη να πλατσουριζει,και ειδικα στα κυματα!

αλλα θα τ'αφησω για του χρονου,τα μπρατσακια.προς το παρον αγκαλιτσα.

καλο θα μας κανει η αποσταση ,λες δηλαδη,ε?για δουλεια,βεβαιως και θα παω,μολις το παρω αποφαση και ψαχτω.μαλλον μετα την βαφτιση.ειδα και κατι προκυρηξεις,αλλα θελουν υπολογιστες,γμτ.πρεπει να παω να κανω μαθηματα,αλλα με τι λεφτα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλα θελουν υπολογιστες,γμτ.πρεπει να παω να κανω μαθηματα,αλλα με τι λεφτα.

Μια από τα ίδια... τι να την κάνω την γνώση αφου δεν έχω το χαρτί... και όλο το αναβάλλω για τον ίδιο λόγο

Μια από τα ίδια... τι να την κάνω την γνώση αφου δεν έχω το χαρτί... και όλο το αναβάλλω για τον ίδιο λόγο

aσε,κι ειδα στο ιντερνετ οτι ειχε και τσαμπα σεμιναρια τον σεπτεμβρη,αλλα κανανε τις αιτησεις τον μαρτη νομιζω,και δεν το ειχα δει,γμτ!!!!

ουτε αιτηση για κρατικο βρεφονηπιακο σταθμο εκανα,γ θελει λεει βεβαιωση εργοδοτη.

καλημέρα κορίτσια! και πάλι δουλειά αρκετή σήμερα. Απο Τετάρτη παίρνω άδεια 3 μερούλες γιατί η πεθερά πάει εκδρομή. Έχω ακούσει την πεθερά να λέει τον εγγονό τσογλάνι και παρδακοβούλωμα!

πλακα κανεις!γι'αυτο προτιμω τον παιδικο, κοριτσια.

Διαφημίσεις

Εγω της πηρα μπρατσακια και τα γουσταρει τρελα!!!μπατσατσα μπατσατσα τα λεει!!:D:D βεβαια την κραταω ακομα αλλα εμαθε και κουναει ποδια πανω κατω και χερια σαν6 χελωνιτσα..εχει πολυ γελιο!!:D:D:D ααα...εχω να δη΄λωσω πως η κορη ειδε σακη στην τηλεοραση και αρχισε να φωναζει ΤΑΚΗΗΗ ΤΑΚΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!! ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕΕ!!!:D:D:D:D:D

πλακα κανεις!γι'αυτο προτιμω τον παιδικο, κοριτσια.

ε και εκει θα υπαρχουν κακως κειμενα.. ολα σχετικα ειναι..

απλα οι γονεις δεν αλλαζουν μυαλα.. τον παιδικο τον αλλαζεις αν μαθεις κατι στραβο

καλως τη Δεσποινουλα!!

εμ θα κανεις αγοραρο ,εμ θα εισαι κομψη μανουλα!τι αλλο θες???

νομιζω πως αν το προσεξεις τωρα ,δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα στο μελλον..ισχυει αυτο που λεει η προσπ,αλλα νομιζω σε πολυ μικρη συχνοτητα....συνηθως ειναι ζαχαρω της κυησης ,μετα φευγει και δεν ξαναερχεται...εκτος κι αν συντελλουν λογοι κληρονομικοι,διατροφης χαλια κλπ κλπ.μην ανησυχεις:wink:

Που εισαι γκαστρουλα μου;;; σιγα μαρη μη γινω κομψη!!! λες και δεν εχεις δει τα χαλια μου!!!:tongue::tongue::tongue:

πειναω λεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!μολις εφαγα φακη (χωρις ψωμι!!:confused::confused::confused::confused:) και βραστα κολοκυθακια (ΠΑΛΙ:evil::evil::evil::evil:).....

Εγω της πηρα μπρατσακια και τα γουσταρει τρελα!!!μπατσατσα μπατσατσα τα λεει!!:D:D βεβαια την κραταω ακομα αλλα εμαθε και κουναει ποδια πανω κατω και χερια σαν6 χελωνιτσα..εχει πολυ γελιο!!:D:D:D ααα...εχω να δη΄λωσω πως η κορη ειδε σακη στην τηλεοραση και αρχισε να φωναζει ΤΑΚΗΗΗ ΤΑΚΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!! ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕΕ!!!:D:D:D:D:D

εσενα μιλαει μαλλον καλυτερα απο ολα εδω μεσα..

(περηφανη μανα...:tongue:)

εμενα λεει την πρωτη συλλαβη απο ολες τις λεξεις και ελαχιστες ολοκληρη..

Που εισαι γκαστρουλα μου;;; σιγα μαρη μη γινω κομψη!!! λες και δεν εχεις δει τα χαλια μου!!!:tongue::tongue::tongue:

πειναω λεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!μολις εφαγα φακη (χωρις ψωμι!!:confused::confused::confused::confused:) και βραστα κολοκυθακια (ΠΑΛΙ:evil::evil::evil::evil:).....

τι δεν πρεπει να τρως??

Διαφημίσεις

εσενα μιλαει μαλλον καλυτερα απο ολα εδω μεσα..

(περηφανη μανα...:tongue:)

εμενα λεει την πρωτη συλλαβη απο ολες τις λεξεις και ελαχιστες ολοκληρη..

να πω την μαυρη αληθεια ειμαι περηφανη του κερατα!!!!οπου παμε ολοι αυτο λενε!!!ποσες πολλες κουβεντες λεει για τοσο μικρη! (κουκουβα κουκουβα)!!! εννοειται ομως πως τις μισες μονο εγω τις καταλαβαινω!!!π.χ.

η θαλασσα ειναι λιαλιά!!!! λεει λιαλιάααααααα εκείιιιι νάνιο!!!!! (δηλ θαλασσα εκει μπανιο!!)...ειπαμε δεν ειναι και ο αινσταιν:mrgreen::mrgreen:!!!

τι δεν πρεπει να τρως??

ρωτα καλυτερα τι πρεπει να τρωω!!!!!

πρωι γιαουρτι με 2 φρυγανιες

μεσημερι ψητα βραστα με σαλατες ή λαδερο ή οσπριο με σαλατα με 1 φετα ψωνι ολικης και λιιιιγο τυρι

δεκατιανο και απογευματιν6ο φρουτα

βραδυ μισο φαι μεσημεριου ή σαλατα με 1 αυγο ή σαλατα με τονο

προ υπνου παλι ενα γιαουρτι

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΤ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!

καλημέρα κορίτσια! και πάλι δουλειά αρκετή σήμερα. Απο Τετάρτη παίρνω άδεια 3 μερούλες γιατί η πεθερά πάει εκδρομή. Έχω ακούσει την πεθερά να λέει τον εγγονό τσογλάνι και παρδακοβούλωμα!

Τί είναι το παρδακοβούλωμα;;;;;;;

Έλα ντε;;;

Κι εγώ πόντια είμαι και δεν το ξέρω! :roll:

Έκανα το μίτινγκ και τώρα τρώω παστίτσιο (απ' το ταπεράκι της μανούλας!). :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα λέει πεντακάθαρα τα "πατάτα" και "μπανάνα".

Είναι ΤΟΣΟ γλύκας όταν τα λέει.

Τα υπόλοιπα όπως κουτσομπορεί, αλλά το παλεύει πολύ. Όταν του λες κάτι το επαναλαμβάνει, με το δικό του τρόπο.

Πολυλογάς θα μου γίνει, το κόβω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...