Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικά είναι πολύ ζορικα να κάνεις δουλειες τώρα με το μωρό.και εγώ σαν την παλαβή να κάνω ότι προλάβω όταν κοιμάται, αλλα προχτες τον εβαλα στο παρκο εβαλα σκουπα ξεσκόνισα σφουγγαρισα ο μπεμπης παραπονιόταν στην αρχή αλλα αφού είδε οτι δεν τον σήκωνα εκαστε και επαιζε ή σηκωνόταν και με κοίταζε. Μόλις τελείωσα τον εβαλα στον πάγκο και πλύναμε μαζί τα ταψιά. Εχει μεγάλη πλακα κοριτσια οταν βάζω το μίξερ να φτιάξω κανα γλυκό,μόλις το δεί τον πιάνει πανικός,το φοβάται πριν ακόμα το ανοίξω. Τον βάζω λοιπόν στο καρεκλάκι του και κάθεται ακούνιτος μεχρι να σταματήσει το μίξερ.

Αντε να περάσει ο καιρός να κανονίσουμε και εμείς να σας δούμε,και να πιούμε καφεδάκι.:P

Εμένα η δικιά μου φοβάται το ηλεκτρικό σκουπάκι το μικρό.Με την μεγάλη την ηλεκτρική δεν έχει πρόβλημα.Την καβαλάει κι όλας!

Κορίτσια μόλις ξύπνησε η Γεωργίτσα και την κρατάω αγκαλιά.Αλλιώς δεν κάθεται.Τώρα κουρνιάζει μέχρι να καλοξυπνήσει και να αρχίσει να αρζουβαλεύει.Και βλέπει τις φωτογραφίες απο τα μπομπιράκια σας, τις δείχνει με το δαχτυλάκι της, με κοιτάει και γελάει.

Διαφημίσεις

μη με βρισετε,μολις ξυπνησαμε.

κοιμηθηκαμε 2 ωρες μαζι με την ζουζουνα μου.

αλλα μπουνταλιασα.

κι εμενα το φοβαται το μιξερ.μονο το μιξερ.την σκουπα και το σκουπακι

τα κυνηγαει απο πισω.

κοριτσια φτιαξατε κανενα μελομακαρονο?

εγω περιμενω να ερθει η πεθερα μου απο το χωριο να μου την κρατησει μπας και φτιαξω κατι,γτ αλλιως με την μικρη αποκλειεται.

δηλαδη μαλλον απο βδομαδα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Να πάνε όλα καλά με την υγεία του μπεμπάκου μου και το πρώτο ταξίδι που θα κάνουμε θα είναι πάνω στην Σκύδρα, στην ξαδέρφη μου. Θα σε πάρω τηλ. να ερθουμε να σας δουμε και θα μας φτιαξεις τότε ένα γλυκάκι να μας κεράσεις,:tongue:

Κρίμα που ήμαστε μακρυά και δεν μπορώ να κεράσω:-(

Και τα courier γιατι υπαρχουν?????:confused::confused::confused::confused:Να πεινασουν οι ανθρωποι????

Στειλε γρηγορα λιγα μελομακαρονα!!Αν ημουν εγκυος θα μου ειχε πεσει το παιδι κυρια μου το ξερεις????????ΕΛΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΕΙΛΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!ΑΦΟΥ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΜΥΤΗ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ????:lol::lol::lol::lol:

Να κι εγω θα σου στειλω ενα φιλακι......

ΣΜΟΥΑΤΣ!!!!!

1

2

3

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 μπεμπάκος (παναγιωτης) annina

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 Χρίστος (μαρια 39)

31

καλησπερα κοριτσια.Κι εγω μια απο τα ιδια .Κανω δουλειες στα γρηγορα κ με αγχος .οταν κοιμαται δε ξερω τι να πρωτοκανω ...Να πιω ενα καφε ησυχα η να κανω δουλειες με τον κινδυνο να ξυπνησει!!!! αααχχχχχ ειχα μαθει 37χρονια να κανω οτι θελω να κοιμαμαι οποτε θελη να πηγαινω κομμωτηριο κ για καφε με τις ωρες!!! Κι ελεγε η μανα μου.. κακομαθες τοσα χρονια να δουμε πως θα τα βολεψεις οταν παντρευτεις κ εχεις υποχρεωσεις!!! ΧΑΛΑΛΙ του ομως το παιδακι μου ειναι ο θησαυρος μου!!!!!! Τον λατρευω!!!!κι ας με παιδευει μερες μερες...

line_flow_blue_beg_40_time_1233291600_text_f4ef20e1e3eff1e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

1

2

3

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 μπεμπάκος (παναγιωτης) annina

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 Χρίστος (μαρια 39)

31

Τον λατρευω!!!!κι ας με παιδευει μερες μερες...

Γεια σου κορίτσι... που χάθηκες εσύ;;; σου έχει παρει τα μυαλά ο γιός

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...