Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η μικρη ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με την θαλασσα.. εκανε μπανιο και τις δυο μερες και γελουσε διαρκως και κουνουσε ποδια και χερια και χαιρετουσε κοσμο και κοσμακι..

και στη παραλια επαιζε με την αμμο και ανακαλυψε οτι με το θαλασσινο νερο μπορει να κανει ..θαυματα και γινοταν χαλια..

ΧΑΙΡΟΜΑΙ γιατι σε δυο εβδομαδες πρωτα ο Θεος θα κανει συνεχως μπανια και μετα τον μισο Ιουλιο και ΟΟΟΟΟλο τον Αυγουστο θα...βαρεθει το νερο.. (να μαστε καλα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη εβδομαδα..

μολις μπηκα γραφειο, ετρεχα σε δουλειες

elenada η μικρη πως κοιμηθηκε νυχτα στα πεθερικα χωρις εσενα?? θα της ηταν μεγαλη αλλαγη φανταζομαι..

εμεις πλεον μονιμο το cosleeping.. σε αναμονη το παιδικο..:roll:

ενα μονιμο μαμα ακουγεται μεσα στη νυχτα ακομη και στον υπνο της μαζι μου...:cool:

καλημερα!η μικρη απ'οτι μου ειπαν,κοιμηθηκε στις 11,ξυπνησε μια φορα για γαλα(η συνηθεια που λεγαμε) και ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε στις 10.τωρα ειναι για μπανακι.θα τους πριξω στα τηλεφωνα αυτες τις 2 μερες.:mrgreen:

προς το παρον βρηκα ευκαιρια να κανω κανενα καλο γενικο τωρα που θα λειπει,και να φτιαξω κατι χαρτια αυριο μαλλον.

μπραβο προσπ,θα κανετε πολλα μπανακια!τελεια!

τζες,η μικρη σου με κοτσιδακια ειναι απιστευτη!να της κανεις πιο συχνα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!η μικρη απ'οτι μου ειπαν,κοιμηθηκε στις 11,ξυπνησε μια φορα για γαλα(η συνηθεια που λεγαμε) και ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε στις 10.τωρα ειναι για μπανακι.θα τους πριξω στα τηλεφωνα αυτες τις 2 μερες.:mrgreen:

προς το παρον βρηκα ευκαιρια να κανω κανενα καλο γενικο τωρα που θα λειπει,και να φτιαξω κατι χαρτια αυριο μαλλον.

ε με αυτο το τροπο ισως συντελεσει να μαθει να κοιμαται σερι η και χωρις εσας..

εμεις εχουμε δροοοοομο ακομη..:cool:

Σ΄ευχαριστώ Ελένη μου,

καλά να περάσει το κοριτσάκι σου.

Καταλαβαίνω το άγχος σου, ένας λόγος παραπάνω που ειναι η πεθερά σου. Παρόλα αυτά να είσαι σίγουρη πως ειναι σε καλά χέρια κ θα περάσει πραγματικά όμορφα. Ακουγα εχθές νομίζω στη εκπομπή το παιδί μου κι εγώ για το πόσο καλο είναι να περνάν τα παιδιά διακοπές με τους παππούδες αφού πέρνουν πράγματα από αυτούς κ όμορφες αναμνησεις.

Σ΄ευχαριστώ Ελένη μου,

Καταλαβαίνω το άγχος σου, ένας λόγος παραπάνω που ειναι η πεθερά σου. Παρόλα αυτά να είσαι σίγουρη πως ειναι σε καλά χέρια κ θα περάσει πραγματικά όμορφα. Ακουγα εχθές νομίζω στη εκπομπή το παιδί μου κι εγώ για το πόσο καλο είναι να περνάν τα παιδιά διακοπές με τους παππούδες αφού πέρνουν πράγματα από αυτούς κ όμορφες αναμνησεις.

προφανως δεν αναφερονται για ατομα σαν πατερα μου..χαχα!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Σ΄ευχαριστώ Ελένη μου,

να'σαι καλα.οτι θα περασει ωραια,το ξερω,γιατι για παιχνιδι ειναι πρωτη η πεθερα μου.για μπανιο,αλλαγμα πανας,και προσοχη πολυ ,δεν ειναι ομως.τεσπα.

εχθες στον γυρισμο σκεφτομουνα εσενα που θα λειπουν για 2 μηνες.πωπω!δεν την παλευω μονο που το σκεφτομαι.αλλα εσενα ειναι οι γονεις σου,κι εχεις απολυτη εμπιστοσυνη.εγω παλι οχι.

ε με αυτο το τροπο ισως συντελεσει να μαθει να κοιμαται σερι η και χωρις εσας..

εμεις εχουμε δροοοοομο ακομη..:cool:

θα σου πω την πεμπτη το πρωι,αν αλλαξε κατι.

εντωμεταξυ ευκαιρια να την βαλω και στο μονο κρεβατι,μολις γυρισει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

να'σαι καλα.οτι θα περασει ωραια,το ξερω,γιατι για παιχνιδι ειναι πρωτη η πεθερα μου.για μπανιο,αλλαγμα πανας,και προσοχη πολυ ,δεν ειναι ομως.τεσπα.

εχθες στον γυρισμο σκεφτομουνα εσενα που θα λειπουν για 2 μηνες.πωπω!δεν την παλευω μονο που το σκεφτομαι.αλλα εσενα ειναι οι γονεις σου,κι εχεις απολυτη εμπιστοσυνη.εγω παλι οχι.

Κοίτα εννοείται ότι το άγχος υπάρχει.. αν σκεφτείς ότι τσακώθηκα με τη μητέρα μου την παρασκευή επειδή τον είπε ηλίθιο 3-4 φορές και εκνευρίστηκα αφάνταστα γιατί θεωρώ ότι αυτό δεν επιτρέπεται... φαντάσου τί ωραία θα περάσω... και μου κρατάει και μούτρα κιόλας.

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά....

Καλημέεεεεεεεεεεερα κοριτσάκια!

Νυστάζω, βαριέμαι, δεν θέλω να δουλέψω κι έχω πάλι μίτινγκ σε κανένα μισάωρο. Μόνο συναντήσεις κάνουμε εδώ πέρα και δουλειά δε γίνεται.

Δεν έχω πληρωθεί ακόμα μέρος του Μαρτίου, όλο το Μάιο και τελειώνει και ο Ιούνιος.

Γιατί να θέλω να δουλέψω;;;

Ευτυχώς που δρόσισε λιγάκι τουλάχιστον!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κοίτα εννοείται ότι το άγχος υπάρχει.. αν σκεφτείς ότι τσακώθηκα με τη μητέρα μου την παρασκευή επειδή τον είπε ηλίθιο 3-4 φορές και εκνευρίστηκα αφάνταστα γιατί θεωρώ ότι αυτό δεν επιτρέπεται... φαντάσου τί ωραία θα περάσω... και μου κρατάει και μούτρα κιόλας.

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά....

ποιον ειπε ηλιθιο? Τον Θοδωρη????

ενταξει.. κοιτα να της το ξεκοψεις.. :roll:

αν τα παιδια σου τα κρατουσε η πεθερα σου και ο πεθερος σου αντι οι γονεις σου και επρεπε εκεινοι να λειψουν στο εξωτερικο μαζι με τα παιδια σου για αντιστοιχο διαστημα.. θα τα αφηνες?

Το Σάββατο κοριτσάκι.

Το ερχόμενο Σάββατο. (εκτός απροόπτου εύχομαι!)

αντε με το καλο και να τελειωνετε..

οσο αναβαλλεται τοσο χειροτερα ειναι για σας ψυχολογικα..

ε! να χαρειτε και λιγο καλοκαιρακι..

Καλημερα απο την ομορφη ζακυνθο!!!! τι κανετε;;;μαεστρο εχεις λιωσει στη μπαλα;; εγω τη γλυτωσα ευτυχως αφου το στεφανι ειναι αθηνα και εδω ειμαστε σε ενα σπιτι 5 γυναικες και 1 αντρας (πεθερος) ο οποιος ειναι εξοριστος στα καφενεια για μπαλα χαχαχαχαχα...

η μελινα εχει παλαβωσει εδω περα.παμε 2 φορες τη μερα για μπανιο και εχει ξετρελαθει, η πεθερα μου της εχει φτιαξει παιδικη χαρα στον κηπο και παιζει ολη μερα (μεχρι και ηλεκτρικο αυτοκινητο της πηρε!!!ντοινγκ!!!) και δοξα το θεο της ανοιξε και η ορεξη και εχει γινει παμφαγο!!! τρωει 150 φρουτα τη μερα (εχει τσακισει τα κερασια και τα βερυκοκα!) φαι του σκασμου και κοιμαται σαν πουλακι μεσημερι βραδυ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!!

Ο μπεμπακος μεγαλωνει μια χαρα, καναμε και τον υπερηχο καρδιας και ηταν καλος αλλα θα κανουμε εναν επαναληπτικο σε 1 μηνα για να δουμε και κατι ακομα...τι αλλα να πω;; ΑΑΑ!!!! ΑΝΕΒΑΣΑ ΖΑΧΑΡΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ και η γιατρος με εβαλε σε διαιτα και πειναααααωωωωω!!!!!!! εχω πηξει στο βραστο κολοκυθι και τα γιαουρτια..μπουχουχου...το μονο καλο ειναι οτι εχασα 2 κιλα σε μια εβδομαδα οποτε μπορει να μην γινω τοφαλος παλι σε αυτη την εγκυμοσυνη...αλλα ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ ΛΕΜΕ!!!!

μαεστρια οντως τι εγινε με την επεμβαση;;; δεν την κανατε ακόμα;;

ποιον ειπε ηλιθιο? Τον Θοδωρη????

ενταξει.. κοιτα να της το ξεκοψεις.. :roll:

αν τα παιδια σου τα κρατουσε η πεθερα σου και ο πεθερος σου αντι οι γονεις σου και επρεπε εκεινοι να λειψουν στο εξωτερικο μαζι με τα παιδια σου για αντιστοιχο διαστημα.. θα τα αφηνες?

Οχι :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...