Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μια ώρα σας διάβαζα καλέ!Σήμερα είμαι χαλαρή στο γραφείο.

Χθές ο άντρας μου έβλεπε τον αγώνα Ελλάδα-Νιγηρία και ούρλιαζε ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Και η Γεωργίτσα η ποντικομαμή απο πίσω σήκωνε τα χεράκια της και φώναζε ΓΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!:P:p

Πάντως ρε κορίτσια διάβαζα τα προηγούμενα σας και προβληματίστηκα λίγο. Όχι γιατί η Γεωργίτσα δεν σηκώνει χέρι αλλά γιατί είναι αδιάφορη Στον κόσμο της. Όπως σας είπα και που την έσπρωξε ένα παιδάκι κατα λάθος δεν το πήρε τοις μετρητής. Σηκώθηκε κυρία και συνέχισε. Πλησιάζει συνομίλικα παιδάκια αλλά οχι οτι παίζουν κι όλας. Το μυαλό της είναι να τρέχει. Στο πάρκο ούτε κούνια κάνει ούτε τίποτα. Της είναι αδιανόητο να καθήσει. Και δεν μου δίνει σημασία. Είμαι εκεί , έφυγα? Ασχολούμαι με άλλο παιδάκι? Καρφάκι δεν της καίγεται. Αλλά σκέφτομαι οτι ίσως ευθείνεται το γεγονός οτι μεγαλώνει καθημερινά με πολλή κόσμο και σε πολλά χέρια. Μαμά, μπαμπάς, γιαγιά , παππούς, θεία, θείος και νονός, ξάδερφος και προφανώς ισως αυτό συντελεί στο να είναι ανεξάρτητη. τους έχει όλους μες στα πόδια της , όλοι ασχολούνται μαζί της ,όποιος βγαίνει έξω τρέχει απο πίσω να την πάρει μαζί του αλλά μεγαλώνοντας μπορεί να αλλάξει, δεν ξέρω. Μακάρι να μείνει έτσι!

για να σου λυθουν καποιες αποριες ,διαβασε τα παρακατω...

δυστυχως θα τα γραψω στα Αγγλικα,δεν εχω καιρο για μεταφραση

CHILDREN'S TEMPERAMENT STYLE CHARACTERISTICS

CHOLERIC STYLE:

let u know what they want in a hurry

eat,drink and move fast

determine their own bedtime

tell other children what to do

play well independently

ignore the word 'no' when possible

try to walk early

need to be kept busy

make their own rules

likes competitive activities

SANGUINE STYLE:

like to be outdoors

don;t mind getting dirty,wet or messy

find creative uses 4 common items

show lots of imagination in play

can be funny and mischievous

jump quickly fron 1 activity 2 the next

love to try new challenges

need to be able to move and explore

change the rules in a game

MELANCHOLIC STYLE:

care about their appearance

avoid getting dirty or messy

get into planned routines easily

ask why often and expect correct answers

prefer mental games to physical games

can focus on 1 game or activity 4 a long time

takes things apart and put them together

put themselves on a schedule

try hard to follow the rules and do what is proper

PHLEGMATIC STYLE:

cooperate in helping others

eat,drink and move slowly

go to bed without a fight

get pleasure from sharing their toys

play well with other children

make friends easily

take their time in trying to walk

show affection with hugs and kisses

plays by other's rules

αυτοι ειναι οι 4 βασικοι τυποι χαρακτηρων των παιδιων

βεβαια ,οσο θα μεγαλωνουν τα μικρα μας θα ειναι και πιο ξεκαθαρο σε ποια κατηγορια ανηκουν,αν και πολλα παιδια εχουν χαρακτηριστικα απο ολες τις κατηγοριες....ισως σε ξεμπερδεψει καπως

εγω νομιζω πως ειναι μια φυσιολογικοτατη συμπεριφορα,ειναι θεμα του χαρακτηρα της

σορυ για τα αγγλικα

ελπιζω να μην βαρεθηκατε

kKhCp3.png

b5ebp2.png

γεια σου cristin

σε ευχαριστουμε για την παραθεση..

δεν ξερω ποιυ ανηκει ακομη η μικρη.. θα δειξει..

εσυ πως την παλευεις με τη ζεστη? αντε και κοντευεις..

ποτε εχεις ΠΗΤ? εχετε πει συγκεκριμενα ποτε θα κανεις την καισαρικη?

Ο Γιάννος μου θυμίζει περισσότερο αυτόν τον τύπο:

SANGUINE STYLE:

like to be outdoors

don;t mind getting dirty,wet or messy

find creative uses 4 common items

show lots of imagination in play

can be funny and mischievous

jump quickly fron 1 activity 2 the next

love to try new challenges

need to be able to move and explore

change the rules in a game

Ίσως λιγάκι και τον τελευταίο (phlegmatic; ). Θα δείξει βέβαια, γιατί είναι μικρός ακόμα.

Έχασε το Καμερούν τελικάααααααααααα!!! Καμερούν - Δανία 1-2!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

προσπ,να΄σαι καλα ,παλι γελασα με τα της κουνιαδας σου....!

μαεστρια,κι εμενα μου αρεσει το ποδοσφαιρο και πραγματικα με ξεκουραζει.εχω δυο μεγαλυτερα αδερφια ,αγορια,οποτε απο μικρη συνηθισα να παρακολουθω αθληματα αναγκαστικα...τωρα πια ,μου αρεσει πολυ!

χτες πηγα γυναικολογο και κλεισαμε ημερομηνια!!!

γενναω στις 21 Ιουλιου ,μερα Τεταρτη,εκτος απροοπτου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-D

το μονο που με ανησυχησε ειναι πως ειχα συσπαση την ωρα της εξετασης και γενικως θα πρεπει να παιρνω τα γιουτοπαρ ,τα οποια με ζαβλακωνουν και ταυτοχρονα μου προκαλουν και ταχυκαρδια....πως γινεται αυτο ,δεν ξερω..:mrgreen:

λιγες μερες πριν τη γεννα,θα ερθει και η μανουλα μου απο Αθηνα ,να την ξανασυνηθισει ο μικρος βασικα.γιατι οσες μερες θα λειψω,θα τον αναλαβει αυτη αποκλειστικα.....ευτυχως ,της εχω απολυτη εμπιστοσυνη!τουλαχιστον μες στον πονο μου ,δεν θα εχω και αυτην την εννοια...κι εγω τσακωθηκα με τον συζυγο και δεν μιλαμε!να μην νομιζετε πως κι εμεις δεν εχουμε τετοια,κυριως τετοια εχουμε βασικα!!!:mrgreen:

δηλαδη εμεις με το μικρο που εχουμε κανει 4 μπανια ,να μας θεωρησω προνομιουχους????μαλλον ...

κατα τα αλλα ,εχουμε να βγουμε απο το σπιτι 3 μερες,διοτι ειχαμε 2 μερες τρελο καυσωνα και σημερα δεν ειχα κουραγιο για να τον παω βολτα.ετσι ,το παιδι μου ετρεχε γυρω γυρω σε ολο το σπιτι και δεν αφησε τιποτα στη θεση του.....τι τραβαω η δολια μανα!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

μαεστρια,κι εμενα μου αρεσει το ποδοσφαιρο και πραγματικα με ξεκουραζει.εχω δυο μεγαλυτερα αδερφια ,αγορια,οποτε απο μικρη συνηθισα να παρακολουθω αθληματα αναγκαστικα...τωρα πια ,μου αρεσει πολυ!

Επιτέλους, κάποια να με καταλαβαίνει!!! :mrgreen:

γενναω στις 21 Ιουλιου ,μερα Τεταρτη,εκτος απροοπτου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-D

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! :D:D

ετσι ,το παιδι μου ετρεχε γυρω γυρω σε ολο το σπιτι και δεν αφησε τιποτα στη θεση του.....τι τραβαω η δολια μανα!

Μη νομίζεις, ο δικός μου κάθε μέρα έτσι είναι. Δουλεύουμε και οι δύο και δεν έχουμε κουράγιο να τον βγάζουμε κάθε μέρα. Άσε δε που τελευταία μία κακός καιρός, μία κρυολόγημα (δικό του και μετά δικό μου), μία καύσωνας, στο πάρκο έχουμε να πάμε πολύ καιρό. Καλά που τον παίρνουμε στις δικές μας βόλτες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

θα'θελα να κατσω για κουβεντουλα,αν και δεν βλεπω πολυ κοσμο μεσα,αλλα δεν αντεχω,παω να ξαπλωσω την κορμαρα ,να βαλω και τις πατουσες στον αερα μπας και ξεπρηστουν λιγο οι αστραγαλοι,γιατι εχω γινει σαν φαλαινα μιλαμε.τελικα τζες ,που ελεγες πως θα παρω λιγοτερα απο την αλλη φορα,επεσες εξω.....ειμαι τωρα 82,και εχω 1 μηνα ακομα!

την αλλη φορα ειχα φτασει 85.οποτε ,μια η αλλη!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

θα'θελα να κατσω για κουβεντουλα,αν και δεν βλεπω πολυ κοσμο μεσα,αλλα δεν αντεχω,παω να ξαπλωσω την κορμαρα ,να βαλω και τις πατουσες στον αερα μπας και ξεπρηστουν λιγο οι αστραγαλοι,γιατι εχω γινει σαν φαλαινα μιλαμε.τελικα τζες ,που ελεγες πως θα παρω λιγοτερα απο την αλλη φορα,επεσες εξω.....ειμαι τωρα 82,και εχω 1 μηνα ακομα!

την αλλη φορα ειχα φτασει 85.οποτε ,μια η αλλη!!!!

Αχ, σε λυπάμαι κορίτσι μέσα στη ζέστη!!!

Υπομονή, κοντεύει ο καιρός πραγματικά! Μη σε νοιάζει για τα κιλά, θα τα χάσεις, με 2 μικρά! :twisted:

Καλή ξεκούραση, φιλιά!

Μπα, μόνο εγώ θα μείνω και θα την κάνω κι εγώ άμεσα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας και παλι.. σημερα ειμαι μεσημεριανη.. μολις κοιμηθηκε το προσπερακι και σε λιγο παω και γω διπλα της..

το πρωι ξυπνησαμε και πηγαμε κατα τις 9 στη θαλασσα και γυρισαμε κατα τις 12.. ξεσαλωσε σημερα ολο μεσα εξω στο νερο ηταν.. με το ζορι την κραταγες..

γυρισαμε μπαναριστηκε η μικρη και τωρα περιμενω τον πατερα της μετα της θειας - κουνιαδας να ρθουν απο Αθηνα να φαμε και να ξαναπαμε μαλλον για μπανακι.. βαριεμαι να πω την αληθεια και εδω γινεται Ο ΧΑΜΟΣ γιατι ερχεται ολη η ανατολικη Αττικη αλλα τι να κανω θα παω..

cristin με το καλο κοριτσι μου να γεννησεις και να γυρισεις με το καλο στο σπιτακι σου..

εγω παντως για να αναφερθω στη χθεσινη σας συζητηση σχεδον καθημερινα μετα τη δουλεια την βγαζω εξω βολτα μια-δυο ωρες ειτε μονη μου ειτε συνοδεια συζυγου..και τα σκ το ιδιο..και κανα δυο φορες που ημουν χαλια μαυρα την πηγε ο πατερας της μονος..αφου τωρα με την ασθενεια της μας κακοφανηκε κιολας που μεινε κλεισμενη μεσα..

τεσπα.. παω για μεσημεριανη σιεστα και ευχομαι και οι υπολοιπες να περνατε μια καλη Κυριακη..

προκατ Καλη εβδομαδα!!!!

φιλια!!

Διαφημίσεις

KAI o δικος μου ,μολις κοιμηθηκε και ειμαστε ξυπνιοι απο τις 7.30!!!οσο περναει ο καιρος ,τοσο λιγοτερο κοιμουνται....χμμμμμ

και εγω για νανι παω,κι αν δεν με παρει ο υπνος εχει και ποδοσφαιρο !!!:-D

καλα 3 ωρες στη θαλασσα πως θα αντεξεις να ξαναπας???τζαμπα μπανιαρισες τη μπεμπα???

καλως να τους δεχτεις!

παω παω ,δεν εχω κουραγιο κι εγω...ειχα τη γυναικα σημερα ,και καναμε ολες τις δουλειες μαζι...ξεκιναμε γενικη καθαριοτητα ,για να ειναι ολα οκ οταν θα ερθει η μπεμπα μας!ευχαριστω προσπερινα μου!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλησπέρα κι απο μέναααααααα!

Μόλις έβγαλα το κέηκ απ' το φούρνο. Μετά θέλω και δίαιτα. Αλλά μου το ζήτησε ο χάζμπαντ και κολακεύτηκα που του αρέσει το κέηκ μου!

Σήμερα πήγαμε στο χωριό, τέλεια ήταν. Ο Γιάννης γυρνούσε στις κότες, τις αυλές, τη βεράντα, κλπ. Μετά κοιμήθηκε λίγο, αλλά ξύπνησε ο καημένος απ' τα μπουμπουνητά.

Κορίτσια έριξε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ βροχή!!!

Και μετά από καμιά ώρα άνοιξε ο καιρός! Αλλά είχε γεμίσει παντού νερά, οπότε περιοριστήκαμε στη βεράντα.

Επίσης πήγαινε καθόταν στο αυτοκίνητο, στη θέση του οδηγού παρακαλώ, κι έδινε παράσταση!!!

Τον απολαύσαμε οικογενειακώς.

Όπως επίσης απολαύσαμε το πατσίτσιο της μανούλας. Και τις σακούλες με λαχανικά. Και τα δύο τάπερ με φαγητό για αύριο και - μπορεί και - για μεθαύριο!!!

Αχ, μανούλα! :D

Για την αθλητική σας ενημέρωση: Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού 1-0 (α' ημίχρονο).

Καλή εβδομάδα γλυκά κοριτσάκια. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια!

τι κανετε κοριτσια?

εμεις πριν λιγο γυρισαμε σπιτι αλλα χωρις την μικρη μου.ειχαμε παει για διημερο στα πεθερικα μου,και την αφησα εκει.

θα ερθουν την τεταρτη το πρωι.

θα με πειτε υπερβολικη,αλλα αγχωθηκα παρα πολυ που την αφησα,κιι ελπιζω να κοιμηθω σημερα.πρωτη φορα μετα απο 18 μηνες θα κοιμηθω χωρις την μικρη.ουφ!

παντως ευχαριστηθηκαμε θαλασσα!πεντακαθαρη και παγωμενη!και χωρις κοσμο πολυ!τελεια ητανε!θα κανει κι αλλα μπανακια με την γιαγια της,ωραια θα περασει.

προσπ,κανατε μπανακι?ωραια!

χριστινακι,υπομονη μετα απο 1 μηνα θα εχεις την μπουμπου σου αγκαλια!με το καλοοοοο!

ωραια και το αρθρο που εβαλες.

εγω νομιζω οτι εχει πιο πολυ χαρακτηριστικα των 2 πρωτων styles.

παω να δω κανενα εργακι,να ξεχαστω.καλη βδομαδα κι απο μενα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλη εβδομαδα..

μολις μπηκα γραφειο, ετρεχα σε δουλειες

elenada η μικρη πως κοιμηθηκε νυχτα στα πεθερικα χωρις εσενα?? θα της ηταν μεγαλη αλλαγη φανταζομαι..

εμεις πλεον μονιμο το cosleeping.. σε αναμονη το παιδικο..:roll:

ενα μονιμο μαμα ακουγεται μεσα στη νυχτα ακομη και στον υπνο της μαζι μου...:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...