Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια η Ναταλιτσα εχει γινει πολυ της αγκαλιτσας..Δεν ξερω τι δειχνει αυτο..Φοβαται λες και θα φυγω..Συνεχεια με παιρνει απο πισω και δεν με αφηνει.

Οταν περναει ο καρπουζας εχουμε δραματα! Γατζωνεται πανω μου και τρεμει σχεδον..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια η Ναταλιτσα εχει γινει πολυ της αγκαλιτσας..Δεν ξερω τι δειχνει αυτο..Φοβαται λες και θα φυγω..Συνεχεια με παιρνει απο πισω και δεν με αφηνει.

.

και ΄μενα με το που με βλέπει αυτό κάνει και για όση ώρα ειμαι σπιτι..δεν ξέρω πως θα με αφήσει στο αεροδρόμιο:roll:

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα στα κορίτσια, τι κάνετε;;; Μόλις έκατσα, ήρθαν τα πεθερικά μου να δούνε τα παιδιά πριν φύγουν κ φάγαμε εδώ! Εφτιαξα μια μακαρονάδα κ μια σαλάτα, ωραία ήταν.

Η μικρή κοιμήθηκε 3 ωρίτσες, έφαγε το τραχανά της και τωρα με τρελαίνει. Ο γιος με το στ. κοιμούνται

Ωραια.. Σαββατο βραδυ και ειμαι μονη στο φορουμ..

τελικα δεν πηγαμε στο εξοχικο γιατι γυρισα απο τη δουλεια και ειχαν ακομη ενα σπιτι βομβαρδισμενο και με αλλα διαφορα τα πηρα κρανιο, τους ειπα να μη φυγουμε, ο συζυγος τα πηρε μαζι μου.. εγω τα πηρα με ολους και μειναμε Αθηνααααα.. συνεπως η μετακομιση πηγε περιπατο..

το πρωι του πα "εγω δεν καθομαι Αθηνα διαλεξε εξοχικο για μπανιο η επισκεψη οπου αλλου" και καταληξαμε στο σπιτι μιας θειας μου (συνομιληκης του ανδρα μου) στην Αρτεμιδα (παραλιακο μερος μετα την Λουτσα στα Μεσογεια Αθηνων) να διακοπαρουμε ΚΑΙ καναμε μπανιο

(Περιττο να πω οτι η μικρη ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με τη θαλασσα απο το πρωτο δευτερολεπτο που την βαλαμε μεσα..δεν ηθελε με τιποτε να βγει) και μας μαγειρεψε αλλος και δεν μας αφησε να κανουμε δουλειες.. και τελικα εμεινα με τη μικρη στη θεια (εχει ΚΑΙ λαπτοπ!!!) και αυριο το βραδυ θα γυρισουμε.. ο συζυγος πριν λιγο πηγε σπιτακι του (μας) στην αδελφουλα του (η οπου αλλου) γιατι το πρωι δουλευει και θα τον δουμε αυριο το μεσημερακι..

αχ μικρη μυρωδια διακοπωωωων... οχι οτι δεν στενοχωριεμαι που ο ανηρ δεν εμεινε μαζι μας αλλα καταλαβαινω την ταλαιπωρια του..

εις αυριον λοιπον...

παντως με τη μικρη σημερα καταευχαριστηθηκαμε παιχνιδι και αγκαλιτσες..

παω και για τις βραδυνες μας..

φιλια! καλο Σαββατοβραδο και καλο ξημερωμα..

Πότε φεύγουν τα παιδάκια σου Τζες;;;

Κορίτσια έκανα το πρώτο μου μπανάκι σήμερα!!! Στα Φλογητά, μούρλια ήταν. Σ' ένα ήσυχο μπαράκι με ξαπλώστρες, εντελώς οικογενειακό, αν κι εμείς ήμασταν οι δυο μας, τον μικρό τον αφήσαμε στα πεθερικά, γιατί ακόμα έχει λίγο βήχα και δεν το ρισκάρω.

Το επόμενο μπανάκι προβλέπεται Αύγουστο, με τον Γιάννη μαζί ελπίζω, οπότε καλά ήταν που δροσίστηκα σήμερα!!!

Και για την αθλητική σας ενημέρωση: Καμερούν - Δανία 1-1 (ημίχρονο)

Φεύγω, να δω το 2ο ημίχρονο :mrgreen::mrgreen:!

2798544cyggafdxwv.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ωραια.. Σαββατο βραδυ και ειμαι μονη στο φορουμ..

Αχ, πάντα βιαστική!!!

Ωραία περάσατε.

Κάναμε κι εμείς μπανάκι, αλλά χωρίς μωρό!!! Πως ήθελα κι εγώ να τον βάλω στη θάλασσα με το καινούριο του σωσίβιο!!

Τέσπα, τον Αύγουστο. :cool:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αχ, πάντα βιαστική!!!

Ωραία περάσατε.

Κάναμε κι εμείς μπανάκι, αλλά χωρίς μωρό!!! Πως ήθελα κι εγώ να τον βάλω στη θάλασσα με το καινούριο του σωσίβιο!!

Τέσπα, τον Αύγουστο. :cool:

περναει ο καιρος.. μην ανησυχεις.. του χρονου με το δευτερο μωρο θα κανεις πιο πολλα!! χαχα!!!

περναει ο καιρος.. μην ανησυχεις.. του χρονου με το δευτερο μωρο θα κανεις πιο πολλα!! χαχα!!!

Χμμ, άσε μην το μελετάμε, τα τελευταία καλοκαίρια δεν μου κάθονται καλά.

Αχ, δεύτερο, έχω αρχίσει και το σκέφτομαι. Δεν ξέρω αν θα κάνω τελικά. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χμμ, άσε μην το μελετάμε, τα τελευταία καλοκαίρια δεν μου κάθονται καλά.

Αχ, δεύτερο, έχω αρχίσει και το σκέφτομαι. Δεν ξέρω αν θα κάνω τελικά. :roll:

σκασμος θα κανεις!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...