Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εγώ δεν είμαι πολύ δοτική σαν άνθρωπος, αλλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Αλλά - θέλω να πιστέυω ότι - το παιδί μου θα ξέρει ότι το αγαπάω και θα το αναγνωρίζει.

Ξέρω 'γω; :roll:

δεν πιστευω σε μ##$$$% επειδη ετυχα να ειμαι μανα της δεν σημαινει οτι πρεπει να της κανω κιολας..

η οτι επειδη ξεσκιζομαι να θηλαζω και να μην κοιμαμαι 1,5 χρονο δεν σημαινει οτι πρεπει να το ξερει η να το αναγνωρισει ως θυσια αργοτερα.. και οτι αλλο θα κανω..

εχω εργολαβια - χρεος να της δωσω τα καλυτερα δυνατον εφοδια για την ζωη της και αγαπη απο μερους μου..οση μπορω να εκφρασω..

απο εκει και κει ειναι δικο της το παιχνιδι..

σιγουρα βεβαια θα φταιω καπου και εγω αν μια μερα με φτυσει.. ελπιζω οτι δε θα συμβει.. αλλα αν συμβει ελπιζω να το προλαβω και να το σωσω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maestria ειναι καμενο χαρτι οι γονεις μου.. εκαναν και αλλα 2 παιδια με διαφορες ηλικιας σε εναν γαμο τελειωμενο.. ανευθυνοι μεχρι και σημερα..

τεσπα

να πας στην παραλια .. και να κανεις μπανιο..

αυτιααα... φιλια στον μικρο και θα τα πουμε.

δεν πιστευω σε μ##$$$% επειδη ετυχα να ειμαι μανα της δεν σημαινει οτι πρεπει να της κανω κιολας..

η οτι επειδη ξεσκιζομαι να θηλαζω και να μην κοιμαμαι 1,5 χρονο δεν σημαινει οτι πρεπει να το ξερει η να το αναγνωρισει ως θυσια αργοτερα.. και οτι αλλο θα κανω..

εχω εργολαβια - χρεος να της δωσω τα καλυτερα δυνατον εφοδια για την ζωη της και αγαπη απο μερους μου..οση μπορω να εκφρασω..

απο εκει και κει ειναι δικο της το παιχνιδι..

σιγουρα βεβαια θα φταιω καπου και εγω αν μια μερα με φτυσει.. ελπιζω οτι δε θα συμβει.. αλλα αν συμβει ελπιζω να το προλαβω και να το σωσω..

Γιατί τέτοια φοβία να προλάβεις κάτι μωρέ;;;

Ε, κι αν δεν τους κάνουμε ... Τι να κάνουμε δηλαδή;

Ο καθένας δίνει ότι κι όσο μπορεί. Δεν μπορούμε να πάψουμε να υπάρχουμε σαν προσωπικότητες επειδή κάναμε παιδιά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γιατί τέτοια φοβία να προλάβεις κάτι μωρέ;;;

Ε, κι αν δεν τους κάνουμε ... Τι να κάνουμε δηλαδή;

Ο καθένας δίνει ότι κι όσο μπορεί. Δεν μπορούμε να πάψουμε να υπάρχουμε σαν προσωπικότητες επειδή κάναμε παιδιά.

εκει θελει να καταληξει ο ποιητης..

φιλια!

Διαφημίσεις

καλησπέρα, μόλις έκατσα κι εγώ! Παρασκευή σήμερα αλλά δεύτερη εβδομάδα... χωρίς Πάρτυ!! Κρίμα κ περνούσαν ευχάριστα οι Παρασκευές... η μικρή μόλις κοιμήθηκε ...για πόσο δεν ξέρω.... ο γιος κι εγώ βλέπουμε έργο

καλησπέρα, μόλις έκατσα κι εγώ! Παρασκευή σήμερα αλλά δεύτερη εβδομάδα... χωρίς Πάρτυ!! Κρίμα κ περνούσαν ευχάριστα οι Παρασκευές... η μικρή μόλις κοιμήθηκε ...για πόσο δεν ξέρω.... ο γιος κι εγώ βλέπουμε έργο

Επ, εδώ κι εγώ!

Ας αρχίσει το πάρτυ!!!

nmnjL26OBcY

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ξυπνά κατά τις 9! Τελειώσε η σειρα;;

Ξέρω κι εγώ; Τον ατελείωτο έχει!

Το ποδόσφαιρο τελειώνει πάντως. Η Αγγλία παίρνει τον μπούλο πάλι! :evil:

Ο άντρας μου θύμωσε (ποιος ξέρει για τί ακριβώς; ) και πήγε για ύπνο. Δεν με καληνύχτησε καν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...