Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!!

Και στο τελος τα βαζει μαζι μου..:tongue:

Να του λες κι εσύ "τα παράπονα στην αδελφή σου"!

Πάντως, επειδή είναι και η ηλικία της τέτοια, είναι σαν να 'χεις την πεθερά στο σπίτι.

Αλλά είσαι κι εσύ ΠΟΛΥ ψείρας κοπελιά! Άσε την άλλη να κάνει όπως καταλαβαίνει.

Chill, chill :twisted:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΜΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!!

Και στο τελος τα βαζει μαζι μου..:tongue:

τον ακους να λεει

"ασε με να δω τον αγωνα.." ισα και 50 φορες.. αλλα ειναι απο εκεινες που ακουνε μονο αυτα που θελουν.. και βεβαια συνεχιζει να μιλαει..

μονο οταν βλεπω εγω εργο δεν λεει τιποτε..(καταλαβαινετε το γιατι φανταζομαι!!:tongue:)

Να του λες κι εσύ "τα παράπονα στην αδελφή σου"!

Πάντως, επειδή είναι και η ηλικία της τέτοια, είναι σαν να 'χεις την πεθερά στο σπίτι.

Αλλά είσαι κι εσύ ΠΟΛΥ ψείρας κοπελιά! Άσε την άλλη να κάνει όπως καταλαβαίνει.

Chill, chill :twisted:!

καλα τα λες απο κει που σαι.. δεν σε αδικω..

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σας αφήνω. Πάω σπίτι να μαζέψω πράγματα και την κάνουμε για χωριό. Το βλέπω βιαστικό το κλίμα και όλο κάτι θα ξεχάσω:rolleyes: Πήρα και φάρμακα απο τη δουλειά και θα ψεκάσω όλους τους τοίχους σε μπαλκόνι και αυλή για κουνούπια και ζουζούνια γιατί φοβάμαι πρώτον τις ψαλίδες που έχει πολλές εκεί και δεύτερον μην φάει κανένα η Γιωργίτσα γιατί τις προάλες τα κινηγούσε. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα παιδιά αν το αφήσω 5 ώρες να στεγνώσει καλά. Με διαβεβαίωσαν τα αφεντικά που είναι χρόνια επαγγελματίες και τα εφαρμόζουν και οι ίδιοι που έχουν παιδιά.

Σας φιλώ! και πώς βαριέμαι......

Κοριτσάκια σας αφήνω. Πάω σπίτι να μαζέψω πράγματα και την κάνουμε για χωριό. Το βλέπω βιαστικό το κλίμα και όλο κάτι θα ξεχάσω:rolleyes: Πήρα και φάρμακα απο τη δουλειά και θα ψεκάσω όλους τους τοίχους σε μπαλκόνι και αυλή για κουνούπια και ζουζούνια γιατί φοβάμαι πρώτον τις ψαλίδες που έχει πολλές εκεί και δεύτερον μην φάει κανένα η Γιωργίτσα γιατί τις προάλες τα κινηγούσε. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα παιδιά αν το αφήσω 5 ώρες να στεγνώσει καλά. Με διαβεβαίωσαν τα αφεντικά που είναι χρόνια επαγγελματίες και τα εφαρμόζουν και οι ίδιοι που έχουν παιδιά.

Σας φιλώ! και πώς βαριέμαι......

καλο σκ..

τον ακους να λεει

"ασε με να δω τον αγωνα.." ισα και 50 φορες.. αλλα ειναι απο εκεινες που ακουνε μονο αυτα που θελουν.. και βεβαια συνεχιζει να μιλαει..

μονο οταν βλεπω εγω εργο δεν λεει τιποτε..(καταλαβαινετε το γιατι φανταζομαι!!:tongue:)

Γιες, χίτλερ, καταλαβαίνουμε. :mrgreen:

εγω δεν εχω συναισθηματισμους με τους γονεις μου..

Δεν είναι θέμα συναισθηματισμού!

Είναι θέμα σεβασμού στην κούραση που τραβήξαν για να μας μεγαλώσουνε! Όπως τραβάμε κι εμείς τώρα!

Κι εμένα η μάνα μου έχει στραβά. Αλλά σεβασμός στη μανούλα (ερχόμαστε κι εμείς από πίσω βρεεεεεεεεεεεε). :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άμα είσαι καλό κορίτσι θα σε παίξουμε!

Βίκη καλά να περάσετε!!!

Προσπερίνα εσύ μέχρι τι ώρα δουλεύεις;;;

Υ.Γ. Αχ, θα χάσει η Γερμανία και θα εκνευριστώωωωωωωωωωωωω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...