Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειμαι βεβαιη οτι τα αλλα κοριτσια σημερα διαβαζουν τις απιθανες συζητησεις Παρθενων και εχουν φρικαρει μαζι μας!!

Για αυτο λοιπον... ΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕΞ ΔΕΚΕΜΒΡΗ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιμένεις.......Ήμαστε καλά παιδιά όμως και πάνω απο όλα τίμια!

Τιμια πιθανοτατα ειμαστε.. και μας πνιγει και το δικιο..αλλα..καμια φορα ο τροπος που το υπερασπιζομαστε μας κανει ισως φλυαρους, ισως αγχωτικους αρα και καταπιεστικους, ισως υπερβολικους και δεν μας πιστευουν.. εμενα τουλαχιστον..

παραδοξως με τη μικρη δειχνω κατα τα λεγομενα των γυρω μου διαφορετικη συμπεριφορα.. μαλλον με κουραζουν οι ενηλικες..

ααααααααααααααααααααααχχχχ.. τι ωραια να μιλαμε και να παινευουμε το σπιτι μας..χεχε

Βρε θάψιμο ρίχνουμε τόση ώρα!:tongue: Εν τω μεταξύ αν ''κοιτάξεις γύρω σου'' φύγαν όλες:P:tongue:! Μας βαρέθηκαν! Εγώ πριν γεννήσω την μικρή ήμουν άνθρωπος που κυριολεκτικά βασάνιζα το μυαλό μου. Σκεφτόμουν τη κάθε λέξη , την κάθε κίνηση , έκανα σενάρια κλπ κλπ. Με την γέννηση της όμως και μετά πού χρόνος! Δεν θυμάμαι αν έφαγα όχι να έχω χρόνο για σκέψεις! Τώρα μεγαλώνοντας αν ξελασκάρω και επανέλθω δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω γιατί έχει αλλάξει και το νόημα της ζωής μου πλέον.

Διαφημίσεις

ειμαι βεβαιη οτι τα αλλα κοριτσια σημερα διαβαζουν τις απιθανες συζητησεις Παρθενων και εχουν φρικαρει μαζι μας!!

Για αυτο λοιπον... ΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕΞ ΔΕΚΕΜΒΡΗ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Καλά κάνεις και είσαι βέβαιη!

Για το φρικάρισμα :mrgreen:. Αλλά δεν έφυγα, φάγαμε με τις συναδέλφους και τα λέγαμε. Ήμαστε και μόνες μας, την κάνανε τ' αφεντικά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βρε θάψιμο ρίχνουμε τόση ώρα!:tongue: Εν τω μεταξύ αν ''κοιτάξεις γύρω σου'' φύγαν όλες:P:tongue:! Μας βαρέθηκαν! Εγώ πριν γεννήσω την μικρή ήμουν άνθρωπος που κυριολεκτικά βασάνιζα το μυαλό μου. Σκεφτόμουν τη κάθε λέξη , την κάθε κίνηση , έκανα σενάρια κλπ κλπ. Με την γέννηση της όμως και μετά πού χρόνος! Δεν θυμάμαι αν έφαγα όχι να έχω χρόνο για σκέψεις! Τώρα μεγαλώνοντας αν ξελασκάρω και επανέλθω δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω γιατί έχει αλλάξει και το νόημα της ζωής μου πλέον.

κοιτα.. δεν με ξερεις αλλα.. αυτο με τα σεναρια "ειπε ο ταδε αυτο σε μενα, μηπως εννοουσε κατι αλλο? ή να πω η να κανω αυτο γιατι πιθανοτατα εκεινο αρεσει η προτιμα η βοηθαει τον ταδε η την ταδε" μονο μπελαδες φερνει και μονο κακο κανει στους ιδιους τους εαυτους μας και γινεται βασανο για τους δικους μας...

το χω και εγω αλλα πολυ περισσοτερο η κουνιαδα.. και μαλιστα πολλα σεναρια την εφεραν σε σημεια να πραττει τελειως ασχετα πραγματα σε σχεση με το τι πραγματικα επρεπε να χε κανει η να πει.. και ετσι παντα εκτειθεσαι, παντα εισαι ο περιεργος, παντα εισαι αυτος που χωνεται και παει λεγοντας..

την εχω πατησει και φυσικα εφταιγα εγω.. οχι οτι εχω αλλαξει δραματικα αλλα κανω ασκησεις..και μου ναι πολυ δυσκολο αλλα πρεπει γιατι αλλιως καταντας μονος υπο πολλες εννοιες..

περι κουνιαδας.. η αληθεια ειναι οτι σε μερικα σημεια μοιαζουμε αρκετα μαλλον λογω ζωδιου.. αλλα επειδη δρα ως καθρεφτης του μελλοντος προσπαθω να βοηθησω τον εαυτο μου να μην φθασαω σε αυτο το σημειο.. βεβαια οτι δεν θες το παθαινεις..λενε.. χαχα!

Maestria.. αφου ετσι ειμαστε.. τι να κανουμε τωρα????!!!! Τουλαχιστον τα αναγνωριζουμε.. (βεβαια πρεπει να θεραπευεις το κακο..)

Ε, δεν θα σας πνίξουμε κιόλας! :tongue:

Αλλά αφού το υποψιαζόσουνα, είπα να το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ!

Για την αθλητική σας ενημέρωση: Γερμανία - Σερβία 0-1 (ημίχρονο)

1433497ye6ujupv8v.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

περι κουνιαδας.. η αληθεια ειναι οτι σε μερικα σημεια μοιαζουμε αρκετα μαλλον λογω ζωδιου.. αλλα επειδη δρα ως καθρεφτης του μελλοντος προσπαθω να βοηθησω τον εαυτο μου να μην φθασαω σε αυτο το σημειο.. βεβαια οτι δεν θες το παθαινεις..λενε.. χαχα!

Ναι, ίσως μοιάζετε περισσότερο απ' όσο θέλετε, γι' αυτό και δεν ταιριάζετε!!!

Κι εγώ πάντρα κοντράρομαι πιο έντονα με ανθρώπους που έχουν παρόμοιο χαρακτήρα! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, ίσως μοιάζετε περισσότερο απ' όσο θέλετε, γι' αυτό και δεν ταιριάζετε!!!

Κι εγώ πάντρα κοντράρομαι πιο έντονα με ανθρώπους που έχουν παρόμοιο χαρακτήρα! :twisted:

Μαμα μουουουουου.. μπορουμε να μη μοιαζουμε?????!!!!!

Εντωμεταξυ τα ελεγα χρονια στη μανα μου, σε θειες μου η σε φιλες μου και ολες με ελεγαν υπερβολικη και αλλα διαφορα..

μολις την εζησαν απο κοντα αλλαξαν αποψη και δικαιωθηκα τρελλα... σε σημειο δηλαδη που η μανα μου η οποια κανει παρεα με το συμπαν ολο και ειναι μεσα σε ολα δεν την παλευει μαζι της πανω απο μερικες ωρες..

εκτος αν κατεβασει γενικο και δεν της δινει σημασια..

την αγαπαμε, ειναι καλο παιδι αλλα δεν παλευεται.. οτι θα λετε για μενα σε λιγο καιρο (μπορει και ηδη!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...