Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις το τηγανισμενο λαδι το βαζουμε στο καντηλι εκτος και αν ειναι μαυρισμενο οπου το μαζευω και το παω στην ανακυκλωση η στα σκουπιδια.. ποτε στον νεροχυτη.

Συμφωνω πως αν πλυνεις καλα τα σκευη δεν μαυριζουν και επειδη εμενα μαγειρευει περισσοτερο εκεινη το τηγανι ειναι προς αντικατασταση μια φορα το χρονο στανταρ, τις κατσαρολες τις προσεχει (γιατι τις εχει πληρωσει μια περιουσια και ειναι και ανοξειδωτες).. τα ταψια ακομη ειναι σε καλη κατασταση..

εγω προσωπικα βαριεμαι να τριβω λιπη... εκει ειμαι τεμπελα αλλα αναγκαστικα το κανω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμας δεν χρησιμοποιει ποτα σακουλες σκοθυπιδιων παρα τις ναυλον του σουπερ μαρκετ ετσι καθημερινα 2-3 σακκουλες καθε βραδυ βγαινουν εξω..

και αν πας καπου μαζι της πχ οπως σημερα στο εξοχικο στην τσαντα της θα τα χει ολα μεσα σε σακουλες στιβαγμενα.. να βαριεσαι να ακους χριτς χριτς δεκα ωρες..

και εννοειται οτι στο σουπερ μαρκετ (αυτο ομως το κανω και εγω για ευνοητους λογους) ολα μπαινουν στη σακουλα ανα ειδος..απλα εγω μπορει να βαλω και δυο -τρια παρεμφερη ειδη μαζι πχ αν ειναι ολα ψυγειου.. εκεινη οχι.. αλλη σακουλα για τα τυροκομικα αλλη για τα αλλαντικα..

.........αααααχχχ..

ο παρανοικος κοσμος της Παρθενου..

Jesgk ποτε γεννηθηκε ο Θοδωρης ειπες????

Ο Θοδωρής έχει γεννέθλια ή την ίδια μέρα με σένα ή με μένα. Με τους καλούς είναι:wink::D

Διαφημίσεις

ο παρανοικος κοσμος της Παρθενου..

Επίσης έχει τρελές εμμονές. Καταλαβαίνει κάτι εντελώς λάθος και άντε να την πείσεις οτι δεν ειναι έτσι! Ή βγάζει συμπεράσματα βάση της κρίσης της εντελώς κουλά που δεν τα βγάζει απο το κεφάλι της. Άσε που πιστεύει στα όνειρα του κερατά και αν δει κάτι κακό είναι στις μαύρες της και προσπαθεί να προετοιμάσει τον εαυτό της για αυτό που την περιμένει!:roll:

Επίσης έχει τρελές εμμονές. Καταλαβαίνει κάτι εντελώς λάθος και άντε να την πείσεις οτι δεν ειναι έτσι! Ή βγάζει συμπεράσματα βάση της κρίσης της εντελώς κουλά που δεν τα βγάζει απο το κεφάλι της. Άσε που πιστεύει στα όνειρα του κερατά και αν δει κάτι κακό είναι στις μαύρες της και προσπαθεί να προετοιμάσει τον εαυτό της για αυτό που την περιμένει!:roll:

ναι εσυ.. τσιγκλα με να λεω...

α) πιστευει στα ονειρα και καθε φορα που βλεπει συγκεκριμενα ατομα αρχιζει την επομενη να λεει "ειδα την ταδε αρα κατι κακο θα γινει" (μα ποτε καλο!!!) η ειναι στις μαυρες της..

β) ακουει και πιστευει ΜΟΝΟ οτι της πει ο / η ταδε φιλος/η και ΠΟΤΕ οτι της πουμε εμεις..

γ) Αναμασαει κουβεντες αλλων και ποτε δεν λεει κατι που πιστευει η ιδια

δ) ειμαστε παντα λαθος, εκεινη ειναι ΠΑΝΤΑ σωστη..

ε) διηγειται ιστοριες ξανα και ξανα.. πχ "εγω οταν πηγα στο Λονδινο δεν ηταν ακριβα..και ειχα ψωνισει στο ταδε μαγαζι και πηρα τα ταδε" και εννοει ακριβως πριν 30 χρονια..σε μια συζητηση που θα μιλανε οι αλλοι για την κατασταση σημερα..και θα επιμενει οτι ετσι ειναι και τωρα

viki ετσι θα γινουμε believe me..:mrgreen: :mrgreen:

Διαφημίσεις

τοτε θα μαστε θυμωμενες με ολο το συμπαν!!!! ΑΦΟΥ!!!!

Θυμώνεις εύκολα και εσύ,ε? Και εγώ με το παραμικρό. Τώρα με το παιδί έστρωσα λίγο γιατί δνε έχω χρόνο να ασχοληθώ αλλά παλιότερα γινόμουν πολύ ξυνή. Μου την έδινε που μια φίλη αργούσε πολύ στα ραντεβού. Πάντα της γκρίνιαζα όταν κατέυτανε μέχρι που τελευταία της είπα πως στο λεπτό που θα περάσει και δεν έρθει έχω φύγει. Και όντως έφυγα:mrgreen::mrgreen: Πώπω σπαστικιά:tongue:

Θυμώνεις εύκολα και εσύ,ε? Και εγώ με το παραμικρό. Τώρα με το παιδί έστρωσα λίγο γιατί δνε έχω χρόνο να ασχοληθώ αλλά παλιότερα γινόμουν πολύ ξυνή. Μου την έδινε που μια φίλη αργούσε πολύ στα ραντεβού. Πάντα της γκρίνιαζα όταν κατέυτανε μέχρι που τελευταία της είπα πως στο λεπτό που θα περάσει και δεν έρθει έχω φύγει. Και όντως έφυγα:mrgreen::mrgreen: Πώπω σπαστικιά:tongue:

Εγω ειμαι ανυποφορη (κατ εμε) οταν για πραγματα αυτονοητα η οταν εχω ηδη ξαναπει τι πρεπει και τι δεν πρεπει, τι ισχυει η τι δεν ισχυει, τι θελω η τι δε θελω βλεπω τον αλλο να κανει οτιδηποτε διαφορετικο..και ιδιως οταν αυτο το διαφορετικο εχει το αποτελεσμα που εχω προβλεψει και εχω προειδοποιησει..ειναι το βασικο προβλημα μου.. ξερω πως πρεπει να το δουλεψω αλλα μαλλον δεν εχω τη διαθεση..

με εκνευριζει να με στηνουν αλλα δεν θα σηκωθω να φυγω κιολας.. απλα με καποιον τροπο θα την πω..

πχ η κουνιαδα μου οταν σου κλεινει ραντεβου στις 3 εσυ πηγαινε καλυτερα 3.30.. στανταρ καπου εκει θα ρθει..και παλι θα αργησει..

Εγω θελω να ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ και αν δεν ειμαι θα παρω 100 τηλεφωνα τον αλλο να του ζητησω και συγνωμη.

εγω θα παω στις δημοσιες υπηρεσιες νωρις το πρωι, εκεινη θα παει μεσημερι λιγα λεπτα πριν κλεισει η πορτα..σου λεει θα κλαφτω, θα κανω τη δουλεια μου..

Το αλλο κακο μου ειναι οτι βριζω.. πολυ.. μα παρα πολυ..ιδιως τωρα που επεστρεψα στη δουλεια μου..(ειναι και ο τομεας ετσι).. αυτο ειναι κατι που θελει πολλες ασκησεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...