Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτή τη στιγμή νιώθω ΠΤΩΜΑ δε αντέχω άλλο εχω μιλήσει συνεχόμενα στο τηλέφωνο πανω απο 4 ώρες για να κλείσω ραντεβού για παραλαβές της δουλειάς κ θέλω να φουντάρω

Εγώ δεν πήγα στη δουλειά σήμερα.Η πεθερά πήγε εκδρομούλα και έμεινα με το μωρό.Ρε κορίτσια εσείς που δεν δουλεύετε πώς την παλεύετε μόνες στο σπίτι με το μωρό?Μιλάμε δεν με άφησε να κάνω τίποτα με την ησυχία μου.

Ρε κορίτσια πώς διατηρείτε το σπίτι στην εντέλεια ? εγώ εξαρτόμαι απο το ποιός θα κρατήσει το μωρό μέχρι και για κατούρημα να πάω.Άσε που τα κάνει και όλα λίμπα το καθαρματάκι.Πού να αφήσω στρωμένο τραπέζι.τραβάει το καρεδάκι και θα τις έρθοτν όλα στο κεφάλι.Προηγούμένος τράβηξε το καλώδιο του λάπτον .Το μισο ήταν στον αέρα όταν τη πήρα χαμπάρι.Πού να την αφήσω μετά στο δωμάτιο μόνη να παίξει.Άσε που δεν κάθεται κι όλας σε ένα μέρος.Αλλονίζει παντού.Σίφουνας!

Εγώ δεν πήγα στη δουλειά σήμερα.Η πεθερά πήγε εκδρομούλα και έμεινα με το μωρό.Ρε κορίτσια εσείς που δεν δουλεύετε πώς την παλεύετε μόνες στο σπίτι με το μωρό?Μιλάμε δεν με άφησε να κάνω τίποτα με την ησυχία μου.

Ρε κορίτσια πώς διατηρείτε το σπίτι στην εντέλεια ? εγώ εξαρτόμαι απο το ποιός θα κρατήσει το μωρό μέχρι και για κατούρημα να πάω.Άσε που τα κάνει και όλα λίμπα το καθαρματάκι.Πού να αφήσω στρωμένο τραπέζι.τραβάει το καρεδάκι και θα τις έρθοτν όλα στο κεφάλι.Προηγούμένος τράβηξε το καλώδιο του λάπτον .Το μισο ήταν στον αέρα όταν τη πήρα χαμπάρι.Πού να την αφήσω μετά στο δωμάτιο μόνη να παίξει.Άσε που δεν κάθεται κι όλας σε ένα μέρος.Αλλονίζει παντού.Σίφουνας!

ποιος ειπε οτι ειναι το σπιτι στην εντελεια?

και δεν ηθελα να σας το πω μη με πειτε ανεπροκοπη,αλλα κι εγω ενω δεν δουλευω,αμα δεν κρατησει η πεθερα μου την μικρη μια ωρα,κανω μονο τα βασικα.κι οταν κοιμαται κανω ησυχια μην ξυπνησει,οποτε δεν κανω και πολλα.

κι εγω προσπ,αμα ερθω αθηνα θελω να σας συναντησω!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

και δεν ηθελα να σας το πω μη με πειτε ανεπροκοπη,αλλα κι εγω ενω δεν δουλευω,αμα δεν κρατησει η πεθερα μου την μικρη μια ωρα,κανω μονο τα βασικα.κι οταν κοιμαται κανω ησυχια μην ξυπνησει,οποτε δεν κανω και πολλα.

Εμένα η πεθερά δεν την κρατάει για να ΄κάνω δουλειές γιατί την έχει όταν είμαι στη δουλειά και δεν την αντέχει παραπάνω.Και ο άντρας μου νομίζει πως μπορεί να την προσέχει σερφάροντας ή βλέποντας τηλεόραση.Επομένως ένα μάτι στην κουζίνα και το άλλο στο μωρό.Χιλια κομμάτια δηλάδη.Θέλει καΙ ΔΕΎΤΕΡΟ ΤΡΟΜΆΡΑ ΤΟΥ ' ΡΘΕΙ!

κι εμείς θέλουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολες θέλουμε να σας γνωρίσουμε

αχ...αυτο με τις δουλειες ειναι πονεμενη ιστορια..αν πριν γεννησω (ακομη και με τη κοιλια στο στομα) εκανα 10 δουλειες μεσα στην ημερα σε χρονο dt και οπως ηθελα τωρα μονη κανω τις 3-4 και μου τρωει ολη την ημερα εφοσον εχω το παιδι στο σπιτι ασχετα αν το κραταει οποιοσδηποτε..δεν παυει να με βλεπει και να θελει να ασχολουμαι και μαζι της ενιοτε..

ειμαι και πιο κουρασμενη..

και για αυτο σς ελεγα οτι τα χω παιξει γιατι τωρα που ρχονται γιορτες και γενεθλια θελω να ασοχληθω με το σπιτι και τις ετοιμασιες και δεν ξερω το ποτε..η μικρη σκ.....λα μου κοιμαται λιγο πλεον αλλα και τη νυχτα παρολο που πεφτει νωρις για υπνο (ελπιζω να αργησει να αλλαξει αυτο ειλικρινα) κανω λιγα πραγματα γιατι ειμα ψοφια η δεν θελω να κανω φασαρια..ας εινια καλα και ο συζυγος που βοηθαει αλλιως θα χαμε βρωμισει.

Διαφημίσεις

Πού είστε κορίτσια?Παίζετε με τα ζουζούνια σας?Εμένα μόλις κοιμήθηκε.

Μιάς και πλησιάζουν τα γεννέθλια μας να κάνουμε μια λίστα για να ξέρουμε πότε να ευχηθούμε?Γιατί εγώ απο μνήμη τα τελευταία χρόνια....άστα!Αφού όταν ήμουν έγκυος ξεχνούσα αμα πήρα το ασβέστιο.Ούτε η γιαγιά μου δεν ξεχνάει αν πήρε τα φάρμακά της που παίρνει και πολλά!Πω πω ντροπή!Νέο κορίτσι...Αnyway ξεκινάω την λίστα

1

2

3

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Πραγματικά είναι πολύ ζορικα να κάνεις δουλειες τώρα με το μωρό.και εγώ σαν την παλαβή να κάνω ότι προλάβω όταν κοιμάται, αλλα προχτες τον εβαλα στο παρκο εβαλα σκουπα ξεσκόνισα σφουγγαρισα ο μπεμπης παραπονιόταν στην αρχή αλλα αφού είδε οτι δεν τον σήκωνα εκαστε και επαιζε ή σηκωνόταν και με κοίταζε. Μόλις τελείωσα τον εβαλα στον πάγκο και πλύναμε μαζί τα ταψιά. Εχει μεγάλη πλακα κοριτσια οταν βάζω το μίξερ να φτιάξω κανα γλυκό,μόλις το δεί τον πιάνει πανικός,το φοβάται πριν ακόμα το ανοίξω. Τον βάζω λοιπόν στο καρεκλάκι του και κάθεται ακούνιτος μεχρι να σταματήσει το μίξερ.

Αντε να περάσει ο καιρός να κανονίσουμε και εμείς να σας δούμε,και να πιούμε καφεδάκι.:P

1

2

3

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 μπεμπάκος (παναγιωτης) annina

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...