Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ όταν κάνω γενική δεν θέλω να βρίσκω 5 πόντους σκόνη έτσι κάθε βδομάδα κάνω κάτι παραπάνω. Δηλ. τη μια τα πολύφωτα, την άλλη παντζούρια και κουρτίνες (ανά δίμηνο σίγουρα γιατί έχει πολύ σκόνη) , την άλλη μπαλκονόπορτες, εσωτερικές πόρτες και ντουλάπια κουζίνας απο έξω τα κάνω κάθε βδομάδα ένα νεράκι.

παντζουρια και παραθυρα κανω μια το μηνα..τα αλλα μια την εβδομαδα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το γελειο ειναι οτι ο ανδρας μου δεν ενοχλουταν με ολη την προηγουμενη κατασταση.. τωρα που χω αναλαβει εγω καταλαβαινει την διαφορα (κανει και εκεινος πλεον δουλειες και τον ποναει) αλλα αντιμετωπιζει την αδελφη του ως γερικο αλογο που δεν μπορεις να περιμενεις θαυματα..

το χαζο στην ολη υποθεση ειναι πως η καημενη ειναι καλος ανθρωπος και μας εχει βοηθησει αλλα δεν τα βρισκουμε στο θεμα αυτο.. και σε κατι αλλα κολληματα της βεβαια αλλα δεν ειναι της παρουσης..

Καλά είστε ΠΟΛΥ νοικοκυρές!!!! (διάβαζα την κουβέντα σας)

Εγώ δε μιλάω. :mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Τέλειωσα μια αγγαροδουλειά που είχα και τώρα φριιιιιιιιιιιιι! Κι έρχεται και σ/κ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πάντως αυτό το μαζωχτικό το 'χει και η πεθερά μου. Κάτι σαν κατοχικό σύνδρομο. Δεν πετάει ΤΙΠΟΤΑ!!!

Στο σπίτι της παθαίνω ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΑ!

Το 'χε κι ο Κώστας, αλλά του 'χω ανοίξει τα μάτια και πλέον κρατάμε ΜΟΝΟ ότι χρειαζόμαστε.

Κι αν έχουμε περίσσια πράγματα τα δίνουμε σε φιλανθρωπίες. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στο Στέκι Μεταναστών στο κέντρο, να δώσουμε περίσσια ρούχα του μικρού, παιχνίδια και πάνες που θ' αγοράσω από Lidl.

Εμ, φτηνές, εμ καλές!!! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εσενα ειχα στο μυαλο μου χαχα!!

Καλως την!!

Που να δειτε τι θα γινει αυριο στο εξοχικο..

θα χω να σας διηγουμε..

το πλανο ειναι να ανακαταταξουμε τα επιπλα (εννοειται οτι ειναι ΟΟΟΟΟΛΑ τα παλια επιπλα του σπιτιου της Αθηνας απο διαφορες δεκαετιες εκει το ενα πανω στο αλλο)

Πάντως αυτό το μαζωχτικό το 'χει και η πεθερά μου. Κάτι σαν κατοχικό σύνδρομο. Δεν πετάει ΤΙΠΟΤΑ!!!

Στο σπίτι της παθαίνω ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΑ!

Το 'χε κι ο Κώστας, αλλά του 'χω ανοίξει τα μάτια και πλέον κρατάμε ΜΟΝΟ ότι χρειαζόμαστε.

Κι αν έχουμε περίσσια πράγματα τα δίνουμε σε φιλανθρωπίες. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στο Στέκι Μεταναστών στο κέντρο, να δώσουμε περίσσια ρούχα του μικρού, παιχνίδια και πάνες που θ' αγοράσω από Lidl.

Εμ, φτηνές, εμ καλές!!! ;)

Καπως ετσι και ο ανδρας μου.. ηταν και αυτος σαβουρομαζωχτης.. και ακομη αν θελει μπορει να ειναι αλλα:

α) εχει καταλαβει οτι αυτο μονο τη ζωη δυσκολη μας εχει κανει

β) δεν αντεχει να με ακουει να του γκρινιαζω για αυτο το θεμα. (και οχι μονο χεχε!)

ήρθα κι εγώ...μέχρι να σας διαβάσω...

αμαν κουτσομπόλες...τον κόσμο όλο θάψατε!!!

κάνω δουλειές από το πρωί επάνω...

η μικρή σελινιάζεται στον επάνω όροφο...κοντεύει να μου το διαλύσει το σπίτι...ότι δεν κάνει κάτω...

ανοίγει συρτάρια,παίρνει τα άπλυτα και τα σκορπάει στο σπίτι,τα παιχνίδια παντού...

μια δουλειά κάνω και την υπόλοιπη ώρα μαζεύω το χαμό...

σιδέρωσα και σκούπισα πάνω,χθες έκανα το μπάνιο...

σκούπισα και κάτω...

και μετά σφουγγάρισμα,να πάει η μικρή για ύπνο πρώτα...

τα χαλιά ακόμα στρωμένα τα έχω...

τέλεια!!!

πρέπει μέχρι το σκ να τα σηκώσω...

λέτε για νοικοκυροσύνη???

εγώ προσπαθώ να το διατηρώ τακτοποιημένο...καθαρό...αλλά δεν σκούπιζω και ξεσκονίζω όλη μέρα...

ευτηχώς δεν είμαστε τσαπατσούληδες...

αυτό που με ενοχλεί είναι ότι θέλω τον νεροχύτη της κουζίνας να τον έχω καθαρό...αλλά με τα άλατα του νερού,δεν είναι εφικτό,θέλει κάθε μέρα viakal!!

και είναι και ανοξύδωτος!!

και νευριάζω...

στην αθήνα 1 φορά στις 10 μέρες έβαζα λίγο viakal!!

εδώ θέλεις κάθε χρόνο καινούριες βρύσες!!

ξέρω κι εγώ κάτι νοικοκυρές...κι η μαμά μου έτσι έχει γίνει πια...όλη μέρα λέει ότι κάνει δουλειές και μούφες λεει...

στης κουνιάδας αν πας θα φρίξεις...

για να φάω στης κουνιάδας πρέπει να καθαρίσω εγώ το μαχαιροπήρουνο μου και το πιάτο μου...είναι απαράδεκτη κατάσταση,για αυτό όταν πάμε περνάω τέλεια!!!

βίκυ μου και η δική μου μην νομίζεις ότι γενικά δείνει σημασία σε πολλά!!

στις κούνιες δεν μένουμε πολύ ώρα,θα κάνει κούνια και μετά θα φύγουμε,δεν πάει πουθενά εκεί γύρω...

στην παραλία το ίδιο...κάνει μπάνιο και μετά πάιζει με το κουβαδάκι της.

κι όταν είμαστε σπίτι με πολλά άτομα,δεν θέλει να την ενοχλεί κανείς,θα χαζολογήσει μόνη της...

αν έχει παιδάκι θα πάει από πίσω του!!

αυτό που με ενοχλεί είναι ότι θέλω τον νεροχύτη της κουζίνας να τον έχω καθαρό...αλλά με τα άλατα του νερού,δεν είναι εφικτό,θέλει κάθε μέρα viakal!!

και είναι και ανοξύδωτος!!

και νευριάζω...

στην αθήνα 1 φορά στις 10 μέρες έβαζα λίγο viakal!!

εδώ θέλεις κάθε χρόνο καινούριες βρύσες!!

Tο ίδιο πρόβλημα έχουμε κι εμέις στον Πύργο, πολλά άλατα, μονιμως χάλια οι βρύσες

εμενα η μανα μου ειναι τοοοοσο χαλια.. δηλαδη να ντρεπεσαι να μπεις στην κουζινα η στο μπανιο απο το χαλι της και να βρεις πηρουνι η ποτηρι λερωμενο..

αλλα ετσι ηταν παντα.. ποτε δεν επικαλεστηκε οτι ειναι νοικοκυρα..

θυμαμαι οταν καθαριζα το σπιτι για τον αρραβωνα της αδελφης μου..

δεν το ξανακανω.. λιπη παντου..ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ, μουχλα στους αρμους στα πλακακια της κουζινας και του μπανιου.. ταντουλαπια χυμα ολα ανω κατω ..

ακομη της το βαραω..

ταλαιπωρια αφανταστη.. ναμην αρχισω για την μικρη που δεν κουνησε ουτε δακτυλο..και μας την εκανε και με ελαφρα..

αι σιχτιρ!

Διαφημίσεις

δεν επιβραβευω την αρρωστημενη νοικοκυροσυνη ΑΛΛΑ το να κανεις κατι τακτικα σε ελαφραινει απο το βαρος της μεγαλης βρωμιας..

οταν το αφηνεις.. ΑΠΛΑ σε αφηνει και αυτο..

Είναι της ηλικίας ρε κορίτσια!

Κι ο Γιάννης χθες στο πάρκο είχε κολλήσει και ήθελε να του κάνουμε τραμπάλα πόση ώρα!

Κάτι μικρά (ελαφρώς μεγαλύτερα απ' αυτόν) που παίζανε με μπάλα δίπλα, τα κοιτούσε λίγο, αλλά δεν ήθελε να πάει.

Μάλλον είναι ακόμα στην ηλικία εξερεύνησης περισσότερο κι όχι κοινωνικοποίησης.

Μη βιαζόμαστε. Σιγά - σιγά :D!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

'εχω ρίξει καθαρίσματα στο σπίτι των γονιών...

ερχόμουν για γιορτές και καθόμουν σπίτι να καθαρίζω και να μαγειρεύω...

και ποτέ να μην είναι τακτοποιημένο...

και φανταστείτε 3 φορές την εβδομάδα είχε γυναίκα...

ευτηχώς γλίτωσα...

τώρα που μένει και σε μεγαλύτερο...συνέχεια άνω κάτω είναι...

Είναι της ηλικίας ρε κορίτσια!

Κι ο Γιάννης χθες στο πάρκο είχε κολλήσει και ήθελε να του κάνουμε τραμπάλα πόση ώρα!

Κάτι μικρά (ελαφρώς μεγαλύτερα απ' αυτόν) που παίζανε με μπάλα δίπλα, τα κοιτούσε λίγο, αλλά δεν ήθελε να πάει.

Μάλλον είναι ακόμα στην ηλικία εξερεύνησης περισσότερο κι όχι κοινωνικοποίησης.

Μη βιαζόμαστε. Σιγά - σιγά :D!

Συμφωνω απολυτα.. σε αυτη την ηλικια δεν παιζουν μεταξυ τους.. περισσοτερο εξερευνουν

Γατες ταιζε πριν πολλα χρονια μεχρι που βγαλε εξανθημα και τις σιχαθηκε.. τωρα ΟΤΙ σε ψωμι, μπισκοτο, η αλλο μικρο φαγωσιμο ταιζει τα πουλακια η τις χελωνες..

κάθε βράδυ ετοίμαζε συσίτιο για τις γάτες σε νάυλον σακούλα που επίσης μάζευε και το έβαζε κάτω απο τον κάδο, στο δρόμο, επίσης στο περβάζι του παραθυρου έβαζε βρεγμένο ψωμί, ψίχουλα και σιτάρι για τα πουλιά. Αν δεν είχε περίσσευμα για τις γάτες έβραζε ρύζι ή μακαρόνια και έχυνε λάδι στο οποίο είχε τηγανίσει κρέας. Α! Και το λάδι ποτέ μιας χρήσης! Ακόμα και σε αυτό που τηγάνιζε μπριζόλες το κρατούσε. Τα δε τηγάνια της μαύρα απο το καμμένο λάδι όχι μόνο στον πάτο αλλά παντού. Απορώ πώς το καταφέρνουν . Εγώ ένα μαύρο σκεύος δεν έχω. Το τρίβω κάθε φορά και σιγά το τρίψιμο αν το κάνεις αμέσως. Ενώ αν το αφήσεις να καεί και να ξανακαεί άστο, ξέχνατο το τηγάνι. Αν τα συντηρείς γενικώς τα πράγματα γλιτώνεις πολύ κόπο όταν και άμα αποφασίσεις να τα πιάσεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...