Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτος ο τομεας ειναι ο ενας εκτων δυο που δεν την παλευουν τα νευρα μου μαζι της..

οπως χθες.. ειχε ζουμια απο καρπουζι στο τραπεζι (ο συζυγος εβαλε να φαει..) και πηρε εκεινη το βετεξ να καθαρισει.. της ειπα οτι θα το κανω εγω (γιατι απλα ηξερα το αποτελεσμα..) αλλα με προλαβε..και αντι να σφουγγισει τα ζουμια .. τα τραβηξε προς τα εξω και βεβαια επεσαν στο πατωμα.. αντε να σφουγγαριζω...

αν σου πει οτι σκουπισε ξερεις οτι πρεπει να ξανασκουπισεις..

οταν καθαριζει φακες πχ.. στανταρακι οτι μετα στο σκουπισμα θα βρεις το μισο πακετο κατω..

δεν εχει αισθηση του πως κινειται και τι κανει.. δεν τη νοιαζει βασικα και ολο εκνευριζεται που εγω της την λεω μετα η ο αδελφος της και πιστευει οτι εκεινη τα κανει ολα καλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτος ο τομεας ειναι ο ενας εκτων δυο που δεν την παλευουν τα νευρα μου μαζι της..

οπως χθες.. ειχε ζουμια απο καρπουζι στο τραπεζι (ο συζυγος εβαλε να φαει..) και πηρε εκεινη το βετεξ να καθαρισει.. της ειπα οτι θα το κανω εγω (γιατι απλα ηξερα το αποτελεσμα..) αλλα με προλαβε..και αντι να σφουγγισει τα ζουμια .. τα τραβηξε προς τα εξω και βεβαια επεσαν στο πατωμα.. αντε να σφουγγαριζω...

αν σου πει οτι σκουπισε ξερεις οτι πρεπει να ξανασκουπισεις..

οταν καθαριζει φακες πχ.. στανταρακι οτι μετα στο σκουπισμα θα βρεις το μισο πακετο κατω..

δεν εχει αισθηση του πως κινειται και τι κανει.. δεν τη νοιαζει βασικα και ολο εκνευριζεται που εγω της την λεω μετα η ο αδελφος της και πιστευει οτι εκεινη τα κανει ολα καλα..

Σε εννοώ απόλυτα! Μεγάλωσα με τους παππούδες μου και η δε γιαγιά ίδια περίπτωση. Εγώ σκούπιζα , τα έκανα όλα λαμπίκο και μέχρι το απόγευμα έβλεπες στο πάτωμα της κουζίνας, ψύχουλα, φλούδες απο κρεμμύδια, ζάχαρη και ότι περνούσε απο το χέρι της έβλεπες και ένα δείγμα στο πάτωμα. Είχαν πάθει τα νεύρα μου... Παρθένος του Αυγούστου η γιαγιά. Για την ακρίβεια 25.

Σε εννοώ απόλυτα! Μεγάλωσα με τους παππούδες μου και η δε γιαγιά ίδια περίπτωση. Εγώ σκούπιζα , τα έκανα όλα λαμπίκο και μέχρι το απόγευμα έβλεπες στο πάτωμα της κουζίνας, ψύχουλα, φλούδες απο κρεμμύδια, ζάχαρη και ότι περνούσε απο το χέρι της έβλεπες και ένα δείγμα στο πάτωμα. Είχαν πάθει τα νεύρα μου... Παρθένος του Αυγούστου η γιαγιά. Για την ακρίβεια 25.

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..

Ετσι ετσι.. ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ απο τα χερια της θα το βρεις στο πατωμα..

αφου χθες ηθελε να σφουγγαρισω το μπανιο και της λεω "προκειται να πλυνετε αλλα ρουχα?" εννοειται οτι με κοιταξε με απορια και της απανταω "για να δω αν θα σφουγγαρισω σημερα η αυριο.. μην ταλαιπωρουμαι δυο φορες"

Αυτη ειναι Παρθενος Αυγουστου 28.. και ο αδελφος μου 30 τα ιδια χαλια..

ειναι και τρελλη κωλλυματιας.. εχεις δει στις κονσερβες ΚΥΚΝΟΣ που εχει ενα πλαστικο καπακι προστασιας? πρεπει να χω και καμια 200αρια στο σπιτι (τα πεταω κρυφα κατα καιρους).. τα χει για να σκεπαζει τα ποτηρια μην σκονιζονται στην ποτηροθηκη.. βεβαια εγω τα βγαζω..

οταν τρωμε σουβλακια ξυλακι δεν πεταει ποτε τα ξυλακια και τα κραταει μηπως χρειαστουν.. την επομενη βεβαια τα βρισκει σπασμενα στα σκουπιδια..

να μη μιλησω για οποιαδηποτε γυαλινη η πλαστικη συσκευασια..

θα την κανονισω εγω τωρα που θα λειπει στο εξοχικο εχουν να πεταχτουν..

μαζευει ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

Διαφημίσεις

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..

Ετσι ετσι.. ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ απο τα χερια της θα το βρεις στο πατωμα..

αφου χθες ηθελε να σφουγγαρισω το μπανιο και της λεω "προκειται να πλυνετε αλλα ρουχα?" εννοειται οτι με κοιταξε με απορια και της απανταω "για να δω αν θα σφουγγαρισω σημερα η αυριο.. μην ταλαιπωρουμαι δυο φορες"

Αυτη ειναι Παρθενος Αυγουστου 28.. και ο αδελφος μου 30 τα ιδια χαλια..

και μετά σου λένε μην πιστεύεις:mrgreen: 25 και 28 Αυγούστου γιαγιά και κουνιάδα τσαπατσούλες 10 και 13 Σεπτεμβρίου εγώ και εσύ ................:mrgreen:

ζαχαρη.. το χω εξηγησει ενα εκατομμυριο φορες ως οταν ανοιγεις το πακετο παντα εχει μεινει απο το εργοστασιο λιγη ζαχαρη στο διπλωμα και ετσι για να μην πεφτει στο πατωμα να την ανοιγουν στο νεροχυτη...

οοοοοοχιιι... στον αερα θα το ανοιξει και εκεινη και ο ανδρας μου...

ειναι και τρελλη κωλλυματιας.. εχεις δει στις κονσερβες ΚΥΚΝΟΣ που εχει ενα πλαστικο καπακι προστασιας? πρεπει να χω και καμια 200αρια στο σπιτι (τα πεταω κρυφα κατα καιρους).. τα χει για να σκεπαζει τα ποτηρια μην σκονιζονται στην ποτηροθηκη.. βεβαια εγω τα βγαζω..

οταν τρωμε σουβλακια ξυλακι δεν πεταει ποτε τα ξυλακια και τα κραταει μηπως χρειαστουν.. την επομενη βεβαια τα βρισκει σπασμενα στα σκουπιδια..

να μη μιλησω για οποιαδηποτε γυαλινη η πλαστικη συσκευασια..

θα την κανονισω εγω τωρα που θα λειπει στο εξοχικο εχουν να πεταχτουν..

μαζευει ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

έχω λυθεί στα γέλια γιατί είναι σαν να μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο. Μαζεύει κεσεδάκια απο γιαούρτια , γυάλινες συσκευασίες, με καπάκια απο γιαούρτι σκεπάζει το ποτήρι απο το οποίο πίνει τσάι γιατί το πίνει σιγά σιγά, κρατάει τα ξυλάκια και έπλενε τα καλαμάκια που έπινε ο παππούς καφέ για να τα ξαναχρησιμοποιήσει στον καφέ του παππού. Μήν μου πεις ότα ταϊζει και τις γάτες?

Η καθαριότητα όπως και όλα σ'αυτή τη ζωή ειναι υποκειμενικά.

Δίνω ως παράδειγμα της παρακάτω περιπτώσεις:

-Ξέρω κυρία που σφουγγαρίζει κ ξεσκονίζει 4-5 φορές την ημέρα ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΕΡΟ στον κουβά -ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΘΑΡΗ

-Ξέρω κυρία που κάνει το μπάνιο τόσο καθαρό που μπορείς να φας ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ στο σπιτι της 10 χρονια - ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΘΑΡΗ

-Ξερω κυρία που δεν μπορείς να περάσεις από τα πράγματα που έχει μέσα στο σπίτι κ σφουγγαρίζει σπάνια ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ γιατι ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ

-Η μητέρα μου σφουγγαρίζει πρωι κ βράδυ, ξεσκονίζεΙ στο σπίτι της κ είναι όντως καθαρή ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΜΜΩΝΙΑ- ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΘΑΛΑΜΟ

Εγώ που επίσης πιστεύω ότι ειμαι καθαρή, με δυο παιδια διατηρώ ένα σπιτι τακτοποιημένο, ξεσκονίζω και σφουγγαρίζω μερα παρά μέρα, το μπανιο ειναι καθαρό, πλένω το μπροστινό μπαλκόνι σπάνια γιατι ειναι σαν να μην υπάρχει,και οταν κανω γενική ακόμα κ που δεν καπνίζει κανεις πλενω παντα ολες τις κουρτινες κ τραβάω τα επιπλα. Για κάποια άλλη, οπως η μητερα μου

που λεει οτι στο σπιτι μου είναι mπoυρδelo με το συμπάθειο(δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί:rolleyes:)

έχω λυθεί στα γέλια γιατί είναι σαν να μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο. Μαζεύει κεσεδάκια απο γιαούρτια , γυάλινες συσκευασίες, με καπάκια απο γιαούρτι σκεπάζει το ποτήρι απο το οποίο πίνει τσάι γιατί το πίνει σιγά σιγά, κρατάει τα ξυλάκια και έπλενε τα καλαμάκια που έπινε ο παππούς καφέ για να τα ξαναχρησιμοποιήσει στον καφέ του παππού. Μήν μου πεις ότα ταϊζει και τις γάτες?

Α! Και τα σακουλάκια πολυμπανγκ επίσης δεν είναι μιας χρήσης. και αυτά πλύσιμο και στέγνωμα στο νεροχύτι μαζί με τα πιατα.

Διαφημίσεις

Για κάποια άλλη, οπως η μητερα μου

που λεει οτι στο σπιτι μου είναι mπoυρδelo με το συμπάθειο(δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί:rolleyes:)

Ευτυχώς που είναι μαμά σου. για φαντάσου να ήταν πεθερά:mrgreen:

Εγώ όταν κάνω γενική δεν θέλω να βρίσκω 5 πόντους σκόνη έτσι κάθε βδομάδα κάνω κάτι παραπάνω. Δηλ. τη μια τα πολύφωτα, την άλλη παντζούρια και κουρτίνες (ανά δίμηνο σίγουρα γιατί έχει πολύ σκόνη) , την άλλη μπαλκονόπορτες, εσωτερικές πόρτες και ντουλάπια κουζίνας απο έξω τα κάνω κάθε βδομάδα ένα νεράκι.

Η καθαριότητα όπως και όλα σ'αυτή τη ζωή ειναι υποκειμενικά.

Δίνω ως παράδειγμα της παρακάτω περιπτώσεις:

-Ξέρω κυρία που σφουγγαρίζει κ ξεσκονίζει 4-5 φορές την ημέρα ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΕΡΟ στον κουβά -ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΘΑΡΗ --ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ-ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙ ΧΩΛ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟς ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ

-Ξέρω κυρία που κάνει το μπάνιο τόσο καθαρό που μπορείς να φας ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ στο σπιτι της 10 χρονια - ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΘΑΡΗ-- ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

-Ξερω κυρία που δεν μπορείς να περάσεις από τα πράγματα που έχει μέσα στο σπίτι κ σφουγγαρίζει σπάνια ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ γιατι ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ - Κ Ο Υ Ν Ι Α Δ Α

-Η μητέρα μου σφουγγαρίζει πρωι κ βράδυ, ξεσκονίζεΙ στο σπίτι της κ είναι όντως καθαρή ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΜΜΩΝΙΑ- ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΘΑΛΑΜΟ

I L O V E YOUR M O T H E R

Εγώ που επίσης πιστεύω ότι ειμαι καθαρή, με δυο παιδια διατηρώ ένα σπιτι τακτοποιημένο, ξεσκονίζω και σφουγγαρίζω μερα παρά μέρα, το μπανιο ειναι καθαρό, πλένω το μπροστινό μπαλκόνι σπάνια γιατι ειναι σαν να μην υπάρχει,και οταν κανω γενική ακόμα κ που δεν καπνίζει κανεις πλενω παντα ολες τις κουρτινες κ τραβάω τα επιπλα. Για κάποια άλλη, οπως η μητερα μου

που λεει οτι στο σπιτι μου είναι mπoυρδelo με το συμπάθειο(δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί:rolleyes:) ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΝΕΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ -ΜΑΜΑ.. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙς ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ

ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ

Γατες ταιζε πριν πολλα χρονια μεχρι που βγαλε εξανθημα και τις σιχαθηκε.. τωρα ΟΤΙ σε ψωμι, μπισκοτο, η αλλο μικρο φαγωσιμο ταιζει τα πουλακια η τις χελωνες..

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΜΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Οχι τα σακκουλακια μιας χρησης δεν τα επαναχρησιμοποιει αλλα σακουλες σουπερ μαρκετ?????!!!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΟΠΟΙΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ εβρισκες ναυλον σακουλες... ακομη μαζευει και εκεινη αλλα και ο ανδρας μου αλλα τα χω περιορισει σε ενα μερος..

Μιλαμε θα δυστυχισει αν παψουν να διαθετουν στην αγορα ναυλον σακουλες..

και να σας πω..

ντρεπομαι να καλεσω και τη μανα του πατερα μου να μεινει στο εξοχικο μας γιατι εκεινη ειναι αρρωστη νοικοκυρα και ειναι και κουτσομπολα και αν δει την οικιακη συμπεριφορα της κουνιαδας αλλα και την ακαταστασια της θα χει να λεει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...