Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα η μερα ειναι στραβη απο το πρωι..

πηγα στο μπανιο και εκει που μεσα στη νυστα μου πηγα να πλυθω τσουπ στο πατωμα βλεπω μια κατσαριδα (μπλιαχ!!) να τρεχει πανικοβλημενη προς τα εξω.. μεχρι να το εμπεδωσω και να ανοιξω την πορτα αυτη εξαφανιστηκε και η μπηκε στην αποθηκη, η στο μικρο wc το οποιο χρησιμοποιει αποκλειστικα η κουνιαδα.. αλλα δεν μπορουσα να την εντοπισω.. ψεκασαμε οτι μπορουσαμε (λογω μικρης) και αποψε που θα την κανουμε για εξοχικο θα ψεκασουμε το υπολοιπο σπιτι.. δεν την παλευω στη σκεψη να παει σε κανα υπνοδωματιο..

γμτ την μονοκατοικια και τον κηπο.. ολη τη βρωμια των γυρω πολυκατοικιων εμεις την χρεωνομαστε..φταιει ομως και η κουνιαδα μου αλλα βαρεθηκα να τα λεω..

Τα φάρμακα του εμπορίου δεν κάνουν δουλειά. Σκοτώνουν την κατσαρίδα που πατάει πάνω εκείνη την ώρα. Υπάρχουν κάτι σύριγγες με gel όπου τοποθετείς σταγόνες κάτω απο τους νεροχύτες σε κουζίνα και μπάνιο, στη λεκάνη της τουαλέτας απο κάτω , στους μεντεσέδες των ντουλαπιών , κάτω απο τα ράφια των ντουλαπιών και στα σωβάν ντιπί εαν θέλεις. Είναι επαγγελματικό προϊον. Το έχουμε στη δουλειά. Εγώ το ανανεώνω κάθε χρόνο σχεδόν και δεν θυμάμαι τελευταία πότε είδα κατσαρίδα. Έχει προσελκυστικές ουσίες για την κατσαρίδα, τρώει η κατσαρίδα, ψωφάει στη φωλιά της και επειδή έχει το φαινόμενο του κανιβαλισμού η ζωντανή τρώει την ψοφια και λαμβάνει και αυτή απο το φάρμακο. Επομένως ψοφάνε και οι κατσαρίδες της φωλιάς. max force της bayer. Θα τα βρεις σε μαγαζάκια όπου πωλούνται φυτοφάρμακα, λιπάσματα κλπ.

ΥΓ: Δεν θέλω να σε τρομάξω λέγοντας σου πόσο βρώμικη είναι μια κατσαρίδα και πόσες νόσους μπορεί να μεταδώσει...

καλημέρα, έτσι όπως τα περιγράφεις μου θυμίζει η μικρή το Θοδωρή. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι γινόταν ταρζαν στις κούνιες ότι και να του έκαναν τα άλλα παιδάκια δεν αντιδρούσε. Ηταν γενικά πολύ ήρεμος. Με τον καιρό όμως έπρεπε λόγο να τον ξυπνήσω καθότι αγόρι .... να είναι λίγο πιο δυναμικός. Το παιδί δεν άλλαξε δραματικά αλλά ουσιαστικά ειναι η ψυχή της παρέας. Ειναι το μόνο παιδάκι που πάντα με χαρά καλούν στα παρτυ, συνεργάζεται πολύ ευκολα με μικρότερα και μεγαλύτερα παιδάκια αφού δεν τσακώνεται κ τα περνά όλα πιο χαλαρά. Οταν την στείλεις προνήπιο πιθανότατα το πρώτο σχόλιο που θα ακούσεις από τις δασκάλες θα ειναι ότι η Γιωργίτσα ειναι λιγο μαζεμένα αλλά κατά τα άλλα συνεργάζεται άψογα. Μετά το 6μηνο θα μπαινεις στο προνήπιο και όλα τα παιδάκια θα φωνάζουν Γιωργίαααα!!!!!!!!!!! Μην αγχώνεσαι για τίποτα απλά εχεις ένα ήσυχο συνεργάσιμο παιδάκι... Μην ξεγελαστείς αν κάνεις καποια στιγμή δευτερο ότι θα σου βγεί έτσι.... Κοιτα εμένα τη δόλια μανα με τη μικρή Ταλιμπάν:tongue::tongue::tongue::tongue:

τζες,ο γιος σου ετσι οπως τον περιγραφεις,ειναι ο γιος που θα ηθελε καθε μαμα.να τον χαιρεσαι!αλλα και τα ταλιμπανακια κοριτσακια,εχουν την χαρη τους!:D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

και της δικιας μου της αρεσει η Ντορα και την λεει η Γκο η Ντο.. οπως της ερθει.. την αναγνωριζει ΠΑΝΤΟΥ!!

Εμεις εχουμε φιλη μας καλη τη Φραουλιτσα.. ειναι σε ωραιο μεγεθος η κουκλα και νομιζει οτι ειναι παιδακι..

Την Ντόρα τη λέει Ντόι και τον μπουτσ μπαμπού. Μπαμπού επίσης λέει το ποντίκι και τον Παντελή (τον νοικάρη της πεθεράς μου).

Την Ντόρα τη λέει Ντόι και τον μπουτσ μπαμπού. Μπαμπού επίσης λέει το ποντίκι και τον Παντελή (τον νοικάρη της πεθεράς μου).

α,εμενα της αρεσει ο τουτι(τουιτι),και τον παντελη ενα αγορακι τον λεει αλή.

και της αρεσει να φοραει τα παπουτσια μας και να τα περπαταει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εμενα φοραει και τα ρουχα μου.. και λεει μαμα..

και οτι και να της φορεσεις κανει σαν μοντελακι του 60' και περιμενει με τουπε να της πεις ΚΟΥΚΛΑ!

Εμένα έχει μανία με τα παπούτσια. Όπου βρει παπούτσι πάει να το φορέσει. Και μάλιστα δεν κάθεται κάτω, κρατάει απο κάπου για να διατηρεί την ισορροπία της και με λεπτομέρια εστιαζει την τρύπα για να βάλει το πόδι της μέσα, αν είναι δικό της το παπούτσι που είναι μικρούτσικια η τρύπα. Και όταν της λέω το άλλο πόδι όταν πάει να τα βάλει ανάποδα αμέσως αλλάζει πόδι!

Εμένα έχει μανία με τα παπούτσια. Όπου βρει παπούτσι πάει να το φορέσει. Και μάλιστα δεν κάθεται κάτω, κρατάει απο κάπου για να διατηρεί την ισορροπία της και με λεπτομέρια εστιαζει την τρύπα για να βάλει το πόδι της μέσα, αν είναι δικό της το παπούτσι που είναι μικρούτσικια η τρύπα. Και όταν της λέω το άλλο πόδι όταν πάει να τα βάλει ανάποδα αμέσως αλλάζει πόδι!

αααα και μενα τα κανει αυτααα.. και εχει πλακα οταν παει να βαλει το παπουτσι της η ενα παντελονι.. δεν τραβαει το ρουχο προς το ποδι αλλα με το χερι τραβαει το ποδι προς το παντζακι!!

χρησιμοποιω τετοιο τζελ κατω απο τα ντουλαπια και μαλιστα το χα εφαρμοσει ξανα την περασμενη εβδομαδα..

στο μπανιο επειδη παει η μικρη και ανακατευεται δεν εχω βαλει αλλα τωρα που το λες θα βαλω κατω απο το ερμαριο, πισω απο τη λεκανη και κατω απο το νιπτηρα.. βλακεια που το αμελησα αλλες χρονιες το εκανα.. τωρα αυτη η σκατενια η θα βγηκε απο κανα σιφωνι η απο την αποθηκη.. κραταει και αυτη η κουνιαδα τη σαρα και τη μαρα και δεν μπορεις να καθαρισεις εκει μεσα.. και εχει το θρασος να σου λεει.. οτι εκει μεσα δεν εχει κατσαριδα.. ωρες ωρες δεν ξερω τι αλλο να της πω.. απλα δεν ξερω..

αααα και μενα τα κανει αυτααα.. και εχει πλακα οταν παει να βαλει το παπουτσι της η ενα παντελονι.. δεν τραβαει το ρουχο προς το ποδι αλλα με το χερι τραβαει το ποδι προς το παντζακι!!

χρησιμοποιω τετοιο τζελ κατω απο τα ντουλαπια και μαλιστα το χα εφαρμοσει ξανα την περασμενη εβδομαδα..

στο μπανιο επειδη παει η μικρη και ανακατευεται δεν εχω βαλει αλλα τωρα που το λες θα βαλω κατω απο το ερμαριο, πισω απο τη λεκανη και κατω απο το νιπτηρα.. βλακεια που το αμελησα αλλες χρονιες το εκανα.. τωρα αυτη η σκατενια η θα βγηκε απο κανα σιφωνι η απο την αποθηκη.. κραταει και αυτη η κουνιαδα τη σαρα και τη μαρα και δεν μπορεις να καθαρισεις εκει μεσα.. και εχει το θρασος να σου λεει.. οτι εκει μεσα δεν εχει κατσαριδα.. ωρες ωρες δεν ξερω τι αλλο να της πω.. απλα δεν ξερω..

Αν έβαλες μετά απο πολύ καιρό μια κινητικότητα το πρώτο 15νθήμερο είναι φυσιολογική. Καλό είναι να ανανεώνεις μια φορά τον χρόνο τουλάχιστον . Κύρια σημεία είναι η κουζίνα και το μπάνιο. Συχνάζουν στην υγρασία. Επίφοβο σημείο τα ντουλάπια γιατί έχουν τρόφιμα. Αν το βάλεις σε κρυφά σημεία η μικρή δεν το βλέπει. Άσε που δεν μπορεί να το πάρει. Εγώ με το βιτέξ τρίβω και βάζω και δύναμη για να φύγει .

Αν έβαλες μετά απο πολύ καιρό μια κινητικότητα το πρώτο 15νθήμερο είναι φυσιολογική. Καλό είναι να ανανεώνεις μια φορά τον χρόνο τουλάχιστον . Κύρια σημεία είναι η κουζίνα και το μπάνιο. Συχνάζουν στην υγρασία. Επίφοβο σημείο τα ντουλάπια γιατί έχουν τρόφιμα. Αν το βάλεις σε κρυφά σημεία η μικρή δεν το βλέπει. Άσε που δεν μπορεί να το πάρει. Εγώ με το βιτέξ τρίβω και βάζω και δύναμη για να φύγει .

οχι στα ντουλαπια της κουζινας κατω απο το νεροχυτη βαζω τεσσερις φορες το χρονο.. αλλα απο καπου βρισκουν και παιρνουν..δεν το χουμε εντοπισει ακομη αλλα οταν εχω το jel ΟΣΕΣ εχουν βγει απο το ντουλαπι ειναι στα ορια τους γιατι ειναι φαρμακομενες.. η σημερινη δεν ηρθε απο εκει ΣΤΑΝΤΑΡ.. και πριν καμια βδομαδα ειχα δει πανω απο την πορτα της αποθηκης αλλη μια μεγαλη αλλα ηταν ζαβλακωμενη.. αυτη υποθεσαμε οτι θα χε ερθει απο την κουζινα αλλα η σημερινη δεν ηρθε απο εκει...

καταλαβες τωρα..

εχω φαει μεγαλη φρικη..δεν το ξεπερναω ευκολα.. και φταιει η κουνιαδα μου και ξερει γιατι αλλα ο ανοικοκυρευτος ανθρωπος δεν αλλαζει..

θα βαλω παντου τζελ λεμε το απογευμα και θα ψεκασω μολις φυγουμε τοσο ασφυκτικα οσο δεν παει..

εχω φαει μεγαλη φρικη..δεν το ξεπερναω ευκολα.. και φταιει η κουνιαδα μου και ξερει γιατι αλλα ο ανοικοκυρευτος ανθρωπος δεν αλλαζει..

Πάντα έτσι ήταν η κουνιάδα ή λόγω ηλικίας? Βέβαια έχω δει και γριούλες πολύ νοικοκυρεμένες και καθαρές , δεν μπορούν να σούρουν τα πόδια τους αλλά παρ'ολα αυτά κοιτάν το νοικοκυριό τους. Είναι και άλλες που δηλώνουν πρώτες νοικοκυρές στα νιάτα στους αλλά με το πέρασμα των χρόνων βαραίνουν λένε!

Διαφημίσεις

οχι στα ντουλαπια της κουζινας κατω απο το νεροχυτη βαζω τεσσερις φορες το χρονο.. αλλα απο καπου βρισκουν και παιρνουν..δεν το χουμε εντοπισει ακομη αλλα οταν εχω το jel ΟΣΕΣ εχουν βγει απο το ντουλαπι ειναι στα ορια τους γιατι ειναι φαρμακομενες.. η σημερινη δεν ηρθε απο εκει ΣΤΑΝΤΑΡ.. και πριν καμια βδομαδα ειχα δει πανω απο την πορτα της αποθηκης αλλη μια μεγαλη αλλα ηταν ζαβλακωμενη.. αυτη υποθεσαμε οτι θα χε ερθει απο την κουζινα αλλα η σημερινη δεν ηρθε απο εκει...

καταλαβες τωρα..

θα βαλω παντου τζελ λεμε το απογευμα και θα ψεκασω μολις φυγουμε τοσο ασφυκτικα οσο δεν παει..

Βάλε και στις εξώπορτες και μπαλκονόπορτες. Περιορίζεις την τυχόν είσοδο τους.

θα ψεκασω μολις φυγουμε τοσο ασφυκτικα οσο δεν παει..

Δώρον άδωρον αν ενοείς να ψεκάσει με τέζα κλπ. καλύτερα πάρε ένα εντομοκτόνο επαγγελματικό. Γύρω στα 5 ευρώ κοστίζουν τα 50cc τα οποία αραιώνεις σε 4 λίτρα νερό. Είναι άχρωμο, άοσμο και έχει και υπολληματική διάρκεια κάποιους μήνες.

Δώρον άδωρον αν ενοείς να ψεκάσει με τέζα κλπ. καλύτερα πάρε ένα εντομοκτόνο επαγγελματικό. Γύρω στα 5 ευρώ κοστίζουν τα 50cc τα οποία αραιώνεις σε 4 λίτρα νερό. Είναι άχρωμο, άοσμο και έχει και υπολληματική διάρκεια κάποιους μήνες.

αααχχ τα κανουμε και αυτα.. απλα φετος δεν τα καναμε εξω γιατι εχουμε τη μικρη που πιανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! και ενιοτε τα βαζει και στο στομα.. αλλα δεν θα την παλεψω για πολυ

Είναι και άλλες που δηλώνουν πρώτες νοικοκυρές στα νιάτα στους αλλά με το πέρασμα των χρόνων βαραίνουν λένε!

Αυτα λεει και η κουνιαδα μου αλλα εγω λεω οτι ειναι οι κουβεντες τον ανοικοκυρευτων... ασε κιολας που ποτε δεν εκανε πραγματικα δουλειες στο σπιτι τους, ολα απο την συγχωρεμενη τη μανα τους περνουσαν.. οταν ανελαβε εκεινη το νοικοκυριο (πολυ πριν γνωρισω τον ανδρα μου επειδη πεθανε ο πατερας τους και αρρωστησε η μανα τους) αν εβλεπες σε τι κατασταση παρελαβα το σπιτι θα καταλαβαινες γιατι ειμαι τοοοοοσο σχολαστικη και υποχονδρια με το σπιτι σημερα..

και ενα απλο παραδειγμα ειναι να δεις τον δικο της χωρο και τους δικους μας.. και ολο σου λεει δεν προλαβαινει να συγυρισει.. παλια επειδη ειχε πολλες δουλειες εξωτερικες η την πονουσε το ενα η το αλλο και τωρα επειδη κραταει τη μικρη..

το παραλογο ειναι οτι αν τη βαλεις να πλυνει πιατα η ρουχα στο χερι θα το κανει τοσο σχολαστικα και αργα που θα χεις βρωμισει αλλα τοσα και θα χει καταναλωσει νερο και απορρυπαντικο απειρο

θες και αλλη επεξηγηση?? νομιζω οτι εγινα κατανοητη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...