Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το απόγευμα είχαν έρθει κατι παιδάκια να παίξουν αφου δεν πήγαν κουνιες... πολύ ζέστη

Όντως, πολύ ζέστη.

Εμένα ο δικός μου, και λόγω ίωσης, ήταν κλεισμένος μέσα απ' το Σάββατο. Σήμερα, μετά τις 7.30, τον βγάλαμε όμως μια μεγάλη βόλτα. Θα 'σκαγε το μωρό!!!

Φυσούσε ωραία εκείνη την ώρα.

Βέβαια με το περπάτημα ζεσταθήκαμε υπερβολικά!!!

Ευτυχώς τώρα δροσίζει το σπίτι και μπορούμε να κοιμηθούμε!

Υπομονή 1-2 μέρες ακόμα και μετά δροσίζει λέει η ΕΜΥ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και καληνυχτα...

γυρισα απο τη δουλεια, μαγειρεψα, σκουπισα, σφουγγαρισα το σπιτι, εβαλα πλυντηριο, καναμε μπουγελο τη μικρη με το λαστιχο, την πηγα παιδικη χαρα, ξαναπλυνα στο χερι κατι ξεχασμενα, εκανα δυο ωρες να την κοιμισω.. μας εκανε σκηνικα με την κουνια της (φταιει που λογω της ιωσης την ειχα στο κρεβατι μου τοσες μερες και τωρα κανει σα δαιμονισμενο που την αφηνω εκε για βραδυ...το χασαμε το παιχνιδι της κουνιας.. παει.. τωρα μονο με μονο κρεβατι θα δουμε τι θα γινει αλλα απο Σεπτεμβρη..)

σιδερωσα και της μικρης τα ρουχα, περασα και κατι φωτο και ετοιμαζομαι για υπνο...

αυταααααα...

ήρθα κορίτσια...

πόσες ώρες να σας διαβάσω,το μεσημέρι δεν πρόλαβα μέχρι να φάμε και να ξαπλώσουμε...

μετά πήγαμε mothercare να πάρω δώρο για τη βάφτιση του σαββάτου...

μετά στην μαμά μου να πάρω πράγματα από τον μπαξέ της και μετά στην αδερφή μου...

της είχα 2 κούτες με τα χειμωνιάτικα της μικρής...

έπαιξαν τα μικρά,το ευχαριστήθηκαν!!!

οταν λετε θα τα πουμε το βραδακι εννοειτε μετα τη μια???:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΝΑι καλε!! 1 και τεταρτο για την ακριβεια..

Εμας το απογευμα ηρθε η μια μας νονα με τον γιο της (1 χρονο μεγαλυτερο) και το τι παιχνιδι εκαναν δεν λεγεται! Πολυ χαρηκα να την βλεπω ετσι..Βεβαια μας εκαναν ενα σπιτι- ας μην χαρακτηρισω, οποτε παλι αυριο σκουπισμα, σφουγγαρισμα κτλ. Η Ναταλιτσα ΟΤΙ εβλεπε εκανε! Αν εμενε ο μικρος μια βδομαδα σπιτι μας θα μου την ειχε κανει ΑΝΤΑΡΤΗ!!!

Μονο αυτες τις μερες δεν πολυ τρωει βρε κοριτσια..Το κανουν και τα δικα σας; Υποθετω λογω ζεστης σωστα;; ΑΛΛΑ πινουμε ΠΟΛΥ νεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

yRf6p1.png

Kαλημέρα κορίτσια,

επιτέλους Παρασκευή,

τι ζέστη είναι αυτή;; Δεν παλεύεται!

Μονο αυτες τις μερες δεν πολυ τρωει βρε κοριτσια..Το κανουν και τα δικα σας; Υποθετω λογω ζεστης σωστα;; ΑΛΛΑ πινουμε ΠΟΛΥ νεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Με το φαγητό ειναι ανάλογα τη μέρα μπορεί να το φάει μπορεί όχι αλλά σίγουρα πίνει πάραααα πολύ νερό!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μια ώρα σας διάβαζα καλέ!Σήμερα είμαι χαλαρή στο γραφείο.

Χθές ο άντρας μου έβλεπε τον αγώνα Ελλάδα-Νιγηρία και ούρλιαζε ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Και η Γεωργίτσα η ποντικομαμή απο πίσω σήκωνε τα χεράκια της και φώναζε ΓΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!:P:p

Πάντως ρε κορίτσια διάβαζα τα προηγούμενα σας και προβληματίστηκα λίγο. Όχι γιατί η Γεωργίτσα δεν σηκώνει χέρι αλλά γιατί είναι αδιάφορη Στον κόσμο της. Όπως σας είπα και που την έσπρωξε ένα παιδάκι κατα λάθος δεν το πήρε τοις μετρητής. Σηκώθηκε κυρία και συνέχισε. Πλησιάζει συνομίλικα παιδάκια αλλά οχι οτι παίζουν κι όλας. Το μυαλό της είναι να τρέχει. Στο πάρκο ούτε κούνια κάνει ούτε τίποτα. Της είναι αδιανόητο να καθήσει. Και δεν μου δίνει σημασία. Είμαι εκεί , έφυγα? Ασχολούμαι με άλλο παιδάκι? Καρφάκι δεν της καίγεται. Αλλά σκέφτομαι οτι ίσως ευθείνεται το γεγονός οτι μεγαλώνει καθημερινά με πολλή κόσμο και σε πολλά χέρια. Μαμά, μπαμπάς, γιαγιά , παππούς, θεία, θείος και νονός, ξάδερφος και προφανώς ισως αυτό συντελεί στο να είναι ανεξάρτητη. τους έχει όλους μες στα πόδια της , όλοι ασχολούνται μαζί της ,όποιος βγαίνει έξω τρέχει απο πίσω να την πάρει μαζί του αλλά μεγαλώνοντας μπορεί να αλλάξει, δεν ξέρω. Μακάρι να μείνει έτσι!

Καλημέρα κορίτσια!

καλημέρα, έτσι όπως τα περιγράφεις μου θυμίζει η μικρή το Θοδωρή. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι γινόταν ταρζαν στις κούνιες ότι και να του έκαναν τα άλλα παιδάκια δεν αντιδρούσε. Ηταν γενικά πολύ ήρεμος. Με τον καιρό όμως έπρεπε λόγο να τον ξυπνήσω καθότι αγόρι .... να είναι λίγο πιο δυναμικός. Το παιδί δεν άλλαξε δραματικά αλλά ουσιαστικά ειναι η ψυχή της παρέας. Ειναι το μόνο παιδάκι που πάντα με χαρά καλούν στα παρτυ, συνεργάζεται πολύ ευκολα με μικρότερα και μεγαλύτερα παιδάκια αφού δεν τσακώνεται κ τα περνά όλα πιο χαλαρά. Οταν την στείλεις προνήπιο πιθανότατα το πρώτο σχόλιο που θα ακούσεις από τις δασκάλες θα ειναι ότι η Γιωργίτσα ειναι λιγο μαζεμένα αλλά κατά τα άλλα συνεργάζεται άψογα. Μετά το 6μηνο θα μπαινεις στο προνήπιο και όλα τα παιδάκια θα φωνάζουν Γιωργίαααα!!!!!!!!!!! Μην αγχώνεσαι για τίποτα απλά εχεις ένα ήσυχο συνεργάσιμο παιδάκι... Μην ξεγελαστείς αν κάνεις καποια στιγμή δευτερο ότι θα σου βγεί έτσι.... Κοιτα εμένα τη δόλια μανα με τη μικρή Ταλιμπάν:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημέρα, έτσι όπως τα περιγράφεις μου θυμίζει η μικρή το Θοδωρή. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι γινόταν ταρζαν στις κούνιες ότι και να του έκαναν τα άλλα παιδάκια δεν αντιδρούσε. Ηταν γενικά πολύ ήρεμος. Με τον καιρό όμως έπρεπε λόγο να τον ξυπνήσω καθότι αγόρι .... να είναι λίγο πιο δυναμικός. Το παιδί δεν άλλαξε δραματικά αλλά ουσιαστικά ειναι η ψυχή της παρέας. Ειναι το μόνο παιδάκι που πάντα με χαρά καλούν στα παρτυ, συνεργάζεται πολύ ευκολα με μικρότερα και μεγαλύτερα παιδάκια αφού δεν τσακώνεται κ τα περνά όλα πιο χαλαρά. Οταν την στείλεις προνήπιο πιθανότατα το πρώτο σχόλιο που θα ακούσεις από τις δασκάλες θα ειναι ότι η Γιωργίτσα ειναι λιγο μαζεμένα αλλά κατά τα άλλα συνεργάζεται άψογα. Μετά το 6μηνο θα μπαινεις στο προνήπιο και όλα τα παιδάκια θα φωνάζουν Γιωργίαααα!!!!!!!!!!! Μην αγχώνεσαι για τίποτα απλά εχεις ένα ήσυχο συνεργάσιμο παιδάκι... Μην ξεγελαστείς αν κάνεις καποια στιγμή δευτερο ότι θα σου βγεί έτσι.... Κοιτα εμένα τη δόλια μανα με τη μικρή Ταλιμπάν:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν τη λες ήσυχη. οχι οτι δεν μαλώνει επειδή είναι συνεσταλμένη ή ντροπαλή, απλώς είναι αδιάφορη. Είναι κοινωνική. Πλησιάζει κόσμο , παιδάκια, μωρό σε καρότσι. Πάει στις μαμάδες και λεει νινί αλλά δεν αφιερώνει πολύ απο τον χρόνο της. Στο σπίτι που είναι πιο περιορισμένη με τον ξάδερφό της είναι διαφορετική. Τον ζητάει όταν φεύγει και κλαίει φωνάζοντας Μπάιε. Του αρπάζει ότι κρατάει στα χέρια και τσιρίζει. Όμως ποτέ δεν χτυπήθηκαν. Το πολύ πολύ να πει ο μεγάλος φεύγω αφού δεν με παίζεις και τότε του το δίνει πίσω:-D

Δεν τη λες ήσυχη. οχι οτι δεν μαλώνει επειδή είναι συνεσταλμένη ή ντροπαλή, απλώς είναι αδιάφορη. Είναι κοινωνική. Πλησιάζει κόσμο , παιδάκια, μωρό σε καρότσι. Πάει στις μαμάδες και λεει νινί αλλά δεν αφιερώνει πολύ απο τον χρόνο της. Στο σπίτι που είναι πιο περιορισμένη με τον ξάδερφό της είναι διαφορετική. Τον ζητάει όταν φεύγει και κλαίει φωνάζοντας Μπάιε. Του αρπάζει ότι κρατάει στα χέρια και τσιρίζει. Όμως ποτέ δεν χτυπήθηκαν. Το πολύ πολύ να πει ο μεγάλος φεύγω αφού δεν με παίζεις και τότε του το δίνει πίσω:-D

Δηλαδή δεν είναι παιδί που ξεχνάς οτι υπάρχει στο χώρο. Τρέχει δεξιά , αριστερά , φωνάζει με ενθουσιασμό, τραγουδάει, απλώς δεν δημιουργεί προβλήματα στους άλλους. Α, πιάνει και κουβέντα. Μετά το γάμο , στο γλέντι πήγε στο νυφικό τραπέζι όπου ήταν το μωρό στο καρότσι. Πήγε το χαιδεψε είπε νινί και τα κλασικά της και απο πίσω ήταν κατι σακούλες με δωράκια για το μωρό. Πιάνει μια σακούλα , κοιτάει μια κυρία που καθόταν δίπλα και λέει μαμά. Να την πάρει να μου τη φέρει δηλαδή:P

Καλημερα..

η Γεωργιτσα μου θυμιζει πολυ την κορη μου..

στις κουνιες ειναι αρκετα επιλεκτικη με αυτα που θα κανει, πλησιαζει αλλα παιδακια αλλα προτιμα τα μεγαλυτερα σε ηλικια και λογικο ειναι οτι ακομη δεν ξερει να παιζει και να συνεργαζεται.. περισσοτερο παει και ερχεται και εξερευνα τους χωρους, τα παιχνιδια.

μαλιστα δεν της πολυαρεσει η κουνια, προτιμα το μονοζυγο (επειδη εχει καταλαβει πως μπορει να σκαρφαλωνει και μαλιστα εχθες καταφερε να σκαρφαλωσει το ενα επιπεδο) , τον μυλο που κανει γυρω γυρω και τις τσουληθρες..

επειδη δεν μεγαλωνει με παιδακια μεσα στο σπιτι ακομη ειναι συγκρατημενη οταν ειναι με αλλα παιδακια παροτι την φερνω πλεον καθημερινα σε επαφη.

Εμενα θελει να ειναι το επικεντρο του κοσμου και ειναι ενας απο τους λογους που και θελω να της κανω αδελφακι και να την ενταξω σε καποια δραστηριοτητα με συνομηλικα παιδια..

Διαφημίσεις

σημερα η μερα ειναι στραβη απο το πρωι..

πηγα στο μπανιο και εκει που μεσα στη νυστα μου πηγα να πλυθω τσουπ στο πατωμα βλεπω μια κατσαριδα (μπλιαχ!!) να τρεχει πανικοβλημενη προς τα εξω.. μεχρι να το εμπεδωσω και να ανοιξω την πορτα αυτη εξαφανιστηκε και η μπηκε στην αποθηκη, η στο μικρο wc το οποιο χρησιμοποιει αποκλειστικα η κουνιαδα.. αλλα δεν μπορουσα να την εντοπισω.. ψεκασαμε οτι μπορουσαμε (λογω μικρης) και αποψε που θα την κανουμε για εξοχικο θα ψεκασουμε το υπολοιπο σπιτι.. δεν την παλευω στη σκεψη να παει σε κανα υπνοδωματιο..

γμτ την μονοκατοικια και τον κηπο.. ολη τη βρωμια των γυρω πολυκατοικιων εμεις την χρεωνομαστε..φταιει ομως και η κουνιαδα μου αλλα βαρεθηκα να τα λεω..

τεσπα

μετα παω στο μετρο.. κλειστο.. δεν ηξερα οτι συνεχιζαν την απεργια..εριξα τα καντηλια μου γιατι ειχα αργησει κιολας..αααααντε να παω στην αλληακρη του κοσμου να παρω λεωφορειο..

ενδοιαμεσα Σεπολιων και Λενορμαν περναει ενα αλλο λεωφορειο το οποιο ειδα απο μακρυα να ρχεται σχεδον αδειο και σταματησα στη σταση και εκανα νοημα να σταματησει.. τιποτε.. εφυγε κυριος..

επαθα εγκεφαλικο λεμε!!

Οποιος ηταν εκει και με ειδε πρεπει να γελασε πολυ η να με περασε για μουρλη..

σταθηκα στη μεση του δρομου και αφου τον στολισα με τα καλυτερα του ριξα μαζεμενες μουτζες.. ισα που περιμενα να κατεβει απο το λεωφορειο να πλακωθουμε τον κερατα..

τεσπα..

φθανω Λενορμαν

πηχτρα

5 λεωφορεια δεν εκαναν σταση γιατι ηταν μεσα σα τις σαρδελες..

στο 6ο μπηκα 9.15 φαγαμε κινηση και εφθασα μεχρι την Ομονοια.. απο εκει με τα ποδια μεχρι το Συνταγμα.. εκανα τη δουλεια που χα σε προτεραιοτητα και μετα παλι με τα ποδια Εξαρχεια..

Τα παιξα

έχει μια μπλούζα με την Ντόρα πάνω και όποτε τη βλέπει τη διαλέγει για να τη φορέσει λέγοντας Ντόι. Αν φοράει είδη άλλη μπλούζα την τραβάει για να τη βγάλει και φωνάζει ανυπόμονα ντόοοοοιιιιιιιιι:mrgreen: Σε λίγο τα ζουζούνια θα έχουν και πλήρως ενδυματολογικές προτιμήσεις:mrgreen:

καλημερα κοριτσια.

βικη μου,μια χαρα ειναι η γεωργιτσα,μην προβληματιζεσαι.αυτα που λες οτι κανει στο παρκο,το κανει κι εμενα.δεν μου δινει σημασια,δεν πολυασχολιεται με μικροτερα παιδακια,και δεν κανει κουνια.τρεχει μονο πανω κατω και κυνηγαει τα μεγαλυτερα παιδακια,σαν χαμενη.

μονο οταν ειμαστε σ'ενα σπιτι,το δικο μας ή στης φιλης μου,μονο τοτε ασχολιεται με το παιδακι που εχει κοντα της,και κανει οτι κανει κι εσενα με τον μπαιο.:D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

έχει μια μπλούζα με την Ντόρα πάνω και όποτε τη βλέπει τη διαλέγει για να τη φορέσει λέγοντας Ντόι. Αν φοράει είδη άλλη μπλούζα την τραβάει για να τη βγάλει και φωνάζει ανυπόμονα ντόοοοοιιιιιιιιι:mrgreen::mrgreen:Σε λίγο τα ζουζούνια θα έχουν και πλήρως ενδυματολογικές προτιμήσεις

Εννοείται εμένα σουλατσάριζε στο Λητω σαν μοντέλο με τα νέα παπουτσια το θέατρο

έχει μια μπλούζα με την Ντόρα πάνω και όποτε τη βλέπει τη διαλέγει για να τη φορέσει λέγοντας Ντόι. Αν φοράει είδη άλλη μπλούζα την τραβάει για να τη βγάλει και φωνάζει ανυπόμονα ντόοοοοιιιιιιιιι:mrgreen: Σε λίγο τα ζουζούνια θα έχουν και πλήρως ενδυματολογικές προτιμήσεις:mrgreen:

και της δικιας μου της αρεσει η Ντορα και την λεει η Γκο η Ντο.. οπως της ερθει.. την αναγνωριζει ΠΑΝΤΟΥ!!

Εμεις εχουμε φιλη μας καλη τη Φραουλιτσα.. ειναι σε ωραιο μεγεθος η κουκλα και νομιζει οτι ειναι παιδακι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...