Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν ειχαμε κρατος που εφαρμοζει νομους, δινει προτεραιοτητα στην κοινωνικη προνοια και δεν επιτρεπει την ατιμωρισια τοτε ολα θα ταν ιδανικα..

την φυσικη ομορφια την εχουν και στη Χονολουλου αλλα ο κοσμος πειναει και δουλευουν ωρες ατελειωτες για ενα πιατο φαι.. εκει μας πανε..το καταλαβατε η να κανω και κακα μου?

To καταλάβαμε γλυκιά μου, δεν είμαστε ηλίθιες. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκτός απ' τον ήλιο και τη θάλασσα χρειάζεται εκπαίδευση, υγεία, κοινωνικές παροχές, δρόμοι, πεζοδρόμια, σεβασμός στους νόμους, κράτος πρόνοιας, κλπ.

Κι απ' αυτά δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ κοριτσάκι.

Μια χαρά είναι και η συννεφιά της Γερμανίας και της Αγγλίας.

Σοβαρά, αν διώξουνε τον χάζμπαντ εγώ θα φύγω!

Προτιμώ να πλένω πιάτα στη Γαλλία, παρά να πεινάω εδώ και να το παίζω άνετη! (γιατί πρέπει να το παίζουμε και άνετοι στην Ψωροκώσταινα)

μεγαλη συζητηση ανοιξες κοριτσακι.

εγω προτιμω την ελλαδιτσα,και προτιμω να μεινω και να το παλεψω,αλλα δεν το παιζω καθολου ανετη,γτ δεν ειμαι,κι ουτε το κρυβω.

κι ουτε πιστευω οτι σε αλλες χωρες ειναι πιο πολιτισμενοι απο μας,κι εχουν σεβασμο στους νομους.η καθε χωρα εχει τα υπερ και τα κατα της.ετσι κι εμεις.φιλια τωρα,γτ ξυπνησε η μπουμπου μου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μεγαλη συζητηση ανοιξες κοριτσακι.

εγω προτιμω την ελλαδιτσα,και προτιμω να μεινω και να το παλεψω,αλλα δεν το παιζω καθολου ανετη,γτ δεν ειμαι,κι ουτε το κρυβω.

κι ουτε πιστευω οτι σε αλλες χωρες ειναι πιο πολιτισμενοι απο μας,κι εχουν σεβασμο στους νομους.η καθε χωρα εχει τα υπερ και τα κατα της.ετσι κι εμεις.φιλια τωρα,γτ ξυπνησε η μπουμπου μου.

Είναι τη θέλει ο καθένας στη ζωή του καλό μου.

Εγώ δεν θέλω ΕλλαΔΙΤΣΑ. Και μ' έχει κουράσει ΠΟΛΥ αυτή η κατάσταση. Το να δουλεύεις μια ζωή και το μόνο που να λαμβάνεις είναι αχαριστία. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είναι τη θέλει ο καθένας στη ζωή του καλό μου.

Εγώ δεν θέλω ΕλλαΔΙΤΣΑ. Και μ' έχει κουράσει ΠΟΛΥ αυτή η κατάσταση. Το να δουλεύεις μια ζωή και το μόνο που να λαμβάνεις είναι αχαριστία. :?

ΟΥΤΕ ΕΓΩ! αγαπαω την πατριδα μου αλλα καθε μερα που περναει μας απογοητευει με τον χειροτερο τροπο!! Γιατι πρεπει να φιλαμε κατουρημενες ποδιες για να μπουμε στο δημοσιο επειδη οτιδηποτε αλλο ειναι σκετη εκμεταλλευση..Δουλευεις (υποτιθεται) για να φτιαξεις το μελλον σου και καποια υποδομη για τα γεραματα, ετσι; Λοιπον περναει ο μηνας και δεν βαζουμε ουτε 5 ευρω στην ακρη και συνταξη θα παρουμε στα 65 και 400 ευρω με το ζορι!!! Αξιζει για αυτα να φας τη ζωη σου;;; Στην Ευρωπη τελος του μηνα αποταμιευουν και 500 ευρω!!! Εγω αυτα τα παιρνω για μισθο! Τι συζηταμε τωρα;;;;;;

yRf6p1.png

ΝΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙ....

Ελα σε κανα χρονο να μου πεις..:?

Κι ομως το πιστευεις οτι υπαρχουν ατομα που λενε οτι σε 2 μηνες θα ειναι ολα ΤΕΛΕΙΑ;;;;;;:roll::roll: ΘΑ πηδηχτω απτο παραθυροοοοοοοο!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Άστα πρινσέσα μου! Πολύ λαμογιά.

Προσπαθώ να μην σκέφτομαι συνέχεια όσα μ' εκνευρίζουν απίστευτα σ' αυτή τη χώρα, γιατί δεν θέλω να χαλάω τη διάθεσή μου δηλαδή.

Αλλά, πραγματικά, είναι τριτοκοσμική η κατάσταση.

Τουλάχιστον στη Χονολουλού θα ήμασταν κι εξωτικά, ε προσπ; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι ομως το πιστευεις οτι υπαρχουν ατομα που λενε οτι σε 2 μηνες θα ειναι ολα ΤΕΛΕΙΑ;;;;;;:roll::roll: ΘΑ πηδηχτω απτο παραθυροοοοοοοο!

Νομίζουν ότι θα δουλέψει και πάλι η αιώνια κ**οφαρδία του Έλληνα.

Αλλά εγώ νομίζω ότι τα ψωμιά των λαμογιών τελειώσανε και - φυσικά - τη νύφη θα την πληρώσουμε εμείς!

Οι μισθωτοί, οι χωρίς πλάτες, οι χωρίς τζάκια, οι φορολογούμενοι πολίτες. :cool:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εννοειται..Ποιος αλλος;; Αυτοι που εχουν φαει λεφτα, ολως τυχαιως ΔΕΝ τα εχουν στην Ελλαδα;; Να γινει τιποτα και να χασουν τους κοπους τους τα παιδια;;; Ντροπη!

Δεν διορθωνεται η κατασταση γιατι ΟΣΟΥΣ φορους και να βαλουν ΟΣΟ και να κοψουν μισθους και συνταξεις και ΤΙΠΟΤΑ να μην μας δινουν, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ και το κρατος δεν θα παιρνει τιποτα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Πιασατε ωραια συζητηση και συμφωνω απολυτα με οσα λετε...

παμε κατα διαολου,η χωρα ειναι υπο διαλυση και οντως,τι να τον κανεις τον ηλιο οταν περπατας σε χιλιοσπασμενα-βρωμισμενα πεζοδρομια και κοιτας μην πεσεις!

μια κινεζικη παροιμια λεει το εξης

ειναι δυσκολο να απολαυσεις τη βολτα αν εχεις μια πετρα μεσα στο παπουτσι σου!!!!!καπως ετσι τα αντιλαμβανομαι τα πραγματα

οσες φορες εχω ανεβει Αθηνα ,εχω πει το δεσποτη Παναγιωτη με το καροτσι!!!δεν χωραει πουθενα,παντου παρκαρισμενα,παντου διαλυμενα πεζοδρομια και σκουπιδια...κλπ κλπ

δεν υπαρχει ποιοτητα ζωης πια,και ειναι ενας απο τους λογους που με μεγαλη ευκολια αποφασισα να μετοικησω στα Χανια!ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα εδω...

κι εγω εχω αξιωθει μεχρι τωρα να παω,Ιταλια,Μαλτα και Νορβηγια

κι εγω ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!ειμαστε πολυ πισω ,μα πολυ πισω και μονο αν παει καποιος εξωτερικο ,μπορει πραγματικα να καταλαβει τι σημαινει πολιτισμος....εδω δυστυχως ειμαστε ακομα απολιτιστοι...οχι ολοι βεβαια,η πλειοψηφια ομως....

στη νορβηγια βγαζεις το ποδαρακι σου να πατησεις στο δρομο για να περασεις απεναντι,και επι τοπου σταματουν ολα τα αυτοκινητα!!!!απολυτη προτεραιοτητα ο πεζος!!!και ειμασταν με ενα γκρουπ Ελληνων και εβγαζαν το ποδι για να σταματησουν τα αυτοκινητα και γελουσαν....ΞΕΦΤΙΛΑ!:evil:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

οταν λετε θα τα πουμε το βραδακι εννοειτε μετα τη μια???:tongue::tongue::tongue::tongue:

γειά σου εγκυούλα!! Πριν λίγο τελείωσα με τα μικρά που ειναι ακόμη ξύπνια, τι κάνεις;;;

το απόγευμα είχαν έρθει κατι παιδάκια να παίξουν αφου δεν πήγαν κουνιες... πολύ ζέστη

στη νορβηγια βγαζεις το ποδαρακι σου να πατησεις στο δρομο για να περασεις απεναντι,και επι τοπου σταματουν ολα τα αυτοκινητα!!!!απολυτη προτεραιοτητα ο πεζος!!!και ειμασταν με ενα γκρουπ Ελληνων και εβγαζαν το ποδι για να σταματησουν τα αυτοκινητα και γελουσαν....ΞΕΦΤΙΛΑ!:evil:

Στα περισσότερα μέρη της δυτικής Ευρώπης έτσι είναι!

Και οι δικοί μας, κλασσικά, στο χαβαλέ, έτσι;

Αχ, το παρακάνουνε και καταντάει κουραστικό.

Για την αθλητική σας ενημέρωση κι απόψε ... Γαλλία - Μεξικό 0-2 (ΜΕΓΑΛΗ ανατροπή!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...