Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω δεν εχω παει ποτε εξωτερικο ιταλια θα μ'αρεσε πιστευω,ιρλανδια λεει ειναι πανακριβα!

AX NA ΠΑΣ εξωτερικο... δεν ειναι καλυτεροι ανθρωποι αλλα εχουν καλυτερες υποδομες ιδιως η κεντρικη - βορεια Ευρωπη και τα ταξιδια ανοιγουν τους οριζοντες του μυαλου..

να πας ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν θυμαμαι αν μου χαν πει σε τρεις δοσεις η μονο ντουκου.. αλλα ουτως η αλλως η εγγραφη και τα βιβλια ειναι must..απο την αρχη..

σου τα λενε και τηλεφωνικα.. απο Νοεμβριο πρωτα ο Θεος που θα ναι 22 μηνων και βλεπουμε..

μπορουμε να παμε δωρεαν να δουμε και ενα μαθημα ξερεις...do you want??

Εννοειται..Και βασικα να παμε και στα Gymboree που εχουν δωρεαν μαθημα, ε;; Και αν τελιωσουμε το ενα αρχιζουμε με το αλλο..Αλλα βασικα πιστευω (και εχω διαβασει)οτι η μουσικη βοηθαει απιστευτα στην αναπτυξη του εγκεφαλου αλλα και της συναισθηματικς νοημοσυνης..

yRf6p1.png

Ναι αλλα αφου εμας ειναι 17 τωρα. Γινεται να τα γραψουμε στα 22-4;;

Μεσα στο καλοκαιρι δεν θα ηθελα μωρε..Καλυτερα απο Σεπτεμβρη..Τι λες;; Και αν τελειωσει το 6μηνο ξαναγραφεσαι;;;

αυτο σου λεω καλε!! Τον Οκτωβρη-Νοεμβρη θα ειναι στη σωστη ηλικια για την ενοτητα 22-4 ετων..

αλλα μπορουμε κατα τον Σεπτεμβρη να παμε να δουμε πως γινεται το μαθημα..

Εγώ θα'θελα Αγγλία γιατί ξέρω φαρσί τη γλώσσα. Επίσης Γερμανία, γιατί γεννήθηκα εκεί (αλλά δεν ξέρω γλώσσα) και έχω ακόμα συγγενείς.

Επίσης Γαλλία (αν και ξέρω λίιιιιιιιιιγο γλώσσα και τη ΜΙΣΩ), γιατί έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ παροχές πρόνοιας για τους πολίτες. Είναι μια φίλη μας εκεί και το τι μας λέει δεν μπορείτε να φανταστείτε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλα ειναι,αλλα ζοριζεται η μανα μου μονη της με την μικρη,χωρις να ξερει την γλωσσα,κι εχει αρχισει παλι κι εχει φοβιες τα βραδια,και δεν κοιμαται.

ο πατριος μου λειπει στα καραβια ενα μηνα,και παει καμμια βδομαδα σπιτι.

τωρα μαλλον θα μετακομισουν κοντα στον αδερφο μου,για να ηρεμησει λιγο η μητερα μου,και να τους βοηθησει με την γλωσσα,και την περιοχη,μια που τα ξερει καλυτερα.αλλα εχει κρυο λεει εκει τωρα.εγω δεν θα μπορουσα να παω σε μια χωρα που εχει συννεφια και βροχη,10 μηνες τον χρονο.για γερμανια δεν ξερω,αλλα ξερω για ιταλια και ιρλανδια. εχει παει ο αδερφος μου,και δουλευε κι εμενε.(εγω δεν εχω παει ποτε εξωτερικο)

ιταλια θα μ'αρεσε πιστευω,ιρλανδια λεει ειναι πανακριβα!

Η Ιταλια ειναι ΤΕΛΕΙΑ για τους Ελληνες..Αλλα απο οικονομικης πλευρας ειν αι λιγο καλυτεροι απο εμας..

Εγω οποτε παω στο εξωτερικο, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να λεω οτι ειμαι απο την Ελλαδα!! Τυχαιο;;;;Δεν νομιζω..Ειμαστε ΠΟΛΥ πισω, δυστυχως και συνεχιζουμε με ΟΠΙΣΘΕΝ:twisted:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

αυτο σου λεω καλε!! Τον Οκτωβρη-Νοεμβρη θα ειναι στη σωστη ηλικια για την ενοτητα 22-4 ετων..

αλλα μπορουμε κατα τον Σεπτεμβρη να παμε να δουμε πως γινεται το μαθημα..

ΟΚ! Σουπερ..Εκλεισε! Μονο να δω το προγραμμα απο τον Σεπτεμβρη για να ξερω να κανονισω τα μαθηματα μου!!! Αχ τελεια θα ειναι:P

yRf6p1.png

AX NA ΠΑΣ εξωτερικο... δεν ειναι καλυτεροι ανθρωποι αλλα εχουν καλυτερες υποδομες ιδιως η κεντρικη - βορεια Ευρωπη και τα ταξιδια ανοιγουν τους οριζοντες του μυαλου..

να πας ..

θα παω!οταν κερδισω το τζοκερ!:tongue:

τωρα πλακα-πλακα,πρεπει να παω αγγλια αφου μενει η μιση οικογενεια,εκει,αλλα πως!αχ,η χαζη,να μην εκμεταλλευτω τα free της οα,τοτε που ημουνα κι ελευθερη!αλλα ουτε τοτε ειχα λεφτα.

εγω χαιρομαι τον αδερφο μου,που εχει γυρισει τον κοσμο,παει σε μια χωρα,δουλευει εκει,και μετα φευγει και παει σ'αλλη!

α,κι η πολωνια,μια χαρα ,παμφθηνα ειναι ολα εκει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εγω χαιρομαι τον αδερφο μου,που εχει γυρισει τον κοσμο,παει σε μια χωρα,δουλευει εκει,και μετα φευγει και παει σ'αλλη!

Η ονειρεμένη ζωή που θα ήθελα να κάνω!!!

Ίσως αν ήμουν άντρας (και δεν είχα τις γυναικείες φοβίες) να τα είχα καταφέρει. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Επίσης Γαλλία (αν και ξέρω λίιιιιιιιιιγο γλώσσα και τη ΜΙΣΩ), γιατί έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ παροχές πρόνοιας για τους πολίτες. Είναι μια φίλη μας εκεί και το τι μας λέει δεν μπορείτε να φανταστείτε.

κι εγω τα μισω τα γαλλικα!μπλιαξ!6 χρονια εκανα στο σχολειο,αλλα γρι δεν εμαθα!

Εγώ θα'θελα Αγγλία γιατί ξέρω φαρσί τη γλώσσα. Επίσης Γερμανία, γιατί γεννήθηκα εκεί (αλλά δεν ξέρω γλώσσα) και έχω ακόμα συγγενείς.

ΚΑι η Αγγλια απο παροχες δεν παει πισω..Στην Αγγλια και τελεια Αγγλικα ξερω και Γερμανικα οποτε θα εχω ενα προσον επιπλεον..επισης θα μπορει να συννενοηθει και ο αντρας μου. Στη Γερμανια απο την αλλη ΛΑΤΡΕΥΩ τον τροπο ζωης τους και θα μου αρεσε η ΝΑταλια να εχει μητρικη γλωσσα τα Γερμανικα..Επισης εχει ο αντρας μου πολλους συγγενεις εκει..Αλλα και στις 2 περιπτωσεις νομιζω θα ειναι πολυ καλα

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Η ονειρεμένη ζωή που θα ήθελα να κάνω!!!

Ίσως αν ήμουν άντρας (και δεν είχα τις γυναικείες φοβίες) να τα είχα καταφέρει. :roll:

ναι,τελεια!αλλα κι εκεινος εχει μια τεραστια νοσταλγια για την ελλαδα.

εγω ειμαι υπερηφανη για την χωρα μας,την ιστορια της,τον ηλιο,και τα υπεροχα μερη της!τωρα τελευταια βεβαια,τη εχουμε ξεφτιλισει την ελλαδιτσα,αλλα δεν μπορω να με φανταστω αλλου.ειμαι μαζοχα!:tongue:

ναι,τελεια!αλλα κι εκεινος εχει μια τεραστια νοσταλγια για την ελλαδα.

εγω ειμαι υπερηφανη για την χωρα μας,την ιστορια της,τον ηλιο,και τα υπεροχα μερη της!τωρα τελευταια βεβαια,τη εχουμε ξεφτιλισει την ελλαδιτσα,αλλα δεν μπορω να με φανταστω αλλου.ειμαι μαζοχα!:tongue:

Εκτός απ' τον ήλιο και τη θάλασσα χρειάζεται εκπαίδευση, υγεία, κοινωνικές παροχές, δρόμοι, πεζοδρόμια, σεβασμός στους νόμους, κράτος πρόνοιας, κλπ.

Κι απ' αυτά δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ κοριτσάκι.

Μια χαρά είναι και η συννεφιά της Γερμανίας και της Αγγλίας.

Σοβαρά, αν διώξουνε τον χάζμπαντ εγώ θα φύγω!

Προτιμώ να πλένω πιάτα στη Γαλλία, παρά να πεινάω εδώ και να το παίζω άνετη! (γιατί πρέπει να το παίζουμε και άνετοι στην Ψωροκώσταινα)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελα ντε.. Δεν μας φτανει το χαλι μας, πρεπει να το παιζουμε και οτι δεν τρεχει τιποτα..Τι θα φορας, τι οχι, που θα βγεις κτλ κτλ κτλ

Συμφωνω απολυτα μαζι σου..ασε που πιστευω οτι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα!!

yRf6p1.png

Αν ειχαμε κρατος που εφαρμοζει νομους, δινει προτεραιοτητα στην κοινωνικη προνοια και δεν επιτρεπει την ατιμωρισια τοτε ολα θα ταν ιδανικα..

την φυσικη ομορφια την εχουν και στη Χονολουλου αλλα ο κοσμος πειναει και δουλευουν ωρες ατελειωτες για ενα πιατο φαι.. εκει μας πανε..το καταλαβατε η να κανω και κακα μου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...