Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Maestria εχει ο γονιος την επιλογη δωρεαν να παρακολουθησει τα προγραμματα και να δει αν του αρεσει για το πιαιδ του η οχι..

δεν τα θεωρω αμερικανια..

Δεν είπα "αμερικανιά" μαρή, είπα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ!

Απ' τις ταινίες το θυμάμαι! Αναφέρεται συχνά.

αλλα οταν με το καλο παει 5 ετων να μαστε καλα θα τη γραψω στην παιδικη ομαδα κολυμβησης του Κολωνου διπλα απο το σπιτι μας..

Κι εγώ! Στον ΑΡΗ, που είναι και κοντά κι έχει και κλειστή πισίνα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

elenada μου ειναι πολλα τα λεφτα (Αρη..χαχα!)

και τα θελουν και ντουκου αλλα θελω να το δοκιμασω.. αφου δηλαδη μπορω θα το κανω..

Και τα δυο ειναι για μια ωρα την εβδομαδα βασικα αλλα ο Νακας διαρκει 6 μηνες ενω το αλλο ειναι 20 ωρες (12 αγορασμενες για το μαθημα και αλλες 8 free play σε καποιες ασχετες μερες και ωρες..)

και τα θελουν και ντουκου αλλα θελω να το δοκιμασω.. αφου δηλαδη μπορω θα το κανω..

Και τα δυο ειναι για μια ωρα την εβδομαδα βασικα αλλα ο Νακας διαρκει 6 μηνες ενω το αλλο ειναι 20 ωρες (12 αγορασμενες για το μαθημα και αλλες 8 free play σε καποιες ασχετες μερες και ωρες..)

ε,τοτε καλυτερα στον νακα.

θα περασει τελεια η μικρη!μπραβο!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Ξαναηρθα..Α καλα το Αιγαλεω με βολευει ακομα καλυτερα!!! Οπως και εσενα..Τι ακριβως κανουν εκει; που να μπω να διαβασω;;:roll:

yRf6p1.png

Σύστημα Robbie για ηλικίες από 10 έως 22 μηνών

H μικρή φώκια με το όνομα 'Robbie' συνοδεύει μουσικά, με απλές ιστορίες, τις διάφορες βαθμίδες ανάπτυξης των παιδιών από τεσσάρων έως δεκαοκτώ μηνών. Παρακολουθεί εκδηλώσεις της καθημερινής ζωής, όπως το μπάνιο, ο ύπνος, το φαγητό, το ντύσιμο, τα γενέθλια κ.λπ. Πυρήνας του συστήματος είναι η αρχή της 'ελεύθερης ανακάλυψης', που επιτρέπει στα παιδιά να προχωρούν σε μικρές ανακαλύψεις ανάλογα με το δικό τους επίπεδο μάθησης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομαδικό τραγούδι, παιχνίδι, μουσικές ακροάσεις και κίνηση.

Οι γονείς που θα προσφέρουν στα παιδιά τους το προνόμιο να συμμετέχουν στο σύστημα αυτό θα δουν θετικότατα 'απτά' αποτελέσματα, όπως, μεταξύ άλλων, πιο ήρεμο ύπνο και αλματώδη ανάπτυξη της συναισθηματικής και κοινωνικής συμπεριφοράς του βρέφους.

Διαφημίσεις

Elenada πως τα πανε οι δικοι σου στην Αγγλια;;

Την Κυριακη ειχαμε παει σε κατι φιλους και ο ενας δουλευει Αγγλια και μονο εισιτηρια που δεν μας εκλεισε να παμε..Ειναι πολυ πολυ καλυτερα απο δω..Τωρα θα μου πεις παντου ειναι καλυτερα! Εγω μεχρι τωρα σκεφτομουν μονο τη Γερμανια αλλα με προβληματισε !!

yRf6p1.png

Σύστημα Teddy για ηλικίες από 22 μηνών έως 4 ετών

Σίγουρα χαίρεστε με κάθε του καινούριο βήμα, κάθε του καινούρια λέξη.Καιρός να ενθουσιαστείτε ανακαλύπτοντας κι άλλα 'κρυφά' ταλέντα του παιδιού σας.

Ένα μικρό αρκουδάκι, με πολύ σημαντική παρουσία σε όλα τα μαθήματά μας στο Ωδείο, χαρίζει το όνομά του στο σύστημα αυτό, το οποίο απευθύνεται σε νήπια από είκοσι δύο μηνών έως τεσσάρων ετών.

Όλοι οι γονείς ξέρουμε καλά πόση χαρά και ενθουσιασμό μας προσφέρει κάθε νέο βήμα που κάνουν τα παιδιά μας, κάθε καινούριος ήχος, κάθε λεξούλα τους... Φανταστείτε λοιπόν, τα παιδιά σας να τραγουδούν, να χορεύουν, να 'αφουγκράζονται' τη μουσική.

Είναι κάτι που τους προσφέρει ασφάλεια, ικανοποίηση, ηρεμία. Και κάτι παραπάνω: είναι ένα σημαντικότατο ερέθισμα που τα βοηθά να προχωρήσουν με μεγαλύτερη άνεση και ταχύτητα από το ένα στάδιο ανάπτυξης στο επόμενο.

Πού και πώς γίνεται το μάθημα.

Το μάθημα γίνεται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί 45 λεπτά.

Oι τάξεις μας έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες των ευαίσθητων αυτών ηλικιών, με χαρούμενα και ζωηρά χρώματα. Με τα κρουστά όργανα ως απαραίτητο 'μουσικό' εξοπλισμό, τα υλικά και τα παιχνίδια που χρησιμοποιούνται είναι μαλακά, υποαλλεργικά και στόχο έχουν να εξάψουν τη φαντασία και να επιστρατεύσουν όλες τις αισθήσεις των λιλιπούτειων μαθητών μας.

Τα βιβλία μας

Πολύτιμος βοηθός δασκάλων και γονέων είναι τρία πολύχρωμα βιβλία, ένα για το σύστημα Robbie και δύο για το σύστημα Teddy. Mε χαρούμενη, ζωηρή εικονογράφηση αποτελούν πόλο έλξης για βρέφη και νήπια. Πολύ περισσότερο αφού συνοδεύονται από CDs με τραγούδια και ποιηματάκια, ειδικά για τις ηλικίες αυτές. Το 'Νανούρισμα', το 'Ψαράκι', τα 'Χριστούγεννα', Οι 'Κούνιες', η 'Οικογένεια των πουλιών', τα 'Δάχτυλά μου', είναι μια ενδεικτική θεματολογία που παρακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών ασχολιών των παιδιών, είναι δηλαδή, κάτι απόλυτα γνώριμο και οικείο. Όλα αυτά, πλαισιωμένα από πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής, από κλασική μέχρι... ροκ και με ποικιλίες ρυθμών, ώστε η διασκέδαση κατά την ώρα του μαθήματος να είναι κάτι περισσότερο από εγγυημένη.

Σύστημα Robbie για ηλικίες από 10 έως 22 μηνών

H μικρή φώκια με το όνομα 'Robbie' συνοδεύει μουσικά, με απλές ιστορίες, τις διάφορες βαθμίδες ανάπτυξης των παιδιών από τεσσάρων έως δεκαοκτώ μηνών. Παρακολουθεί εκδηλώσεις της καθημερινής ζωής, όπως το μπάνιο, ο ύπνος, το φαγητό, το ντύσιμο, τα γενέθλια κ.λπ. Πυρήνας του συστήματος είναι η αρχή της 'ελεύθερης ανακάλυψης', που επιτρέπει στα παιδιά να προχωρούν σε μικρές ανακαλύψεις ανάλογα με το δικό τους επίπεδο μάθησης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομαδικό τραγούδι, παιχνίδι, μουσικές ακροάσεις και κίνηση.

Οι γονείς που θα προσφέρουν στα παιδιά τους το προνόμιο να συμμετέχουν στο σύστημα αυτό θα δουν θετικότατα 'απτά' αποτελέσματα, όπως, μεταξύ άλλων, πιο ήρεμο ύπνο και αλματώδη ανάπτυξη της συναισθηματικής και κοινωνικής συμπεριφοράς του βρέφους.

ΤΕΛΕΙΟ μου ακουγεται!!! Και στον Νακα ντουκου τα θελουν;; Μεχρι ποτε ειναι οι εγγραφες;; Λοιπον παιρνουμε και την Ανδρεινα και φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:wink:!

yRf6p1.png

Την Κυριακη ειχαμε παει σε κατι φιλους και ο ενας δουλευει Αγγλια και μονο εισιτηρια που δεν μας εκλεισε να παμε..Ειναι πολυ πολυ καλυτερα απο δω..Τωρα θα μου πεις παντου ειναι καλυτερα! Εγω μεχρι τωρα σκεφτομουν μονο τη Γερμανια αλλα με προβληματισε !!

Αχ, κι εγώ θέλω να φύγω από 'δω!!!

Αισθάνομαι ότι χαραμίζω τα νιάτα μου εδώ.

Επειδή δουλεύει ο χάζμπαντ στα ΕΛΤΑ δεν άρχισα να ψάχνω ακόμα. Αν γίνει καμία στραβή και πάρει πόδι, έχω φύγει μιλάμε!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΟ μου ακουγεται!!! Και στον Νακα ντουκου τα θελουν;; Μεχρι ποτε ειναι οι εγγραφες;; Λοιπον παιρνουμε και την Ανδρεινα και φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:wink:!

εχει τμηματα ολο το χρονο... κανονικα εγω τωρα θα πρεπει να την παω στο τμημα 22μηνων-4 ετων γιατι αν τα παμε τωρα θα ναι εκει και μικροτερα μωρακια και δεν θα ειναι το ιδιο ανεπτυγμενα επικοινωνιακα..

το αφεντικο μου που εχει παει την κορη του και στα δυο επιπεδα μου λεει οτι εχει λειτουργησει πολυ στην ενοτητα 22-4 ετων..

μαθαινει τραγουδακια, μαθαινει για τη μουσικη μεσα απο το παιχνιδι αλλα μαθαινει πχ να περιμενει τη σειρα της, να συμμετεχει στην ομαδα και γενικα μια συμπεριφορα που στο σπιτι δεν εχει..

Αχ, κι εγώ θέλω να φύγω από 'δω!!!

Αισθάνομαι ότι χαραμίζω τα νιάτα μου εδώ.

Επειδή δουλεύει ο χάζμπαντ στα ΕΛΤΑ δεν άρχισα να ψάχνω ακόμα. Αν γίνει καμία στραβή και πάρει πόδι, έχω φύγει μιλάμε!!!

Επειδη εμενα στη δουλεια του αντρα μου ειναι θεμα χρονου να γινει η στραβη, το σκεφτομαι πολυ σοβαρα..αλλα εχει μεγαλη σημασια το ΠΟΥ

yRf6p1.png

καλα ειναι,αλλα ζοριζεται η μανα μου μονη της με την μικρη,χωρις να ξερει την γλωσσα,κι εχει αρχισει παλι κι εχει φοβιες τα βραδια,και δεν κοιμαται.

ο πατριος μου λειπει στα καραβια ενα μηνα,και παει καμμια βδομαδα σπιτι.

τωρα μαλλον θα μετακομισουν κοντα στον αδερφο μου,για να ηρεμησει λιγο η μητερα μου,και να τους βοηθησει με την γλωσσα,και την περιοχη,μια που τα ξερει καλυτερα.αλλα εχει κρυο λεει εκει τωρα.εγω δεν θα μπορουσα να παω σε μια χωρα που εχει συννεφια και βροχη,10 μηνες τον χρονο.για γερμανια δεν ξερω,αλλα ξερω για ιταλια και ιρλανδια. εχει παει ο αδερφος μου,και δουλευε κι εμενε.(εγω δεν εχω παει ποτε εξωτερικο)

ιταλια θα μ'αρεσε πιστευω,ιρλανδια λεει ειναι πανακριβα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

δεν θυμαμαι αν μου χαν πει σε τρεις δοσεις η μονο ντουκου.. αλλα ουτως η αλλως η εγγραφη και τα βιβλια ειναι must..απο την αρχη..

σου τα λενε και τηλεφωνικα.. απο Νοεμβριο πρωτα ο Θεος που θα ναι 22 μηνων και βλεπουμε..

μπορουμε να παμε δωρεαν να δουμε και ενα μαθημα ξερεις...do you want??

εχει τμηματα ολο το χρονο... κανονικα εγω τωρα θα πρεπει να την παω στο τμημα 22μηνων-4 ετων γιατι αν τα παμε τωρα θα ναι εκει και μικροτερα μωρακια και δεν θα ειναι το ιδιο ανεπτυγμενα επικοινωνιακα..

το αφεντικο μου που εχει παει την κορη του και στα δυο επιπεδα μου λεει οτι εχει λειτουργησει πολυ στην ενοτητα 22-4 ετων..

μαθαινει τραγουδακια, μαθαινει για τη μουσικη μεσα απο το παιχνιδι αλλα μαθαινει πχ να περιμενει τη σειρα της, να συμμετεχει στην ομαδα και γενικα μια συμπεριφορα που στο σπιτι δεν εχει..

Ναι αλλα αφου εμας ειναι 17 τωρα. Γινεται να τα γραψουμε στα 22-4;;

Μεσα στο καλοκαιρι δεν θα ηθελα μωρε..Καλυτερα απο Σεπτεμβρη..Τι λες;; Και αν τελειωσει το 6μηνο ξαναγραφεσαι;;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...