Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χμμμμ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ.. που μαι παρανοικη οπως λετε κανω εξαιρεσεις σε αυτα τα θεματα..

πιστευω οτι χρειαζονται και την αμμο και την λασπη..

εξερευνουν, ανακαλυπτουν, ξεδινουν..

ειναι οι μονες στιγμες που ενω ξερω οτι θα γινει χαλια, ξερω οτι και θα το απολαυσει..

σκεφτομαι το χειμωνα να διλαεξω μεταξυ ΝΑΚΑ και Gymboree.. στο ΝΑΚΑ κανει μονο ψυχοκινητικη με μουσικη και ειναι για 6μηνες και ειναι στο κεντρο για 45 λεπτα την εβδομαδα (το κοστος παει γυρω στα 450 ευρω με τα βιβλια και την εγγραφη και αφορα μονο παιδια ιδιας ηλικιας) και το gymboree ειναι στου διαολου τη μανα (Ερυθραια) κοστιζει 300 και αφορα μονο 20 ωρες κυκλο μαθηματων σε μια απο τις κατοιθ ενοτητες : παιζω και μαθαινω, τεχνη η μουσικη.. στην τεχνη ειδικα ξεπατωνονται στα απιστευτα πχ ζωγραφικη - παιχνιδι με αφρους κλπ

δεν ειναι λιγα τα χρηματα αλλα ειναι πολυ καλες ευκαιριες (δοκιμασμενα απο φιλους μου με παιδια) για να ενταχθουν σε προσχολικες κοινωνιες διασκεδαζοντας και βεβαια μαθαινοντας..

και προφανως δουλευει..

Βρηκα τον ανθρωπο μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Αχ και γω εκει θελω να την γραψω..Gymboree!!! Για τον ΝΑΚΑ δεν το ηξερα..Αλλα σκεφτομαι την αποσταση..Λες να πηγαινουμε μαζι;;;; Τελεια θα ειναι!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι; Της έβγαλες κι εσύ διαβατήριο;;;

ΑΝ βρω εισιτήρια (μεγάλο ΑΝ γιατί σίγουρα δεν θα βρω) λέω να πάμε αρχές Αυγούστου για λίγες μέρες εξωτερικό, που θα μας φιλοξενήσουνε.

Αλλά δεν θέλω να ψάξω εισιτήριο ακόμα, γιατί θέλω να είναι οκ ο Γιάννης μετά το χειρουργείο.

Αν κάτσει, έκατσε.

Φαντάζεσαι να 'χει και διαβατήριο το σπόρι;;; :mrgreen::mrgreen:

Όχι απλώς κοντεύει να λήξει το δικό μου και ρώτησα πότε πρέπει να ανανεώσω και μου είπαν και αίτηση για νέο να κάνεις σε μια βδομάδα είναι έτοιμο.

Βρηκα τον ανθρωπο μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Αχ και γω εκει θελω να την γραψω..Gymboree!!! Για τον ΝΑΚΑ δεν το ηξερα..Αλλα σκεφτομαι την αποσταση..Λες να πηγαινουμε μαζι;;;; Τελεια θα ειναι!!!

Εγω θα τον στείλω Βρεφονηπιακό από Σεπτέμβρη, οπότε θα κάνει δραστηριότητες εκεί φαντάζομαι.

Το Gymboree μου ακούγεται (και πρέπει να είναι) τόσο αμερικάνικο! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είμαι, είμαι!

Ειδικά με 35-40 βαθμούς Κελσίου, ιδρωμένη σαν το γουρούνι, είμαι πολύ σέξι!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αθηναία ε; Χμμμμ... :tongue:

Ωραία η Κρήτη κοριτσάκι, αλλά ακόμα περισσότερη ζέστη! Εγώ μάλλον γι' ακόμα πιο βόρεια είμαι!

Και γεννήθηκα στη Γερμανία! Τι θέλανε οι γονείς και με φέρανε εδώ, μου λες;

Κορίτσια όλες περάσατε αποβολές; Εγώ ήμουν κωλόφαρδη μέχρι τώρα και δεν είχα τέτοια εμπειρία. Μια φορά έμεινα έγγυος και τσουπ ο Γιάννης.

Ζόρικη φάση ε; :?

Ελα ντε γιατι σε γυρισανε;;;

Ουτε εγω ειχα αποβολη..Ειχα αλλα βεβαια..Τελος καλο, ολα καλα

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγω θα τον στείλω Βρεφονηπιακό από Σεπτέμβρη, οπότε θα κάνει δραστηριότητες εκεί φαντάζομαι.

Το Gymboree μου ακούγεται (και πρέπει να είναι) τόσο αμερικάνικο! :mrgreen:

Οου γιες!! Εμενα μου αρεσουν αυτα τα συστηματα..Πατα στο γιουτιουμπ να δεις βιντεακια και θα παθεις πλακα!! Περυσυ ηθελα να την γραψω baby swimming αλλα δεν με αφησε η παιδιατρος:wink:

yRf6p1.png

Όχι απλώς κοντεύει να λήξει το δικό μου και ρώτησα πότε πρέπει να ανανεώσω και μου είπαν και αίτηση για νέο να κάνεις σε μια βδομάδα είναι έτοιμο.

Χμμ, ωραία. Να σου πω κι επειδή τον έχω στο δικό μου Δήμο (Ημαθία), θα πάω και στη Βέροια να βγάλω και θα είναι ακόμα πιο γρήγορα.

Ας πάμε καλά, ας βρούμε εισιτήριο (ΠΟΛΛΕΣ προϋποθέσεις) και θα το βγάλουμε κι αυτό! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Οου γιες!! Εμενα μου αρεσουν αυτα τα συστηματα..Πατα στο γιουτιουμπ να δεις βιντεακια και θα παθεις πλακα!! Περυσυ ηθελα να την γραψω baby swimming αλλα δεν με αφησε η παιδιατρος:wink:

Αχ κι εγώ ήθελα baby swimming!!! Αλλά ψιλοτεμπελιάσαμε και μετά αρχίσανε τα τρεχάματα στους γιατρούς. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελεναδα δεν ξερω τι να πω για το αγορακι..ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ!!!

Τοσο αδικο και τοσο αναπντεχο..Κουραγιο στους γονεις

ευχαριστω κοπελα μου.

η αληθεια ειναι οτι ταλαιπωριοταν το παιδι απο τοτε που γεννηθηκε,ουρολοιμωξεις,νοσοκομεια,καμμια καλυτερευση.μαλλον το ξερανε οτι δεν θα ζησει πολυ,αλλα ειναι αδικια,να ζησει 3,5 χρονια,χωρις καμμια επαφη με το περιβαλλον,και τωρα να φυγει.δεν ευχαριστηθηκε τιποτα.τεσπα,μη σας χαλαω αλλο την ψυχολογια.παω να κοιμισω την κορη.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

A ρε elenada κριμα..

myprincess να παμε μαζι!! Απλα ο Νακας ειναι κεντρο ΚΑΙ Αιγάλεω..και για πιο μεγαλο διαστημα..

Maestria εχει ο γονιος την επιλογη δωρεαν να παρακολουθησει τα προγραμματα και να δει αν του αρεσει για το πιαιδ του η οχι..

δεν τα θεωρω αμερικανια..

πιστευω οτι ενα παιδακι που εκ των πραγματων γινεται εγωκεντρικο λογω μοναδικοτητας ειναι μια ευκαιρια να βρεθει οργανωμενα ΜΟΝΟ με συνομηλικα (και οχι οτι ηλικιες να ναι οπως στην παιδικη χαρα) και να μαθει να τηρει καποιους κοινωνικους κανονες..δηλαδη μια διασκεδαστικη εισαγωγη στον σχολικο κοσμο χωρις διαβασματα στο σπιτι η καταναγκαστικη εργασια παντα με τη συμμετοχη του γονιου και βαση το παιχνιδι..

για το ΑΦΜ.. εχει προικα..

Διαφημίσεις

Αχ κι εγώ ήθελα baby swimming!!! Αλλά ψιλοτεμπελιάσαμε και μετά αρχίσανε τα τρεχάματα στους γιατρούς. :roll:

και εγω αλλα ειναι μακρυα και λογω οτι ειναι κοριτσι με φοβηζουν οι μυκητιασεις..

αλλα οταν με το καλο παει 5 ετων να μαστε καλα θα τη γραψω στην παιδικη ομαδα κολυμβησης του Κολωνου διπλα απο το σπιτι μας..

A ρε elenada κριμα..

myprincess να παμε μαζι!! Απλα ο Νακας ειναι κεντρο ΚΑΙ Αιγάλεω..και για πιο μεγαλο διαστημα..

Maestria εχει ο γονιος την επιλογη δωρεαν να παρακολουθησει τα προγραμματα και να δει αν του αρεσει για το πιαιδ του η οχι..

δεν τα θεωρω αμερικανια..

πιστευω οτι ενα παιδακι που εκ των πραγματων γινεται εγωκεντρικο λογω μοναδικοτητας ειναι μια ευκαιρια να βρεθει οργανωμενα ΜΟΝΟ με συνομηλικα (και οχι οτι ηλικιες να ναι οπως στην παιδικη χαρα) και να μαθει να τηρει καποιους κοινωνικους κανονες..δηλαδη μια διασκεδαστικη εισαγωγη στον σχολικο κοσμο χωρις διαβασματα στο σπιτι η καταναγκαστικη εργασια παντα με τη συμμετοχη του γονιου και βαση το παιχνιδι..

για το ΑΦΜ.. εχει προικα..

συμφωνω.τελεια θα ειναι.αν και δεν καταλαβα τι ειναι ακριβως,και δεν νομιζω να εχουμε κατι τετοιο εμεις.εχετε κανενα λινκ να δω?

ωραιο φαινεται.και ποσο διαρκει το μαθημα?ειναι σαν το babyswimming,καμμια ωριτσα?

γιατι αν ειναι ετσι κι ειναι ακριβο,καλυτερα θα ειναι στον παιδικο,νομιζω.

οκ,ειδα το μηνυμα σου παραπανω.πολυ ακριβα μου φαινεται,αλλα αν ειχα την ανεση θα την πηγαινα

Και το διαβατήριο ΚΑΙ χαρτί εννοείς;

Όχι, εμείς θα τον έχουμε μαζί, απλά θα είναι πρόβλημα το διαβατήριο, ίσως δεν προλάβω να του βγάλω γμτ.

Πόσο καιρό έκανες να βγάλεις για τη μικρή;

Χλωμό να τον έχεις μαζί αν δεν του βγάλεις διαβατήριο κοπελιά!!!!!

Είναι το επίσημο έγγραφο του παιδιου ειτε πας μαζι του είτε όχι. Κάνει περιπου 10 μέρες

Σε κάποιο σημείο του διαβατηριου υπογράφει ένας απο τους δύο γονείς.

Η υπέυθυνη δήλωση γίνεται όταν το παιδί ταξιδευει με κάποιον άλλον εκτος των γονέων για να δείξει ότι συνεννουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...