Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω της εμαθα να κανει πριτς..

και οταν της λες "ποσο αγαπας τη μαμα?" λεει "τοοοοοοοοοοοοο" και ανοιγει τα χερακια της και καπακι κοτσαρει και ενα "και γιαγια??" επειδη της το χει μαθει η μανα μου..

:D:D:D:D

καλο!

και κανει πριτς?θα'χει πολυ γελιο!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

NAIIIIII..Κανει και την κινηση... εκει ειναι να τη φας..

επισης προσφατα ανακαλυψε την σκια της και στην αρχη φοβοταν και ετρεχε!!!

μετα της καναμε παιχνιδακια και το μαθε και τωρα παιζει..

και τα δυο παιδιά χρειάζονται διαβατήριο αφού δεν έχουν ταυτότητα, έκανα όμως από μια υπεύθυνη δήλωση εγώ και ο στ. ότι επιτρεπουμε στο παππού ή/και στη γιαγιά να ταξιδεψουν από και προς Ελλάδα αφου μπορεί να μην τους αφήσουν να τα πάρουν μαζί χωρίς αυτό το χαρτί και μετά το πήγα για μετάφραση στο υπουργειο

Και το διαβατήριο ΚΑΙ χαρτί εννοείς;

Όχι, εμείς θα τον έχουμε μαζί, απλά θα είναι πρόβλημα το διαβατήριο, ίσως δεν προλάβω να του βγάλω γμτ.

Πόσο καιρό έκανες να βγάλεις για τη μικρή;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αλλα οταν μουλαρωνεειιιι.. τι να πω!!

κανει κατι σπαστικα...αλλο πραγμα.. δεν μαζευεται..

α ναι... πλακα εχει που οταν θελει να της δωσεις προσοχη και εσυ κοιτας αλλου ερχεται και χωνει το κεφαλι της μεσα στη μουρη σου... και σε κοιταει καταματα ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Διαφημίσεις

η δικιά μου δεν με έχει διεκδικίσει όταν ασχολούμαι με άλλο παιδάκι. Δεν ξέρω τί θα έκανε με το αδερφάκι της και δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται όταν τους έχει η πεθερά μου και τους δυο.

ουτε εμενα μου δινει σημασια οταν κραταω αλλο παιδακι,αντιθετα θελει να παιξει μαζι του.η ζηλια δεν ειναι αναγκαστικα κατι κακο.τωρα που κανουμε παρεα με ενα κοριτσακι βλεπω,οτι η μια θελει να κραταει,οτι κραταει κι η αλλη,το νερο της αλλης,το καρεκλακι της αλλης.εγω το λεω ζηλια,αλλα μαλλον ειναι περιεργεια,ξερω γω.

Όχι, εμείς θα τον έχουμε μαζί, απλά θα είναι πρόβλημα το διαβατήριο, ίσως δεν προλάβω να του βγάλω γμτ.

μια βδομάδα πριν αν πας είναι οκ.

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΑΑΑΑΣ?

Εγω ειχα φτιαξει ολα τα χαρτια αλλα με κολλησε η φωτογραφηση και το οτι επρεπε να δωσω ντουκου τα 70 ευρω που δεν τα χα..

αλλα απο Σεπτεμβρη θα γινει και αυτο γιατι πρεπει να την παω Βουλγαρια και Αυστρια..

ουτε εμενα μου δινει σημασια οταν κραταω αλλο παιδακι,αντιθετα θελει να παιξει μαζι του.η ζηλια δεν ειναι αναγκαστικα κατι κακο.τωρα που κανουμε παρεα με ενα κοριτσακι βλεπω,οτι η μια θελει να κραταει,οτι κραταει κι η αλλη,το νερο της αλλης,το καρεκλακι της αλλης.εγω το λεω ζηλια,αλλα μαλλον ειναι περιεργεια,ξερω γω.

Αυτό το κάνει μόνο με τον ξάδερφό της ! Με κανένα άλλο παιδάκι!

Διαφημίσεις

μια βδομάδα πριν αν πας είναι οκ.

Ναι; Της έβγαλες κι εσύ διαβατήριο;;;

ΑΝ βρω εισιτήρια (μεγάλο ΑΝ γιατί σίγουρα δεν θα βρω) λέω να πάμε αρχές Αυγούστου για λίγες μέρες εξωτερικό, που θα μας φιλοξενήσουνε.

Αλλά δεν θέλω να ψάξω εισιτήριο ακόμα, γιατί θέλω να είναι οκ ο Γιάννης μετά το χειρουργείο.

Αν κάτσει, έκατσε.

Φαντάζεσαι να 'χει και διαβατήριο το σπόρι;;; :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμεις εχουμε κανει μια φιλη που τυγχανει συμπτωματικα η μαμα της να γραφει και στο Parents (δεν το ξερα) και κανουμε καλη παρεα και οι μικρες ειναι πολυ τρυφερες η μια με την αλλη και εχουν εναμιση μηνα μονο διαφορα..

Ναι; Της έβγαλες κι εσύ διαβατήριο;;;

ΑΝ βρω εισιτήρια (μεγάλο ΑΝ γιατί σίγουρα δεν θα βρω) λέω να πάμε αρχές Αυγούστου για λίγες μέρες εξωτερικό, που θα μας φιλοξενήσουνε.

Αλλά δεν θέλω να ψάξω εισιτήριο ακόμα, γιατί θέλω να είναι οκ ο Γιάννης μετά το χειρουργείο.

Αν κάτσει, έκατσε.

Φαντάζεσαι να 'χει και διαβατήριο το σπόρι;;; :mrgreen::mrgreen:

εμενα και διαβατηριο θα χει και ΑΦΜ σε λιγο καιρο...αστα!

αλλα οταν μουλαρωνεειιιι.. τι να πω!!

κανει κατι σπαστικα...αλλο πραγμα.. δεν μαζευεται..

α ναι... πλακα εχει που οταν θελει να της δωσεις προσοχη και εσυ κοιτας αλλου ερχεται και χωνει το κεφαλι της μεσα στη μουρη σου... και σε κοιταει καταματα ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

εγώ όταν την σηκώνω ή οταν την αφήνω κάτω καμιά φορά λέω όπαλαααα! Και τώρα αν κατεβει ένα σκαλί πχ κρατώντας μου το χέρι λέει όπαααα!

απιστευτες!τις φανταζομαι κιολας,και χασκογελαω.

και κανουν τοσα πολλα σε λιγο καιρο,που δεν τα προλαβαινεις.ολο λεω να γραφω τα κατορθωματα της,κι ολο το ξεχναω.ευτυχως που εχω το παρεντς.σαν ημερολογιο ειναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...