Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να φταιει η μητροτητα??

Πιθανότατα. Γιατί γενικώς φοβόμαστε περισσότερο πλέον, για τα πάντα σχεδόν :tongue:.

Προσωπικά, για να πω την αλήθεια , έχω μια γαϊδουρινή αναισθησία! Αλλά, ώρες - ώρες, φρικάρω κι εγώ. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι ωραια που ναι βρε cristin που κοντευεις να γεννησεις..μακαρι να μεινω και εγω εγκυος και να το καταλαβω μετα το α τριμηνο και να ναι και ολα καλα..τουλαχιστον να χω το μισο αγχος..καταλαβαινεις..

οντως ειναι ωραια να περιμενεις τον ερχομο ενος παιδιου,αν και δεν εχει σχεση με την 1η εγκυμοσυνη,τωρα ξερεις τι να περιμενεις ....

αχ ,ενας μηνας εμεινε και θα εχω κορη!!!!!!!ωωωωωωωω:D:D:D

εσυ προσπερινα μου,κοιτα να κουλαρεις γιατι με τα μυαλα που κουβαλας,τζαμπα θα αγχωθεις!!!!

ολα θα πανε καλα,κι επειδη θα εχεις τη μικρη,δεν θα εχεις πολυ χρονο να σκεφτεσαι......το ιδιο μου συμβαινει κι εμενα!περναει καπως πιο γρηγορα ο χρονος ....

μαεστρο,φαε μπουγατσα με τυρι!!!!!ξεδιψαει αμεσα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Κορίτσια όλες περάσατε αποβολές; Εγώ ήμουν κωλόφαρδη μέχρι τώρα και δεν είχα τέτοια εμπειρία. Μια φορά έμεινα έγγυος και τσουπ ο Γιάννης.

Ζόρικη φάση ε; :?

Δυο φορές έμεινα εγκυος κ ήταν στα παιδάκια μου. Σίγουρα δύσκολη εμπειρία για όσες το έχουν περασει

εσυ προσπερινα μου,κοιτα να κουλαρεις γιατι με τα μυαλα που κουβαλας,τζαμπα θα αγχωθεις!!!!

ολα θα πανε καλα,κι επειδη θα εχεις τη μικρη,δεν θα εχεις πολυ χρονο να σκεφτεσαι......το ιδιο μου συμβαινει κι εμενα!περναει καπως πιο γρηγορα ο χρονος ....

:mrgreen::mrgreen:

Εχει δίκιο η cristin Προσπ... και σταμάτα να προγραμματίζεις τουλάχιστον στο θέμα του παιδιού .....

Οντως στη δευτερη δεν σκέφτεσαι τίποτα... περνάει ο καιρός.. μην σου πω ότι ξεχνάς ότι εισαι εγκυος ενα πράγμα.......

Οπως λεω και'γω... το δεύτερο παιδί ειναι το παιδί βαλίτσα... το κουβαλάς μαζί σου ότι ώρα να'ναι , όπου να'ναι , όπως να'ναι .... και όλα καλά

Διαφημίσεις

μαεστρο,φαε μπουγατσα με τυρι!!!!!ξεδιψαει αμεσα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ;;; Ξέρεις πόσες θερμίδες έχει η μπουγάτσα;;; :mrgreen::mrgreen:

Εδώ λέμε να χάσουμε κανένα γραμμάριο οι χοντρές!

Τζες, να σε ρωτήσω - τώρα που το θυμήθηκα - η μικρή χρειάζεται διαβατήριο (ή κάποιο άλλο χαρτί) για να πάει Ιταλία;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

επισης εχω να σου πω προσπ,πως θα γινεις πολυτεκνη!οποτε μην βιαζεσαι!θα γεμισει ο τοπος τικερακια μιλαμε......:tongue::tongue::tongue:

Ήθελα καιρό να στο πω. Αυτό το "κεφτε μου θα σε κάνω τατού" με ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!!!

ΣΟΥΠΕΡ μιλάμε!

1202591pu55lez1va.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κορίτσια. Και σήμερα πολλή δουλειά. Μπήκα στα πεταχτά. Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω παρα μόνο κάτι λίγα.

Ελενάντα κρίμα για το μικρούλη.

Η Αντζελίνα πολύ φάτσα όμως!

Η Γεωργίτσα δεν σηκώνει ποτέ χέρι προς το παρών τουλάχιστον. και χθες που ένα κοριτσάκι στο πάρκο έτρεχε και καταλάθος την έσπρωξε και έπεσε απλώς σηκώθηκε ανενόχλητη και μου έδιξε τα χεράκια της για να της τα καθαρίσω. Αν άλλα παιδάκια ήθελαν να της πάρουν το μπαλόνι της απλώς έλεγε όχι και το τραβούσε στο πλάι και συνέχιζε το παιχνίδι της.

Αναλάλυψα χθες ένα πάρκο χωρίς άμμο. Με κάτι τετράγωνα πολύ μαλακά σαν πλακάκια που απο οτι μου είπαν οι κυρίες εκεί τα πλένουν καθημερινα απο δήμο εκεί.Πολύ χάρηκα γιατί την άμμο τη συχαίνομαι απίστευτα και δεν την πήγαινα πάρκο. Μόνο η μαμά μου και ερχόταν σαν γυφτάκι. Εκεί μπορεί να τρέξει και άνετα. Τώρα που το έμαθα θα την πηγαίνω κάθε μέρα.

απο δήμο εκεί.Πολύ χάρηκα γιατί την άμμο τη συχαίνομαι απίστευτα και δεν την πήγαινα πάρκο. Μόνο η μαμά μου και ερχόταν σαν γυφτάκι. Εκεί μπορεί να τρέξει και άνετα. Τώρα που το έμαθα θα την πηγαίνω κάθε μέρα.

χμμμμ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ.. που μαι παρανοικη οπως λετε κανω εξαιρεσεις σε αυτα τα θεματα..

πιστευω οτι χρειαζονται και την αμμο και την λασπη..

εξερευνουν, ανακαλυπτουν, ξεδινουν..

ειναι οι μονες στιγμες που ενω ξερω οτι θα γινει χαλια, ξερω οτι και θα το απολαυσει..

σκεφτομαι το χειμωνα να διλαεξω μεταξυ ΝΑΚΑ και Gymboree.. στο ΝΑΚΑ κανει μονο ψυχοκινητικη με μουσικη και ειναι για 6μηνες και ειναι στο κεντρο για 45 λεπτα την εβδομαδα (το κοστος παει γυρω στα 450 ευρω με τα βιβλια και την εγγραφη και αφορα μονο παιδια ιδιας ηλικιας) και το gymboree ειναι στου διαολου τη μανα (Ερυθραια) κοστιζει 300 και αφορα μονο 20 ωρες κυκλο μαθηματων σε μια απο τις κατοιθ ενοτητες : παιζω και μαθαινω, τεχνη η μουσικη.. στην τεχνη ειδικα ξεπατωνονται στα απιστευτα πχ ζωγραφικη - παιχνιδι με αφρους κλπ

δεν ειναι λιγα τα χρηματα αλλα ειναι πολυ καλες ευκαιριες (δοκιμασμενα απο φιλους μου με παιδια) για να ενταχθουν σε προσχολικες κοινωνιες διασκεδαζοντας και βεβαια μαθαινοντας..

και προφανως δουλευει..

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ;;; Ξέρεις πόσες θερμίδες έχει η μπουγάτσα;;; :mrgreen::mrgreen:

Τζες, να σε ρωτήσω - τώρα που το θυμήθηκα - η μικρή χρειάζεται διαβατήριο (ή κάποιο άλλο χαρτί) για να πάει Ιταλία;;;

και τα δυο παιδιά χρειάζονται διαβατήριο αφού δεν έχουν ταυτότητα, έκανα όμως από μια υπεύθυνη δήλωση εγώ και ο στ. ότι επιτρεπουμε στο παππού ή/και στη γιαγιά να ταξιδεψουν από και προς Ελλάδα αφου μπορεί να μην τους αφήσουν να τα πάρουν μαζί χωρίς αυτό το χαρτί και μετά το πήγα για μετάφραση στο υπουργειο

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Και σήμερα πολλή δουλειά. Μπήκα στα πεταχτά. Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω παρα μόνο κάτι λίγα.

Ελενάντα κρίμα για το μικρούλη.

Η Αντζελίνα πολύ φάτσα όμως!

Η Γεωργίτσα δεν σηκώνει ποτέ χέρι προς το παρών τουλάχιστον. και χθες που ένα κοριτσάκι στο πάρκο έτρεχε και καταλάθος την έσπρωξε και έπεσε απλώς σηκώθηκε ανενόχλητη και μου έδιξε τα χεράκια της για να της τα καθαρίσω. Αν άλλα παιδάκια ήθελαν να της πάρουν το μπαλόνι της απλώς έλεγε όχι και το τραβούσε στο πλάι και συνέχιζε το παιχνίδι της.

Αναλάλυψα χθες ένα πάρκο χωρίς άμμο. Με κάτι τετράγωνα πολύ μαλακά σαν πλακάκια που απο οτι μου είπαν οι κυρίες εκεί τα πλένουν καθημερινα απο δήμο εκεί.Πολύ χάρηκα γιατί την άμμο τη συχαίνομαι απίστευτα και δεν την πήγαινα πάρκο. Μόνο η μαμά μου και ερχόταν σαν γυφτάκι. Εκεί μπορεί να τρέξει και άνετα. Τώρα που το έμαθα θα την πηγαίνω κάθε μέρα.

καλως την!μπραβο στη γεωργιτσα που ξερει να διεκδικει το μπαλονι της,και δεν μαλωνει.

τι ωραια που βρηκες ενα σωικο παρκο.κι εμεις εδω δεν εχουμε,ολα χαλια ειναι και για μεγαλυτερα παιδακια.

εμενα τωρα ετρωγε μακαρονακια και πηγα να της πω να μου δωσει κι εμενα.εκει που με ταιζε,μια στιγμη αρχισε να με δουλευει,εκανε πως μου δινει και τα ετρωγε εκεινη,και μου ελεγε και κοιτα! και καλα,ζηλεια σου.κι οταν εκλαιγα που δεν μου εδινε,χασκογελουσε.ε,μετα αρχισε να τα πεταει κατω για παιχνιδι,και σπασανε τα νευρα μου,αλλα εκεινη συνεχισε να χασκογελαει.θα την δαγκωσω καμμια ωρα!:D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εμένα οταν βλέπουνε το Θοδωρή λενε ότι δεν ζηλεύει!! και εχω ακουσει μανες που λενε ότι τα παιδιά τους δεν ζηλευουν....Αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..η ζήλια ειναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα και θα ήταν ανησυχητικό αν τα παιδιά δεν ζήλευαν

Απλα ο Θοδωρής δεν το δείχνει τοσο αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ζηλευει

κι εγω πιστευω οτι ολα τα παιδακια ζηλευουν,και τ'αδερφακια τους και τα αλλα παιδακια.ακομα και κατι φαγωσιμο,που κραταει ενα ασχετο παιδακι,το θελουν.εμενα τωρα ζηλευει που βλεπει τ'αλλα παιδακια με πιπιλα,και θελει πιπιλα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εγω της εμαθα να κανει πριτς..

και οταν της λες "ποσο αγαπας τη μαμα?" λεει "τοοοοοοοοοοοοο" και ανοιγει τα χερακια της και καπακι κοτσαρει και ενα "και γιαγια??" επειδη της το χει μαθει η μανα μου..

κι εγω πιστευω οτι ολα τα παιδακια ζηλευουν,και τ'αδερφακια τους και τα αλλα παιδακια.ακομα και κατι φαγωσιμο,που κραταει ενα ασχετο παιδακι,το θελουν.εμενα τωρα ζηλευει που βλεπει τ'αλλα παιδακια με πιπιλα,και θελει πιπιλα.

εχει απωθημενο η minie mouse!!!

η δικιά μου δεν με έχει διεκδικίσει όταν ασχολούμαι με άλλο παιδάκι. Δεν ξέρω τί θα έκανε με το αδερφάκι της και δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται όταν τους έχει η πεθερά μου και τους δυο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...