Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απ'οτι καταλαβα θα συναντηθειτε,ε?

κι εγω θελωωωω.....να μου κανετε γενικο στο σπιτι!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα καταλαβες!!!Τι να κανω φιλεναδα χρειαζομαι extra χερια για δουλειες στο σπιτι και τους ειπα ψεματα να ερθουν δηθεν για καφε:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

ε ναι λοιπον οι εν Αθηναις τσουπρες ειπαμε να βρεθουμε αν και τελευταια μετραμε απωλειες..που ναι η Lena +Sourloulou? που ειναι η Myprincess??

Παντως κοριτσια της ξενιτιας εγω προσωπικα αν τυχει και βρεθω ποτε στα μερη σας θα ειστε στις προτεραιοτητες μου να σας συναντησω και να γνωριστουμε επιτελους!!

για χωματα οχι αλλα τον τελευταιο μηνα σε οποια συσκευασια libero και να επαιρνα οικονομικη η οχι πολλες πανες ξεφτιζαν το υλικο που εχουν μεσα και το οποιο κατακρατα την υγρασια με αποτελεσμα η μικρη απο κατω να γινεται χαλια με μικρα μικρα μπιλακια απο αυτο το υλικο..πηρα τηλεφωνο στη γραμμη επικοινωνιας (η οποια δεν νομιζω να λειτουργει τετοιες ωρες παρα μονο ωρες γραφειου, δες τι γραφει επανω η συσκευασια) και μου παν οτι συμβαινει καμια φορα να χει μικρη οπη η πανα και να βγαινουν απο εκει και οτι ειναι ακινδυνο..βεβαια δεν συμφωνησα μαζι τους διοτι εχω κοριτσι και αν το υλικο αυτο λιγο λιγο συσσωρευεται στον κολπο της (οπου εκει δενμπορω να βαλω χερι) ποιος μου εγγυειται οτι δεν μπορει να παθει καποια μυκητιαση η κατι αλλο?? και μου παν οτι θα εστελναν καποιον να παρει δυο πανες απο τη συσκευασια που ηδη ειχα αλλα ποτε δεν εμφανιστηκαν και αυτο εγινε πριν μια μιαση εβδομαδα ισως και δυο..παραλληλα εδωσα χαρη και αγορασα και νεα συσκευασια και τελικα και εκεινη ειχε το ιδιο ελαττωμα..ετσι τωρα πηγα στα Lidl και πηρα τις Toujours που κοστιζουν 9,65 και εχουν 50 πανες μεσα τις οποιες χρησιμοποιει η κουμπαρα μου στο γιο της και τωρα ειμαι σε φαση δοκιμης..αν στις τρεις εβδομαδες δεν εμφανιστει τιποτε θα προτιμαω αυτες που ειναι και πιο οικονομικες..

προσπ εγώ χρησιμοποιώ αυτές απο την αρχή.Πήρα και τις πάμπερς αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου.Έπιανα την μικρή απο και νόμιζα πιάνω τα κατουρλιά της.Των λιντλ είναι μια χαρά αποροφιτικές και οικονομικές!

προσπ εγώ χρησιμοποιώ αυτές απο την αρχή.Πήρα και τις πάμπερς αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου.Έπιανα την μικρή απο και νόμιζα πιάνω τα κατουρλιά της.Των λιντλ είναι μια χαρά αποροφιτικές και οικονομικές!

να με συγχωρησουν οσες αγαπουν τα Pampers Αλλα χειροτερη αισθηση απο αυτη που αφηνουν οταν ειναι η πανα κατουρημενη και την πιανω και νοιωθω την υγρασια λες και ειναι ετοιμη να ξεχειλισει..α παπαπα... ειναι ο πρωτος λογος που τις απερριψα με τα απο λιγοημερη δοκιμη

να με συγχωρησουν οσες αγαπουν τα Pampers Αλλα χειροτερη αισθηση απο αυτη που αφηνουν οταν ειναι η πανα κατουρημενη και την πιανω και νοιωθω την υγρασια λες και ειναι ετοιμη να ξεχειλισει..α παπαπα... ειναι ο πρωτος λογος που τις απερριψα με τα απο λιγοημερη δοκιμη

Ρε κοριτσια εγω που χρησιμοποιω τα pampers δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα.Βεβαια σε λιγο καιρο κι εγω στου Lidl θα καταληξω γιατι τα οικονομικα μας ειναι χαλια!!!!Prosp περιμενω να μου πεις κι εσυ που θα τις χρησιμοποιησεις τωρα αν ειναι καλες!!!!

Διαφημίσεις

Οταν λες απο την αρχη εννοεις απο τοτε που γεννηθηκε????Εχει τοσο μικρα νουμερα????

ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Οταν λες απο την αρχη εννοεις απο τοτε που γεννηθηκε????Εχει τοσο μικρα νουμερα????

Όχι οι πρώτες που πήρα ήταν οι πάμπερς οι μικρούτσικες.Με το που έγινε 4 κιλά (και δεν άργησε) τις σταμάτησα κατευθείαν.Αφού μισό πακέτο που μου περίσσεψε το έδωσα σε μια φίλη που γεννάει τώρα.Το καλοκαίρι στις διακοπές που ξέμεινα απο πάνες πήρα πάμπερς.Όταν έπιανα την μικρή απο κάτω ένιωθα ότι πιάνω μια νάιλον σακούλα γεμάτη νερό . Αυτό δεν το ένιωσα ποτέ με αυτές του λιντλ.Είναι πολύ ενησχημένες.

εμενα δεν μου αρεσουν γενικα οι αλλαγες σε τετοια θεματα (μαλλον με αγχωνουν) αλλα ειχα στο μυαλο μου οτι απο ενα σημειο και μετα θα αλλαζα πανα σε κατι οικονομικοτερο ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝ δεν της δημιουργουσαν προβλημα..προς το παρον ακομη παμε καλα..αν περασουν δυο τρεις εβδομαδες και δεν δω αλλαγη θα τις καθιερωσω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...