Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τζες,και η μαμα μου το ιδιο μου λεει,πως με τα δυο παιδια τα πραγματα απλοποιουνται καπως,επειδη αρχιζουν και παιζουν μεταξυ τους!στην περιπτωση σου ,ειναι σιγουρα πιο ευκολα,γιατι ο θοδωρακος ειναι καπως μεγαλυτερος και 1ον σε βοηθαει γενικα(πχ να την κανεις μπανιο κλπκλπ) και 2ον,μπορεις να μαγειρεψεις και να τον αφησεις να την προσεχει λιγακι...

οταν ειναι και τα δυο μικρα,δεν εχω ιδεα πως ειναι.....με εχει και ο μανολος αποκλειστικια και πολυ φοβαμαι να μην αρχισει τις ζηλειες....ειδομεν

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζες,και η μαμα μου το ιδιο μου λεει,πως με τα δυο παιδια τα πραγματα απλοποιουνται καπως,επειδη αρχιζουν και παιζουν μεταξυ τους!στην περιπτωση σου ,ειναι σιγουρα πιο ευκολα,γιατι ο θοδωρακος ειναι καπως μεγαλυτερος και 1ον σε βοηθαει γενικα(πχ να την κανεις μπανιο κλπκλπ) και 2ον,μπορεις να μαγειρεψεις και να τον αφησεις να την προσεχει λιγακι...

οταν ειναι και τα δυο μικρα,δεν εχω ιδεα πως ειναι.....με εχει και ο μανολος αποκλειστικια και πολυ φοβαμαι να μην αρχισει τις ζηλειες....ειδομεν

εχθες περιεγραφα στο αφεντικο μου πως φερεται η μικρη μου και η απαντηση του ηταν πως θα ζηλευει πολυ οταν θα κανω δευτερο παιδι..

εκεινος εχει μια κορη 2,5 ετων και ενα γιο σχεδον ετους.. αλλα η ζηλεια λεει ειναι περιορισμενη

συμφωνω μαζι σου.. οσο πιο πολλες οι αναμνησεις τοσο πιο μεγαλος ακι αξεπεραστος ο πονος..

εγω και τα δυο (τρια για την ακριβεια) ..εμβρυα.. τα σκεφτομαι αλλα οχι συχνα λογω της μικρης..

Συμφωνώ κι εγώ με τις προλαλήσασες

εννοείται πως όταν ειναι κοντά ειναι πιο δύσκολα και ειναι σιγουρο ότι θα ζηλευει απλα το κάθε παιδί ζηλευει και το δειχνει διαφορετικά

Διαφημίσεις

εχθες περιεγραφα στο αφεντικο μου πως φερεται η μικρη μου και η απαντηση του ηταν πως θα ζηλευει πολυ οταν θα κανω δευτερο παιδι..

εκεινος εχει μια κορη 2,5 ετων και ενα γιο σχεδον ετους.. αλλα η ζηλεια λεει ειναι περιορισμενη

καταρχήν προκαταβολικά δεν μπορεί να το ξέρει.. μπορει επειδή της εισαι πολυ αφιερωμενη να νιώθει τοσο καλά που να ειναι εντελώς ανεξάρτητη. Απλά μπορει η κορη του να το δειχνει λιγότερο

Kαι πολλά δε ζηλεύουν στην αρχή, που είναι μπέμπης/α το μικρότερο, αλλά μετά, που διεκδικούν περισσότερο τα δεύτερα παιδιά απ' τη μαμά.

Μια φίλη μου τώρα που κοντεύει 1 χρονών το δεύτερο, τώρα ζηλεύει η μεγάλη που είναι στα 3.

Μου τη δίνει η ζέστη, σας το 'χω πει;;;

cristin κι εσύ από Κρήτη, ε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εννοείται πως όταν ειναι κοντά ειναι πιο δύσκολα και ειναι σιγουρο ότι θα ζηλευει απλα το κάθε παιδί ζηλευει και το δειχνει διαφορετικά

εχεις δικιο ,δεν μπορω απο τωρα να προβλεψω πως θα ειναι....

ασχετο,αν εχετε χρονο ,μπειτε στο www.parentspartner.com εχει τρελες πληροφοριες για το μεγαλωμα των παιδιων μας ,μονο που ειναι στα Αγγλικα...αξιζει τον κοπο!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εχεις δικιο ,δεν μπορω απο τωρα να προβλεψω πως θα ειναι....

Εμένα οταν βλέπουνε το Θοδωρή λενε ότι δεν ζηλεύει!! και εχω ακουσει μανες που λενε ότι τα παιδιά τους δεν ζηλευουν....Αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..η ζήλια ειναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα και θα ήταν ανησυχητικό αν τα παιδιά δεν ζήλευαν

Απλα ο Θοδωρής δεν το δείχνει τοσο αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ζηλευει

καταρχήν προκαταβολικά δεν μπορεί να το ξέρει.. μπορει επειδή της εισαι πολυ αφιερωμενη να νιώθει τοσο καλά που να ειναι εντελώς ανεξάρτητη. Απλά μπορει η κορη του να το δειχνει λιγότερο

ελα ντε!ειναι μαντης..!:-Dκι εγω εχω διαβασει πως οσο περισσοτερη αγαπη παρουν,τοσο πιο ανεξαρτητα γινονται αργοτερα,γιατι εχουν το πιο σημαντικο εφοδιο,καποιον να τα αγαπα και να πιστευει στην αξια τους!

προσπ,κι εγω μονο μετα τον ερχομο του μωρου,επαψα να σκεφτομαι συχνα την αποβολη....σε καταλαβαινω απολυτα...τι να κανουμε ,ολα μεσα στη ζωη ειναι..

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Kαι πολλά δε ζηλεύουν στην αρχή, που είναι μπέμπης/α το μικρότερο, αλλά μετά, που διεκδικούν περισσότερο τα δεύτερα παιδιά απ' τη μαμά.

Μια φίλη μου τώρα που κοντεύει 1 χρονών το δεύτερο, τώρα ζηλεύει η μεγάλη που είναι στα 3.

Μου τη δίνει η ζέστη, σας το 'χω πει;;;

cristin κι εσύ από Κρήτη, ε;

ειμαι απο Αθηνα,αλλα γνωρισα τον αντρα μου στην Κρητη κι εμεινα:roll:

εχω γεννηθει Θεσσαλονικη ,αλλα απο 1 ετους,μετακομισαμε Αθηνα,οποτε δεν θυμαμαι τιποτα

δεν θεωρω τον εαυτο μου Κρητικια(χωρις παρεξηγηση στις Κρητικοπουλες),αλλα ειμαι παιδι της Αθηνας...εκει μεγαλωσα!αν και νομιζω πως δυσκολα θα μπορουσα να γυρισω πισω,δυσκολη η ζωη στην πρωτευουσα

μαεστρο,εγω που δεν μπαινω και πολυ συχνα,το εχω ξαναακουσει ,εισαι πολυ θερμη γυναικα γιάυτο:-D:-D:-D

kKhCp3.png

b5ebp2.png

παντως διαβαζα απο γυναικες που κατεληξαν σε tandem nursing (παραλληλο θηλασμο) οτι επειδη μοιραζονται τον θηλασμο δεν ζηλευουν..ισως λιγο στην αρχη μεχρι να συνηθισουν..αλλα μετα εχω διαβασει για στιγμες απειρου καλους..

τι ωραια που ναι βρε cristin που κοντευεις να γεννησεις..μακαρι να μεινω και εγω εγκυος και να το καταλαβω μετα το α τριμηνο και να ναι και ολα καλα..τουλαχιστον να χω το μισο αγχος..καταλαβαινεις..

βασικα οσο περναει ο καιρος με πιανει ενα απιστευτο αγχος (μηπως δεν μου παει καλα η επομενη εγκυμοσυνη) κατι που κατα ενα περιεργο λογο δεν ενοιωθα στην κυηση της μικρης και ας ειχα φορτωθει δυο αποβολες..

να φταιει η μητροτητα??

μαεστρο,εγω που δεν μπαινω και πολυ συχνα,το εχω ξαναακουσει ,εισαι πολυ θερμη γυναικα γιάυτο:-D:-D:-D

Είμαι, είμαι!

Ειδικά με 35-40 βαθμούς Κελσίου, ιδρωμένη σαν το γουρούνι, είμαι πολύ σέξι!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αθηναία ε; Χμμμμ... :tongue:

Ωραία η Κρήτη κοριτσάκι, αλλά ακόμα περισσότερη ζέστη! Εγώ μάλλον γι' ακόμα πιο βόρεια είμαι!

Και γεννήθηκα στη Γερμανία! Τι θέλανε οι γονείς και με φέρανε εδώ, μου λες;

Κορίτσια όλες περάσατε αποβολές; Εγώ ήμουν κωλόφαρδη μέχρι τώρα και δεν είχα τέτοια εμπειρία. Μια φορά έμεινα έγγυος και τσουπ ο Γιάννης.

Ζόρικη φάση ε; :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...