Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η κορη σου ειναι κουκλαρα και δυνατο παιδι.. της φαινεται!! και εχει οντως φοβερη φωτογενεια..

Ευχαριστώ!!

Εχθές που τα έβαλα πάλι στη μπανιέρα μου λεει ο Θοδωρής: Σ'ευχαριστώ μαμά που μας αφήνεις κ παίζουμε και περνάμε ομορφα, ειμαι ευτυχισμένος που εχω την αδεροφύλα μου και παραλίγο να με πιάσουν τα ζουμια αλλα αρκέστηκα στο παρακαλώ αγάπη μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου χριστινακι.τι κανει ο μανολος?

κι εγω ηθελα να παω στην γιαγια μου αλλα βγηκα εξω κι αλλαξα γνωμη.μεσα με το κλιματιστικο αγκαλια που λεει κι η μιαμαμα.αλλα ποσο θα την παλεψει η μικρη μεσα κλεισμενη.

κι εμεις μεσα σημερα!!!!!ασυζητητι!!!!

κι εγω που τον πηγα χθες σε μια πισινα και παλτσουριζε 3 ωρες ,τι καταλαβα???κοιμηθηκε ξερος και απο την ωρα που ξυπνησε ,χαλασε το σπιτι με τη μουρμουρα του!τα επαιξα εχθες...

ο μανωλακης καλα.ειμαστε κι εμεις σε δυσκολη φαση ,τις σφαλιαρες τις εχει κοψει βεβαια,αλλα απο μουρμουρα ,απαιτησεις και να περναει παντα το δικο του,αλλο τιποτα!!αυτη τη στιγμη κοιμαται στον καναπε μπρουμυτα με το κωλακι εξω και ειλικρινα ειναι σαν αγγελακι....τι ομορφα που ειναι τα παιδια οταν κοιμουνται!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

η αντζελινα με το γαλαζιο φορεμα ειναι οντως θεα!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Ουφ!! Δυσκολες καταστασεις. Τον άλλο μήνα ο Παναγιωτάκης θα γινόταν 18μηνών. Μακάρι οι μέρες της Αννίνας να παιρνουν τουλάχιστον ηρεμα

η αννινα θα ειναι λιγο καλυτερα,μονο αν κανει αλλο παιδακι.της το εχω πει.το κενο βεβαια μενει,αλλα θα ξεχαστει λιγο με την χαρα ενος μωρου.

ευτυχως,οι γονεις αυτοι εχουν κι αλλο ενα παιδακι,το διδυμακι του.αλλα θα το αναζηταει,γμτ.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

!:mrgreen::mrgreen:

θα το ματιάσω το κορίτσι.. φτου φτου

εν τω μεταξύ όχι απλά της πάει τέλεια αλλά με τα κοτσιδάκια κ τα μάυρα μαλλάκια ειναι απλά υπέροχη... ειναι η νύφη σου μαι κούκλα

Απο'δω το'φερες, απο΄κει το πήγες... ουτε μετακομίσεις θα κάνετε στο γάμο ουτε τιποτα

η αννινα θα ειναι λιγο καλυτερα,μονο αν κανει αλλο παιδακι.της το εχω πει.το κενο βεβαια μενει,αλλα θα ξεχαστει λιγο με την χαρα ενος μωρου.

ευτυχως,οι γονεις αυτοι εχουν κι αλλο ενα παιδακι,το διδυμακι του.αλλα θα το αναζηταει,γμτ.

Η σπιτονοικοκυρά της μαμας μου ειχε 4 κορίτσια, το ένα έφυγε από λευχαιμια σε ηλικια 13 χρ. παρά τα άλλα παιδιά καθημερινά την μελετάει.. τώρα θα ήταν 46χρ. τοσα χρονια και δεν έχει σταματησει λεπτο να την σκεφτεται

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ!!

Εχθές που τα έβαλα πάλι στη μπανιέρα μου λεει ο Θοδωρής: Σ'ευχαριστώ μαμά που μας αφήνεις κ παίζουμε και περνάμε ομορφα, ειμαι ευτυχισμένος που εχω την αδεροφύλα μου και παραλίγο να με πιάσουν τα ζουμια αλλα αρκέστηκα στο παρακαλώ αγάπη μου

μα τι γλυκος,ο γιος σου!

κι εμεις μεσα σημερα!!!!!ασυζητητι!!!!

κι εγω που τον πηγα χθες σε μια πισινα και παλτσουριζε 3 ωρες ,τι καταλαβα???κοιμηθηκε ξερος και απο την ωρα που ξυπνησε ,χαλασε το σπιτι με τη μουρμουρα του!τα επαιξα εχθες...

ο μανωλακης καλα.ειμαστε κι εμεις σε δυσκολη φαση ,τις σφαλιαρες τις εχει κοψει βεβαια,αλλα απο μουρμουρα ,απαιτησεις και να περναει παντα το δικο του,αλλο τιποτα!!αυτη τη στιγμη κοιμαται στον καναπε μπρουμυτα με το κωλακι εξω και ειλικρινα ειναι σαν αγγελακι....τι ομορφα που ειναι τα παιδια οταν κοιμουνται!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευχαριστουμε!ολο ροζ,της φοραγα,και με το μπλε ξετρελαθηκα!

κοιμαται τωρα ο μανολος?μπραβο!

εγω παω γτ τα εχει παρει η κορη μου,θελει παιχνιδια,κι εχει γκρεμισει το γραφειο,οση ωρα γραφω.τα ξαναλεμε.

θα το ματιάσω το κορίτσι.. φτου φτου

εν τω μεταξύ όχι απλά της πάει τέλεια αλλά με τα κοτσιδάκια κ τα μάυρα μαλλάκια ειναι απλά υπέροχη... ειναι η νύφη σου μαι κούκλα

Απο'δω το'φερες, απο΄κει το πήγες... ουτε μετακομίσεις θα κάνετε στο γάμο ουτε τιποτα

:D

ναι,αλλα δεν θελει ανοιχτα ντεκολτε η συμπεθερα!

Ευχαριστώ!!

απιστευτος ο υιος ,εγω θα τα ειχα μπηξει σιγουρα!ειναι πολυ γλυκος !

ελπιζω πως την επομενη φορα που θα ερθω Αθηνα ,να καταφερουμε μια συναντηση ολες μαζι!!!!ειλικρινα θα το ηθελα παρααα πολυ!το θεμα ειναι πως με 2 παιδια ,δυσκολα θα την παλεψω και δυσκολα θα την παλεψετε κι εσεις!!!καλη διαθεση να υπαρχει και ολα θα γινουν...

μακαρι να σας δω ολες μια μερα απο κοντα,να αοκτησω και μια πιο στρογγυλη εικονα για το'' ποιον ''σας(ετσι γραφεται?):-D!!!!!χαχαχα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Το ενοχλητικό είναι ότι δεν δίνουν καν ένα έναντι έτσι έπρεπε να πληρωθώ εχθές το 15μερο του Ιουνιου και θα το πληρωθώ αρχές Ιουλίου, το αν έχω έξοδα ή όχι κανείς δεν αναρωτιέται

Κοριτσάκι δεν έχω πληρωθεί ακόμα για τον Μάιο και ένας μισός μισθός του Μαρτίου τείνει να γίνει ανάμνηση παλιά!

Δεν είσαι μόνη! Συμπάσχουμε. :evil:

δεν κινειται φυλλο και εδω μεσα στο καφε μας χαχα!!

Ήρθαμε καλέ! Μια δουλειά να μην κάνουμε πια.

Για το παιδάκι δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!! Ουφ, ουφ. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Η σπιτονοικοκυρά της μαμας μου ειχε 4 κορίτσια, το ένα έφυγε από λευχαιμια σε ηλικια 13 χρ. παρά τα άλλα παιδιά καθημερινά την μελετάει.. τώρα θα ήταν 46χρ. τοσα χρονια και δεν έχει σταματησει λεπτο να την σκεφτεται

Δε νομίζω ότι ξεπερνιέται ο χαμός ενός παιδιού ποτέ.

Ο λόγος που κάνεις είναι για να το δεις να μεγαλώνει, να ζει και να βοηθάς και να καμαρώνεις.

Αν ΔΕΝ το κάνεις ... πάντα θα υπάρχει το κενό.

Την σκέφτομαι την κοπέλα με το συνομίληκο παιδάκι (αννίνα; ) πολλές φορές και μου κόβεται η αναπνοή!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

απιστευτος ο υιος ,εγω θα τα ειχα μπηξει σιγουρα!ειναι πολυ γλυκος !

ελπιζω πως την επομενη φορα που θα ερθω Αθηνα ,να καταφερουμε μια συναντηση ολες μαζι!!!!ειλικρινα θα το ηθελα παρααα πολυ!το θεμα ειναι πως με 2 παιδια ,δυσκολα θα την παλεψω και δυσκολα θα την παλεψετε κι εσεις!!!καλη διαθεση να υπαρχει και ολα θα γινουν...

μακαρι να σας δω ολες μια μερα απο κοντα,να αοκτησω και μια πιο στρογγυλη εικονα για το'' ποιον ''σας(ετσι γραφεται?):-D!!!!!χαχαχα

Στο'χω ξαναπεί.. με δυο ειναι πιο εύκολα!!!!!!!!!!! Ακουσε με

δεν θελω να φανω κακια,αλλα ειναι αλλιως να χανεις ενα παιδι που το εχεις δει να μεγαλωνει μεχρι τα 13,αλλιως να χανεις ενα πολυ μικρο μωρο,αλλιως να χανεις ενα μωρο πριν καν γεννηθει.....καθε πονος ειναι διαφορετικος και σιγουρα αξεπεραστος....

αν το εχεις μεγαλωσει ομως ...

κι εγω ειχα μια αποβολη ,και ελεγα πως δεν θα το ξεπερασω ποτε!τωρα ομως ειμαι πολυ καλα,δεν το σκεφτομαι πια και τοσο συχνα,κυριως το αναβιωνω,καθε φορα που πλησιαζει η ημερομηνια ,αλλα εχω καταλαβει ποσο ματαιο ειναι να το σκεφτομαι....

μακαρι η αννινα να ειναι καλα,και να μεινει συντομα εγκυος,ειναι το καλυτερο γιατρικο!αν το θελει βεβαια....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

δεν θελω να φανω κακια,αλλα ειναι αλλιως να χανεις ενα παιδι που το εχεις δει να μεγαλωνει μεχρι τα 13,αλλιως να χανεις ενα πολυ μικρο μωρο,αλλιως να χανεις ενα μωρο πριν καν γεννηθει.....καθε πονος ειναι διαφορετικος και σιγουρα αξεπεραστος....

αν το εχεις μεγαλωσει ομως ...

κι εγω ειχα μια αποβολη ,και ελεγα πως δεν θα το ξεπερασω ποτε!τωρα ομως ειμαι πολυ καλα,δεν το σκεφτομαι πια και τοσο συχνα,κυριως το αναβιωνω,καθε φορα που πλησιαζει η ημερομηνια ,αλλα εχω καταλαβει ποσο ματαιο ειναι να το σκεφτομαι....

μακαρι η αννινα να ειναι καλα,και να μεινει συντομα εγκυος,ειναι το καλυτερο γιατρικο!αν το θελει βεβαια....

συμφωνω μαζι σου.. οσο πιο πολλες οι αναμνησεις τοσο πιο μεγαλος ακι αξεπεραστος ο πονος..

εγω και τα δυο (τρια για την ακριβεια) ..εμβρυα.. τα σκεφτομαι αλλα οχι συχνα λογω της μικρης..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...