Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δήμητρα έχω τρελά νεύρα με τη δουλειά..... μ'αρεσει που πήραμε μέρος στα Ποσειδώνια... και το χρήμα έρεε.(ούτε καν ξέρω αν γραφεται έτσι) και τώρα πάρτε .... φυστικια να φάτε

:roll: :roll: :roll::cool:

εσυ ξερεις αν πρεπει να κανεις κατι και τι μπορεις να κανεις.. ειναι πολλα στη μεση καταλαβαινω οτι εισαι σε κακη θεση και δεν μπορεις να παρεις δραστικες αποφασεις..

δυστχυως δεν εχουμε το δικαιωμα να επεμβαινουμε στη διαχειριση των αφεντικων..

εχω υπαρξει σε εργοδοτη που τα κερδη τα αγοραζε αντικες και μας αφηνε απληρωτους δυο μισθους πισω και βαλε..

τι να πεις? η που κανεις μαζικες στασεις εργασιας η που συνεχιζεις χωρις να μιλας η που την κανεις για αλλα..

εισασταν και στο Αβερωφ καλεσμενοι!!χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ενοχλητικό είναι ότι δεν δίνουν καν ένα έναντι έτσι έπρεπε να πληρωθώ εχθές το 15μερο του Ιουνιου και θα το πληρωθώ αρχές Ιουλίου, το αν έχω έξοδα ή όχι κανείς δεν αναρωτιέται

καλημερα.

πολυ σπαστικο να αργουν τοσο πολυ να σε πληρωσουν.αλλα δυστυχως δεν πανε καλα οι επιχειρησεις.ολες κανουν περικοπες στους μισθους,ή δινουν αδειες,για να μην απολυσουν κοσμο.αστα να πανε.

πριν λιγο εμαθα οτι εφυγε το αγορακι,εγινε αγγελακι το πρωι.:-(

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!!!:)

οριστε αλλο ενα φυλλο,να μην παραπονιεστε!

ρε κοριτσια ,τι ζεστη ειναι αυτη?ειλικρινα πρεπει να κοντευει τους 40 στο μπαλκονι μου,φυσαει δε ενα καυτο αερακι που σου κοβει την ανασα...

ευτυχως που υπαρχει και το αιρκοντισιον

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα.

πολυ σπαστικο να αργουν τοσο πολυ να σε πληρωσουν.αλλα δυστυχως δεν πανε καλα οι επιχειρησεις.ολες κανουν περικοπες στους μισθους,ή δινουν αδειες,για να μην απολυσουν κοσμο.αστα να πανε.

οχι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

συλληπητηρια και κουραγιο στους γονεις..

τι να πω .. :(

Διαφημίσεις

κριμα ρεε..πολυ δυσαρεστο νεο...:(

τζες,τι κουκλα ειναι η μπεμπα????τελικα ποιος ειναι τοσο ανοιχτοχρωμος στην οικογενεια?ο αντρας σου?σαν σκανδιναβακι ειναι!φτου φτου φτου

προσπ,κι εγω τον κουρεψα για τον ιδιο ακριβως λογο και οντως τα μαλλακια του τωρα ειναι πιο πλουσια και πιο δυνατα..

ειναι και στο παιδι βεβαια,ειναι μερικα που γεννιουνται με περουκαααα

ειδικα οταν γεννησα στο μαιευτηριο(εδω στην Κρητη),ηταν 6-7 μωρα ,ολα φουλ στο μαυρο περουκινι!!!!ειναι λιγο μαυροτσουκαλα τα κρητικοπουλα!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα!!!:)

οριστε αλλο ενα φυλλο,να μην παραπονιεστε!

ρε κοριτσια ,τι ζεστη ειναι αυτη?ειλικρινα πρεπει να κοντευει τους 40 στο μπαλκονι μου,φυσαει δε ενα καυτο αερακι που σου κοβει την ανασα...

ευτυχως που υπαρχει και το αιρκοντισιον

γεια σου χριστινακι.τι κανει ο μανολος?

κι εγω ηθελα να παω στην γιαγια μου αλλα βγηκα εξω κι αλλαξα γνωμη.μεσα με το κλιματιστικο αγκαλια που λεει κι η μιαμαμα.αλλα ποσο θα την παλεψει η μικρη μεσα κλεισμενη.

Διαφημίσεις

καλημερα.

Συλληπητήρια... κουράγιο στους γονείς.. Θεε μου πως να συνεχίσεις μετά απο αυτό;;;

κριμα ρε π#$# μου.

κριμα,ναι.εγω δεν θα παω μαλλον στην κηδεια,θα κατσω με το παιδι.

αμαρτια που το λεω,αλλα καλυτερα γτ θα γινω κουρελι,αν παω.

εχω παει μονο σε μια κηδεια,κι αυτη επαθα σοκ.δεν εχω εξοικειωθει καθολου με την ιδεα του θανατου,δυστυχως.

τζες,τι κουκλα ειναι η μπεμπα????τελικα ποιος ειναι τοσο ανοιχτοχρωμος στην οικογενεια?ο αντρας σου?σαν σκανδιναβακι ειναι!φτου φτου φτου

Μικρή ήμουν ξανθιά σαν τη μπέμπα, το ίδιο μου λένε και για το σύζυγο, ανοιχτο δέρμα έχουμε κ οι δυό μας. Εμένα το μαλλι καστανοξανθο και του άντρα μάυρο. Η μητέρα μου ειναι πολύ ανοιχτόχρωμη κ τα μάτια τα έχει πάρει από τον προπαππου της στην Ιταλία.

Να φανταστείς οτι γεννηθηκε με καταμαυρα μαλλια.....

προσπ,κι εγω τον κουρεψα για τον ιδιο ακριβως λογο και οντως τα μαλλακια του τωρα ειναι πιο πλουσια και πιο δυνατα..

ειναι και στο παιδι βεβαια,ειναι μερικα που γεννιουνται με περουκαααα

ειδικα οταν γεννησα στο μαιευτηριο(εδω στην Κρητη),ηταν 6-7 μωρα ,ολα φουλ στο μαυρο περουκινι!!!!ειναι λιγο μαυροτσουκαλα τα κρητικοπουλα!

τέλειο αυτό με το περουκίνι!! Πως πάει η κοιλίτσα με την όμορφη κοράκλα;;;

Αλήθεια υπάρχει περίπτωση ποτε να σας δούμε από κοντα;

κριμα,ναι.εγω δεν θα παω μαλλον στην κηδεια,θα κατσω με το παιδι.

αμαρτια που το λεω,αλλα καλυτερα γτ θα γινω κουρελι,αν παω.

εχω παει μονο σε μια κηδεια,κι αυτη επαθα σοκ.δεν εχω εξοικειωθει καθολου με την ιδεα του θανατου,δυστυχως.

Ουφ!! Δυσκολες καταστασεις. Τον άλλο μήνα ο Παναγιωτάκης θα γινόταν 18μηνών. Μακάρι οι μέρες της Αννίνας να παιρνουν τουλάχιστον ηρεμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...