Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eισαι τρελήηηηη;;; γιατί το κούρεψες το παιδί;;;

Γιατι λενε οτι τα μαλλια της κοιλιας ειναι τα πιο αδυναμα και καλο ειναι να φευγουν.. τα ιδια μου πε και η κομμωτρια μου και αυτο που εχει μεινει ειναι πλεον το κανονικο της μαλλακι.. ετσι επισης δυναμωνουν..

βαρεθηκα να τη βλεπω σαν αχτενιστο, που και παλι ειναι αλλα της τα κουμανταρω λιγο καλυτερα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κιολας.. μη ξεχνιομαστε

διαβαζα τα χθεσινα σας.. εγω αποκοιμηθηκα με τη μικρη απο τις 21.00, ξυπνησα στις 23.00αλλα βαρεθηκα να ανοιξω το λαπτοπ και ξανακοιμηθηκα

παλι βεβαια αργησα να ρθω γραφειο αλλα who cares!

elenada μου περαστικα στον μικρουλη... ζορικα τα πραγματα.. μακαρι να μην ταλαιπωρηθει αρκετα.. τι να πω πια!

myprincess να σας ζησει το μικρουλη και με το καλο να βγει απο τη θερμοκοιτιδα

εχθες το βραδυ πριν βαλω τη μικρη για μπανιο της ειπα "θελεις να κανουμε τσισα?" κουνησε καταφατικα το κεφαλι της, την εβαλα παλι στη λεκανη και εκανε μια χαρα τα τσισακια της.. ελπιζω πως αν δεν το βαρεθει πως βαδιζει σε καλο δρομο..και σημερα το πρωι τα ιδια..

και εμενα εχεις γινει απιστευτα ζωηρη, ξεσηκωνει τον κοσμο οταν δεν γινεται το δικο της, κανει διαφορα απιστευτα και νευροσπαστα αλλα περιεργως την αντιμετωπιζω ακομη με απιστευτη υπομονη..(το λεω γιατι δεν περιμενα τον εαυτο μου να αντιδρα ετσι)

ειναι μια φαση που θα αργησει να περασει και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε αλλο απο υπομονη και υποδειγματικα παραδειγματα η αντιδρασεις.

Και εμενα αν κανω οτι κλαιω η οτι θυμωνω γελαει.. :rolleyes:

Γιατι λενε οτι τα μαλλια της κοιλιας ειναι τα πιο αδυναμα και καλο ειναι να φευγουν.. τα ιδια μου πε και η κομμωτρια μου και αυτο που εχει μεινει ειναι πλεον το κανονικο της μαλλακι.. ετσι επισης δυναμωνουν..

βαρεθηκα να τη βλεπω σαν αχτενιστο, που και παλι ειναι αλλα της τα κουμανταρω λιγο καλυτερα..

ΑΛΛΑ.. της εχουν ελαφρως μακρυνει στα πλαγια και με δυο κοκαλακια της κανω κατι χαζα μικροκοτσιδακια (δεν στεκονται για πολυ γιατι ολο τα πειραζει) και καμαρωνει...

ειναι οντως πιο ζουζουνα αλλα δεν με νοιαζει κιολας

Καλημέρα! Με γειά το κούρεμα λοιπόν! Εγώ στην δουλειά βαράω μυγες κ αφού μας ψιλοανακοινώθηκε οτι θα πληρωθουμε πάλι με καθυστέρηση 20 ημ. βαριέμαι ακόμη περισσότερο να ασχολησώ με οτιδήποτε

Καλημέρα! Με γειά το κούρεμα λοιπόν! Εγώ στην δουλειά βαράω μυγες κ αφού μας ψιλοανακοινώθηκε οτι θα πληρωθουμε πάλι με καθυστέρηση 20 ημ. βαριέμαι ακόμη περισσότερο να ασχολησώ με οτιδήποτε

ωραια επιχειρηση..

και εχουν απαιτησεις και δεν πληρωνουν στην ωρα τους..

Διαφημίσεις

ωραια επιχειρηση..

και εχουν απαιτησεις και δεν πληρωνουν στην ωρα τους..

Το ενοχλητικό είναι ότι δεν δίνουν καν ένα έναντι έτσι έπρεπε να πληρωθώ εχθές το 15μερο του Ιουνιου και θα το πληρωθώ αρχές Ιουλίου, το αν έχω έξοδα ή όχι κανείς δεν αναρωτιέται

Το ενοχλητικό είναι ότι δεν δίνουν καν ένα έναντι έτσι έπρεπε να πληρωθώ εχθές το 15μερο του Ιουνιου και θα το πληρωθώ αρχές Ιουλίου, το αν έχω έξοδα ή όχι κανείς δεν αναρωτιέται

πω πωωωωωω.. απαραδεκτη κατασταση..

απορω...

παντως εγω παντα απεφευγα τις οικογενειακες επιχειρησεις.. δεν υπαρχει χειροτερο.. μια φορα εκανα το λαθος απο αγνοια και ειδα τα χαιρια..

jesgk βλεπω το μαγαζι δεν εχει κινηση.. απο 60 σε 50..σιγα τη διαφορα.. κατι εχει παθει ο κοσμος..

αν και πλεον τα περισσοτερα καροτσια πουλουνται 3 σε 1 και εχουν καθισματακια 0-13.. αλλα και παλι παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα το θελουν..

αν το βαλεις τσαμπα να δεις προθυμιααααααααα.. :tongue:

jesgk βλεπω το μαγαζι δεν εχει κινηση.. απο 60 σε 50..σιγα τη διαφορα.. κατι εχει παθει ο κοσμος..

αν και πλεον τα περισσοτερα καροτσια πουλουνται 3 σε 1 και εχουν καθισματακια 0-13.. αλλα και παλι παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα το θελουν..

αν το βαλεις τσαμπα να δεις προθυμιααααααααα.. :tongue:

τίποτα δεν κινείται φύλλο! :cool: δεν είναι κ καμμια τεράστια έκπτωση αλλα δεν μπορώ να το κάνω κ δώρο έλεος ειναι σαν καινούριο!! Εννοείται ότι τσάμπα θα το έπαιρναν όλοι αλλα δεν θα το κάνω, έχω χαρίσει πράγματα στο φόρουμ αλλά δεν παίζει

τίποτα δεν κινείται φύλλο! :cool: δεν είναι κ καμμια τεράστια έκπτωση αλλα δεν μπορώ να το κάνω κ δώρο έλεος ειναι σαν καινούριο!! Εννοείται ότι τσάμπα θα το έπαιρναν όλοι αλλα δεν θα το κάνω, έχω χαρίσει πράγματα στο φόρουμ αλλά δεν παίζει

εγω δεν θα χαριζα τετοια ειδη.. δεν ειναι δυνατον να χω αγορασει 1000 ευρω ενα καροτσι 3 σε 1 και να το χαρισω.. και να ειναι σε καλη κατασταση..

ομοια και αλλα πραγματα..

ολο και καποιος θα ενδιαφερθει..

η αληθεια ειναι οτι το τζαμπα δεν τον μισησε κανεις!!

Διαφημίσεις

εγω δεν θα χαριζα τετοια ειδη.. δεν ειναι δυνατον να χω αγορασει 1000 ευρω ενα καροτσι 3 σε 1 και να το χαρισω.. και να ειναι σε καλη κατασταση..

ομοια και αλλα πραγματα..

ολο και καποιος θα ενδιαφερθει..

η αληθεια ειναι οτι το τζαμπα δεν τον μισησε κανεις!!

Μπορεί όντως κάποιος να ενδιαφερθεί. Η αλήθεια ειναι ότι όσα έχω βάλει αγγελία ειναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση, δυστυχώς ειδικά η κουνιά δεν φαίνεται καλά κ παρότι την είχα σε χρήση 5 χρονια ειναι καινούργια.. Τελος πάντων.. θα δείξει

Δήμητρα έχω τρελά νεύρα με τη δουλειά..... μ'αρεσει που πήραμε μέρος στα Ποσειδώνια... και το χρήμα έρεε.(ούτε καν ξέρω αν γραφεται έτσι) και τώρα πάρτε .... φυστικια να φάτε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...